Vetovihjeet 2021 - parhaat
vihjeet ilmaiseksi

Vedonlyönti netissä on suhteellisen helppoa ja nopeaa, ja sitä voi harrastaa myös ilman urheiluvedonlyöntiin perehtymistä. Mikäli pitkällä aikavälillä halutaan pelata kuitenkin voitokkaasti, on syytä ottaa käyttöön ilmaiset vetovihjeet. Vetovihjeet ovat pelaajan apuna, kun tavoitteena on tehdä rahaa - eikä tehdä vain päättömiä vetoja sinne tänne.

Tietokantojen hyödyntäminen vetovihjeissä

Pelaajan on syytä noudattaa tiettyä kaavaa vedonlyönnissä, olipa kyseessä vedonlyönnin kokenut konkari tai vasta-alkaja. Pelikassan hallinta ja kirjanpito ovat avainasemassa pitkäjänteisessä pelaamisessa, eikä vedonlyöntiä ole tarkoitettu hätäisille pelaajille. Maltti on valttia, jotta turhat riskit kannattaa minimoida. Käymme tässä vedonlyontibonukset.com -sivuston artikkelissa läpi muun muassa tietokantojen hyödyntämisen vedonlyönnissä, kerromme ytimekkään vedonlyöntioppaan aloittelijoille sekä tulevat vedonlyöntikohteet vuodelle 2021.

Vedonlyönnissä menestyminen vaatii tietokantojen hyödyntämistä ja analysointia. Otteluiden seuraaminen ja yleinen tietotaito on eduksi, mutta pelkästään otteluita seuraamalla ei vedonlyönnissä menestytä. Erilaista dataa ja tietokantoja löytyy lähes jokaisesta urheilulajista ja -liigasta, mitkä ovat vedonlyöjän tärkeimpiä apuvälineitä. Pelaajan kannattaa tehdä esimerkiksi Excel-taulukko, missä tietokantoja on helpompi analysoida. Esimerkiksi Veikkausliigan sivustolta löytyy tilastoja viimeisen 30 vuoden ajalta:

http://www.veikkausliiga.com/tilastot/2020/veikkausliiga/joukkueet/#stats-wrapper

Tilastot

Pelaajan kannattaa tutkia erilaisia tilastoja, ja tehdä niiden perusteella päätelmiä. Otetaan esimerkiksi kotimainen Liiga, jossa tulevana otteluna on HIFK vastaan Kärpät. Ennen ottelun alkua pelaajan kannattaa hyödyntää Liigan kotisivuilta löytyvää dataa, esimerkiksi HIFK:in ja Kärppien edellisistä kohtaamisista. Miten joukkueet ovat pelanneet ylivoimalla, paljonko maaleja on keskimääräisesti tehty tai onko toinen joukkue suvereeni kotiotteluissa? Kaikki edellä mainittu data on täysin julkista, ja niihin kannattaa pureutua seuraavasta Liiga.fi linkistä:

https://www.liiga.fi/fi/tilastot/2020-2021/runkosarja/joukkueet/.

Urheilun muuttuvat tekijät

Kriittiset muutokset kokoonpanossa voi vaikuttaa esimerkiksi maalien määrään, jos toisen joukkueen kärkipelaajat ovat loukkaantuneena tai lepovuorossa.

Pelkästään tilastojen tutkiminen ei riitä, koska urheilussa on paljon erilaisia muuttuvia tekijöitä. Pelaajan tulee selvittää mahdolliset muutokset kokoonpanossa, loukkaantumiset sekä ottelun merkittävyys. Urheiluottelu on huomattavasti intensiivisempi ja tapahtumaherkempi kun kyseessä on ratkaisuottelu kohti finaalipaikkaa, verrattuna perinteiseen runkosarjaotteluun. Kriittiset muutokset kokoonpanossa voi vaikuttaa esimerkiksi maalien määrään, jos toisen joukkueen kärkipelaajat ovat loukkaantuneena tai lepovuorossa. Otetaan esimerkki taas jääkiekosta, ja luvassa on NHL ottelu Washington Capitals vastaan Edmonton Oilers. Oilersin tehokaksikko Connor McDavid sekä Leon Draisaitl ovat molemmat poissa tulevasta ottelusta, mikä heikentää todella paljon joukkueen voittomahdollisuuksia. Edellä mainittua tietoa sekä kokoonpanon muutoksia kannattaa tutkia ennen ottelun alkamista. Seuraavasta linkistä voit tutustua erilaisiin NHL: datoihin:

