20bet
20bet
suljettu
€100
€100 Ilmaisveto
Hyvät vedonlyöntibonukset
Kattavasti Esportsia
Asiakastuki 24/7
20bet
20Bet on visuaalisesti näyttävä vedonlyöntisivusto. Modernin ulkokuoren alta paljastuu laadukas ja monipuolinen pelitalo - kohteita löytyy myös Suomesta. Uudet pelaajat pääsevät vedonlyönnin pariin 100% bonuksella aina 100€ asti. Lue 20Bet arvostelu, ja nappaa jopa 100 euron arvoinen ilmaisveto!
PELAA NYT
Pay'N Play:
Live-kasino:
Live Chat:
Pelaa euroilla:
Pelilisenssi:
CURACAO
Julkaisuajankohta:
2020
Bonus:
€100
Minimitalletus:
€10
Bonusprosentti:
100%
Kierrätysvaatimus:
6x

20bet

Lukaise alla oleva 20Bet kokemuksia 2022 -artikkelimme, ja lunasta 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti vedonlyöntiin! 20Bet on suomenkielinen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa urheiluvedonlyöntiä jopa 25 eri lajiluokassa. Kuukausittain sivuston kautta kulkee yli 50 000 urheilutapahtumaa. Vetokohteita löytyy kansainvälisesti suurissa palloilulajeissa, kuten esimerkiksi jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa sekä koripallossa. Kotimaisia vetokohteita löytyy varsin kiitettävästi, ja vetoa voi lyödä esimerkiksi Salibandyliigasta tai jääpallon Bandyliigasta.

20Bet on yksi vuoden 2020 uusista vedonlyöntisivustoista, mutta sivuston taustalla on vankkaa kokemusta rahapelaamisesta. 20Bet on TechSolutions Group N.V. -yhtiön omistuksessa, jonka käsialaa on myös 22Bet.com. Kokemusta vedonlyönnistä sekä rahapelaamisesta ylipäätänsä on varsin mukavasti - tuloksena teknisesti hyvin toimiva kokonaisuus. Curacaon pelilisenssin alla toimiva 20Bet tarjoaa suomalaisille tutut maksutavat, sekä toimivan mobiiliversion. Mobiilipelaaminen onnistuu suoraan selaimessa, eikä erillistä sovellusta tarvitse edes ladata.

20bet Bonus 

Vedonlyöntiin on tarjolla 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti. Bonukseen pääsee kiinni vähintään 10€ talletuksella. Kertoimien tulee olla vähintään 1.50 single-vedoissa, ja 1.70 yhdistelmävedoissa. Talletussumma tulee kierrättää 6-kertaisesti, minkä jälkeen pelaaja saa 100% ilmaisvedon pelitililleen. Kierrätysvaatimuksen suorittamiseen on 14 päivää aikaa. Ilmaisveto voidaan asettaa ainoastaan yhdistelmävetoihin (vähintään tripla), ja kerroinvaatimuksia ei ole. 

Bonusehdot kiteytettynä:

 • Kierrätysvaatimus: 6x talletus
 • Minimitalletus: 10€
 • Minimikertoimet: Single-vedot 1.50 / yhdistelmävedot 1.70
 • Aikararjoitus: 14 päivää
 • 20Bet bonuskoodi: Ei vaadi erillistä bonuskoodia

20bet suomalaisen näkökulmasta 

Kotimaisia vetokohteita löytyy kiitettävästi, ja pelaaja voi lyödä vetoa muun muassa Salibandyliigasta tai jääpallon Bandyliigasta. Kansainvälisesti suuret palloilulajit on hyvin edustettuna, ja esimerkiksi jalkapallosta löytyy yli 1100 aktiivista vetokohdetta. Talviurheilua ei vetokohteissa valitettavasti ole.

Asiakaspalvelu palvelee 24/7 live-chatilla sekä sähköpostilla. Suomenkielistä palvelua ei valitettavasti ole aina saatavilla, eikä palveluaikoja eritelty sen tarkemmin. Kattava FAQ -osio löytyy suomeksi, eli sieltä pelaajan on hyvä etsiä vastausta omaan ongelmatilanteeseen. Otimme asiakaspalveluun yhteyttä normaalina sunnuntaiaamuna, ja vastauksen saimme nopeasti. Palvelu oli asiallista, ilman mitään ylimääräistä kikkailua.

Rahat peli -ja pankkitilin välillä liikkuu Visalla, Mastercardilla, nettilompakoilla (Neteller ja Skrill) sekä Bitcoinilla. Maksutavoista löytyy myös muitakin kryptovaluuttoja, kuten esimerkiksi Litecoin. Vaikka suomalaisten suosimaa Trustlya ei maksutavoista löydy, on tarjolla turvallisia ja suosittuja maksutapoja. Visa ja nettilompakot ovat suosittuja menetelmiä suomalaisten nettipelaajien keskuudessa. Rahansiirroista ei peritä ylimääräisiä kuluja.

