Urheilutapahtumat 2021 - vuoden parhaat tapahtumat

Monelle vedonlyöjälle urheilutapahtumat ovat pääasiallinen tulonlähde, sillä niitä ns. "syynäämäällä" on mahdollista löytää todellisia helmiä kertoimien muodossa. Vaikka vedonlyöntisivustoilla työskentelevät kertoimen laskijat ovatkin ammattilaisia, heillä on loppujenlopuksi urheilutapahtumien osalta saman verran dataa käytettävissä kuin kenellä tahansa urheilua seuraavalla penkkiurheilijalle. Mikään tilasto, tai kertoimien laskemista helpottava data, ei ole maksumuurien takana, vaan ne ovat vapaasti kaikkien käytettävissä – tämä tekee urheilutapahtumien vedonlyönnistä erityisen mielenkiintoista.

Vedonlyöjän silmin katsottuna urheiluvuosi 2021 on äärimmäisen jännittävä, sillä ainoastaan muutaman vuoden välein saamme nauttia näin rikkaasta urheilutarjonnasta saman vuoden aikana. Ei ole ihan jokavuotista herkkua, että esimerkiksi jalkapallon arvokisat sekä olympialaiset sattuvat samaan aikaan. Jos ihan tarkkoja ollaan, näin tapahtuu ainoastaan neljän vuoden välein.

Vedonlyontibonukset.com tulee seuraamaan urheilun suurtapahtumia vuoden 2021 puolella herkeämättä, ja tulet takuuvarmasti saamaan kattavaa reportaasia jokaisesta merkittävästä tapahtumasta.

Liiga 2020 2021

Kotimaisen jääkiekkoilun kliimaksi polkaistaan käyntiin aina syyskuussa, jonka jälkeen yhteensä 15 runkosarjassa pelaavaa joukkuetta lähtee taistelemaan legendaarisesta Kanada-maljasta. Liiga on ylivoimaisesti Suomen seuratuin urheilulaji, mutta vedonlyöjän näkökulmasta katsottuna se tarjoaa edelleenkin rutkasti pelattavaa vuoden mittaan. Liigan playoffit käynnistyvät perinteisesti maaliskuussa, ja voittajasta päästään selvyyteen huhtikuun loppupuolella.

Liigan runkosarjassa pelataan yhteensä 60 ottelua, joista 30 kotona, 30 vieraissa. Runkosarjasta selviytyy playoffeihin suoraan 6 parasta joukkuetta, sekä sijoille 7. -10. jääneet pelaavat ns. "säälipleijarit". Puolivälierävaihe alkaa yhteensä 8 joukkueen mittelöillä. Ensimmäinen joukkue, joka metsästää otteluparista 4 voittoa, menee jatkoon.

Liigassa vuonna 2020 – 2021 pelasivat seuraavat joukkueet:

·        Kärpät

·        Tappara

·        Lukko

·        Ilves

·        KooKoo

·        HIFK

·        HPK

·        JYP

·        Ässät

·        KalPa

·        TPS

·        SaiPa

·        Pelicans

·        Jukurit

·        Sport

Kausiennakoita, otteluanalyyseja, ilmaisia vetovihjeitä Liigaan, sekä muuta mielenkiintoista löydät osiostamme Liiga 2020 – 2021.

Mestarien Liiga 2020 – 2021

Mestarien Liiga (eng. Champions League) on seurajalkapalloilun suurin urheilutapahtuma, sillä sen voittajaa pidetään yleisesti ottaen maailman parhaimpana seurajoukkueena. Kaudelle 2020 – 2021 lähdettiin hallitsevan mestarin, Liverpoolin johdolla. Euroopan suurimmista sarjoista joukkueet jaettiin karsintojen jälkeen yhteensä 8 lohkoon, joissa jokaisessa on 4 joukkuetta.

