Cash Out vedonlyönti 2024 -
näin pelaat

Cash out vedonlyönti on viimeisten vuosien aikana noussut varsin suosituksi osaksi vedonlyöntiä. Jokainen meistä tietää, kuinka karvaita vastustajan viime hetkien tasoitukset tai jääkiekossa viime hetkillä tyhjään maaliin tehdyt maalit voivat olla silloin, kun ne tuhoavat vedonlyöntilapun. Cash out -toiminto on ratkaisu tähän ikuisesti vedonlyöjiä kaihertaneeseen ongelmaan. Mahdollisuus lunastaa voitot kohteesta ilman, että tarvitsee jännittää lainkaan piinaavia loppuhetkiä. Asiassa on kuitenkin omat varjopuolensa, sillä tämän mahdollisuuden käyttäminen maksaa pelaajalle.

Cash Out -toiminnossa siis peliyhtiö tarjoaa kesken ottelun ottelutapahtumiin perustuen tietyn summan siitä, että pelaajan pelaama vedonlyöntilappu mitätöidään ennen kuin ottelu loppuu. Tätä toimintoa voi voittojen varmistamisen lisäksi käyttää myös tappioiden vähentämiseen, eli silloin, kun ei usko, että veikkaamansa joukkue enää nousee voittajaksi, voi pelaaja tarttua Cash Out -tarjoukseen ja saada edes osan panostamistaan rahoista takaisin. Cash Out -toimintoa voi käyttää ennen otteluakin, mutta siinä tilanteessa kyseessä on vain rahan meno, eli periaatteessa jos tuleekin toisiin ajatuksiin lyömänsä vedon kannattavuuden suhteen voi saada panoksestaan esimerkiksi 90 % takaisin.

Kätevä tietenkin sellaisessa tilanteessa, että on tehnyt virhepainalluksen kohteen tai ottelun lopputuleman suhteen ja havainnut sen vasta varmistusten jälkeen.

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
30% CASHBACK
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
KOTIUTUKSET 5 MIN
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€400 FREE BET
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Miten Cash Out toimii vedonlyönnissä?

Miten sitten tämä toiminto toimii käytännössä? Otetaan muutama kuvitteellinen esimerkki:

 • Esimerkki 1, La Ligan jalkapallo-ottelu Real Madrid - Deportivo La Coruna

  Jos esimerkiksi olet jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa Real Madrid - Deportivo La Coruna lyönyt vetoa Real Madridin voitosta kertoimella 1.50 ja tässä skenaariossa 80 minuutin kohdalla Real Madrid johtaa maalein 1 - 0. Sinulle tarjotaan Cash Outia kertoimella 1.40, eli jos olet vaikka lyönyt 50 eurolla vetoa, niin saat tekemällä Cashoutin 70 euroa, jos taas odotat ottelun loppuun ja Real Madrid voittaa saat 75 euroa, mutta jos johto ei pidäkään, et saa mitään.

  Ennen ottelua pidit Real Madridin kerrointa hyvänä ja tartuit siihen riemumielin. Olet katsonut ottelua livenä ja huomannut Deportivo La Corunan saavan otetta otteluun ja sinusta tuntuu, että on vain ajan kysymys, kunnes Coruna tasoittaa. Real Madrid ei ole koko ottelun aikana ollut mielestäsi parhaassa vireessään ja saavat olla tyytyväisiä koko 1- 0 -johtotilanteeseen. Tällaisessa tilanteessa Cash Out -toimintoon turvautuminen on fiksua. Oman analyysisi mukaan pienempään voittoon tyytyminen on oikea ratkaisu verrattuna isomman voiton tavoitteluun ja riskiin siitä, että kaikki kohteeseen panostetut rahat menevät.