http://www.nhl.com/stats/fi/

 • Tietokantojen hyödyntäminen on perusedellytys vedonlyönnissä.
 • Excel on oiva apuväline tietokantojen analysointiin, koska sovellus tekee laskelmat ja todennäköisyydet puolestasi.
 • Tilastoja kannattaa analysoida, esimerkiksi ylivoimaprosentteja, koti- ja vierasvoittoja, joukkueiden edellisiä keskinäisiä otteluita sekä maalimääriä.
 • Muuttuvat tekijät tulee myös huomioida, esimerkiksi muutokset kokoonpanossa sekä mahdolliset loukkaantumiset.
19.10.2021
klo
02.00
Odottaa
William Hill 1,54
NHL
Toronto Maple Leafs - New York Rangers
1 (sis. JA + RL)
19.10.2021
klo
19.45
Odottaa
ComeOn 1,82
Mestarien Liiga, A-lohko
Club Brugge – Manchester City
2, AH -1,5
17.10.2021
klo
21:45
Oikein
ComeOn, 1.74
Serie A
Juventus - Roma
Alle 3 maalia
KATSO KAIKKI VEIKKAUSVIHJEET

Vetovihjeet ja niiden analysointi - aloittelijan opas

Vedonlyönti voi olla elämäntapa tai mahdollisuus tienata elantoa, mutta se sopii erinomaisesti myös harrastelijoille. Vedonlyönti ei tarvitse olla täysipäiväistä ja täynnä analytiikkaa, mutta perusasiat tulee olla kunnossa, jotta suuremmilta tappioilta vältytään. Jokaisen vedonlyöjän on syytä kiinnittää huomiota eritoten pelikassaan sekä kirjanpitoon, mutta myös muihin seikkoihin kannattaa käyttää aikaa. Alla on 8 tärkeää kohtaa, jotka jokaisen vedonlyöjän tulisi sisäistää mahdollisimman tehokkaasti.

 • 01
  Tiltin hallinta vedonlyöntisivustolla

  Pelikassan tärkeyttä ei voi liikaa toistaa, koska ilman selkeää pelikassaa, on pelaaminen todennäköisesti tappiollista. Olipa kyseessä vedonlyönnin kokenut kehäkettu, tai vasta-alkaja, tulee pelikassa olla kunnossa. Liian suurilla panoksilla ei koskaan tule pelata, ja panokset on suhteutettava aina omaan varallisuuteen. Yksittäisiä vetoja ei myöskään tule pelata liian suurella panoksella, koska riskit kasvavat huomattavasti. Vaikka veto tuntuisi kuinka varmalta tahansa, ei omasta pelikassasta kannata laittaa 50% yhden vedon varaan.

  Tärkeimmät vetovihjeet ovat kiteytettynä: Pelaa rauhassa ja maltilla! Mikäli olet kokenut tappioputken, ei menetettyjä voittoja tule yrittää paikata uhkarohkeilla vedoilla - eikä varsinkaan pelikassan ulkopuolisilla varoilla. Vastaan on tullut useita tilanteita, että pelikassan loppuessa tappioita yritetään paikata kaikin keinoin, mutta tuloksena on entistä huonompi tilanne.

 • 02
  Kirjaa vetosi ylös

  Pelaajan on tärkeää pitää kirjaa omista vedoista, olipa kyseessä voitto tai tappio. Kun kaikki vedot on kirjattu ylös, on tulevaisuudessa otteluiden analysointi huomattavasti helpompaa. Aloita kirjaaminen ensimmäisestä vedosta alkaen, minkä jälkeen jokainen veto tulee kirjata jatkossakin ylös. Perinteinen kynä ja ruutuvihko toimii hyvin, mutta suosittelemme Excelin käyttöä. Excelillä voit tehdä valmiita kaavoja, jotka laskevat puolestasi esimerkiksi voitot sekä nettotappiot.

