20bet
€100
-
pelaa nyt
VEDONVÄLITTÄJÄ TARJOAA
€100
-

20bet Vedonlyönti - Arvostelu, kokemuksia ja 100€ bonus

Lukaise alla oleva 20Bet kokemuksia 2021 -artikkelimme, ja lunasta 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti vedonlyöntiin! 20Bet on suomenkielinen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa urheiluvedonlyöntiä jopa 25 eri lajiluokassa. Kuukausittain sivuston kautta kulkee yli 50 000 urheilutapahtumaa. Vetokohteita löytyy kansainvälisesti suurissa palloilulajeissa, kuten esimerkiksi jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa sekä koripallossa. Kotimaisia vetokohteita löytyy varsin kiitettävästi, ja vetoa voi lyödä esimerkiksi Salibandyliigasta tai jääpallon Bandyliigasta.

20Bet on yksi vuoden 2020 uusista vedonlyöntisivustoista, mutta sivuston taustalla on vankkaa kokemusta rahapelaamisesta. 20Bet on TechSolutions Group N.V. -yhtiön omistuksessa, jonka käsialaa on myös 22Bet.com. Kokemusta vedonlyönnistä sekä rahapelaamisesta ylipäätänsä on varsin mukavasti - tuloksena teknisesti hyvin toimiva kokonaisuus. Curacaon pelilisenssin alla toimiva 20Bet tarjoaa suomalaisille tutut maksutavat, sekä toimivan mobiiliversion. Mobiilipelaaminen onnistuu suoraan selaimessa, eikä erillistä sovellusta tarvitse edes ladata.

 • Vedonlyönnissä 25 lajiluokkaa
 • Kuukausittain yli 50 000 urheiluottelua
 • Toimiva mobiiliversio

20bet Bonus 

Vedonlyöntiin on tarjolla 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti. Bonukseen pääsee kiinni vähintään 10€ talletuksella. Kertoimien tulee olla vähintään 1.50 single-vedoissa, ja 1.70 yhdistelmävedoissa. Talletussumma tulee kierrättää 6-kertaisesti, minkä jälkeen pelaaja saa 100% ilmaisvedon pelitililleen. Kierrätysvaatimuksen suorittamiseen on 14 päivää aikaa. Ilmaisveto voidaan asettaa ainoastaan yhdistelmävetoihin (vähintään tripla), ja kerroinvaatimuksia ei ole. 

Bonusehdot kiteytettynä:

 • Kierrätysvaatimus: 6x talletus
 • Minimitalletus: 10€
 • Minimikertoimet: Single-vedot 1.50 / yhdistelmävedot 1.70
 • Aikararjoitus: 14 päivää
 • 20Bet bonuskoodi: Ei vaadi erillistä bonuskoodia

Sivuston aktiiviset pelaajat pääsevät nauttimaan Forecastista, jossa on mahdollisuus napata jopa 1000€ ilmaisvetoina. Tämän veikkausbonuksen lunastaminen edellyttää, että pelaaja on tallettanut vähintään 20€ viimeisen 5 päivän aikana. Mitä enemmän otteluiden lopputuloksia arvaa oikein, sitä enemmän on luvassa ilmaisvetoja. Ilmaisvetojen määrä muodostuu seuraavasti: 10 oikein/1000€, 9 oikein/100€ ja 8 oikein/50€.

 • Vedonlyöntiin tarjolla 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti
 • Tarjolla myös Forecast -bonus, jossa pääpalkintona 1000€ ilmaisvetoja
 • Bonusehdot on vähintäänkin reilut

20bet suomalaisen näkökulmasta 

Kotimaisia vetokohteita löytyy kiitettävästi, ja pelaaja voi lyödä vetoa muun muassa Salibandyliigasta tai jääpallon Bandyliigasta. Kansainvälisesti suuret palloilulajit on hyvin edustettuna, ja esimerkiksi jalkapallosta löytyy yli 1100 aktiivista vetokohdetta. Talviurheilua ei vetokohteissa valitettavasti ole.

