Vedonlyönti 2024 - kaikki mitä sinun tulee vedonlyönnistä tietää

Vedonlyönti on ollut suosituimpia harrastuksia koko ihmiskunnan historian ajan. Ei siis ihme, että se on elänyt ihmiskunnan mukana ja kehittynyt yhä monimuotoisemmaksi tavaksi piristää elämää. Moni harrastaa vedonlyöntiä lisäämään suosikkijoukkueensa otteluiden seuraamisesta saatavaa jännitystä. Yhä suurempi osa vedonlyöjistä on kuitenkin lähtenyt tekemään siitä itselleen ammattia. Tällä sivustolla tarjoamme sisältöjä kaikkien tarpeisiin.

suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€150 BONUS
7000 ILMAISKIERROSTA
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Vedonlyönti Suomessa

Suomessa vedonlyönti lähti liikkeelle urheiluseuroista ja halustaan kehittää alan rahoitusta ja palvelutasoa. Aikana ennen internetiä ei vielä puhuttu bonuksista, eikä paljoa muutoinkaan tuettu vedonlyönnissä asiakasta. Oli erinäisiä vihjeitä ja vinkkejä tarjoavia toimijoita, mutta toiminta ei ollut vakiintunutta. Online palveluiden syntyminen toi vedonlyöntiin myös Suomessa ison tervetulleen muutoksen, kun enemmän tietoa oli saatavilla ja palvelutaso nousi huomattavasti.

Joten vedonlyönti pääsi lopulta kehittymään myös Suomessa yhä mukavammaksi harrastukseksi ja joillekin ihan työksi asti. Nettikasinoiden tarjonta ja etenkin erilaiset bonukset vedonlyönnissä olivat ensivaiheessa vaikeasti lähestyttävä asia. Niiden hyödyntämiseen on onneksi luotu palveluita, jotka tarjoavat laadukasta tietoa ja onhan nykyään tuon oppaiden, vihjeiden ja vinkkienkin taso todella korkealla.

Vedonlyönti verotus

Moni on tietoinen siitä, että Suomesta käsin saa pelata kansainvälisten vedonvälittäjien kohteita. Moni näistä yhtiöistä sijaitsee Maltalla monestakin eri syystä. Taustalla on niin kansainvälistä lainsäädäntöä kuin pyrkimys tarjota vedonlyöjille yhä parempaa palvelua lakien mukaisesti.

Suomalainen saa nostaa vedonlyöntivoittonsa verottomasti pelitililtään, kun vedonlyöntitoimisto on lisensoitu Maltalle. Tuo ehkä se suurin etu siinä, miksi kannattaa suosia laadukkaita toimijoita, joilla on toiminta kohdistettu ETA-alueelle.

Kun siis lyöt vetoa palvelussa, joka on lisensoitu Maltalle, voit nostaa voitot verottomasti. Jos löydät kiinnostavat palvelun, joka toimii ETA-alueen ulkopuolella – voit silti lyödä vetoa siellä, mutta kannattaa huomioida, että voitoista maksetaan tällöin veroa riippuen siitä, missä maassa toiminta on lisensoitu.

Myös EU:n sisällä on alueita, joissa verotetaan erilaisilla käytännöillä vedonlyöntiä, joten suosittelemme aina perehtymään palvelun tietoihin. Viime vuosien aikana turvallisin vaihtoehto on ollut Malta, mutta mikäänhän ei ole pysyvää, paitsi verottajan tapa keksiä uusia malleja.

Kun siis lyöt vetoa palvelussa, joka on lisensoitu Maltalle, voit nostaa voitot verottomasti.

ETA-alue

Usein lähteissä unohdetaan listata se, mitä tarkoitetaan ETA-alueella. Kyseessä on Euroopan talousalue, joka sisältää EU-maat ja näiden lisäksi Islanti, Liechtenstein ja Norja. Moni kansainvälinen vedonlyöntiä tarjoava palvelu on rekisteröity EU-alueella Maltalle.

