Vetovihjeet 2024 - Parhaat vihjeet ilmaiseksi

Urheiluvedonlyöntiä voi harrastaa kuka tahansa. Netissä voi lyödä vetoa ilman aikaisempaa kokemusta. Pitkässä juoksussa voitokas pelaaminen vaatii kuitenkin hieman aiheeseen perehtymistä. Lisäksi ilmaiset vetovihjeet kannattaa ottaa käyttöön - ne ovat pelaajan tärkein apuväline. Vedonlyöntiin perehtyminen sekä ilmaisvihjeet takaavat yhdessä parhaan lopputuloksen. Eli voittamisen.

suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€150 BONUS
7000 ILMAISKIERROSTA
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Tietokantojen hyödyntäminen vetovihjeissä

Pelaajan on syytä noudattaa tiettyä kaavaa vedonlyönnissä, olipa kyseessä vedonlyönnin kokenut konkari tai vasta-alkaja. Pelikassan hallinta ja kirjanpito ovat avainasemassa pitkäjänteisessä pelaamisessa, eikä vedonlyöntiä ole tarkoitettu hätäisille pelaajille. Maltti on valttia, jotta turhat riskit kannattaa minimoida. Käymme tässä vedonlyontibonukset.com -sivuston artikkelissa läpi muun muassa tietokantojen hyödyntämisen vedonlyönnissä, kerromme ytimekkään vedonlyöntioppaan aloittelijoille sekä tulevat vedonlyöntikohteet vuodelle 2024.

Vedonlyönnissä menestyminen vaatii tietokantojen hyödyntämistä ja analysointia. Otteluiden seuraaminen ja yleinen tietotaito on eduksi, mutta pelkästään otteluita seuraamalla ei vedonlyönnissä menestytä. Erilaista dataa ja tietokantoja löytyy lähes jokaisesta urheilulajista ja -liigasta, mitkä ovat vedonlyöjän tärkeimpiä apuvälineitä. Pelaajan kannattaa tehdä esimerkiksi Excel-taulukko, missä tietokantoja on helpompi analysoida. Esimerkiksi Veikkausliigan sivustolta löytyy tilastoja viimeisen 30 vuoden ajalta:

Tilastot

Pelaajan kannattaa tutkia erilaisia tilastoja, ja tehdä niiden perusteella päätelmiä. Otetaan esimerkiksi kotimainen Liiga, jossa tulevana otteluna on HIFK vastaan Kärpät. Ennen ottelun alkua pelaajan kannattaa hyödyntää Liigan kotisivuilta löytyvää dataa, esimerkiksi HIFK:in ja Kärppien edellisistä kohtaamisista. Miten joukkueet ovat pelanneet ylivoimalla, paljonko maaleja on keskimääräisesti tehty tai onko toinen joukkue suvereeni kotiotteluissa? Kaikki edellä mainittu data on täysin julkista, ja niihin kannattaa pureutua seuraavasta Liiga.fi linkistä:

https://www.liiga.fi/fi/tilastot/2020-2021/runkosarja/joukkueet/.

Urheilun muuttuvat tekijät

Kriittiset muutokset kokoonpanossa voi vaikuttaa esimerkiksi maalien määrään, jos toisen joukkueen kärkipelaajat ovat loukkaantuneena tai lepovuorossa.

Pelkästään tilastojen tutkiminen ei riitä, koska urheilussa on paljon erilaisia muuttuvia tekijöitä. Pelaajan tulee selvittää mahdolliset muutokset kokoonpanossa, loukkaantumiset sekä ottelun merkittävyys. Urheiluottelu on huomattavasti intensiivisempi ja tapahtumaherkempi kun kyseessä on ratkaisuottelu kohti finaalipaikkaa, verrattuna perinteiseen runkosarjaotteluun. Kriittiset muutokset kokoonpanossa voi vaikuttaa esimerkiksi maalien määrään, jos toisen joukkueen kärkipelaajat ovat loukkaantuneena tai lepovuorossa. Otetaan esimerkki taas jääkiekosta, ja luvassa on NHL ottelu Washington Capitals vastaan Edmonton Oilers. Oilersin tehokaksikko Connor McDavid sekä Leon Draisaitl ovat molemmat poissa tulevasta ottelusta, mikä heikentää todella paljon joukkueen voittomahdollisuuksia. Edellä mainittua tietoa sekä kokoonpanon muutoksia kannattaa tutkia ennen ottelun alkamista. Seuraavasta linkistä voit tutustua erilaisiin NHL: datoihin:

http://www.nhl.com/stats/fi/

 • Tietokantojen hyödyntäminen on perusedellytys vedonlyönnissä.
 • Excel on oiva apuväline tietokantojen analysointiin, koska sovellus tekee laskelmat ja todennäköisyydet puolestasi.
 • Tilastoja kannattaa analysoida, esimerkiksi ylivoimaprosentteja, koti- ja vierasvoittoja, joukkueiden edellisiä keskinäisiä otteluita sekä maalimääriä.
 • Muuttuvat tekijät tulee myös huomioida, esimerkiksi muutokset kokoonpanossa sekä mahdolliset loukkaantumiset.
24.6.2024
klo
22:00
Odottaa
VivatBet 2,39v
EM-Kisat
Kroatia - Italia
Italia (1X2)
16.6.2024
klo
16:00
Oikein
Mr Sloty 1,53
EM-Kisat
Puola - Hollanti
Yli 2 maalia
14.6.2024
klo
22:00
Oikein
ZeusWin 1,97
EM-kisat
Saksa - Skotlanti
Skotlanti yli 0,5 maalia
KATSO KAIKKI VEIKKAUSVIHJEET

Vetovihjeet ja niiden analysointi - aloittelijan opas

Vedonlyönti voi olla elämäntapa tai mahdollisuus tienata elantoa, mutta se sopii erinomaisesti myös harrastelijoille. Vedonlyönti ei tarvitse olla täysipäiväistä ja täynnä analytiikkaa, mutta perusasiat tulee olla kunnossa, jotta suuremmilta tappioilta vältytään. Jokaisen vedonlyöjän on syytä kiinnittää huomiota eritoten pelikassaan sekä kirjanpitoon, mutta myös muihin seikkoihin kannattaa käyttää aikaa. Alla on 8 tärkeää kohtaa, jotka jokaisen vedonlyöjän tulisi sisäistää mahdollisimman tehokkaasti.

 • 01
  Tiltin hallinta vedonlyöntisivustolla

  Pelikassan tärkeyttä ei voi liikaa toistaa, koska ilman selkeää pelikassaa, on pelaaminen todennäköisesti tappiollista. Olipa kyseessä vedonlyönnin kokenut kehäkettu, tai vasta-alkaja, tulee pelikassa olla kunnossa. Liian suurilla panoksilla ei koskaan tule pelata, ja panokset on suhteutettava aina omaan varallisuuteen. Yksittäisiä vetoja ei myöskään tule pelata liian suurella panoksella, koska riskit kasvavat huomattavasti. Vaikka veto tuntuisi kuinka varmalta tahansa, ei omasta pelikassasta kannata laittaa 50% yhden vedon varaan.

  Tärkeimmät vetovihjeet ovat kiteytettynä: Pelaa rauhassa ja maltilla! Mikäli olet kokenut tappioputken, ei menetettyjä voittoja tule yrittää paikata uhkarohkeilla vedoilla - eikä varsinkaan pelikassan ulkopuolisilla varoilla. Vastaan on tullut useita tilanteita, että pelikassan loppuessa tappioita yritetään paikata kaikin keinoin, mutta tuloksena on entistä huonompi tilanne.

 • 02
  Kirjaa vetosi ylös

  Pelaajan on tärkeää pitää kirjaa omista vedoista, olipa kyseessä voitto tai tappio. Kun kaikki vedot on kirjattu ylös, on tulevaisuudessa otteluiden analysointi huomattavasti helpompaa. Aloita kirjaaminen ensimmäisestä vedosta alkaen, minkä jälkeen jokainen veto tulee kirjata jatkossakin ylös. Perinteinen kynä ja ruutuvihko toimii hyvin, mutta suosittelemme Excelin käyttöä. Excelillä voit tehdä valmiita kaavoja, jotka laskevat puolestasi esimerkiksi voitot sekä nettotappiot.