Lohkojako kaudelle 2020 – 2021 

Mestareiden liigan otteluanalyyseja sekä kausiennakoita kannattaa käydä ahkerasti lukemassa, sillä jalkapallon osalta ilmaiset pitkävetovihjeet voivat osoittautua yllättävän arvokkaiksi! Koko artikkelin löydät täältä: Mestareiden Liiga 2020 – 2021.

Lohko A
PSG
Real Madrid
Club Brugge
Galatasary
Lohko B
Tottenham
Bayern Munchen
Olympiakos
Crvena Zvezda
Lohko C
Manchester City
Atalanta
Din. Zagreb
Shaktar Donetsk
Lohko D
Leverkusen
Juventus
Atletico Madrid
Lok. Moskova
Lohko E
Liverpool
Napoli
Salzburg
Genk
Lohko F
Slavia Praha
Dortmund
Barcelona
Inter
Lohko G
Lyon
Benfica
Zenit
RB Leipzig
Lohko H
Chelsea
Lille
Ajax
Valencia

F1 kausi 2021

Maaliskuun seutuvilla vuosittain starttaava moottoriurheilun kuninkuusluokka on pelihullun suomalaisen yksi suurimmista intohimoista! Alkavasta F1 kaudesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti, sillä suomalaista osaamista formuloissa ei tulla enää luultavasti 3-5 vuoden päästä näkemään. Seuraavan suomalaisen huippukuskin löytyminen ei tällä hetkellä näytä todennäköiseltä, joten Räikkösen ja Bottaksen seuraaminen saattaa olla aivan loppumetreillään!

FIA:n muuttuvat määräykset, tallien keskinäiset voimasuhteet sekä kuljettajien sisäinen kilpailu tekee formuloista mielenkiintoisen pelikohteen joka vuosi. Erityisesti sellaiset vedonlyöjät tulevat formuloiden parissa pärjäämään, jotka osaavat analysoida sääolosuhteita sekä autojen (ja kuskien) teknisiä ominaisuuksia kyseisissä olosuhteissa.

Koko F1 kauden ennakko löytyy täältä: F1 kausi 2021.  

Jalkapallon EM 2021

On varmasti sanomattakin selvää, että urheiluvuoden 2021 yksittäisistä kohokohdista jalkapallon EM kisat tulevat nousemaan muiden ylitse. Mikäli COVID-19 ei sekoita pakkaa ja kisat pystytään pelaamaan normaalisti, Suomen historiallinen saavutus realisoidaan päivämäärällä 13.6.2021 kun Huuhkajat pelaa ensimmäisen arvokisaottelunsa EM-kisoissa (tai missään muissakaan arvokisoissa). Suomen kanssa samassa lohkossa pelaa maailman tämän hetken ranking ykkönen, Belgia, sekä itänaapurimme Venäjä.

Jalkapallon EM 2021 ei tule paitsi tarjoamaan mielenkiintoisia pelikohteita kertoimien osalta, mutta todennäköisesti suurin osa suomalaisista vedonlyöntisivustoista tulee järjestämään useita spesiaali-kampanjoita kisojen aikana. Bonuksista sekä kattavasta EM kisojens eurannasta pääset jyvälle täältä: Jalkapallon EM 2021.

 Jääkiekon MM kisat 2021

Toukokuussa 2021 alkavat jääkiekon MM-kisat on suomalaisille penkkiurheilijoille tyypillisesti yksi vuoden jännittävimmistä tapahtumista. Vaikka monen kyynisemmän kiekkofanin mielestä keväiset MM-kisat ovatkin lähinnä B-maajoukkueiden turhaa ajanhukkaa, Suomessa maailmanmestaruuksia arvostetaan lähes kaiken muun edelle. Ainoastaan Olympiakulta menee arvokkuudessa MM-kisojen kultamitalin ohitse – ainakin jos suomalaiselta lätkäfanilta kysytään.

Sveitsissä pelattavat MM-kisat starttaavat Suomen osalta 8.5.2021 klo 17:00, kun vastaan asettuu USA. Suomen kanssa samassa B-lohkossa pelaavat: Venäjä, USA, Saksa, Latvia, Norja, Italia sekä Kazahkstan.

