Urheilutapahtumat 2021 - vuoden parhaat tapahtumat

Monelle vedonlyöjälle urheilutapahtumat ovat pääasiallinen tulonlähde, sillä niitä ns. "syynäämällä" on mahdollista löytää todellisia helmiä kertoimien muodossa. Vaikka vedonlyöntisivustoilla työskentelevät kertoimenlaskijat ovatkin ammattilaisia, heillä on loppujen lopuksi urheilutapahtumien osalta saman verran dataa käytettävissä kuin kenellä tahansa urheilua seuraavalla penkkiurheilijalla.

Mikään tilasto, tai kertoimien laskemista helpottava data ei ole maksumuurien takana. Ne ovat vapaasti kaikkien käytettävissä – tämä tekee urheilutapahtumien vedonlyönnistä erityisen mielenkiintoista.

Vedonlyöjän silmin katsottuna urheiluvuosi 2022 on äärimmäisen jännittävä, sillä ainoastaan muutaman vuoden välein saamme nauttia näin rikkaasta urheilutarjonnasta saman vuoden aikana. Ei ole ihan jokavuotista herkkua, että esimerkiksi jalkapallon arvokisat sekä olympialaiset sattuvat samaan aikaan. Jos ihan tarkkoja ollaan, näin tapahtuu ainoastaan neljän vuoden välein.

Vedonlyontibonukset.com tulee seuraamaan urheilun suurtapahtumia vuoden 2021 puolella herkeämättä, ja tulet takuuvarmasti saamaan kattavaa reportaasia jokaisesta merkittävästä tapahtumasta. Olemme myös ennakoineet hieman vuoden 2021 antimia - parempi olla ajoissa liikkeellä, ettei parhaat urheilutapahtumat mene ohi suun!

suljettu
€100 ILMAISVETO
50% Reload Bonus
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€30 Ilmaisveto
€10 Ilmaisveto
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200
€20 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€20 ILMAISVETO
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
Panosta €10
Saat €20
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
 • Lentopallon EM-kisat

  01. syyskuuta - 19. syyskuuta 2021

  Lentopallon EM-kisat 2021 pelataan aivan tuota pikaa, heti syyskuun alusta alkaen. Historian saatossa kisoja on pelattu 31 kertaa aikaisemminkin. Nyt mukana on 24 joukkuetta, jotka on jaettu neljään lohkoon. Hieman poikkeuksellisesti kilpailut järjestetään neljässä eri maassa: Suomessa, Puolassa, Virossa sekä Tshekissä.

  Suomen ottelut Lentopallon EM-kisoissa 2021 (Tampere):
  Ke 1.9. (klo 20:00): Suomi - Pohjois-Makedonia
  Su 5.9. (klo 18:30): Suomi - Venäjä
  Ke 8.9. (klo 21:00): Suomi - Turkki
  La 4.9. (klo 15:00): Suomi - Espanja
  Ti 7.9. (klo 21:00): Suomi - Alankomaat
  Alla on vielä Suomen maajoukkue lentopallon EM-kisoihin 2021:
  Passarit: Mikko Esko ja Eemi Tervaportti
  Hakkurit: Urpo Sivula, Aaro Nikula sekä Joonas Jokela
  Keskitorjujat: Sauli Sinkkonen, Miki Jauhiainen sekä Tommi Siirilä
  Yleispelaajat: Niklas Seppänen, Sakari Mäkinen, Antti Ronkainen sekä Niko Suihkonen
  Liberot: Voitto Köykkä ja Lauri Kerminen
  Päävalmentaja: Joel Banks
 • Tenniksen ATP-finaalit

  14. marraskuuta - 21. marraskuuta 2021

  Tenniksen ATP-finaalit on vuosittain järjestettävä tennisturnaus, johon osallistuu sen hetken maailman kahdeksan (8) kovinta pelaajaa. Turnauksessa ei käytetä pudotuspelijärjestelmää, vaan pelaajat on jaettu kahteen lohkoon.

  Jokaisella pelaajalla on edessä kolme ottelua, muiden ryhmässä olevien tennistähtien kanssa. Ryhmän kaksi parasta etenee välieriin, ja sieltä voittajat etenevät loppuotteluun saakka. Vuonna 2021 ATP-finaalit pelataan Torinossa, Italiassa.