 • Esimerkki 2, NHL:n runkosarjan jääkiekko-ottelu New York Islanders - Tampa Bay Lightning

  Toinen esimerkki tilanteesta, jossa Cash Out saattaa olla järkevä: Olet lyönyt vetoa legendaarisen NHL:n runkosarjan ottelusta, jossa kohtaavat New York Islanders ja Tampa Bay Lightning. Olet luottanut Islandersin voittoon kertoimella 1.70 panoksen ollessa 50 euroa, ottelu ei kuitenkaan ole sujunut hyvin ja tilanne on 10 minuuttia ennen loppua tasanumeroissa 1-1. Mieleesi häivähtää Cash Out -toiminto ja käyt katsomassa tarjottua summaa. Pettymykseksi sinulla tarjotaan vain kerrointa 0.8, eli et pääse edes omillesi jos otat Cash Outin, vaan jäät 10 euroa tappiolle.

  Milloin Cash Out -toimintoa voi käyttää:

  • Ennen yhdistelmävedon otteluita
  • Ennen yksittäisvedon ottelua
   (virhepainallus, loukkaantumissuma jne.)
  • Yksittäisvedon ottelun aikana
  • Live-vedossa

  Harkitset asiaa nopeasti ja tulet siihen tulokseen, että parempi on minimoida nyt tappiot, kuin menettää todennäköisesti kaikki. Mikään, mitä olet ottelun aikana nähnyt ei tue sitä, että New York Islanders tekisi viimeisen kymmenen minuutin aikana voittomaalin. Muistat lisäksi, että Euroopan sarjoista poiketen NHL:ssä jatkoaikavoitosta saa yhtä monta pistettä, kuin varsinaisen peliajan voitosta (mutta jatkoaikatappiosta saa yhden pisteen, toisin kuin varsinaisen peliajan tappiosta), joka lisää tasapelin todennäköisyyttä pelin ollessa 50 minuutin kohdalla tasan ja muutenkin ottelun aikana Tampa Bay on ollut näkemyksesi mukaan parempi joukkue.

  Päätät käyttää Cash Out -toimintoa ja ottaa takaisin 40 euroa, jotka sitten sijoitat heti kyseisen ottelun perään länsirannikolla Suomen aikaa klo 5.30 alkavaan kuumaan paikallisotteluun Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin välillä. Sharksille on tarjolla omien arvioidesi mukaan erittäin houkutteleva 2.50 kerroin.

 • Esimerkki 3, NBA:n runkosarjan ottelu Golden State Warriors - Los Angeles Lakers, Over / Under

  Otetaan kolmantena esimerkki, jossa pelaaja ei ole lyönyt vetoa ottelun voittajasta, vaan ottelun kokonaispistemäärästä. Tässä esimerkissä sekä Golden State, että LA Lakers kuuluvat NBA:n huippujoukkueisiin ja molemmilla on heittää kentälle aivan huikea määrä taitoa. Olet lyönyt vetoa siitä, että ottelussa syntyy yhteensä yli 180,5 pistettä, kerroin veikkauksessasi on ollut 2.10. Kolmen neljänneksen jälkeen Golden State Warriors johtaa ottelua pistein 70-66, eli tiukka vääntöon peruskoulussa opetettavalla matematiikalla juuri ylittämässä alunperin asettamasi rajan, mikäli neljäs neljännes jatkaa samaan malliin. Tiedät kuitenkin, että molemmat joukkueet ovat erinomaisia puolustamaan ja tiukoissa peleissä tiivistävät puolustustaan loppua kohden. Nyt huomaat, että vedonlyöntisivusto tarjoaa Cash Outia kertoimella 1.9. Olet analyysissasi tullut siihen tulokseen, että pisteet jäävät alle veikkaamasi rajan 60 % todennäköisyydellä, eli alkuperäinen 2.10 ei enää ole mitenkään ylikerroin. Sinun siis kannattaa tarttua cash outiin ja tyytyä alkuperäistä pienempään voittoon.