Vedonlyönnin osalta MM-kisat tarkoittavat poikkeuksetta myös sitä, että vedonlyöntibonuksia sekä kampanjoita tulee olemaan tarjolla normaalia enemmän. Näitä kannattaa ehdottomasti pitää silmällä!

Lue kattava tietopaketti kisoista täältä: Jääkiekon MM kisat 2021.

Olympialaiset 2021

Penkkiurheilijan märän päiväunen, eli urheiluvuoden 2021 sinetöi Japanissa käytävät kesäolympialaiset. 24.7. - 9.8 käytävät olympialaiset eivät ennustusten mukaan ole Suomeen tuomassa mitään sen erikoisempaa mitalisadetta, mutta kuka urheilusta kiinnostunut nyt ei tästäkin huolimatta olympialaisia rakastaisi? Juuri kun EM kisoista ollaan palauduttu, alkavat Tokion olympialaiset sopivasti tämän jälkeen.

Kuten muitakin urheilutapahtumia, Coronavirus, eli COVID-19 uhkaa huolettavasti myös kesän olympialaisia, mutta uskomme vakaasti siihen, että epidemia ollaan saatu kuriin ennen näitä massiivisia yleisötapahtumia. Olympiakomitea, FIFA sekä IIHF on jo ilmoittanut, että pelaajien sekä kannattajien terveys menee kaiken edelle, ja mikäli pakollista, kisoja tullaan siirtämään, tai pahimmassa tapauksessa kokonaan perumaan, ellei viruksen aiheuttamaa epidemiaa / pandemiaa olla saatu tähän mennessä kuriin.

Pessimisti ei pitkälle pärjää, jonka vuoksi lähdemmekin siitä, että kaikki urheilutapahtumat järjestetään ajallaan ja vuodesta 2021 on tulossa kokonaisuudessaan upea urheilutapahtumien keskittymä!

Tokion kesäolympialaisista pääset lukemaan lisää täältä: Olympialaiset 2021.

Muut urheilutapahtumat 2021

Vaikka vuosi 2021 onkin suurten urheilutapahtumien juhlaa, ei pidä kuitenkaan unohtaa hieman pienempiäkin lajeja, jotka vuosittain mittelevät mm. maailmanmestaruuksista omissa tapahtumissaan. Suuren urheiluvuoden aikana voi olla jopa erityisen helppoa löytää hyviä pelikohteita hieman pienemmistä tapahtumista, kun vedonvälittäjien keskittyminen on herpaantunut suurien tapahtumien johdosta. On myös totta, että mitä vähemmän vaihtoa (pelattuja panoksia) laji- tai tapahtuma saa osakseen, sen suuremmalla todennäköisyydellä pelattavista kertoimista löytyy herkullisia vetokohteita.

Vedonlyontibonukset.com pitää huolen siitä, ettei kannattavia vetokohteita mene sivu suun, ja seuraammekin myös ahkerasti hieman pienempien urheilutapahtumien ja sarjojen edistystä vuoden mittaan. Mm. seuraavissa lajeissa tulemme näkemään major -tason kilpailuja sekä MM-kisoja:

·        Yleisurheilu (Timanttiliiga 2021)

·        Curling (MM kisat 2021)

·        Golf (Masters 2021, sekä muut US Majorit)

·        Tennis (Ranskan avoimet 2021, Wimbledon 2021, US Open 2021)

·        Pyöräily (Tour de France 2021, Ranskan ympäriajo)

Pelattavaa siis riittää!

Tulevia urheilutapahtumia

Vedonlyönnillisesti ei juurikaan ole merkitystä sillä, mitkä urheilutapahtumat vuoden päästä käydään. Kertoimia suuriin tapahtumiin (esim. Super Bowl, Jääkiekon MM kisat 2021, jne.) ei lasketa vielä moneen kuukauteen. Penkkiurheilijan kannalta tulevan urheiluvuoden scouttaaminen voi kuitenkin tarkoittaa sitä, että vuoden päähän suunniteltavia lomamatkoja osaa näin ollen sumplia hieman paremmin. On turha väittää, etteikö esimerkiksi suomalaiset futisfanit suunnitelleet lomiaan siten, ettei vastaanottimien ääreltä olla poistumassa mihinkään kun jalkapallon EM kisat starttaavat.