  Kun aloitat vedonlyönnin kirjanpidon, merkitse vedosta seuraavat asiat ylös: laji, kohde, sarja, päivämäärä, kerroin, panos sekä palautus. Koska omia vetoja tarkastellaan pitkällä aikavälillä (esimerkiksi neljännesvuosi tai vuosi), antaa edellä mainitut tiedot paremman kuvan lajikohtaisesta vedonlyönnistä. Kirjanpidon hyvä puoli on myös siinä, että se ei valehtele. Mikäli sinulla on kuuden vedon tappioputki, niin Excel-taulukko näyttää karua miinusmerkkiä. Kuvat ei valehtele, ei myöskään kirjanpito. Mikäli tappiosarake alkaa näyttämään turhan suurelta, on syytä tehdä muutoksia tai pienentää panosta.

 • 03
  Single-vedot kunniaan!

  Koska vedonlyönnissä ei ole kyse yksittäisten megavoittojen metsästämisestä, on maltillinen pelitaktiikka oikea valinta. Single-vedot mahdollistaa voitot pienemmällä riskillä, kun esimerkiksi järjestelmävedot. Moni pelaaja haluaa heti alusta lähtien metsästää suuria voittoja ja kasvattaa pelikassaa nopeasti, mutta uhkarohkea pelaaminen kääntyy pitkässä juoksussa pelaajaa vastaan.

  Single-vedoissa on pieni riski, ne tuottavat tasaiseen tahtiin voittoja sekä kirjanpito on yksinkertaista. Suurin osa vedonlyönlyöjistä suosii ainoastaan yksittäisiä vetoja, koska ne on paras tapa kasvattaa fiksusti pelikassaa. Single-vedossa on siis vain yksi kohde, ja yhdistelmävedoissa voi olla vaikkapa 10 kohdetta. On siis paljon todennäköisempää voittaa singlestä kuin 10-kohteen vetolapusta, vaikka voitot eivät siinä hetkessä ole niin kovia. Maltti on valttia, eli single-vedot kunniaan!

 • 04
  Pelaa vain huippu- tai kilpailukykyisillä kertoimilla

  Pelaajan on hyvä vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjoamia kertoimia, ja valita niistä parhaat kertoimet, tai vähintäänkin markkinoiden valossa kilpailukykyiset kertoimet. Vaikka tätä asiaa ei pitäisi kovinkaan merkittävänä asiana, on kaikki kuitenkin pois pelaajan nettovoitoista. Mikäli vedonlyöntisivusto ei tarjoa jotakin muuta lisäarvoa (esimerkiksi maailman paras asiakaspalvelu sekä veikkausbonukset), on syytä vaihtaa pelaajan kannalta edullisemmalle sivustolle.

 • 05
  Älä missaa vedonlyöntibonuksia tai -tarjouksia

  Vedonlyöntibonukset ja -tarjoukset ovat oivallinen apuväline aloituskassan kasvattamiseen, mikä tarkoittaa pidempää pelisessiota sekä enemmän vetoja - mahdollisuus voittaa enemmän. Tarjouksessa tulee kuitenkin olla pelaajan kannalta suotuisat ehdot, eli kierrätysvaatimus, minimikerroin sekä muut ehdot tulee olla järkevät. Mikäli kierrätysvaatimus on luokkaa 25 kertaa bonus + talletus, ei se ole pelaajan kannalta järkevä.

  Hyvät vedonlyöntitarjoukset auttavat pelaajaa aloittamaan vedonlyönnin suuremmalla pelikassalla, mikä on pitkässä juoksussa hyvä asia. Hyvässä tarjouksessa on maltillinen kierrätysvaatimus, joka on 1-6x bonusraha. Minimikertoimet tulee olla alle 2,00, mieluusti lähempänä 1,50. Voittokattoja ei luonnollisesti tulisi olla, ja aikarajoitus kierrätysvaatimuksen suorittamiseen tulee olla tarpeeksi pitkä (esimerkiksi 30 vuorokautta).

 • 06
  Suosi otteluita, jotka ovat sinulle ennestään tuttuja

  Mikäli pelaajan vedot osuvat lähes poikkeuksetta jalkapallossa, ei vetokohteita kannata sattumanvaraisesti ripotella tuntemattomille vesille. Useat pelaajat kokeilevat liian malttamattomasti vedonlyöntiä myös itselle tuntemattomissa lajeissa, jolloin pelaajan oma tietotaito ei enää vaikuta vetojen lopputulokseen. Mikäli kirjanpidosta selviää jalkapallo-vetojen voittavan aina ja muiden vetojen häviävän, kannattaa keskittyä vain siihen missä on oikeasti hyvä!