Suomalaisten pelaajien harmiksi 20Bet operoi Curacaon pelilisenssillä. Verovapaita voittoja ei ole luvassa, vaan pelaajan tulee itse ilmoittaa voitot verottajalle. Pelaaminen on kuitenkin turvallista, vaikkei verovapaita voittoja olekaan tarjolla. Euroopan talousalueen ulkopuoliset rahapelisivustot ovat valvovan silmän alla, joten Curacaon lisenssiä ei tarvitse kammoksua - Kunhan pelaaja vain muistaa, että voitot tulee itse ilmoittaa verottajalle.

 • Kotimaisia vetokohteita hyvin tarjolla
 • Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu
 • Maksutavoista löytyy jopa kryptovaluutat
 • Rahansiirroista ei peritä ylimääräisiä kuluja

20bet vedonlyönti

Vedonlyönnin käyttöliittymä toimii sulavasti, eikä teknisiä ongelmia ole havaittavissa. Navigointi on selkeää tietokoneella ja mobiiliversiossa, eli mobiilipelaajat on hyvin huomioitu tällä vedonlyöntisivustolla. Vasemmalla puolella olevassa valikossa on 4 eri kategoriaa: TOP Mestaruus-sarjat, TOP tapahtumat, Suosituin urheilu sekä lajivalikko (A-Z). 

Urheilulajin kohdalla näkyy myös aktiivisten vetokohteiden määrä, ja esimerkiksi jalkapallossa on yli 1100 aktiivista vetokohdetta, koripallossa 130, pöytätenniksessä 170 ja jääkiekossa 50. Muut osiot pitävät sisällään pääasiassa vain jalkapallon suosituimpia liigoja, ja niiden otteluita.

Suomenkielinen käyttöliittymä toimii selkeästi, eikä suurempia kielikukkasia ole havaittavissa. Sivuston kansainvälisyydestä kertoo se, että tuettuja käyttöliittymän kieliä on yli 10 kappaletta. Vedonlyöntiasetuksissa voi muuttaa myös kerrointen esitysmuotoa. Perinteisen desimaalimuodon (1.80) voi muuttaa Amerikkalaiseen muotoon (+100) tai murtolukumuotoon (1/3). 

Suomen kieli ja desimaalimuoto toimii yhdistelmänä selkeästi, mutta halutessaan pelaaja voi kokeilla muitakin vaihtoehtoja. Valinnanvapaus on aina tärkeää, myös pelisivustoilla.

KERTOIMET JA KOHTEET 20BET

Jalkapallo on 20Bet sivuston valttikortti, joten futisfanit ovat oikeassa paikassa. Hyviä vetokohteita on muun muassa Valioliiga, La Liga, Bundesliga, Serie A sekä UEFA Champions League. Nämä ovat kohteita, joissa pelaajat pääsevät kaikista parhaille palautuksille. Kertoimet ovat jalkapallossa kilpailukykyiset, mutta ei parhaat.

Jalkapallon lisäksi pelaajan kannattaa hyödyntää myös Esportsin hyvää tarjontaa - vetokohteita on muun muassa CS:GO, Overwatch, Rocket League, King of Glory sekä DOTA2. E-urheilussa vetokohteita löytyy ympäri maailman, kuten esimerkiksi Kiinasta ja Euroopasta. Kertoimet ovat Esportissa ihan hyvät, markkinoiden keskitasoa.

Mikäli pelaaja kaipaa uusia tuulia, on tarjolla paljon muutakin. Kokeile rohkeasti itselle uusia lajeja, kuten pöytätennistä, futsalia tai vinttikoirakisoja. Vedonlyöntiin saa yllättävästi uutta kipinää, kun on valmiina kokelemaan jotakin uutta. Näissä pienissä lajeissa palautukset eivät luonnollisesti yllä Valioliigan tasolle. Kertoimet ovat kuitenkin reilut pelaajalle. 

LIVE-VETO

Live-vedonlyönnissä pelaajan eteen avautuu live-kohteet, joita on päivittäin yli 1000 kappaletta. Pääpaino on kuningaslaji jalkapallossa, mutta myös muut suositut lajit tarjoaa satoja live-vetoja päivittäin. Lajit löytyy vasemmalla puolella olevasta valikosta, jossa näkyy myös live-kohteiden määrä. Valikossa on myös “Top Tapahtumat” -osio, missä on kuumimmat livepelit - Valioliiga, Bundesliga ja La Liga täydentää suosituimmat live-kohteet. 

Teksihakua voi perinteiseen tapaan hyödyntää otteluiden etsimiseen. Oma vetokuponki on sivuston oikeassa reunassa. Otteluiden suoratoistoa 20Bet ei valitettavasti tarjoa, mutta virtuaalikenttä mahdollistaa otteluiden seuraamisen visuaalisessa muodossa. 

