Parhaat vedonlyönti tarjoukset sekä vedonlyönti bonukset

Tässä artikkelissa käsittelemme mm. seuraavia asioita:

·        Parhaat tarjoukset vedonlyönti

·        Vedonlyöntibonukset kierrätys

·        Vedonlyöntibonukset ilman talletusta

Kilpailu vedonlyönnin alati kiristyvässä kilpailussa on tänä päivänä äärettömän kovaa, kymmenet tai jopa sadat yritykset kilpailevat uusista asiakkaista ja jo hankittujen asiakkaiden pitäminen on myös yhtä lailla tärkeää. Kertoimilla kilpaileminen ei ole helppoa, eikä usein myöskään tarkoituksen mukaista. Samoin nykyään jokaisella yhtiöllä on enemmän kuin kattava valikoima lajeja, joista lyödä vetoa, joten ei ole mikään valtti kilpailussa yrittää tarjota laajempaa kirjoa, kuin muut.

Myös LIVE vedonlyönti on nykyään palvelu, joka löytyy suurelta osalta yhtiöitä, joten sitä tarjoamalla ei erotu muista edukseen, vaan voi erottua ainoastaan negatiivisesti, jos ei tarjoa sellaista mahdollisuutta pelaamiseen. Samaten mahdolliset rahan talletus- ja nostojärjestelmät alkavat olla jokaisessa paikassa yhtä lailla kattavat, eli silläkin saralla on nykyisin mahdollista erottua muista lähinnä vain negatiivisesti.

Yksi suurimmista kilpailutekijöistä mielikuvilla markkinoinnin (mainokset, sivuston teema jne.) lisäksi ovatkin nykyään erilaiset kampanjat ja bonukset. Aiemminkin nämä olivat tärkeitä, mutta mahdollisia tapoja kilpailla oli ennen paljon muitakin. Bonuksissa on edelleen usein suuriakin eroja ja pelaajan kannalta saattaa olla rahan arvoista tietoa, mikä yhtiö milloinkin tarjoaa pelaajalle hyödyllisimmät bonukset. Näitä vertailtaessa on useita asioita, joita on syytä ottaa huomioon ja niitä käsittelemme tässä artikkelissa.

Pelaajan on olennaista pitää mielessä, että yhtiöt eivät harjoita hyväntekeväisyyttä, vaan tarjoavat bonuksia liiketaloudellinen aspekti kirkkaana mielessään. Siksi on tärkeää huomioida myös velvoitteet, mitä pelaajalta milloinkin vaaditaan bonusehtojen täyttämiseen. Nämä on tarkkaan eritelty bonusten ehdoissa.

PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian
PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian
PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian
PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian
PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian
PELAA NYT
Tulossa pian
Tulossa pian

Vedonlyönti Suomessa - millaisia tarjouksia suomalaisille pelaajille on tarjolla?

Kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt ottavat tällä hetkellä mielellään asiakkaikseen suomalaisia pelaajia ja niinpä yleensä kaikki tarjoukset ja bonukset ovat yhtä lailla tarjolla suomalaisille, kuin muillekin asiakkaille. Joskus toki on maakohtaisia tarjouksia tai kampanjoita, mutta tämä on nykyisin yhä harvinaisempaa.

Tervetuliaisiksi jaettavat veikkausbonukset, sekä rekisteröitymisbonukset, ovat usein kaikkein mehukkaimpia, mutta toisaalta niissä on myös vedonlyöntiyhtiöittäin vähiten eroja, eikä niitä luonnollisesti pääse käyttämään kuin kerran, tiliä luodessaan ja ensimmäisiä talletuksia tehdessään. Suuremmat erot tulevat sitten aktiivisten pelaajien saamien bonusten määrässä, taajuudessa ja ennen kaikkea niiden ehdoissa. Vedonlyönnin yleisimmät bonustyypit ovat melko universaaleja ja niistä seuraavaksi lisää.

Prosenttimääräiset talletusbonukset

Ylivoimaisesti yleisin bonusten muoto. Eli tallettamalla tietyn summan rahaa, saat päälle tietyn prosenttimäärän lisää pelirahaa (esim. 50 %, 100 %, 200 %). Tässä ylimääräisessä bonusrahassa, ja usein myös tallettamassasi rahassa, jos bonuksen hyväksyt, on kuitenkin kierrätysvaatimus, että et voi nostaa summaa heti pois. Tällaiset tarjoukset ovat siltikin valveutuneelle vedonlyöjälle erittäin tuottoisia. Yleensä näitä tarjotaan rekisteröitymisen yhteydessä, mutta silloin tällöin muutenkin ja silloin on viisainta tarrata tarjoukseen, tietenkin ehdot ensin huolellisesti luettuaan. On huomioitavaa, että näissä on poikkeuksetta talletusminimin lisäksi talletusmaksimi, jonka ylittävältä osalta ei bonusta siis makseta.