  Kun aloitat vedonlyönnin kirjanpidon, merkitse vedosta seuraavat asiat ylös: laji, kohde, sarja, päivämäärä, kerroin, panos sekä palautus. Koska omia vetoja tarkastellaan pitkällä aikavälillä (esimerkiksi neljännesvuosi tai vuosi), antaa edellä mainitut tiedot paremman kuvan lajikohtaisesta vedonlyönnistä. Kirjanpidon hyvä puoli on myös siinä, että se ei valehtele. Mikäli sinulla on kuuden vedon tappioputki, niin Excel-taulukko näyttää karua miinusmerkkiä. Kuvat ei valehtele, ei myöskään kirjanpito. Mikäli tappiosarake alkaa näyttämään turhan suurelta, on syytä tehdä muutoksia tai pienentää panosta.

 • 03
  Single-vedot kunniaan!

  Koska vedonlyönnissä ei ole kyse yksittäisten megavoittojen metsästämisestä, on maltillinen pelitaktiikka oikea valinta. Single-vedot mahdollistaa voitot pienemmällä riskillä, kun esimerkiksi järjestelmävedot. Moni pelaaja haluaa heti alusta lähtien metsästää suuria voittoja ja kasvattaa pelikassaa nopeasti, mutta uhkarohkea pelaaminen kääntyy pitkässä juoksussa pelaajaa vastaan.

  Single-vedoissa on pieni riski, ne tuottavat tasaiseen tahtiin voittoja sekä kirjanpito on yksinkertaista. Suurin osa vedonlyönlyöjistä suosii ainoastaan yksittäisiä vetoja, koska ne on paras tapa kasvattaa fiksusti pelikassaa. Single-vedossa on siis vain yksi kohde, ja yhdistelmävedoissa voi olla vaikkapa 10 kohdetta. On siis paljon todennäköisempää voittaa singlestä kuin 10-kohteen vetolapusta, vaikka voitot eivät siinä hetkessä ole niin kovia. Maltti on valttia, eli single-vedot kunniaan!

 • 04
  Pelaa vain huippu- tai kilpailukykyisillä kertoimilla

  Pelaajan on hyvä vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjoamia kertoimia, ja valita niistä parhaat kertoimet, tai vähintäänkin markkinoiden valossa kilpailukykyiset kertoimet. Vaikka tätä asiaa ei pitäisi kovinkaan merkittävänä asiana, on kaikki kuitenkin pois pelaajan nettovoitoista. Mikäli vedonlyöntisivusto ei tarjoa jotakin muuta lisäarvoa (esimerkiksi maailman paras asiakaspalvelu sekä veikkausbonukset), on syytä vaihtaa pelaajan kannalta edullisemmalle sivustolle.

 • 05
  Älä missaa vedonlyöntibonuksia tai -tarjouksia

  Vedonlyöntibonukset ja -tarjoukset ovat oivallinen apuväline aloituskassan kasvattamiseen, mikä tarkoittaa pidempää pelisessiota sekä enemmän vetoja - mahdollisuus voittaa enemmän. Tarjouksessa tulee kuitenkin olla pelaajan kannalta suotuisat ehdot, eli kierrätysvaatimus, minimikerroin sekä muut ehdot tulee olla järkevät. Mikäli kierrätysvaatimus on luokkaa 25 kertaa bonus + talletus, ei se ole pelaajan kannalta järkevä.

  Hyvät vedonlyöntitarjoukset auttavat pelaajaa aloittamaan vedonlyönnin suuremmalla pelikassalla, mikä on pitkässä juoksussa hyvä asia. Hyvässä tarjouksessa on maltillinen kierrätysvaatimus, joka on 1-6x bonusraha. Minimikertoimet tulee olla alle 2,00, mieluusti lähempänä 1,50. Voittokattoja ei luonnollisesti tulisi olla, ja aikarajoitus kierrätysvaatimuksen suorittamiseen tulee olla tarpeeksi pitkä (esimerkiksi 30 vuorokautta).