Asiakaspalvelu palvelee 24/7 live-chatilla sekä sähköpostilla. Suomenkielistä palvelua ei valitettavasti ole aina saatavilla, eikä palveluaikoja eritelty sen tarkemmin. Kattava FAQ-osio löytyy suomeksi, eli sieltä pelaajan on hyvä etsiä vastausta omaan ongelmatilanteeseen. Otimme asiakaspalveluun yhteyttä normaalina sunnuntaiaamuna, ja vastauksen saimme nopeasti. Palvelu oli asiallista, ilman mitään ylimääräistä kikkailua.

Rahat peli- ja pankkitilin välillä liikkuu Visalla, Mastercardilla, nettilompakoilla (Neteller ja Skrill) sekä Bitcoinilla. Maksutavoista löytyy myös muitakin kryptovaluuttoja, kuten esimerkiksi Litecoin. Vaikka suomalaisten suosimaa Trustlya ei maksutavoista löydy, on tarjolla turvallisia ja suosittuja maksutapoja. Visa ja nettilompakot ovat suosittuja menetelmiä suomalaisten nettipelaajien keskuudessa. Rahansiirroista ei peritä ylimääräisiä kuluja.

Suomalaisten pelaajien harmiksi 20Bet operoi Curacaon pelilisenssillä. Verovapaita voittoja ei ole luvassa, vaan pelaajan tulee itse ilmoittaa voitot verottajalle. Pelaaminen on kuitenkin turvallista, vaikkei verovapaita voittoja olekaan tarjolla. Euroopan talousalueen ulkopuoliset rahapelisivustot ovat valvovan silmän alla, joten Curacaon lisenssiä ei tarvitse kammoksua - Kunhan pelaaja vain muistaa, että voitot tulee itse ilmoittaa verottajalle.

 • Kotimaisia vetokohteita hyvin tarjolla
 • Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu
 • Maksutavoista löytyy jopa kryptovaluutat
 • Rahansiirroista ei peritä ylimääräisiä kuluja

20bet vedonlyönti

Vedonlyönnin käyttöliittymä toimii sulavasti, eikä teknisiä ongelmia ole havaittavissa. Navigointi on selkeää tietokoneella ja mobiiliversiossa, eli mobiilipelaajat on hyvin huomioitu tällä vedonlyöntisivustolla. Vasemmalla puolella olevassa valikossa on 4 eri kategoriaa: TOP Mestaruus-sarjat, TOP tapahtumat, Suosituin urheilu sekä lajivalikko (A-Z). Urheilulajin kohdalla näkyy myös aktiivisten vetokohteiden määrä, ja esimerkiksi jalkapallossa on yli 1100 aktiivista vetokohdetta, koripallossa 130, pöytätenniksessä 170 ja jääkiekossa 50. Muut osiot pitävät sisällään pääasiassa vain jalkapallon suosituimpia liigoja, ja niiden otteluita.

Suomenkielinen käyttöliittymä toimii selkeästi, eikä suurempia kielikukkasia ole havaittavissa. Sivuston kansainvälisyydestä kertoo se, että tuettuja käyttöliittymän kieliä on yli 10 kappaletta. Vedonlyöntiasetuksissa voi muuttaa myös kerrointen esitysmuotoa. Perinteisen desimaalimuodon (1.80) voi muuttaa Amerikkalaiseen muotoon (+100) tai murtolukumuotoon (1/3). Suomen kieli ja desimaalimuoto toimii yhdistelmänä selkeästi, mutta halutessaan pelaaja voi kokeilla muitakin vaihtoehtoja.

Pitkävetovihjeet

Jalkapallo on 20Bet sivuston valttikortti, joten futisfanit ovat oikeassa paikassa. Hyviä vetokohteita on muun muassa Valioliiga, La Liga, Budnesliga, Serie A sekä UEFA Champions League. Jalkapallon lisäksi pelaajan kannattaa hyödyntää myös Esportsin hyvää tarjontaa - vetokohteita on muun muassa CS:GO, Overwatch, Rocket League, King of Glory sekä DOTA2. E-urheilussa vetokohteita löytyy ympäri maailman, kuten esimerkiksi Kiinasta ja Euroopasta.