Tuplaus

Tuplaus on eräänlainen kilpailu, jossa tarkoituksena on tietyn ajanjakson (yleensä esimerkiksi viikko) aikana lyödä useampia vetoja ja voittaa ne kaikki, koko ajan voittorahat uudelleen likoon laittaen. Sitten, jos läpäisee tämän ennakkoon ilmoitetun ajanjakson ja vetomäärän, pääsee voittojensa lisäksi vielä jakamaan muhkeaa lisävoittopottia. Kilpailun nimi tulee siitä, että lyötävän vedon kertoimen tulee aina olla vähintään 2.00 (tästä nimi tuplaus). Tässä saattaa olla tarpeeksi pitkälle päästessä myös välipalkintoja, esimerkiksi ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja, joista lisää seuraavassa kappaleessa.

Yhtiön kannalta ideana on tietenkin saada aktivoiduksi paljon sellaisia pelaajia mukaan, jotka muuten eivät niin montaa vetoa ehkä tekisi. Yksittäisen vedonlyöjän kannalta tarjous voi kuitenkin olla hyvinkin edukas, mikäli lisäpotti on riittävän suuri ja kilpailussa mukana olevat kohteet riittävän suosiollisia pelaajalle.

Riskittömät vedot

Riskittömillä vedoilla tarkoitetaan vetoja, joissa vedonlyöntiyhtiö maksaa mahdollisen hävinneen vedon panoksen takaisin. Silloin tällöin tarjous koskee mahdollisuutta lyödä vetoa vain yksittäisestä tietystä kohteesta, kuten vaikka El Clasico tai MM-finaali. Pelaajan kannattaa lukea säännöt tarkasti, sillä silloin kun riskitön veto ei koske jotain tiettyä ottelua, niin siinä kuitenkin on melkoisella varmuudella minimikerroinvaatimus (esim. 1.80 tai 2.00) ja jos lyöt vedon pienempikertoimiseen kohteeseen, et hävitessäsi saakaan panosta takaisin. On myös tärkeää huomata, että mikäli "riskittömässä vedossa" on kierrätysvaatimus, niin veto ei oikeastaan ole riskitön, koska silloin hävityn vedon panos palautetaankin bonusrahana, jota ei voi suoraan nostaa takaisin, vaan vasta määritellyn kierrätyksen kautta.

Riskittömälle vedolle sukua on ilmaisveto, joka eroaa riskittömästä vedosta sillä tavalla, että et alunperinkään joudu mitään panosta itse laittamaan, eli hävitessäsi tilillä ei rahaa käykään. Voittaessasi taas saat voiton ja panoksen erotuksen tilillesi. Tässäkin on usein kierrätysvaatimuksia, mutta ainakaan et ole laittanut omaa rahaa likoon.

Korotettu kerroin

Korotetulla kertoimella tarkoitetaan kohdetta, jossa kertoimet ovat korkeampia kuin sarjan tai yhtiön tavanomaisella palautusprosentilla olisivat. Tämä on erittäin hyvä etu, sillä se pienentää yhtiön voittomarginaalia ja parantaa siis pelaajan mahdollisuuksia voittoon. Tällaisia etuja tarjotaan silloin tällöin erityisesti ison profiilin otteluissa. Niihin eivät aina ole kaikki oikeutettuja, joten kannattaa tarkistaa ehdoista oletko oikeutettu korotetun kertoimen vetoon ennen, kuin yrität hyödyntää tarjousta.