 • 07
  Seuraa aktiivisesti urheilutapahtumia ja -otteluita

  Nykyään, vuonna 2021 internet mahdollistaa tuhansien urheiluotteluiden suoratoiston netissä, sekä myös televisiossa. Pelaajan kannattaa katsoa otteluita suorana, ja kiinnittää huomiota vedonlyönnin kannalta oleellisiin asioihin. Oleellisia asioita on esimerkiksi toistuvat tapahtumat ottelussa, pelaajien toimintamallit sekä joukkueiden tavat toimia. Media uutisoi lähinnä mediaseksikkäistä asioista, ei niinkään “näkymättömien” pelaajien hyvistä puolista, jotka voivat kuitenkin olla ratkaisevia ottelun lopputuloksen kannalta.

  Urheiluotteluita ei tarvitse katsoa kokonaan, jos pelaaja ei niin halua tehdä. Tilastot kertovat jo todella paljon, joten koko 90 minuutin futisottelun katsominen on vedonlyönnin kannalta tarpeetonta, jos sen ajan voi hyödyntää esimerkiksi tilastojen tutkimiseen. Mikäli otteluita seurataan kuitenkin toistuvasti suorana, oppii pelaaja varmasti paljon pelaajien ja joukkueiden toimintamalleja sekä maneereja - mitkä vaikuttavat ottelun lopputulokseen.

 • 08
  Maalaisjärki on sallittua myös vedonlyönnissä

  Nyt päästään siihen oleelliseen asiaan, eli maalaisjärjen käyttämiseen. Vaikka vetovihjeet ovat yleensä hyvä ja luotettavia, ei pelaajan kannata luottaa 100% pelkästään muiden ihmisten arvioihin. Mikäli vetovihjeet ehdottaa panostamaan 50% pelikassasta triplaan, ei se välttämättä ole järkevää, eli maalaisjärki on sallittua.

  Pelaaja on kuitenkin itse vastuussa tekemistään valinnoista, joten loppukädessä vastuu on aina pelaajalla itsellään. Mikäli vastaan tulee epämääräinen vetokohde tai liikutaan tuntemattomalla alueella, kannattaa veto jättää suosiolla tekemättä (tai panos tulee olla tarpeeksi pieni). Kiteytettynä: Vetovihjeet ovat hyviä ja niitä ehdottomasti kannattaa hyödyntää, mutta epäilysten herätessä jätä veto tekemättä.

Vetovihjeet - pelikassan hallinnalla merkittävä rooli

Pelikassa tarkoittaa pelaajan varoja, jotka ovat tarkoitettu pelaamiseen. Pelikassa kannattaa aina pitää erillään muista varoista, jotta vältytään yli varojen pelaamiselta. Erillinen pelikassa myös selkeyttää kassan kehitystä, ja sitä on helppoa seurata. Pelikassan A ja O on maltillinen pelaaminen, ja kassan kasvattaminen ei tapahdu hetkessä!

Ensimmäisenä pelaajalla on aloituskassa, jota lähdetään pitkäjänteisesti kasvattamaan. Maltilliset panokset ja aika ovat avainasemassa, koska äkkirikastumiset ovat erittäin harvinaisia. Kyllä, on pelaajia, jotka ovat voittaneet miljoonia vain tuurilla. Suomessa on myös satoja lottovoittajia, mutta liian uhkarohkea pelaaminen ei ole pitkässä juoksussa kannattavaa. Vetoja tulee asettaa niin, että tappiotilanteessa pelikassa ei koe liian suurta menetystä.

Seuraavaksi tulee valita vetokohteet, ja sopiva panos. Sopiva panos riippuu kohteesta, kertoimista, pelaajan tietotaidosta sekä fiiliksestä. Mikäli kohteena on pelaajan suosikkiottelu, eli taustatiedot ja vetovihjeet ovat hyvin hallussa, voi panos olla hieman suurempi. Panos ei kuitenkaan saa olla uhkarohkea, jottei tappiotilanteessa pelikassa hupene liikaa. Mikäli pelaajalla on epävarma olo vetokohteesta, ei panos kannata olla kovinkaan suuri. Vedon voi myös kokonaan jättää väliin, jos tunne on alusta saakka negatiivinen.