Kaikkein hulluimmat fanit miettivät asioita jo kahden vuoden päähän, jolloin meitä odottaa seuraava urheilun supervuosi. Vuonna 2022 järjestetään nimittäin mm. Jääkiekon MM kisat 2022, Jalkapallon MM kisat 2022 sekä olympialaiset 2022.

Ei sovi myöskään unohtaa amerikkalaisen jalkapallon päätapahtumaa, Super Bowlia, joka on vuonna 2021 järjestyksessään 55.s kerta, kun kyseinen ottelu järjestetään. Super Bow LV pelataan Tampa Bay Buccaneersin kotikentällä, Raymond James Stadiumilla – 7.2.2021.

Urheilutapahtumien seuranta Vedonlyontibonukset.com-sivustolla

Tunne lähestyvän urheilutapahtuman ympärillä on aina käsinkosketeltavaa. Jännitys tiivistyy, promootioita alkaa tippumaan sähköpostiin, talletusbonusten koot pomppaavat pilviin, ja mainoksia alkaa näkymään joka puolella internettiä. Tällä sivustolla homma pyörii lähes kokonaan vedonlyönnin ehdoilla, joskin olisi valheellista väittää, ettemmekö rakastaisi urheilun romantiikkaa myös – onneksi nämä asiat kulkevat käsi kädessä.

Vedonlyontibonukset.com tulee seuraamaan tapahtumia niin paikan päältä, kuin myös etänäkin. On sanomattakin selvää, ettei kenenkään resurssit riitä henkilöstön lähettämiseen jokaiseen mahdolliseen urheilutapahtumaan joka maailmalla on käynnissä, jonka vuoksi analyyseja tehdään myös tasaiseen tahtiin toimistolta käsin. Sanotaanko näin, että paikan päällä pääsee nauttimaan kisatunnelmasta, kun taas etänä on mahdollista rakentaa konkreettisempia analyyseja vedonlyönnin osalta.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on raporttien ja ennakoiden kautta tuoda pelaajien tietoon sellaisia asioita, joita he eivät välttämättä itse olisi tulleet ajatelleeksi. Vaikka sivustoltamme löytyykin ilmaisia pelivihjeitä, voi antamillamme työkaluilla jokainen vedonlyöjä myös kulkea halutessaan omiakin polkuja – siitä loppujen lopuksi vedonlyönnissä on kyse. Kuka pystyy tulkitsemaan saatavilla olevaa dataa kaikkein parhaiten.

Vedonlyönti urheilutapahtuman voittajasta

Pääosin tulemme keskittymään joukkuelajeihin, mutta myös yksilöurheilusta on saatavilla ns. outrights -analyyseja, joissa ruoditaan läpi yksittäisen urheilijan mahdollisuuksia menestyä oman lajinsa suurimmissa urheilutapahtumissa. Mikäli urheiluvuodesta 2021 puhutaan, vedonlyönnillisesti parhaat pelikohteet tulevat todennäköisesti löytymään jääkiekon mm kisoista, jalkapallon em kisoista sekä olympialaisista. Yksilöurheilusta vetoa lyövien kannattaakin olla erityisen tarkkana juuri olympialaisten aikaan, sillä sitä kautta hieman eksoottisimmistakin lajeista (soutu, ammunta, jousiammunta, jne.) on mahdollisuus löytää hyviä pelikohteita ja kertoimia.