Vedonlyontibonukset

Teksti tulossa pian

Suurin kerroin- ja muut kampanjakilpailut

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat silloin tällöin jäsenilleen kilpailuja, joiden pääpalkintona voi olla liput, matka ja majoitus suureen urheilutapahtumaan, vaikkapa Valioliiga -otteluun tai NHL -otteluun. Esimerkiksi Suurin kerroin -kilpailussa voiton pokkaa pelaaja, joka saa kampanjan määrittelemissä otteluissa tai sarjassa kampanjan voimassaoloaikana onnistuu voittamaan suurimman kertoimen sisältävän yhdistelmävedon. Näissä on monesti maarajoituksia, eli kannattaa varmistaa, että olet oikeutettu osallistumaan kilpailuun. Vedonlyöntiyhtiöiden tavoite on tietenkin tässäkin saada houkuttelevan matkapalkinnon avulla lisää pelaajia yhtiölle. Pelaajan kannalta järkevää on katsoa, että mistä kilpaillaan. Jos esimerkiksi edellä mainitun suurimman kertoimen sijaan kilpaillaan siitä, että kuka lyö eniten vetoja kampanjan aikana tiettyyn sarjaan, niin lienee syytä miettiä osallistumistaan tarkemmin.

Miten vedonlyönti tarjouksia lunastetaan?

Usein vedonlyöntitarjouksen lunastamiseksi täytyy ensin ilmoittautua kampanjaan erillisellä lomakkeella tai erillisen sivun kautta. Talletusbonuksissa saattaa riittää, että vastaa myöntävästi kysymykseen siitä, että haluaako lunastaa bonuksen. Tervetuliaisbonukset tietenkin annetaan rekisteröitymisen yhteydessä, niissä on monesti mahdollisuus valita useammasta vaihtoehdosta. Nykyisin useimpiin tarjouksiin sisältyy vaatimus talletuksesta. Tällöin tarjousta ei pysty lunastamaan, ellei ensin talleta tiettyä määrää rahaa.

Kuten aiemmin mainitsimme, on erittäin tärkeää lukea tarjouksen ehdot, sillä jos ei täytä niitä, niin ei ole oikeutettu tarjoukseen, mutta tavallinen vedonlyönti onnistuu silti ja silloin ne vedot tulkitaan sellaisiksi. Jos tarjous, missä olet mukana, on joku kilpailu, niin usein yhtiön sivustolta löytyy jonkinlainen seuranta sen hetkisestä tilanteesta. Mikäli kilpailu vaatii aloittamisen lisäksi myös kilpailun aikaista aktiivisuutta, niin uusia vetoja lyödessä saattaa olla tarve kilpailun sääntöjen erittelemällä tavalla aina vahvistaa kyseisen vedon olevan kilpailussa mukana. Sinänsä tarjouksen lunastamiseen ei kuitenkaan ihmeempiä tarvita, jos on luvattu tietty bonus, niin se kyllä ilmestyy pelitilille ja sitten täytyy vain täyttää ehdot, jotka on tarjouksen ehdoissa lueteltu.

Millaisia ovat parhaat vedonlyönti tarjoukset?

Pelaajan kannalta parhaita tarjouksia ovat sellaiset, joissa on suurin rahallinen hyöty. Se ei kuitenkaan ole ainoa ratkaiseva asia, sillä tarjousten ehdot vaihtelevat runsaastikin. Erityisesti kierrätysvaatimuksessa on melko paljon merkitystä sillä, kuinka monta kertaa rahat täytyy kierrättää. On olemassa myös panosrajoja, kerroinrajoja ja voittorajoja. Mikäli tarjous on kilpailu muita pelaajia vastaan, on hyvin tärkeää miettiä, paljonko realistisesti arvioituna voittaminen saattaa maksaa vetojen muodossa. Jos kilpailijoita on hyvin paljon ja voittomahdollisuudet pienet ja lisäksi voittaminen vaatii useiden vetojen lyömistä, saattaa olla viisainta jättää kilpailu väliin.

Muutoinkin, riskianalyysi on erittäin järkevää. Jos on tarjolla ilmainen veto, niin riskiä ei edes ole, vaikka voitot tarvitsisikin kierrättää. Jos taas talletusbonuksessa täytyy bonusrahojen lisäksi myös talletusrahat kierrättää, niin riski on huomattavasti suurempi kuin sellaisessa talletusbonuksessa jossa riittää pelkkien bonusrahojen kierrätys.

Kierrätys

Tässä artikkelissa on jo paljon puhuttu kierrätyksestä, mutta ei vielä varsinaisesti käyty läpi, mitä se tarkoittaa. Kierrätyksellä tarkoitetaan rahaa, jolla täytyy lyödä vetoa kierrätysvaatimuksen täyttääkseen. Esimerkiksi 50 euron bonuksen ehtona saattaa olla kierrätys 5 kertaa. Silloin pelaajan täytyy lyödä vetoa ainakin 5 x 50 eurolla = 250 eurolla ennen kuin voi nostaa bonuksen tai jäljellä olevan osan siitä tililleen. Tämä järjestelmä on tietenkin luotu siksi, että pelaaja ei voisi vaan saman tien nostaa bonusrahojaan pois pelaamatta lainkaan.