 • Salibandyn MM-kisat 2021

  3. joulukuuta 2021 - 11. joulukuuta 2022

  Vuoden 2021 kruunaa Salibandyn MM-kisat, jotka pidetään Helsingissä! Erityisen jännittävän kisoista tekee se, että Suomi on hallitseva maailmanmestari. Pystyykö joukkue nappaamaan toisen kultamitalin putkeen?

  MM-kisoissa pelaa 16 maata, joista kymmenen on Euroopasta. Loput kuusi joukkuetta tulee Yhdysvalloista, Kanadasta sekä Aasiasta (Singapore, Australia, Japani ja Thaimaa). Suomen joukkuetta ei tässä vaiheessa olla vielä lyöty lukkoon - ilmoitamme sen heti, kun siitä on virallista tietoa eetterissä.

Tärpit vuoden 2022 urheilutapahtumiin

Vedonlyönnillisesti ei juurikaan ole merkitystä sillä, mitkä urheilutapahtumat vuoden päästä käydään. Kertoimia suuriin tapahtumiin (esim. Talviolympialaiset 2022, Jääkiekon MM kisat 2022, jne.) ei lasketa vielä moneen kuukauteen.

Penkkiurheilijan kannalta tulevan urheiluvuoden scouttaaminen voi kuitenkin tarkoittaa sitä, että vuoden päähän suunniteltavia lomamatkoja osaa näin ollen sumplia hieman paremmin. On turha väittää, etteikö esimerkiksi suomalaiset lätkäfanit suunnittele lomiaan siten, ettei vastaanottimien ääreltä olla poistumassa mihinkään, kun Leijonat luistelevat askiin tulevissa talviolympialaisissa.

Kaikkein hulluimmat fanit miettivät asioita jo vuoden päähän, jolloin meitä odottaa seuraava urheilun supervuosi. Vuonna 2022 järjestetään nimittäin mm. Jääkiekon MM kisat 2022, Jalkapallon MM kisat 2022 sekä talviolympialaiset 2022. Katsotaan näitä tapahtumia seuraavaksi hieman tarkemmin.

 • Talviolympialaiset 2022

  4. helmikuuta 2022 - 20. helmikuuta 2022

  Vuoden 2022 talviolympialaiset järjestetään Pekingissä, Kiinassa. Aikaisemmin kiinassa on pidetty kesäolympialaiset vuonna 2008 - sieltä Suomen saldona oli neljä mitalia, joista kirkkaimpana Satu Mäkelä-Nummelan olympiakulta.

  Talviolympialaisissa mittelöidään 15 lajissa, seitsemässä lajiryhmässä. Uusina lajeina mukaan tulee freestylehiihto, mäkihypyn sekajoukkuekilpailu, lumilautacrossi sekä kaukalopikaluistelu. Uusia kilpailumuotoja on myös naisten ja miesten freestylen big air -hypyt, sekä naisten yksilörattikelkkailu.

  Nämä lajit ovat mukana talviolympialaisissa 2022:
  Alppihiihto
  Jääkiekko
  Pikaluistelu
  Yhdistetty
  Ampumahiihto
  Kaukalopikaluistelu
  Pohjoismaiset hiihtolajit
  Rattikelkkailu
  Curling
  Lumilautailu
  Maastohiihto
  Skeleton
  Freestylehiihto
  Ohjaskelkkailu
  Mäkihyppy
  Taitoluistelu

  Olympialaisia voi katsoa Ylestä, sekä Discoveryltä. Sopimusten mukaan Yle näyttää kaikki muut lajit, paitsi miesten ja naisten jääkiekon. Luonnollisesti maailmanluokan turnauksen tapahtumia voi seurata myös netistä, useista suoratoistopalveluista.

 • Jääkiekon MM kisat 2022

  13. toukokuuta 2022 - 29. toukokuuta 2022

  On sanomattakin selvää, että tulevan kevään jääkiekon MM-kisat ovat jokaisen suomalaisen penkkiurheilijan kohokohtana. Etenkin, kun vuoden 2022 MM kisat pidetään Suomessa - Helsingissä sekä Tampereella. Arvoturnauksessa on samana samat 16 joukkuetta, kuin edellisissä kisoissa.