  Milloin Cash Out -toimintoa ei voi käyttää:

  • Yhdistelmävedon otteluiden aikana
  • Joissakin urheilulajeissa tai -sarjoissa
  • Useissa pelimuodoissa kuten ensimmäinen maalintekijä tai seuraavan maalintekijä

Kannattaako Cash Out

Edellisen kappaleen esimerkeissä on keskitytty todennäköisyyksiin ja odotusarvoihin. Periaatteessa Cash Outin kannattaminen pelaajan osalta perustuu aivan samaan, kuin muukin vedonlyönti, eli odotusarvoon. Jos odotusarvo on enemmän kuin yksi, niin kannattaa pelata. Cash Out -toimintoa käyttäessä täytyy ottaa huomioon kuitenkin myös mahdollinen voitto siinä tilanteessa, että ei käytä Cash Outia ja lisäksi tappion riski. Perusperiaate on silti sama, kuin tavallisen vedon lyömisessä, vaikka mukaan tulee myös kolmas vaihtoehto, Cash Out, joka siis toteutuu 100 % todennäköisyydellä silloin, kun pelaaja sen valitsee.

Pelaajan pitää verrata todennäköisyyttä sille, että hänen alunperin lyömänsä veto toteutuu, Cash Out -toiminnon tarjoamaa kerrointa ja tietysti sitä, millä todennäköisyydellä hän jää tyhjin käsin siinä tilanteessa, että ei käytä Cash Out -toimintoa. Cash Outin kerroin on sitä lähempänä alun perin lyödyn vedon kerrointa, mitä todennäköisemmäksi vedonlyöntiyhtiö näkee kyseisen lopputuleman toteutumisen. On huomattavaa, että matemaattisesta näkökulmasta Cash Out -toiminnon käyttäminen on hyvin harvoin järkevää, sillä yhtiöllä on tässäkin oma marginaalinsa, jonka he ottavat ja vain hyvin harvoissa tapauksissa peliyhtiöt arvioivat sen niin pahasti väärin, että Cash Out -toiminnon käyttäminen on pelaajan kannalta pitkässä juoksussa voitollista.

Sitten tullaan kuitenkin inhimilliseen näkökulmaan, jos olet esimerkiksi lyönyt 8 kohteen "kelkan" (eli yhdistelmävedon) ja niistä seitsemän ensimmäistä menee oikein, niin voi olla hyvin houkuttelevaa käyttää Cash Out -toimintoa ja nauttia melkoisen valtavasta voitosta silti. Tietysti herää kysymys, että miksi pelaaja ei sitten ole alun perinkin lyönyt vain niitä seitsemää kohdetta, kun kaikkien on kuitenkin osuttava. Kerroin olisi ollut huomattavasti isompi, kuin valitsemalla kahdeksan kohdetta ja sitten käyttämällä "pelkurimaisesti" Cash Out -toimintoa seitsemän oikein menneen jälkeen. Elämä ei kuitenkaan aina ole pelkkää matematiikkaa, ja inhimillisesti katsottuna cash out edellä mainitussa tilanteessa on ymmärrettävää.

Vastaava tilanne voi tulla live-vedonlyönnissäkin eteen, varsinkin kun harkinta-aika on lyhyt, niin cash out tuntuu mielekkäältä vaihtoehdolta. Erityisesti jos on viime aikoina kärsinyt useampia karvaita viime hetkien tappioita. Onnistunut cash out, eli tilanne, jossa on ottanut cash outin ja loppupelin aikana merkki muuttuu, jää myös hyvin mieleen, jolla on psykologisesti suuri merkitys cash out -toiminnon käyttämiseen myöhemminkin.

Mielenrauhan kannalta siis Cash Out -toiminto voi hyvinkin kannattaa, vaikka puhtaasti matemaattisessa mielessä ei pitkässä juoksussa kannattaisikaan. Jos kyseisessä kohteessa Cash Outilla saatava kerroin on enemmän, kuin yksi, niin kyseisen kohteen voitto varmistetaan ja jos se on alle yhden, niin kyseisen kohteen menetetty panos minimoidaan. Mikäli pelaat vain harrastus- ja hupimielessä on siis moniakin tilanteita, jolloin Cash Out -toimintoa kannattaa käyttää. Ammattimaisesti pelatessa sen kannattavuus on harvinaista.