 • 06
  Suosi otteluita, jotka ovat sinulle ennestään tuttuja

  Mikäli pelaajan vedot osuvat lähes poikkeuksetta jalkapallossa, ei vetokohteita kannata sattumanvaraisesti ripotella tuntemattomille vesille. Useat pelaajat kokeilevat liian malttamattomasti vedonlyöntiä myös itselle tuntemattomissa lajeissa, jolloin pelaajan oma tietotaito ei enää vaikuta vetojen lopputulokseen. Mikäli kirjanpidosta selviää jalkapallo-vetojen voittavan aina ja muiden vetojen häviävän, kannattaa keskittyä vain siihen missä on oikeasti hyvä!

 • 07
  Seuraa aktiivisesti urheilutapahtumia ja -otteluita

  Nykyään, vuonna 2024 internet mahdollistaa tuhansien urheiluotteluiden suoratoiston netissä, sekä myös televisiossa. Pelaajan kannattaa katsoa otteluita suorana, ja kiinnittää huomiota vedonlyönnin kannalta oleellisiin asioihin. Oleellisia asioita on esimerkiksi toistuvat tapahtumat ottelussa, pelaajien toimintamallit sekä joukkueiden tavat toimia. Media uutisoi lähinnä mediaseksikkäistä asioista, ei niinkään “näkymättömien” pelaajien hyvistä puolista, jotka voivat kuitenkin olla ratkaisevia ottelun lopputuloksen kannalta.

  Urheiluotteluita ei tarvitse katsoa kokonaan, jos pelaaja ei niin halua tehdä. Tilastot kertovat jo todella paljon, joten koko 90 minuutin futisottelun katsominen on vedonlyönnin kannalta tarpeetonta, jos sen ajan voi hyödyntää esimerkiksi tilastojen tutkimiseen. Mikäli otteluita seurataan kuitenkin toistuvasti suorana, oppii pelaaja varmasti paljon pelaajien ja joukkueiden toimintamalleja sekä maneereja - mitkä vaikuttavat ottelun lopputulokseen.

 • 08
  Maalaisjärki on sallittua myös vedonlyönnissä

  Nyt päästään siihen oleelliseen asiaan, eli maalaisjärjen käyttämiseen. Vaikka vetovihjeet ovat yleensä hyvä ja luotettavia, ei pelaajan kannata luottaa 100% pelkästään muiden ihmisten arvioihin. Mikäli vetovihjeet ehdottaa panostamaan 50% pelikassasta triplaan, ei se välttämättä ole järkevää, eli maalaisjärki on sallittua.

  Pelaaja on kuitenkin itse vastuussa tekemistään valinnoista, joten loppukädessä vastuu on aina pelaajalla itsellään. Mikäli vastaan tulee epämääräinen vetokohde tai liikutaan tuntemattomalla alueella, kannattaa veto jättää suosiolla tekemättä (tai panos tulee olla tarpeeksi pieni). Kiteytettynä: Vetovihjeet ovat hyviä ja niitä ehdottomasti kannattaa hyödyntää, mutta epäilysten herätessä jätä veto tekemättä.

Vetovihjeet - pelikassan hallinnalla merkittävä rooli

Pelikassa tarkoittaa pelaajan varoja, jotka ovat tarkoitettu pelaamiseen. Pelikassa kannattaa aina pitää erillään muista varoista, jotta vältytään yli varojen pelaamiselta. Erillinen pelikassa myös selkeyttää kassan kehitystä, ja sitä on helppoa seurata. Pelikassan A ja O on maltillinen pelaaminen, ja kassan kasvattaminen ei tapahdu hetkessä!

Ensimmäisenä pelaajalla on aloituskassa, jota lähdetään pitkäjänteisesti kasvattamaan. Maltilliset panokset ja aika ovat avainasemassa, koska äkkirikastumiset ovat erittäin harvinaisia. Kyllä, on pelaajia, jotka ovat voittaneet miljoonia vain tuurilla. Suomessa on myös satoja lottovoittajia, mutta liian uhkarohkea pelaaminen ei ole pitkässä juoksussa kannattavaa. Vetoja tulee asettaa niin, että tappiotilanteessa pelikassa ei koe liian suurta menetystä.