Seuraavaksi tulee valita vetokohteet, ja sopiva panos. Sopiva panos riippuu kohteesta, kertoimista, pelaajan tietotaidosta sekä fiiliksestä. Mikäli kohteena on pelaajan suosikkiottelu, eli taustatiedot ja vetovihjeet ovat hyvin hallussa, voi panos olla hieman suurempi. Panos ei kuitenkaan saa olla uhkarohkea, jottei tappiotilanteessa pelikassa hupene liikaa. Mikäli pelaajalla on epävarma olo vetokohteesta, ei panos kannata olla kovinkaan suuri. Vedon voi myös kokonaan jättää väliin, jos tunne on alusta saakka negatiivinen.

Esimerkki pelikassan hallinnasta: Pelaajalla on 1000€ pelikassa, ja asioiden selkeyttämiseksi se jaetaan 1000 yksiköksi (panostuksen laskeminen helpottuu). Pelaaja panostaa 1-7% pelikassan varoista vetoa kohden, ja 7% ainoastaan itselle hyvin tutuissa vetokohteissa. Normaalisti pelaaja asettaa 1-5% panoksen suhteutettuna pelikassaan. Yksi prosentti (1%) vastaa 10 yksikköä, eli 10 euroa. Pelaajan normaali veto on siis 10-50 euroa per kohde. Tällä tavoin pelikassa ei hupene yhden tai kahden tappiollisen vedon seurauksena, vaan maltillinen pelaaminen mahdollistaa pelikassan kasvattamisen muutamasta tappiosta huolimatta!

 • Pelikassa tarkoittaa varoja, jotka on tarkoitettu pelaamiseen. Pelikassa olisi hyvä erottaa muista pelaajan varoista.
 • Panos ei saa olla liian suuri, jottei pelikassa hupene liikaa tappiotilanteissa. Pelaajalle tutuissa vetokohteissa voi olla suurempi panos, mutta arveluttavissa kohteissa panoksen tulee olla maltillinen.
 • Pelaaja voi itse suunnitella oman pelikassan käytön, esimerkiksi yksi veto saa olla maksimissaan 5% pelikassan suuruudesta.

Vetovihjeet 2021

Koronaepidemia on pakottanut perumaan tuhansia urheiluotteluita, sekä myös kansainvälisesti merkittäviä tapahtumia. Kesäolympialaiset siirrettiin vuodella eteenpäin, sekä jalkapallon EM-kisat siirtyivät myös ensivuoteen. Koska mennyttä on turha tässä vaiheessa enää murehtia, on syytä keskittyä positiivisempaan tulevaisuuteen.

Vuodelle 2021 on tulossa iso lista mielenkiintoisia tapahtumia, jotka saavat urheiluvedonlyöjän sykkeet nousemaan. Luvassa on joka vuotisia urheilutapahtumia, sekä myös kesäolympialaiset ja jalkapallon EM-kisat, mitkä siis siirrettiin vuoteen 2021. Alla on listattuna 10 odotettua vedonlyöntitapahtumaa ja vetovihjeet vuodelle 2021, jotka pelaajan kannattaa pitää mielessä vuodenvaihteen jälkeen!

Summer olympics - Kesäolympialaiset

Kesäolympialaiset 2021 järjestetään 23.7.-.8.8.2021 Tokiossa, Japanissa.

Koronasta johtuen Olympialaiset siirrettiin vuodella eteenpäin, joten toivottavasti toisella yrityksellä kilpailut järjestetään. Olympialaiset ovat aina suuri urheilutapahtuma, mikä tarjoaa myös rutkasti vetokohteita. Olympialaisissa kilpaillaan yhteensä 33 eri lajissa, ja mukana on myös muutama uusi laji verrattuna Rion Olympialaisiin 2016. Uusia lajeja on karate, baseball, rullalautailu, softball, lainelautailu ja kiipeily.

Euro 2021 - Jalkapallon EM-kisat

Jalkapallon euroopanmestaruuskilpailut järjestetään 11.6.-11.7.2021 (mikäli ajankohta ei muutu).

Jalkapallon EM-kisat olivat suomalaisille yksi odotetuimmista kilpailuista, mutta koronavirus pääsi väliin myös tässäkin tapauksessa. Erityisen mielenkiintoisen kisoista tekee se, että myös Huuhkajat ovat mukana taistelemassa Euroopan herruudesta. Suomen ensimmäinen peli on tarkoitus pelata Tanskaa vastaan 12.6.2021 klo 19:00, joten kaikki seuraamaan ottelua!

IIHF World Championship - Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 21.5.-6.6.2021 Minskissä/Riiassa, Valko-Venäjällä/Latviassa.