Vedonlyöjän tärkeimmät työkalut

Jokaisella vedonlyöntiä pidempään harrastaneella on omat käsityksensä siitä, mikä toimii ja mikä ei. Nämä usein perustuvat yksittäisen ihmisen kokemukseen, eivätkä pohjaudu tieteelliseen ajatteluun. Toki moni lyö vetoa viihteenä ja tällöin ei ole tarpeen kohdata todennäköisyyslaskennan saloja. Mutta kun harrastus alkaa viedä mukanaan, lue tästä osiosta hyvät perusohjeet siihen, mihin kannattaa keskittyä. Näitä hyödyntämällä kehityt yhä paremmaksi vedonlyönnin osaajaksi.

ETA-alue

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että käytät pääomaa oikein. Viihde vedonlyönnissä saatat iskeä lempijoukkueesi voitolle ison panoksen ja saat siitä lisää energiaa lähetyksen seurantaan. Kun harrastus hyppää seuraavalla tasolle, on syytä pohtia kokonaisuutta paljon tarkemmin.

Pelikassa on jatkuvasti hengittävä asia. Se ei koskaan saa lähteä liikkeelle siitä, että sen menettäminen on sinulle taloudellinen riski. Puhutaan vaikka termillä pohjakassa, kun käsitellään sitä ensimmäistä rahansiirtoa, jonka teet vedonlyöntisivustolla. Pohjakassa on usein muutaman satasen ja usein siihen saa päälle vedonlyöntisivustolta bonuksen.

Pelikassa on taasen se rahamääräinen summa, jota pidät vedonlyöntisivuston palvelun tililläsi. Moni vedonlyöntiä harrastava siirtää joka kuukausi vakiosumman rahaa pelikassaansa, vaikka olisi jo voitolla. Tämä sen takia, että säännöllisyys on avainasemassa, kun vedonlyönnistä lähdetään hakemaan ammattia.

Monella myös koittaa elämässään yllättäviä menoeriä, jolloin hyvin hoidettu pelikassa toimii myös taloudellisena turvana näissä tilanteissa. Mitä useampaa lähdettä lukee, sitä enemmän saat ohjeita pelikassan suuruuden hallinnointiin. Osa neuvoo nostamaan voitot pois, mutta yhä useammin tavoitteena kaikilla on kasvattaa pelikassaa tavoitteiden mukaan.

Hyvä esimerkki on asunnon ostoon suunniteltu tavoite. Käsirahan osuus on jotakin kymmenistä tuhansista euroista satoihin tuhansiin. Tuon summan jakaa esimerkiksi viidelle vuodelle ja edelleen kuukausille, niin tietää kuinka paljon pelikassan pitää kehittyä, että tavoitteeseen pääsee. Tuosta summasta vähentää sitten suunnitellun kuukausittaisen lisäsiirtonsa pelikassaan, niin tietää miten paljon pitää joka kuukausi voittoja keskimäärin saada.

Ammattimainen vedonlyönti voi olla stressaavaa ja seuraava osio käsittelee siitä syntyviä tilanteita.

Vinkit kassanhallintaan:

Älä panosta yli 5% pelikassasi
koosta yhteen kohteeseen

Älä pelaa turhautuneena, tai
tunnekuohuissa

Tutki vetojasi analyyttisesti
myös jälkikäteen

Älä pelaa rahoja, joita sinulla
ei ole varaa hävitä

Älä koskaan lainaa rahaa
pelaamista varten

Tiltin hallinta vedonlyöntisivustolla

Tiltti, tilttaaminen, hermojen menetys – asialle on monta nimeä. Tiltti viittaa tilanteeseen, kun kaikki tuntuu menevän pieleen ja siihen reagoidaan yliampuvalla tavalla. Eli se hetki, kun päätät iskeä koko pelikassasi epätodennäköiseen vetoon, saadaksesi takaisin menettämäsi rahat.

Sitä ei halua kukaan. Pelaamisen ei pitäisi mennä siihen pisteeseen koskaan, tällöin se ei ole enää harrastus tai ammatti, vaan siitä on tullut ongelma.

Tiltin hallintaan on monilla sivustoilla omat työkalunsa. Sitä voi torjua sillä, että asettaa itselleen tappiorajat, joita ei pysty ohittamaan palvelussa. Moni tekee rajojen asettamisen ilman mitään erillisiä työkaluja, vaan hyväksyy sen, että joskus on hyvä pitää taukoa.

Tauottaminen onkin hyvä keino välttää tiltistä johtuvat seuraukset. Päätä etukäteen, että kuinka suuren osa pelikassasta voit kuukausitasolla hävitä. Kun se tappioraja ylittyy, odota seuraavaan kuukauteen.