Cash Out vs. Surettaminen

Cash Outin kanssa samankaltainen varmistusmuoto on "surettaminen", nimensä mukaisesti siis tässä varmistetaan voitolle jääminen. Cash Outista poiketen pelaaja tekee tämän itse manuaalisesti ja lisäksi hänellä täytyy olla pelitilillä rahaa surettamisen tekemiseksi, usein jopa huomattavia määriä. Cash Out -toimintoa käytettäessä pelitilillä ei tarvitse olla lainkaan rahaa. Surettamisessa pelaaja siis lyö livenä vetoa alkuperäistä vetoaan vastaan sopivilla panoksilla ja koska kertoimet ovat ottelun tapahtumien myötä muuttuneet siinä vaiheessa, varmistaa hän jäävänsä voitolle.

Tämä siis silloin, kun kyse on yksittäisvedosta. Erona Cash Outiin, pelaaja voi pelata hiukan panoksella, eli esimerkiksi "surettaa" omille jäämisen tietyllä panoksella, mutta niin, että alkuperäisen veikkauksen osuessa kohdalle pelaaja jää selvästi voitolle. Panoksella on tietysti mahdollista myös varmistaa pienempi voitto toisella tulemalla ja suurempi toisella ja niin edelleen.

Cash Out -toimintoa voi käyttää ainakin seuraavissa vedonlyönnin muodoissa:

 • 1x2 -veto
 • Over / Under -veto

Näiden kahden tavan eroja on kuitenkin muitakin, kuin pelkkä surettamisen mahdollisella voiton määrällä pelailu. Ensinnäkin, veikkaus cash outin ja surettamisen välisestä paremmuudesta on nopeasti selvitetty, Cash Outissa yhtiöillä on suurempi marginaali, kuin tavallisessa vedonlyönnissä ja koska surettaminen on tavallista vedonlyöntiä, niin pelaajalle jäävä voitto on surettamalla suurempi. Toisaalta, useissa urheilulajeissa, ja sitä kautta pelikohteissa, on enemmän, kuin kaksi mahdollista lopputulemaa, joten surettamisessa pelaajan tarvitsee joissakin tapauksissa kalkuloida erilaisia laskutoimituksia ennen kuin voi olla varma voitolle jäämisestä. Kun kyse on live-vedosta, ei pelaajalla välttämättä ole kovin paljon aikaa kalkulointiin. Cash Out -toiminto on useilla yhtiöillä mahdollista myös tulosvedossa, kun taas surettaminen on teoriassa tulosvedossa mahdotonta.

Käytännössä tietenkin mahdollista asettamalla kaikille yhtään realistisille tuloksille panos, mutta erittäin aikaa vievää. Mikäli haluat varmistaa voiton tulosvedossa, niin kannattanee näistä kahdesta valita Cash Out.

Siinä tilanteessa, että pelaaja haluaa surettaa yhdistelmävedon ennen viimeistä ottelua voi kaikessa rauhassa laskeskella panosta, mutta siinä herää samalla tavalla kysymys, että miksi alunperin on lisännyt edes sitä viimeistä kohdetta mukaan yhdistelmään, jos ei sitä kuitenkaan aio pelata siinä tilanteessa, että aikaisemmat kohteet menevät oikein. Kuitenkaan tuo viimeinen kohde ei ole yhdistelmävedossa edes relevantti, mikäli kaikki edeltävät kohteet eivät ole menneet oikein.

Toki tällaisia syitä voi vedonlyönnillisessäkin mielessä tulla, esimerkiksi viime hetken loukkaantumisia joukkueelle jonka puolesta alunperin lyötiin vetoa, mutta useimmiten syynä on inhimillisesti se, että halutaan varmistaa voitolle jääminen, vaikka suuremman voiton olisi saanut jättämällä koko kohteen pois ennen vedon lyömistä. Harrastepohjalla pelaavalla tulee kuitenkin tällaisia tilanteita usein eteen, eikä hän vastaa kategorisesti "ei", kuten ammattimaisesti pelaava vedonlyöjä tekisi. Otetaan esimerkki:

 • Suretus, kun yhdistelmävedon neljä ensimmäistä kohdetta on mennyt oikein ja viides jäljellä