Vedonlyöntisivustot eivät kuitenkaan ole hyväntekeväisyyttä harjoittamassa, kuten aiemminkin mainittiin. Bonusten välillä on kuitenkin eroa, on erittäin merkittävää, täytyykö joku bonus kierrättää yhden kerran, vai neljä kertaa, ja koskeeko kierrätys esimerkiksi talletuksen yhteydessä myös talletussummaa (esim. 50 euron talletusbonuksella 3 x kierrätys olisi talletus+bonus x 3 = 300 €) vai pelkkää bonussummaa (esim. 50 euron talletusbonuksella 3 x kierrätys bonus x 3 = 150 €).

Voimassaolo

Yleensä kaikissa bonuksissa on jonkinlainen voimassaoloaika, jonka puitteissa pelaajan täytyy hoitaa oma osuutensa ehdoista, esimerkiksi se edellä mainittu kierrätysvaatimus. Se voi olla 14 päivää tai 30 päivää, mutta mikäli sen ylittää, niin bonus/tarjous mitätöityy. Jos kyse on jostain kilpailusta, niin niissä on yleensä takaraja ilmoittautumiselle, kuten perinteisemmissäkin kilpailuissa, jonka jälkeen osallistuminen ei ole mahdollista.

Kampanja tarjoukset ovat myös voimassa vain rajoitetun ajan ja vaikka yleensä tarjoukset poistuvat sivustoilta heti kun ne eivät ole voimassa, niin eivät kuitenkaan aina ja esimerkiksi hakukoneella voi hyvinkin löytää vielä jonkun tarjoussivun, jossa mainittava bonus tai kampanja on jo ehtinyt umpeutumaan. Tässäkin on tärkeää lukea ehdot, joissa voimassaoloaika on mainittu.

Kerroinrajat

Riskittömiä vetoja tai ilmaisvetoja koskevissa bonuksissa on hyvin usein määritelty vetokertoimelle alaraja (usein 1.80 tai 2.00) ja joskus ylärajakin, varsinkin jos bonus koskee yhdistelmävetoja. Mikäli näitä rajoja ei noudateta, niin veto ei ole oikeutettu bonukseen. Myös kierrätysvaatimuksissa on usein maininta minimikertoimesta, mikä hyväksytään kierrätykseen. Veto menee kyllä läpi, vaikka löisit alarajaa pienemmän kertoimen vedon, mutta tällöin kierrätykseen käytetyn rahan määrä pysyy edelleen samana.

Kilpailuissa, kuten tuplaus tai erilaiset pistekilpailut, on usein myös kerroinrajat, jotka on tarkkaan kilpailun ehdoissa määritelty. Kerroinrajojen lisäksi eri kampanjoissa on monesti rajoituksia vetojen tyyppiin, esimerkiksi tasoitusvetoja ei välttämättä oteta jossain kampanjassa lainkaan huomioon. Cashback-toiminto (eli jonkun kertoimen lunastus kesken ottelun, josta on lyöty vetoa) on lähes kaikkien bonuksien ja kampanjojen ehdoissa kielletty.

Vedonlyönnin VIP bonukset ja tarjoukset

VIP -bonuksia tarjotaan isolla rahalla panostaville pelaajille ja ne ovat usein erittäin mehukkaita. Rahan palautusta, talletusbonuksia, ilmaisvetoja jne. Täytyy tietenkin ottaa huomioon, että jos pelaa paljon, niin todennäköisesti myös häviää paljon ja mehukkaatkaan tarjoukset eivät niitä välttämättä kompensoi. VIP -pelaajat saavat nopeampaa palvelua, paljon tuottoisimpia kampanjoita ja bonuksia ja mahdollisesti esimerkiksi kutsuja tapahtumiin ilman mitään erillistä vedonlyöntikilpailua tai vetovoittoa. Tähän joukkoon pääsee ennen kaikkea lojaalisuudella, eli keskittämällä pelejä mahdollisimman paljon tietylle yhtiölle. VIP -bonuksissa voi olla yhtiöittäin valtavia eroja, eli mikäli asetat tavoitteesi VIP -tasolle, niin on syytä tutkia hyvin tarkkaan, missä on parhaat ehdot.