Vedonlyönti on erinomainen harrastus ja ammatti, mutta kuten kaikessa – pitää siinäkin pitää tolkku mukana.

Jos tiltti pääsee tapahtumaan ja ylireagoit siihen – hengähdä hetki. Vedonlyönti odottaa kyllä sinua, mutta ei kannata hakata omaa päätä seinään tarpeettomasti. Moni ammatikseen pelaava omaa erilaisia tapoja kohdata tiltti ja sen jälkimainingit. Osa käy juoksulenkillä, osa ottaa aikaa hetkeksi muille viihdemuodoille. Kaikkia niitä yhdistää kuitenkin se, että vedonlyönnin pariin palatessa pystyy taas toimimaan suunnitelmallisesti.

Vedonlyönti ja riskinsietokyky

Tilttaaminen liittyy usein riskinsietokykyyn. Riskinsietokyky on niin euromääräistä kuin henkistäkin näkökulmaa mittaavaa. Osalla voi olla vahva taloudellinen tausta ja euromääräinen kyky sietää riskiä on ehtymätön, mutta samalla henkinen kantti ei siihen taivu.

Eli on hyvä pohtia omaa tyyliään kohdata riskejä. Kun vedonlyöntipanostus on suunnitelmallinen ja ottanut huomioon tavoitteet ja noudattaa kassan hallinnan periaatteita, ei taloudellista riskiä pitäisi edes päästä syntymään.

Henkinen stressi on sitten eri asia. Kuukaudessa kun menee kaikki vedonlyönnit pieleen, niin syöhän se miestä ja naistakin.

Perinteisesti vedonlyönnissä riskinsietokyvyllä tarkoitetaan sijoittamisen puolelta tulevaa termiä. Siinä perehdytään taloudelliseen näkökulmaan ja siihen, millaista tappiomäärää pelikassasi kestää. Toki myös tavoite on tärkeässä asemassa ja usein riskin kasvaessa, myös mahdolliset voitot kasvavat.

Riskejä voi hallita monella tavalla. Pelkästään jo euromääräisten pelirajojen kautta, mutta ammattipelaajat käyttävät aikaansa perehtymällä syvällisemmin vedonlyönnin työkaluihin – kuten Exceliin.

Vedonlyönti Excel -ajatuksia

Taulukkolaskenta ei ehkä ensimmäiseksi kuulosta jännältä asialta. Mitäpäs jos se Excel toisi sinulle paremmalla todennäköisyydellä voittoja vedonlyönnissä? Excel, tai mikä tahansa taulukkolaskentaohjelmisto, on yleinen työkalu ammattivedonlyöjillä.

Excel mahdollistaa isojen tietomäärien käsittelyä ja esimerkkejä vedonlyönnin Excelistä löytyy loputtomasti. Tässä tiivistetty listaus siitä, mitä vedonlyönti Exceliin kannattaa iskeä:

 • Pelikassa
 • Tavoiteltu tuotto
 • Tappioraja
 • Mahdolliset pelikohteet ja niiden kertoimet
 • Panostuksen tuottama mahdollinen voitto (tai tappio)
 • Arvioitu todennäköinen pelikassa jakson lopulla

Todennäköisyyksistä lisää omassa osiossaan. Excel on työkaluna erinomainen ja sen käyttö on jatkuvasti kehittynyt vedonlyönti maailmassa. Vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon siihen erilaisia ohjeistuksia, mutta pääperiaatteet ovat samoja kuin edellä mainitut asiat.

Matematiikasta ja todennäköisyyksistä vedonlyönnissä

Excel auttaa laskemaan todennäköisyyksiä ja siten keventää vedonlyöntiä harrastavan tai työkseen tekevän elämää. Todennäköisyydet ovat monimuotoinen asia ja moni vedonlyöjä pyrkii löytämään kohteita, joissa oma näkemyksensä poikkeaa siitä, mitä vedonlyöntisivustot kertoimena tarjoavat.

Vedonlyönnissä kerroin kertoo usein todennäköisyyden suhteellisen hyvin. Eli jos ottelun voittajavedossa toisella joukkueella on kertoimena huomattavasti pienempi, kuin toisella – on todennäköisyys sen puolella, että voittaja on pienemmän kertoimen tarjoava joukkue.