Vedonlyöjän vinkit urheilutapahtumiin sekä turnauksiin

Tulemme kohta paljastamaan sinulle minkälaista ajatusprosessia ja mentaliteettia käytämme, kun lähdemme erilaisia tapahtumia analysoimaan vedonlyönnin osalta. Itse tapahtumia on luonnollisesti hieman vaikeampi analysoida, sillä muuttuviin tekijöihin (sääolosuhteet jne.) joihin meillä ei vedonlyöjänä ole mitään vaikutusta, kannattaa olla kiinnittämättä sen enempää huomiota. Voimavarat kannattaa keskittää sinne missä niillä on eniten merkitystä, eli laji- / ottelukohtaisten analyysien hiomiseen.

Tässä 10 parasta vinkkiä vedonlyöntiin urheilutapahtumien sekä kisojen varalta:

10. Aloita valmistautuminen hyvissä ajoin – Joukkueiden, tai yksilöiden voimasuhteiden laskemista ei kannata jättää aivan viime tinkaan, sillä tapahtuman aloitusta lähestyttäessä tekemistä tulee olemaan aivan riittämiin muutenkin. Mikäli rupeat tutkimaan tilastoja muutamaa päivää ennen tapahtuman alkua, tulet todennäköisesti kiirehtimään liikaa, jolloin laatu kärsii.

9.     Älä pelaa tunteella – Tästä loistavana esimerkkinä toimii jalkapallon em kisat 2021, joissa Suomi on historiallisesti mukana. Mikäli koet, että penkkiurheilija ottaa sinusta vallan, ei kannata välttämättä Suomen peleihin sen kummemmin vetoa lyödä. Ei ainakaan kovin isoilla panoksilla. Mikäli tunne pääsee järjen edelle, on kohteita erittäin vaikea analysoida tarkasti. Mikäli näin käy, ei kannata huolestua sillä se on täysin normaalia urheilusta sekä vedonlyönnistä pitävien keskuudessa.

8.     Hallitse pelikassaasi – Pelikassasta ei juurikaan ole iloa, mikäli olet sen tuhlannut kisojen avajaispäivänä. Jalkapallon EM kisojen sekä Olympialaisten kaltaiset tapahtumat kestävät n. kuukauden verran, joten se on pitkä aika olla ilman vetoja, mikäli hassaat pelikassasi ylisuurten panosten johdosta jo heti kättelyssä. Muista pelata vastuullisesti ja mitä kauemmin pystyt olemaan ilman lisätalletusten suorittamista, sen parempi!

7.     Tee omat johtopäätöksesi ensin, sitten vasta lue muiden mielipiteitä – Mikäli olet rakentamassa analyysia esimerkiksi turnauksen voittajasta (jalkapallo, jääkiekko, jne.), suosittelemme tekemään ensin itse omat arviot siitä, miten turnaus tulee etenemään. Kun olet tämän tehnyt, voit lukea myös muiden vedonlyöjien vihjeitä ja mietteitä asiasta. Tällä tavalla vältyt siltä, että antaisit muiden mielipiteiden vaikuttaa omaan tekemiseesi.

6.     Lunasta useampi bonus ja ripottele pelikassasi muutamalle sivustolle – Tallettaminen usealle eri sivustolle tuo useita hyötyjä tullessaan. Ihan ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden lunastaa useampia veikkausbonuksia, sekä se edesauttaa sinua löytämään aina suurimmat mahdolliset kertoimet pelaamaasi kohteeseen. Seuraa vedonlyontibonukset.com -sivustoa, luo tili useammalle operaattorille, ja kasvata pelikassaasi jo ennen urheilutapahtuman alkua!

5.     Keskity muutamaan lajiin – Esimerkiksi olympialaisten aikana voi helposti käydä niin, että huomaat pelanneesi kymmeniä eri lajeja, ilman sen kummempaa menestystä. Mikäli et esimerkiksi tiedä yhtään mitään jousiammunnasta, saattaa olla parempi, että betsaat tällaisia lajeja vain jos löydät niihin ilmaisia pitkävetovihjeitä. Muuten vedonlyönti kannattaa säästää sellaisia kohteita ja lajeja varten, joista jo valmiiksi omaat jonkinlaista kokemusta.