  Unohdetaan nyt se, että yhdistelmävedon olisi alunperin voinut tehdä neljälle ensimmäiselle kohteelle, jolloin olisi jo voittanut niiden mennessä oikein ja huomattavasti enemmän, kuin nyt surettamalla viidennen. Tässä esimerkissä pelaajalla siis on mennyt sisu kaulaan. Oletetaan, että koko lapun kokonaiskerroin on 40 ja panos on ollut 10 euroa. Pelaaja siis voittaa bruttona 400 euroa, mikäli viimeinen kohde menee oikein ja hän on veikannut ottelussa kotijoukkuetta, jonka alkuperäinen kerroin on 2.00, mutta nyt tässä tapauksessa siis aiemmat kohteet huomioiden jopa 40.

  Pelaaja haluaa surettaa voittonsa lyömällä vetoa myös tasapelille, jonka kerroin on 4.00 ja vierasvoitolle, jonka kerroin on 2.00. Hän on kuitenkin päättänyt, että jos niin huono tuuri käy, että ottelu päättyy tasan, niin hän pääsee vain omilleen, kotivoitolla ja vierasvoitolla hän haluaa voittaa yhtä paljon.

  Ensin täytyy siis laskea, kuinka hän saa 400 euroa myös vierasvoitolla, yksinkertainen laskutoimitus 400 / 2.00 = 200, tarkoittaa että panokseksi pitää laittaa 200 euroa. Nyt yhteispanos on 10+ 200 = 210 euroa ja voitto on 400 euroa, jos jompi kumpi voittaa ottelun ja 0 euroa, mikäli ottelu päättyy tasan. Sitten täytyy varmistaa toivomus, että tasapelillä pääsee omille. Surettajan pitää laskea nyt 210 + panos / 4.00 = panos, eli 210 + panos = 4 x panos, eli 3 x panos = 210, eli panos 70. Tasapelille pitää siis laittaa tasan 70 euroa, jolloin tasapelin toteutuessa pelaaja pääsee omille.

  Tästä tullaan siis siihen tulokseen, että surettamalla tällä tavalla pelaaja voittaa koti- ja vierasvoiton tullessa 400 - 280 euroa = 120 euroa ja ottelun päättyessä tasan hän päätyy täsmälleen omilleen, eli voitto on 0 euroa. Ilman surettamista hän voittaisi kotivoitolla 390 euroa, mutta häviäisi 10 euroa sekä tasapelillä, että tappiolla. Tässä esimerkissä ei laskettu vedonlyöntiyhtiön omaa marginaalia mukaan, mutta kun sen ottaa huomioon, niin ymmärtää, että surettaminen ei pitkässä juoksussa ole järkevää, ellei kohteen voimasuhteissa ole välillä tapahtunut huomattavia muutoksia.

  Toisaalta esimerkissä puhuttiin vielä suhteellisen pienistä rahoista. Surettaminen voi houkuttaa huomattavasti enemmän sellaisessa tapauksessa, että viimeisestä kohteesta on kiinni, voittaako pelaaja 15 000 euroa, vai ei mitään, sillä isoista rahoista puhuttaessa ei useimmilla meistä mielessä ole enää odotusarvot ja palautusprosentit vaan nimenomaan se käden ulottuvilla oleva rahamäärä. Tämänhän huomaa vaikkapa tv-show maailmassa, jossa pelaajat ovat yleensä hyvin konservatiivisia rahan riskeeraamisen suhteen, vaikka odotusarvot olisivat kuinka omalla puolella.

Cash Outin yleisimmät säännöt ja ehdot

Teknisesti cash out -toiminnan käyttäminen on yksinkertaista. Vedonlyöntikupongissasi on mahdollisuus cashoutiin ja siinä lukee myös summa, minkä verran rahaa sinulle tarjotaan tähän päätökseen turvautuessa. Kaikkiin kohteisiin ei cash outia ole saatavilla, mutta suurempien sarjojen otteluihin kylläkin. Nämä siis niillä peliyhtiöillä, joilla cash out -toiminto ylipäätään on käytössä. Vaikka se onkin yleistynyt, niin silti kaikki peliyhtiöt eivät tänä päivänäkään tarjoa tällaista mahdollisuutta pelaajille. Järjestelmävedoissa Cash Out -toiminto ei ole saatavilla, sillä järjestelmävetohan on oikeastaan useampi yhdistelmäveto pakattuna yhteen pakettiin. Myöskään yhdistelmävedoissa cash out ei ole yleensä tarjolla silloin, kun jotain kohdetta pelataan, vaan ainoastaan otteluiden välissä.