Ei siis kovinkaan monimutkainen käsite sinällään. Joskus kertoimet eivät kuitenkaan ole sellaiset, että pitkään seurannut olisi niiden kanssa samaa mieltä. Tällöin on mahdollisuus löytää kohteita, joissa tuotto-odotus on korkeammalla kuin keskimäärin muissa kohteissa.

Yleisellä tasolla matematiikan ja todennäköisyyksien hyödyntämisestä voidaan sanoa sen verran, että mitä paremmin vedonlyöntiin perehdyt, sitä tärkeämmäksi näiden asioiden ymmärtäminen tulee. Käytä siis taulukkolaskentaa ja todennäköisyyslaskentaa hyödyksesi jo alusta alkaen, niin kehityt yhä paremmaksi niiden parissa.

Vedonlyöntibonukset

Hypätään aivan toisaalle todennäköisyyksien maailmasta. Vedonlyönnissä ei ole kyse vain pelikassaan rahan siirtämisestä ja vedonlyönnin tekemisestä – bonuksilla voit vaikuttaa siihen, miten pelikassasi kehittyy.

Lähes aina vedonlyöntisivusto tarjoaa ensitalletuksen yhteydessä bonuksen. Tuo vedonlyöntibonus on usein tehdyn talletuksen jonkinasteinen tuplaaminen tiettyyn summaan asti. Onkin hyvä olla tietoinen, jos jokin vedonlyöntisivusto tarjoaa korkeaa ensitalletusbonusta, koska parhaimmillaan siitä saatava hyöty voi olla huomattava.

Eikä kannata unohtaa pitkäkestoisille asiakkaille suunnattuja talletusbonuksia. Näitä kannattaa seurata eri sivustojen kautta ja tilata vedonlyöntisivuston uutiskirjeet, jotta saa tiedon niistä suoraan itselleen.

Vedonlyöntibonukset ja kierrätysehdot

On hyvä myös olla tietoinen siitä, miten eri vedonlyönti sivut käsittelevät bonuksen kierrätyksen ehtoja. Bonuksen kierrätyksellä tarkoitetaan yleensä sitä, kuinka monta kertaa annettu bonus pitää ”pelata”, ennen kuin sen voi nostaa pelitililtä ulos.

Lisäksi monella vedonlyöntisivustolla on erinäisiä lisävaatimuksia tai rajauksia kierrätyksellä. Nämä ovat usein aikariippuvaisia, eli kierrätys tulee tehdä jonkin ajan sisällä bonuksen saamisesta. Rajauksien osalta yleisiä ehtoja on se, että kierrätystä ei voi tehdä tietyissä peleissä tai kohteissa. Lisäksi moni vedonlyöntisivu asettaa maksimipanostus rajan kierrätyksessä.

Vedonlyöntisivustot

On hyvä olla tietoinen siitä, millaista tarjontaa on olemassa. Säännöllinen vedonlyöntisivustojen vertailu takaa sen, että saat parhaimmat mahdolliset vedonlyöntibonukset.

Uusia palveluja tulee markkinoille säännöllisesti. Kun palvelun lisenssi on alueella, josta voit nostaa voitot verottomana Suomeen, voit luottaa siihen, että ne ovat samalla lähtöviivalla keskenään vertailussasi.

Moni ammattipelaaja keskittyy muutamaan sivustoon, opittuaan niiden hienoudet ja mahdollisuudet. On hyvä olla tietoinen myös siitä, että eri vedonlyöntisivut voivat tarjota erilaisia kertoimia samoihin otteluihin. Näiden hyödyntäminen on monen ammattipelaajan onnistumisten taustalla.

Vedonlyöntivihjeet

Jokainen vedonlyöntiä harrastanut on törmännyt eri laatuisiin vedonlyöntivihjeisiin. Nämä voivat olla epämääräisiä ”varmoja vetoja” tai sitten oikeasti todennäköisyyslaskentaan perustuvia ennustuksia. On tärkeää tiedostaa, että jos kaikki pelaajat saavat saman vihjeen ja sitä noudattavat – on tuotto tällöin todennäköisesti olematon. Eli mitä paremmin osaat ennustaa ottelun lopputuloksen itseksesi – sitä paremman tuoton vedonlyönnistä myös todennäköisesti saat.