Jääkiekon MM-kisat ovat yksi suosituin urheilutapahtuma suomalaisille vedonlyöjille, ja vuoden 2021 MM-kisat tulevat olemaan erinomaisen jännittävät. Hallitseeko mahtimaat Kanada ja Venäjä myös ensi vuoden kisoissa, vai nappaako Leijonat kirkkaimmat mitalit?

UEFA Champions League - Mestarien Liigan Finaali 2021

Mestarien Liigan Finaali pelataan 29.5. 2021 Lissabonissa.

Mestarien Liiga on suomalaisten suosikkikohteita jalkapallosta, koska liigassa pelaa Euroopan kovimmat joukkueet. Ennakkosuosikit mestariksi on Manchester City, Bayern München, Liverpool, Paris Saint-Germain, Real Madrid sekä FC Barcelona.

Tour De France - Ranskan ympäriajot

Maantiepyöräilyn Tour de France järjestetään 26.6.-18.7.2021.

Kilpailujen aloitus aikaistettiin, koska kesäolympialaiset siirrettiin vuodelle 2021. Näin päästiin sopuun siitä, että pyöräilijät voivat osallistua sekä Tour de Franceen, että Olympialaisiin. Touri on yksi maailman suosituimmista pyöräilykilpailuista, joten vetokohteita on runsaasti saatavilla.

Wimbledon - Tennis

Wimbledonin tennisturnaus pelataan 23.6.-11.7.2021 Englannissa.

Koronan takia vuoden Wimbledon turnaus peruttiin, joten tennisfanit ovat varmasti paikalla vuonna 2021 pidettävissä kisoissa. Tennis on kansainvälisesti suosittu urheilulaji, tarjoten satoja vetokohteita turnauksen aikana. Pitävätkö hallitsevat mestarit Novak Djokovic ja Simona Halep tittelinsä, vai siirtyykö valta toisaalle?

Paralympics - Kesäparalympialaiset

Kesäparalympialaiset järjestetään 24.8.-5.9.2021 Tokiossa, Japanissa.

Paralympialaiset oli tarkoitus pitää (kuten myös kesäolympialaiset), mutta koronasta johtuen kisoja päästään jännittämään vasta vuonna 2021. Paralympialaisissa kilpaillaan 18 eri lajissa, joten vetokohteita löytyy varmasti. Nappaako suomalainen Leo-Pekka Tähti uransa kuudennen olympiakultamitalin Japanissa?

U.S. Open - Golf

U.S. Open pelataan 30.8.-12.9.2021 Yhdysvalloissa.

Golf on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista urheilulajeista, ja vetokohteita lajista löytyy jokaiselta vedonlyöntisivustolta. Puolustaako Bryson DeChambeau mestaruuttaan, vai tuleeko entiset mestarit Gary Woodland sekä Brooks Koepka ohitse? Seuraavasta U.S. Openin linkistä voit lukea lisää: https://www.usopen.com/.

World Snooker Championship - Snookerin MM-kisat
Snookerin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 17.4.-3.5.2021.

Jokavuotiset Snookerin MM-kilpailut ovat lajit kohokohta, vaikka suomalaisille laji ei ole kovinkaan lähellä sydäntä. Snookeria televisioidaan myös suomessa, joten suosittelemme tutustumaan lajiin, mikäli se on lukijalle vielä tuntematon. Kisojen ennakkosuosikkina on kuusinkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan, mutta skotlantilaiset Stephen Hendry sekä John Higgins ovat aivan O’Sullivanin kintereillä.

Stanley Cup Finals - NHL
Jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup finaalit pelataan 20.9.-2.10.2021.

Jääkiekon NHL on suomalaisille yksi tärkeimmistä vetokohteista, ja ensi vuotta odotetaan innolla. Koronaepidemian takia vuosi jäi tyngäksi, joten odotukset ovat kovat vuodelle 2021. Pitääkö hallitseva mestari Tampa Bay Lightning kiinni pystistä, vai tuleeko kivenkovat Pittsburgh Penguins sekä Chicago Blackhawks valtaamaan Stanley Cupin finaalipaikat?

FAQ/UKK

Mitä vedonlyönnistä pitää tietää, jotta voi voittaa rahaa?
Mistä löytää ilmaiset vetovihjeet?
Miksi pelikassa on niin tärkeä?
Onko vetovihjeet 100% varma tie voittoihin?