4.     Älä unohda livevetoa – Jos ns. "prematch vedonlyönnistä" ei yksinkertaisesti löydy pelattavia kohteita, ei asioita kannata lähteä pakottamaan. Tällaisessa tilanteessa voit aivan rauhassa aloittaa esimerkiksi urheilutapahtuman / ottelun katsomisen, ja asettaa vetosi vasta kun kenttätapahtumat sitä puoltavat. Mikäli et ole esimerkiksi varma miten seuraamasi Tennis-matsi tulee päättymään, voit katsoa muutaman ensimmäisen erän ja selvittää, onko toisella pelaajalla esimerkiksi se klassinen "momenttum" puolellaan.

3.     Älä pelaa aina ennakkosuosikkeja – Ennakkosuosikkeja pelatessa taustalla on selkeä psykologinen vaikutus, jolle suurin osa vedonlyöjistä altistuu. Kukaan ei pidä häviämisestä, joten eikös ennakkosuosikin voitto ole todennäköisempää, kuin altavastaajan voitto? Kyllä, edellinen väittämä pitää paikkansa, mutta kaikki riippuu siitä, minkälaisia kertoimia sinulle tästä tarjotaan. Altavastaajan betsaaminen saattaa olla oikeassa paikassa parempi ratkaisu, vaikka todennäköisempää tilastojen valossa on se, että ennakkosuosikki voittaa useammin.

2.     Luota itseesi – Vedonlyönti ei aina ole helppoa, tai noh, jos ihan rehellisiä ollaan: se ei ole koskaan helppoa! Vedonlyönti on haastava laji, oli se sitten ammattisi, tai harrastuksesi. Lannistuminen ja luovuttaminen on kuitenkin viimeisiä asioita, joita vedonlyönnin parissa kannattaa tehdä, sillä se tarkoittaa automaattisesti tappioiden hyväksymistä! Mikäli asiat eivät kulje toivotulla tavalla, on aika kääriä hihat ja tehdä lisää hommia sen eteen, että kurssi saadaan käännettyä. Luota itseesi tappionkin hetkellä, mutta älä yliarvioi kykyjäsi voittoputkessa!

1.     Kaiva esille tilastoja joita kukaan muu ei ole tutkinut – Mikäli aiot analysoida dataa jota kaikki muutkin tuijottavat, saat olla kohtalaisen lahjakas, että niistä löydät itsellesi etua. Sen sijaan voit ottaa askeleen syvemmälle, ja lähteä metsästämään sellaisia tilastoja, joiden analysointiin vaaditaan erittäin hyvää lajituntemusta. Esimerkkinä tällaisesta voisi olla vaikkapa jääkiekko-ottelussa sellainen tilasto, että "kuinka suuri kiekonhallinta % joukkueella on ollut, kun vastassa on ollut ennakkoon heikompi / vahvempi joukkue".

Usein kysytyt kysymykset – urheilutapahtumat 2021

>Milloin jalkapallon EM kisat 2021 alkavat?

>Jalkapallon EM kisat 2021 alkaa 12.6.2021. Suomen ensimmäinen ottelu on 13.6.2021.

>Perutaanko Olympialaiset 2021?

>COVID-19 Coronavirus on mahdollinen syy kisojen peruuntumiselle, mutta historian valossa tällaiseen ratkaisuun tuskin päädytään.

>Mitä urheilutapahtumia on vuonna 2021?

>Vuosi 2021 on penkkiurheilijan unelma, sillä vuoden 2021 aikana pelataan mm. jalkapallon em kisat, jääkiekon mm kisat, Tokion olympialaiset sekä monta muuta pienemmän lajin urheilutapahtumaa.

>Mistä suurimmat urheilutapahtumat 2021 näkyvät?

>Suomalaisia eniten kiinnostavat tietysti jalkapallon em kisat sekä jääkiekon mm kisat, jotka molemmat näkyvät ilmaisilta kanavilta (YLE, YLE Areena, MTV3).