Vihjeitä vedonlyönnissä jaetaan monessa eri paikassa. Moni palvelu tarjoaa lisäksi vedonlyöntivihjeinä erikoiskohteita tai ”bonusvetoja”, joissa on erinäiset mahdollisuudet saada luotua voittoa ilman ihmeellisempiä panostuksia.

Luet vedonlyöntivihjeitä sitten mistä tahansa, on hyvä muistaa, että teet itse päätökset vedonlyönnissä. Mitä paremmin ymmärrät vedonlyöntikohteen, sitä enemmän sinun kannattaa panostaa vedonlyöntipörssiin.

Vedonlyöntipörssi

Perinteisesti kertoimet kohteelle laskettiin vedonlyöntisivuston toimesta. Vedonlyöntipörssissä lyöt sen sijaan suoraan vetoa muita pelaajia vastaan. Eli vedoissa voittajaksi päätyy se, joka osaa parhaiten ennustaa ottelun lopputuloksen ja lisäksi osaa ennakoida vastapelaajien taipumuksia.

Miten vedonlyöntipörssi toimii:

Nyt kun mietit keskimääräistä vedonlyöntiharrastajaa. Onko hän sinua parempi vai huonompi laskemaan todennäköisyyksiä vai ei? Koska vedonlyöntipörsseissä pelaa paljon amatöörejä, on niissä usein ostettavissa erinomaisia vetoja. Eli näitä kohteita kannattaa seurata aktiivisesti ja ostaa vetoja, joissa on paremmat kokonaistuottomahdollisuudet kuin muissa.

Top 5 syyt pelata vedonlyöntipörssi kohteita

 • #1
  Moni pelaaja on amatööri

  Moni pelaKun tarjoat kohteita, joissa ei mielestäsi ole mitään järkeä toisella osapuolelle ja silti joku sen ostaa – ne hetket jäävät usein mieleen pidemmäksi aikaa. Samalla voit itse etsiä amatöörien tekemiä tarjouksia ja poimia niistä kannaltasi tuottavimmat.aja on amatööri

 • #2
  Hallittu riski

  Päätät itse maksimitappion ja tarjoamasi kertoimen.

 • #3
  Säännöllinen tuottomahdollisuus

  Kun jaksat keskittyä vedonlyöntipörssiin, niin ajan kanssa opit yhä paremmaksi ja tekeminen on siten yhä tuottavampaa.

 • #4
  Vedonlyönnin syvällisempi ymmärrys

  Mitä enemmän näitä pelaat, sitä paremmin opit ymmärtämään myös muita pelaajia, joita vastaan vedonlyöntipörssissä vetoja teet.

 • #5
  Pitkäkestoisuus

  On todennäköistä, että vedonlyöntipörssit jatkavat menestystään ja nyt niihin perehtyvät voivat löytää niistä pitkäkestoisen tulolähteen.

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Perinteisesti sinun piti tehdä vedonlyöntisivulle oma tili, sen jälkeen pääsit vasta pelaamaan. Voittoja nostaessa oli lisäksi erilaisia lisäehtoja varmistamaan henkilöllisyytesi.

Onneksi maailma kehittyy ja vedonlyönti ilman rekisteröitymistä onnistuu nykyään monella vedonlyöntisivustolla. Miten se siis toimii:

Menet vedonlyöntisivuston nettisivulle

 • Valitset ”pelaaminen ilman rekisteröitymistä”, ”pikakirjautuminen” tai jokin vastaava vaihtoehto.
 • Tunnistaudut palvelulle pankkitunnuksilla, mobiilitunnistautumisella tai jollain muulla modernilla turvallisella tavalla.
 • Voit alkaa pelata ja usein voittojen nostovaiheessa ei ole hirveästi lisävaatimuksia henkilöllisyyden todistamiselle.
 • Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on siis sujuva, moderni ja toimiva tapa lähteä vedonlyönnin ammattilaisuuden suuntaan.

Moni perinteinen vedonlyöntisivusto tarjoaa nykyään myös rekisteröitymisvapaan tavan kirjautua palveluunsa, joten kannattaa siihen tutustua, jos se tarjolla on. Usein tämä on toteutettu pelaajaystävällisesti siten, että teet samalla talletuksen pelikassaasi, niin jää ylimääräisiä vaiheita välistä pois.