  Edellisen kerran Suomessa on järjestetty MM-karkelot vuosina 2012 ja 2013, kun kisat pidettiin yhdessä Ruotsin kanssa. Jos mietitään maailmanmestaruuskisoja pelkästään Suomessa, on ne edellisen kerran pidetty vuonna 2003.

  Alla jääkiekon MM-kisojen 2022 joukkueet ja lohkot:
  Lohko A (Helsinki)
  • Kanada
  • Tanska
  • ROC (Venäjä)
  • Slovakia
  • Sveitsi
  • Italia
  • Saksa
  • Kazakstan
  Lohko B (Tampere)
  • Suomi
  • Norja
  • Ruotsi
  • Latvia
  • Yhdysvallat
  • Valko-Venäjä
  • Tšekki
  • Iso-Britannia

  Kisojen virallinen slogan ”Making miracles” sekä logo paljastettiin heti vuoden 2021 alussa. Värit symboloivat revontulia, ja logo on mallinnettu Leijonien liikkeistä MM-finaalista vuodelta 2019.

 • Jalkapallon MM kisat 2022

  21. marraskuuta 2022 - 18. joulukuuta 2022

  Futisfanille on tarjolla herkkua lähes liiaksi asti. Vuonna 2021 pidettiin EM-kisat, ja heti seuraavana vuonna MM-kisat. Maailmanmestaruuskisat järjestetään Qatarissa, poikkeuksellisesti talvella. Tämä johtuu vain siitä, että kesällä maassa on äärimmäisen kuumat olosuhteet - se olisi voinut olla suuri terveysriski pelaajille.

  Joukkueet ja lohkot ilmoitetaan myöhemmin vuoden 2021 puolella. Tällä hetkellä pelataan vielä karsintaotteluita - ja Suomella on pian ensimmäinen näytönpaikka Helsingin Olympiastadionilla. Huuhkajat kohtaavat Kazakstanin 4. syyskuuta klo 16.00 alkaen.

  Pari päivää siitä, Huuhkajat kohtaavat Ranskan heidän kotikentällään. Ottelu pelataan tiistaina 7. syyskuuta. Päivitämme tätä sivua aina tarpeen vaatiessa, etenkin kun joukkueet ja lohkot varmistuvat jalkapallon MM-kisoihin 2022.

Urheilutapahtumien seuranta Vedonlyontibonukset.com -sivustolla

Tunne lähestyvän urheilutapahtuman ympärillä on aina käsinkosketeltavaa. Jännitys tiivistyy, promootioita alkaa tippumaan sähköpostiin, talletusbonusten koot pomppaavat pilviin ja mainoksia alkaa näkymään joka puolella internetiä. Tällä sivustolla homma pyörii lähes kokonaan vedonlyönnin ehdoilla, joskin olisi valheellista väittää, ettemmekö rakastaisi urheilun romantiikkaa myös – onneksi nämä asiat kulkevat käsi kädessä.

Vedonlyontibonukset.com tulee seuraamaan tapahtumia niin paikan päältä, kuin myös etänäkin. On sanomattakin selvää, ettei kenenkään resurssit riitä henkilöstön lähettämiseen jokaiseen mahdolliseen urheilutapahtumaan joka maailmalla on käynnissä, jonka vuoksi analyyseja tehdään myös tasaiseen tahtiin toimistolta käsin. Sanotaanko näin, että paikan päällä pääsee nauttimaan kisatunnelmasta, kun taas etänä on mahdollista rakentaa konkreettisempia analyyseja vedonlyönnin osalta.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on raporttien ja ennakoiden kautta tuoda pelaajien tietoon sellaisia asioita, joita he eivät välttämättä itse olisi tulleet ajatelleeksi. Vaikka sivustoltamme löytyykin ilmaisia pelivihjeitä, voi antamillamme työkaluilla jokainen vedonlyöjä myös kulkea halutessaan omiakin polkuja – siitä loppujen lopuksi vedonlyönnissä on kyse. Kuka pystyy tulkitsemaan saatavilla olevaa dataa kaikkein parhaiten.