 • Selkeä vedonlyönnin käyttöliittymä
 • Vedonlyönnin pääpaino jalkapallossa
 • Esports on hyvin edustettuna
 • Yli 1000 live-ottelua päivittäin

20Bet erikoistarjoukset ja muut kampanjat

Sivuston aktiiviset pelaajat pääsevät nauttimaan Forecastista, jossa on mahdollisuus napata jopa 1000€ ilmaisvetoina. Tämän veikkausbonuksen lunastaminen edellyttää, että pelaaja on tallettanut vähintään 20€ viimeisen 5 päivän aikana. Mitä enemmän otteluiden lopputuloksia arvaa oikein, sitä enemmän on luvassa ilmaisvetoja. Ilmaisvetojen määrä muodostuu seuraavasti: 10 oikein/1000€, 9 oikein/100€ ja 8 oikein/50€.

Aktiiviset pelaajat pääsevät bonusten makuun myös VIP-ohjelmassa. Ansaitse jopa 5000€ extraa joka kuukausi! Ohjelmassa on kuusi (6) tasoa. Tasoja pääsee nousemaan pisteillä, joita saa vedonlyönnin sivutuotteena. Ensimmäiseltä tasolta toiselle vaaditaan muutama hassu pelikerta - näin saat heti palkinnoksi ilmaisvetoja.

Jos haluat päästä korkeimmalle tasolle, se vaatii rahaa. Jotta kuudennelle tasolle pääsee, tulee kerättynä olla 200 000 uskollisuuspistettä. Yhden pisteen saa aina 2€ ehdot täyttävästä vedosta. Lyhyellä matematiikalla se tekee 400 000 euron panostamista vedonlyöntiin. Oli niin tai näin, jo muutamalla satasella on luvassa lisäetuja veikkaukseen. Sinun ei tarvitse olla miljonääri, normaalilla lompakolla pärjää hyvin.

Kuukaudessa pelaaja voi napata maksimissaan 5000 euroa ilmaisvetoja. Tämä siis edellyttää tasoa kuusi. Uuden kalenterikuukauden alussa pisteet nollataan, ja homma lähtee taas aina alusta. VIP-ohjelma toimii huomaamattomasti pelaamisen taustalla.

 • Vedonlyöntiin tarjolla upea uskollisuusohjelma
 • Tarjolla myös Forecast -bonus, jossa pääpalkintona 1000€ ilmaisvetoja
 • Veikkausbonukset muuttuvat usein, ja niitä on paljon
 • Bonusehdot on vähintäänkin reilut

20bet kokemuksia

20Bet on perussiisti rahapelisivusto, jonka ulkoasu ei herätä kovinkaan suuria tunteita. Neutraali ulkoasu ja värimaailma on ihan fiksu valinta, mutta mitään mieleenpainuvaa kokemusta sivusto ei tarjoa. Sivusto ohjaa pelaajan heti vedonlyönnin pariin, eli aika vetokohteiden etsimiseen ei kulu sekuntiakaan. Kaikki toimii teknisesti hyvin, olipa käytössä työpöytäversio tai mobiiliversio.

Uusille pelaajille tarjolla oleva 100% ilmaisvetobonus on hyvä tapa aloittaa vedonlyönti. On positiivista huomata, että ensitalletusbonuksena on ilmaisvetoja - uskalletaan tarjota muutakin, kuin pelkkiä talletusbonuksia. Veikkausbonukset ovat sivustolla muutenkin hyvät, ja tarjolla on esimerkiksi uskollisuusohjelma sekä ilmaisvetoja jopa 1000€ arvosta. 

Suomalaisille tutut maksutavat sivustolta löytyy, vaikkakin Trustlyn tilisiirto puuttuu. Rahansiirrot onnistuu kuitenkin Visalla ja nettilompakoilla, tai jopa kryptovaluutoilla. Valinnanvaraa kyllä löytyy, eli ongelmia rahaliikenteessä ei pitäisi olla. 

20Bet on kokonaisuudessaan hyvä rahapelisivusto, mutta Curacaon lisenssin takia ei sivusto markkinoiden kärkisijoille yllä. Jos pelaaja kuitenkin etsii perushyvää vedonlyöntisivustoa, on 20Bet turvallinen ja varteenotettava vaihtoehto. Luvassa on monipuolinen pelitalo, mutta mitään uutta ja ihmeellistä on turha odottaa.

20bet usein kysytyt kysymykset

Onko 20Bet varmasti luotettava vedonlyöntisivusto?
Tarjoaako 20Bet vedonlyöntibonuksia?
Tarjoaako 20Bet verovapaat voitot?
Miten voin ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun?
Toimiiko 20Bet mobiililaitteilla?