Vinkit voittavaan vedonlyöntiin

Säännölliseen voittoon tähtäävä vedonlyönti on mahdollista. Usea ammattilainen noudattaa omia periaatteitaan, jotka on oppinut vuosien varrella noustessaan harrastajasta ammattilaiseksi. Joten miksi ei mennä pikakaistaa pitkin suoraan lähemmäksi voittavaa vedonlyöntiä, kuin yrittää keksiä pyörää uudestaan.

ROI vedonlyönnissä

Tärkeä työkalu säännöllisessä pelaamisessa on ymmärtää ROI arvon merkitys. ROI eli ”return on investment” on luku, joka kertoo tehdyn sijoituksen tuottama voitto.

Se on siis tehdyn tuoton ja siihen käytetyn panostuksen jakosuhde. Tuotto/panos luku on prosenteiksi muutettuna (kerrottuna sadalla) ROI.

Esimerkiksi lyöt kuukauden aikana vetoa yhteensä 1000 eurolla. Kuukauden aikana saat vedonlyöntivoittoja 1500 euroa ja kierrätettyä bonusta 500 euroa.

Pelikassasi kasvoi siis 1000 euroa (2000 eur voittoja, josta vähennetään 1000 eur panostuksia) ja se jaetaan käytetyllä summalla 1000 eurolla. Tuosta tulee luvuksi 1 ja kun se muutetaan prosenteiksi, on ROI 100%. Eli tuplasit panostuksesi.

Liiketaloudessa moni pitää jo 10% ROI lukua hyvänä ja sijoittajat seuraavat aktiivisesti kohteita, joissa ROI on edes muutamissa kymmenissä prosenteissa.

Jotta vedonlyönti on voitollista, pitää ROIn olla positiivinen. Jos se on hyvin lähellä nollaa, on nähty vaiva todennäköisesti saatuun tuottoon nähden huono.

Top 5 vinkit voittavaan vedonlyöntiin

Vedonlyönti on järkevää, kun joku tarjoaa mielestäsi otollisen kertoimen lopputulokselle. Ei siis kannata väkisin lyödä vetoa aktiivisesti, jos ei löydy mielestäsi tuottavia kohteita.
 • 02
  Ymmärrä mistä lyöt vetoa

  Moni aloitteleva vedonlyöjä kokeilee vähän kaikkia vedonlyönnin malleja ja epäonnistuu helposti tutustuessaan vedonlyönnin saloihin. Keskity siis vain muutamaan pelimuotoon ja lue niistä lisää. Voittajaveto on selkeä lähtökohta aloittaa urheiluvedonlyönti maailmassa. Siinä lyöt vetoa siitä, kuka ottelun voittaa.

 • 02
  Ymmärrä vedonlyöntikohteen kerroin

  Valittuasi millaista vedonlyöntiä pelaat, pitää vielä valita kohde. Jos et tiedä mitään jääkiekosta, niin on ehkä syytä keskittyä sellaiseen lajiin, josta jotain tiedät. Jos osaat kaiken jalkapallosta ja tunnet molemmat joukkueet vedonlyöntikohteesta, niin ollaan jo pitkällä. Esimerkiksi moni ammattivedonlyöjä keskittyy vain yhteen urheilulajiin ja niissäkin vielä tarkemmin vain yhteen tasoon. Hyvänä esimerkkinä Formula 1 vedonlyönti, joka on moottoriurheilun alainen formulalajien pääsarjaksi miellettävä kohde.

 • 02
  Lyö vetoa, kun se on todennäköisesti kannattavaa

  Tiedät lajista ja joukkueista paljon ja hahmotat todennäköisyyksiä yhä paremmin. Vedonlyönti on järkevää, kun joku tarjoaa mielestäsi otollisen kertoimen lopputulokselle. Ei siis kannata väkisin lyödä vetoa aktiivisesti, jos ei löydy mielestäsi tuottavia kohteita.

 • 02
  Älä tavoittele suurvoittoja

  Moni aloitteleva pelaaja erehtyy pitkävedon kaltaiseen maailmaan, jossa valitaan useampi kohde samaan vedonlyöntiin. Näissä kerroin voi kasvaa todella korkeaksi, mutta todennäköisyys onnistumiseen pienenee huomattavasti.