Vedonlyönti urheilutapahtuman voittajasta

Pääosin tulemme keskittymään joukkuelajeihin, mutta myös yksilöurheilusta on saatavilla ns. outrights -analyyseja, joissa ruoditaan läpi yksittäisen urheilijan mahdollisuuksia menestyä oman lajinsa suurimmissa urheilutapahtumissa. Mikäli urheiluvuodesta 2021 puhutaan, vedonlyönnillisesti parhaat pelikohteet tulevat todennäköisesti löytymään jääkiekon mm kisoista, jalkapallon em kisoista sekä olympialaisista.

Yksilöurheilusta vetoa lyövien kannattaakin olla erityisen tarkkana juuri olympialaisten aikaan, sillä sitä kautta hieman eksoottisimmistakin lajeista (soutu, ammunta, jousiammunta, jne.) on mahdollisuus löytää hyviä pelikohteita ja kertoimia. Timanttiliigan osakilpailut tarjoavat omalta osaltaan aina upeita yksilösuorituksia.

Vedonlyöjän vinkit urheilutapahtumiin sekä turnauksiin

Tulemme kohta paljastamaan sinulle minkälaista ajatusprosessia ja mentaliteettia käytämme, kun lähdemme erilaisia tapahtumia analysoimaan vedonlyönnin osalta.

Itse tapahtumia on luonnollisesti hieman vaikeampi analysoida, sillä muuttuviin tekijöihin (sääolosuhteet jne.) joihin meillä ei vedonlyöjänä ole mitään vaikutusta, kannattaa olla kiinnittämättä sen enempää huomiota. Voimavarat kannattaa keskittää sinne missä niillä on eniten merkitystä, eli laji- / ottelukohtaisten analyysien hiomiseen.

Tässä 10 parasta vinkkiä vedonlyöntiin urheilutapahtumien sekä -kisojen varalta:

 • 10
  Aloita valmistautuminen hyvissä ajoin

  Joukkueiden, tai yksilöiden voimasuhteiden laskemista ei kannata jättää aivan viime tinkaan, sillä tapahtuman aloitusta lähestyttäessä tekemistä tulee olemaan aivan riittämiin muutenkin. Mikäli rupeat tutkimaan tilastoja muutamaa päivää ennen tapahtuman alkua, tulet todennäköisesti kiirehtimään liikaa, jolloin laatu kärsii.

 • 09
  Älä pelaa tunteella

  Tästä loistavana esimerkkinä toimii jalkapallon em kisat 2021, joissa Suomi on historiallisesti mukana. Mikäli koet, että penkkiurheilija ottaa sinusta vallan, ei kannata välttämättä Suomen peleihin sen kummemmin vetoa lyödä. Ei ainakaan kovin isoilla panoksilla. Mikäli tunne pääsee järjen edelle, on kohteita erittäin vaikea analysoida tarkasti. Mikäli näin käy, ei kannata huolestua sillä se on täysin normaalia urheilusta sekä vedonlyönnistä pitävien keskuudessa.

 • 08
  Hallitse pelikassaasi

  Pelikassasta ei juurikaan ole iloa, mikäli olet sen tuhlannut kisojen avajaispäivänä. Jalkapallon EM kisojen sekä Olympialaisten kaltaiset tapahtumat kestävät n. kuukauden verran, joten se on pitkä aika olla ilman vetoja, mikäli hassaat pelikassasi ylisuurten panosten johdosta jo heti kättelyssä. Muista pelata vastuullisesti ja mitä kauemmin pystyt olemaan ilman lisätalletusten suorittamista, sen parempi!

 • 07
  Tee omat johtopäätöksesi ensin, sitten vasta lue muiden mielipiteitä

  Mikäli olet rakentamassa analyysia esimerkiksi turnauksen voittajasta (jalkapallo, jääkiekko, jne.), suosittelemme tekemään ensin itse omat arviot siitä, miten turnaus tulee etenemään. Kun olet tämän tehnyt, voit lukea myös muiden vedonlyöjien vihjeitä ja mietteitä asiasta. Tällä tavalla vältyt siltä, että antaisit muiden mielipiteiden vaikuttaa omaan tekemiseen.