Tilanteita, joissa Cash Outia ei voi käyttää:

 • Järjestelmävedot
 • Bonuksen pelaaminen, kuten riskitön veto tai ilmaisveto
 • Bonusrahan kierrätys (Cash Out yleensä mahdollinen, mutta ei lasketa mukaan kierrätykseen)

Mikäli pelaat jotain bonusta, niin yleensä Cash Out ei ole mahdollinen. Et esimerkiksi voi varmistaa riskittömän vedon voittoa käyttämällä Cash Outia tai varmistaa ilmaisen vedon muuttamista rahaksi kyseisellä tavalla. Yleensä myös talletusbonuksissa on ehtona, että bonusta pelatessa ei saa käyttää Cash Out -toimintoa lainkaan. Bonusrahoja tai ilmaiskierrosten voittoja kierrättäessä sen sijaan Cash Out -toiminnon käyttämine non joillakin peliyhtiöillä kyllä mahdollista tehdä, mutta silloin kyseistä kohdetta ei lasketa mukaan kierrätykseen lainkaan, vaan kierrätyksen tilanne säilyy muuttumattomana.

Cash Out-toiminnon tulevaisuus

Satunnaisten pelaajien joukossa Cash Out -toiminnolla on hyvä maine, pelaajat pitävät siitä, että loppuhetkien hermoja raastavat hetket voi halutessaan skipata. Ammattimaisesti pelaajat puolestaan tietävät, että Cash Outin käyttäminen on vain harvoin järkevää. On selvä valtti yhtiölle, mikäli he tarjoavat Cash Out -toimintoa ja todennäköisesti se tulee yhä yleisemmäksi tulevaisuudessa. Teknisestihän mikään ei estäisi Cash Outin tarjoamista myös tilanteessa, jossa joku yhdistelmävedon peleistä on kesken, vaikka Cash Outin määrän laskeminen onkin tällöin hankalampaa.

Pelaajilta ei ole tullut juurikaan painetta Cash Outin ehtojen parantamisesta (yhtiön marginaalihan on jo mukana alkuperäisessä vedossa, joten sitä olisi cash outissa varaa pienentää), joten siihen tuskin on muutoksia tulossa. Ylipäätään Cash Out on myös sen verran marginaalinen ominaisuus, että tuskin mikään yhtiö pystyy saamaan lisäasiakkaita parantamalla esimerkiksi prosenttiyksikön verran Cash Outin annettavien rahojen määrää, joten kilpailua Cash Outin ehdoista tuskin on luvassa.

Toiminto on erittäin hyvä hupipelaajille ja varmasti sellaisena pysyy jatkossakin, muista kuitenkin, että Cash Outin jatkuva käyttö vähentää voittoja pitkässä juoksussa. Vetoyhtiö ottaa edun uudestaan tarjotessaan Cash Outia.

Yhteenveto & FAQ

Tässä artikkelissa olemme esitelleet Cash Out -toimintoa, sen hyviä ja huonoja puolia. Vaikka ammattimaiselle pelaajalle Cash Out -toiminto onkin yleensä melko merkityksetön, niin hupipelaajalle toiminnosta on hyvin usein hyötyä. Varsinkin, jos pelitilillä ei ole riittävästi rahaa varmistamaan voitto "surettamalla". Tähän loppuun olemme keränneet vielä joitakin meiltä kysyttyjä yleisimpiä kysymyksiä.

Miksi vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat Cash Out -toimintoa?
Miten Cash Out lasketaan?
Kannattaako minun käyttää Cash Out -toimintoa?
Missä tilanteissa Cash Out -toimintoa ei voi käyttää?