  Harvemmin ammattilaiset keskittyvät tekemään monikohdevetoja, niiden huonon ennustettavuuden takia. Tosin jos on tarpeeksi erinomaisella tasolla jonkin lajin sisäinen osaaminen, niin toisinaan tehdyt monikohdevedot voivat tuoda mukavan lisän muuhun vedonlyöntiin.

 • 02
  Ole säännöllinen

  Mikä tahansa ammatti vaatii säännöllisyyttä tekemiseen. Vedonlyönti harrastuksenakin menee mukavammin, kun sitä tekee säännöllisesti. Eli laske tavoite, tee siitä ROI tavoite ja voit alkaa keskittyä pitkäkestoiseen suunnitelmalliseen tekemiseen.

Vedonlyönti podcast ja muut medialähteet

Tärkein vinkki vedonlyönnin maailmassa on seurata erilaisia medioita. Yhä useampi ammattilainen seuraa myös vedonlyönti podcasteja ja muitakin vedonlyönti lähetyksiä.

Tärkeintä on löytää media, podcast tai jokin vastaava, josta saat säännöllisesti lisätietoa omaan vedonlyöntimielenkiintoosi liittyen. Ammattilaiset saattavatkin seurata vedonlyönti podcast:n lisäksi lajiin liittyviä podcasteja saadakseen yhä paremmin tietoa muuttujista kohteiden kertoimien taustalla.

Säännöllinen vedonlyöntimedioiden hyödyntäminen on ollut monen ammattilaisen ja onnistuneen harrastelijan taustalla tiellään säännöllisiin vedonlyöntivoittoihin.

Lisäksi kannattaa seurata vedonlyöntialan vaikuttajia eri kanavissa. Heidän kauttaan saat nopeasti tiedot uusista palveluista ja eduista.

Tässä, kuten minkä tahansa median kuluttamissa, pätee sääntönä se, että seuraa sellaista lähdettä, joka sinua miellyttää. Eri vedonlyönti podcast:ien välillä on tietenkin laatueroja, mutta jos et kestä kuunnella jotain kuin väkisin, niin on suositeltua perehtyä muihin mahdollisuuksiin.

Kuten vedonlyönti itsessäänkin taipuu moneen tarpeeseen, myös vedonlyöntimediat. Löydä mieluinen tapa toimia ja noudata sitä.

Isketään tähän loppuun vielä lista suosituimmat aihealueet vedonlyöntimedioissa:

Vedonlyöntibonukset

Bonukset ovat oikeasti isossa asemassa monella ammattipelaajalla, joten niiden seuraaminen on tärkeässä asemassa pyrkiessä vedonlyöntiammattilaisuuteen.

Vedonlyöntipörssi

Vedonlyöjä vastaan vedonlyöjä pelimuodot ovat yhä tärkeämmässä roolissa ammattipelaajien menestyksen takana.

Vetovihjeet

Mitä paremmin eri vihjeitä seuraat, sitä paremmin tiedät, mitä muut luulevat olevan faktaa.

Vedonlyönnistä yleisellä tasolla

Tämä sivusto on yleiskatsaus voittavaan vedonlyöntiin, jonka osa-alueita on loputtomasti. Säännöllinen vedonlyönti vaatii aina osakseen sen, että ymmärtää mitä vedonlyöntibonukset ovat, miten vedonlyöntipörssi toimii ja mikä vedonlyöntisivusto juuri nyt on pelaajan kannalta paras vaihtoehto.

Vedonlyönti on aina myös viihdearvoa tarjoava harrastus tai ammatti. Moni jopa pyristelee ammattimaisuutta vastaan halutessaan pitää vedonlyönnin itselleen viihteellisempänä. Kaikki tavat lyödä vetoa ovat hyväksyttäviä, mutta vain joillain periaatteilla siitä saa pitkäkestoisen osan elämää.

Purjehduspiireissä sanovat, että eihän se ole edes vielä harrastus, jos siihen ei katoa rahaa 10.000 euroa vuodessa. Jätetään se ajatus purjehtimaan itsekseen ja keskitytään pitkäkestoiseen voittavaan vedonlyöntiin.

FAQ/UKK

Mitä vedonlyönnissä tapahtuu?
Mitä tarkoittaa single-veto?
Mitä tarkoittaa yhdistelmäveto?
Mitä on voitollinen vedonlyönti?
Mitä tarkoittaa palautusprosentti?
Miksi vedonlyönnissä yhtiöiden palautusprosentti on alle 100?