Vedonlyönti tarjoukset ilman talletusta

Tarjoukset ilman talletusta olivat menneinä vuosina yleisiä, mutta valitettavasti nykyisin yhä harvinaisempia. Tässä tuli internetin voima esille, kun yhä enenevä määrä ihmisiä hyödynsi näitä tarjouksia ilman tarkoitustakaan laittaa omaa rahaa likoon, peliyhtiöillä ei yksinkertaisesti ollut varaa siihen, eikä nykyään tätä sinällään kyllä uusia jäseniä tuovaa kilpailuvalttia juuri käytetä, koska tallettamattomista jäsenistä ei ole mitään hyötyä yhtiölle. Silloin tällöin on kuitenkin edelleen tarjolla ilmaisvetoja, joissa voi siis panostamatta voittaa rahaa ja jotkut yhtiöt myös antavat syntymäpäivälahjaksi käyttäjille talletusvapaita bonuksia.

Kierrätysvaatimusten myötä yhtiöt pystyvät kontrolloimaan tappioidensa määrää ja tietenkin osa pelaajista intoutuu talletusvapaan tarjouksen käytettyään kuitenkin tallettamaan. Takavuosina suosittua oli tällaisia jakaa rekisteröityneille jäsenille myös "joulukalentereista" joulukuussa, mutta nykyään harvasta luukusta enää löytyy sellaisia tarjouksia, jotka eivät mitään talletusta vaadi.  Monet uudet yhtiöt tarjoavat pienimuotoisia pelirahatarjouksia ilman talletusta, yleensä 5 €. Näissä tietenkin kierrätysvaatimukset ovat sen mukaiset, mutta ei ainakaan alussa mitään riskiä ole.

Kannattaa kuitenkin lukea ehdot, sillä joskus siihen, että sivustolta voi mitään rahoja nostaa, täytyy kuitenkin itsekin tallettaa rahaa (ja lyödä vetoa x määrällä rahaa) jolloin tuo ilmainen peliraha ei oikeastaan olekaan ilmaista voittotilanteessa.

Yhteenveto & FAQ

Kuten huomaatte, erilaisia bonuksia on edelleen melko paljon saatavilla, vaikka bonusten hullut vuodet ovatkin takana päin, ja eri bonusten tarkka seuraaminen voi olla rahanarvoista työtä. Tässä vielä muutama meiltä usein kysytty kysymys vastauksineen:

>Onko vedonlyöntibonukset laillisia?

>Tämä on aiheellinen huoli, sillä tietoa ei aina ole hyvin saatavilla Suomen rajojen sisäisen monopoliaseman vuoksi, mutta vedonlyöntibonukset ja vedonlyönti netissä ulkomaisille pelisivustoille muutenkin on täysin laillista Suomen lakien perusteella.

>Kummat ovat parempia vedonlyöntibonukset vai kasinobonukset?

>Kasinobonukset saattavat olla rahallisesti suurempia, mutta myös ehdot ovat tiukempia. Kierrätysvaatimus on lähes poikkeuksetta huomattavasti suurempi ja koska kyse on onnenpeleistä, niin et voi itse vaikuttaa palautusprosenttiin toisin kuin vetoa lyödessäsi.

>Ovatko vedonlyöntibonukset luotettavia?

>Alalla on paljon toimijoita, joten joukkoon voi mahtua epäluotettaviakin sivustoja. Nykymaailmassa kuitenkin tieto leviää kulovalkean tavoin, eli vedonlyöntisivuston ei ole business-mielessä järkevää olla epäluotettava. Varsinkaan alalla pitkään toimineiden yhtiöiden kohdalla ei ole juuri mitään riskiä bonusten epäluotettavuudesta. Tärkeää on kuitenkin aina lukea tarkasti bonusten ehdot, muuten voi tulla epämiellyttäviä yllätyksiä esimerkiksi kierrätysehtojen suhteen. Se ei ole epäluotettavuutta, jos bonuksen etukäteen sovitut ehdot ovat epäedullisia pelaajan mielestä.

>Voiko saman tarjouksen käyttää useampaan kertaan?

>Yleensä bonuksen ehdoissa tarjous on rajoitettu käytettäväksi vain kertaalleen. Aina näin kuitenkaan ei ole, vaan se on mahdollista esimerkiksi tietyn aikarajan jälkeen käyttää uudelleen. Bonuksen tai tarjouksen ehdoissa asia on varmasti selvästi mainittu.