Live-veto

Live-vedonlyönnissä pelaajan eteen avautuu live-kohteet, joita on päivittäin yli 1000 kappaletta. Pääpaino on kuningaslaji jalkapallossa, mutta myös muut suositut lajit tarjoaa satoja live-vetoja päivittäin. Lajit löytyy vasemmalla puolella olevasta valikosta, jossa näkyy myös live-kohteiden määrä. Valikossa on myös “Top Tapahtumat” -osio, missä on kuumimmat livepelit - Valioliiga, Bundesliga ja La Liga täydentää suosituimmat live-kohteet. 

Teksihakua voi perinteiseen tapaan hyödyntää otteluiden etsimiseen. Oma vetokuponki on sivuston oikeassa reunassa. Otteluiden suoratoistoa 20Bet ei valitettavasti tarjoa, mutta virtuaalikenttä mahdollistaa otteluiden seuraamisen visuaalisessa muodossa. 

 • Selkeä vedonlyönnin käyttöliittymä
 • Vedonlyönnin pääpaino jalkapallossa
 • Esports on hyvin edustettuna
 • Yli 1000 live-ottelua päivittäin

20bet kokemuksia

20Bet on perussiisti rahapelisivusto, jonka ulkoasu ei herätä kovinkaan suuria tunteita. Neutraali ulkoasu ja värimaailma on ihan fiksu valinta, mutta mitään mieleenpainuvaa kokemusta sivusto ei tarjoa. Sivusto ohjaa pelaajan heti vedonlyönnin pariin, eli aika vetokohteiden etsimiseen ei kulu sekuntiakaan. Kaikki toimii teknisesti hyvin, olipa käytössä työpöytäversio tai mobiiliversio.

Uusille pelaajille tarjolla oleva 100% ilmaisvetobonus on hyvä tapa aloittaa vedonlyönti. On positiivista huomata, että ensitalletusbonuksena on ilmaisvetoja - uskalletaan tarjota muutakin, kuin pelkkiä talletusbonuksia. Veikkausbonukset ovat sivustolla muutenkin hyvät, ja tarjolla on esimerkiksi uskollisuusohjelma sekä ilmaisvetoja jopa 1000€ arvosta. Suomalaisille tutut maksutavat sivustolta löytyy, vaikkakin Trustlyn tilisiirto puuttuu. Rahansiirrot onnistuu kuitenkin Visalla ja nettilompakoilla, tai jopa kryptovaluutoilla.

20Bet on kokonaisuudessaan hyvä rahapelisivusto, mutta Curacaon lisenssin takia ei sivusto markkinoiden kärkisijoille yllä. Jos pelaaja kuitenkin etsii perushyvää vedonlyöntisivustoa, on 20Bet turvallinen ja varteenotettava vaihtoehto.

20bet usein kysytyt kysymykset

>Onko 20Bet varmasti luotettava vedonlyöntisivusto?

Kyllä on, koska sivuston toimintaa valvoo peliviranomainen. Curacaon pelilisenssi pitää huolen siitä, että 20Bet omaa asianmukaisen lisenssin. Sivusto noudattaa myös avoimesti vastuullista pelaamista, eikä suomalaisille tuttuja maksutapoja sovi unohtaa.

>Tarjoaako 20Bet vedonlyöntibonuksia?

Vedonlyönnin uusille pelaajille on tarjolla 100% ilmaisvetobonus aina 100€ asti. Tarjolla on myös Forecast-bonus, jossa on mahdollista saada jopa 1000€ arvosta ilmaisvetoja. Veikkausbonukset muuttuvat sopivan usein, ja kaikki bonukset löytyy omalta Kampanjat-välilehdeltä.

>Tarjoaako 20Bet verovapaat voitot?

Verovapaita voittoja ei ole tarjolla, koska 20Bet operoi Curacaon pelilisenssillä. Pelaajan tulee itse toimia aktiivisesti, ja ilmoittaa voitot verottajalle.

>Miten voin ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelu palvelee live-chatilla ja sähköpostilla. Pelaaja voi laittaa myös viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin vastaus luvataan vuorokauden sisällä. Asiakaspalvelu palvelee englanniksi.

>Toimiiko 20Bet mobiililaitteilla?

Kyllä toimii, eikä erillistä mobiilisovellusta tarvitse ladata. Mobiilipelaaminen onnistuu suoraan selaimessa, sekä Android että iOS -laitteilla.