 • 06
  Lunasta useampi bonus ja ripottele pelikassasi muutamalle sivustolle

  Tallettaminen usealle eri sivustolle tuo useita hyötyjä tullessaan. Ihan ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden lunastaa useampia veikkausbonuksia, sekä se edesauttaa sinua löytämään aina suurimmat mahdolliset kertoimet pelaamaasi kohteeseen. Seuraa vedonlyontibonukset.com -sivustoa, luo tili useammalle operaattorille, ja kasvata pelikassaasi jo ennen urheilutapahtuman alkua!

 • 05
  Keskity muutamaan lajiin

  Esimerkiksi olympialaisten aikana voi helposti käydä niin, että huomaat pelanneesi kymmeniä eri lajeja, ilman sen kummempaa menestystä. Mikäli et esimerkiksi tiedä yhtään mitään jousiammunnasta, saattaa olla parempi, että betsaat tällaisia lajeja vain jos löydät niihin ilmaisia pitkävetovihjeitä. Muuten vedonlyönti kannattaa säästää sellaisia kohteita ja lajeja varten, joista jo valmiiksi omaat jonkinlaista kokemusta.

 • 04
  Älä unohda livevetoa

  Jos ns. "prematch vedonlyönnistä" ei yksinkertaisesti löydy pelattavia kohteita, ei asioita kannata lähteä pakottamaan. Tällaisessa tilanteessa voit aivan rauhassa aloittaa esimerkiksi urheilutapahtuman / ottelun katsomisen, ja asettaa vetosi vasta kun kenttätapahtumat sitä puoltavat. Mikäli et ole esimerkiksi varma miten seuraamasi Tennis-matsi tulee päättymään, voit katsoa muutaman ensimmäisen erän ja selvittää, onko toisella pelaajalla esimerkiksi se klassinen "momentum" puolellaan.

 • 03
  Älä pelaa aina ennakkosuosikkeja

  Ennakkosuosikkeja pelatessa taustalla on selkeä psykologinen vaikutus, jolle suurin osa vedonlyöjistä altistuu. Kukaan ei pidä häviämisestä, joten eikös ennakkosuosikin voitto ole todennäköisempää, kuin altavastaajan voitto? Kyllä, edellinen väittämä pitää paikkansa, mutta kaikki riippuu siitä, minkälaisia kertoimia sinulle tästä tarjotaan. Altavastaajan betsaaminen saattaa olla oikeassa paikassa parempi ratkaisu, vaikka todennäköisempää tilastojen valossa on se, että ennakkosuosikki voittaa useammin.

 • 02
  Luota itseesi

  Vedonlyönti ei aina ole helppoa, tai noh, jos ihan rehellisiä ollaan: se ei ole koskaan helppoa! Vedonlyönti on haastava laji, oli se sitten ammattisi, tai harrastuksesi. Lannistuminen ja luovuttaminen on kuitenkin viimeisiä asioita, joita vedonlyönnin parissa kannattaa tehdä, sillä se tarkoittaa automaattisesti tappioiden hyväksymistä! Mikäli asiat eivät kulje toivotulla tavalla, on aika kääriä hihat ja tehdä lisää hommia sen eteen, että kurssi saadaan käännettyä. Luota itseesi tappionkin hetkellä, mutta älä yliarvioi kykyjäsi voittoputkessa!

 • 01
  Kaiva esille tilastoja joita kukaan muu ei ole tutkinut

  Mikäli aiot analysoida dataa jota kaikki muutkin tuijottavat, saat olla kohtalaisen lahjakas, että niistä löydät itsellesi etua. Sen sijaan voit ottaa askeleen syvemmälle, ja lähteä metsästämään sellaisia tilastoja, joiden analysointiin vaaditaan erittäin hyvää lajituntemusta. Esimerkkinä tällaisesta voisi olla vaikkapa jääkiekko-ottelussa sellainen tilasto, että "kuinka suuri kiekonhallinta % joukkueella on ollut, kun vastassa on ollut ennakkoon heikompi / vahvempi joukkue".

Usein kysytyt kysymykset – urheilutapahtumat 2021

Mitkä ovat vuoden 2021 kohokohdat urheilun saralla?
Mitä urheilutapahtumia on vielä vuonna 2021?
Millaisia urheilutapahtumia on tulossa vuodelle 2022?
Mistä suurimmat urheilutapahtumat 2021-22 näkyvät?