Seuraavaksi tulee valita vetokohteet, ja sopiva panos. Sopiva panos riippuu kohteesta, kertoimista, pelaajan tietotaidosta sekä fiiliksestä. Mikäli kohteena on pelaajan suosikkiottelu, eli taustatiedot ja vetovihjeet ovat hyvin hallussa, voi panos olla hieman suurempi. Panos ei kuitenkaan saa olla uhkarohkea, jottei tappiotilanteessa pelikassa hupene liikaa. Mikäli pelaajalla on epävarma olo vetokohteesta, ei panos kannata olla kovinkaan suuri. Vedon voi myös kokonaan jättää väliin, jos tunne on alusta saakka negatiivinen.

Seuraavaksi tulee valita vetokohteet, ja sopiva panos. Sopiva panos riippuu kohteesta, kertoimista, pelaajan tietotaidosta sekä fiiliksestä. Mikäli kohteena on pelaajan suosikkiottelu, eli taustatiedot ja vetovihjeet ovat hyvin hallussa, voi panos olla hieman suurempi. Panos ei kuitenkaan saa olla uhkarohkea, jottei tappiotilanteessa pelikassa hupene liikaa. Mikäli pelaajalla on epävarma olo vetokohteesta, ei panos kannata olla kovinkaan suuri. Vedon voi myös kokonaan jättää väliin, jos tunne on alusta saakka negatiivinen.

Esimerkki pelikassan hallinnasta: Pelaajalla on 1000€ pelikassa, ja asioiden selkeyttämiseksi se jaetaan 1000 yksiköksi (panostuksen laskeminen helpottuu). Pelaaja panostaa 1-7% pelikassan varoista vetoa kohden, ja 7% ainoastaan itselle hyvin tutuissa vetokohteissa. Normaalisti pelaaja asettaa 1-5% panoksen suhteutettuna pelikassaan. Yksi prosentti (1%) vastaa 10 yksikköä, eli 10 euroa. Pelaajan normaali veto on siis 10-50 euroa per kohde. Tällä tavoin pelikassa ei hupene yhden tai kahden tappiollisen vedon seurauksena, vaan maltillinen pelaaminen mahdollistaa pelikassan kasvattamisen muutamasta tappiosta huolimatta!

 • Pelikassa tarkoittaa varoja, jotka on tarkoitettu pelaamiseen. Pelikassa olisi hyvä erottaa muista pelaajan varoista.
 • Panos ei saa olla liian suuri, jottei pelikassa hupene liikaa tappiotilanteissa. Pelaajalle tutuissa vetokohteissa voi olla suurempi panos, mutta arveluttavissa kohteissa panoksen tulee olla maltillinen.
 • Pelaaja voi itse suunnitella oman pelikassan käytön, esimerkiksi yksi veto saa olla maksimissaan 5% pelikassan suuruudesta.

Vetovihjeet 2023

Vuodet 2020-21 ovat olleet poikkeuksellista aikaa. Urheilun suurtapahtumia ollaan peruttu, kuten kesäolympialaiset 2020 sekä jalkapallon EM-kisat. Onneksi nämä tapahtumat saatiin käytyä seuraavana vuonna. Monta muuta turnausta, kilpailua sekä ottelua ollaan kuitenkin peruttu kokonaan - ilman korvaavaa ajankohtaa.

Rallin MM-sarja 2023

Rallin MM-sarja ajetaan 19.1–19.11.2023

Rallin MM-sarja starttaa tuttuun tapaan tammikuussa Monte Carlon -rallilla. Kausi 2023 on järjestyksessä MM-sarjan 51. Yhteensä sarjassa ajetaan 13 osakilpailua, ja erikoisuutena on Keski-Euroopan ralli lokakuun lopussa – ralli ajetaan kolmessa eri valtiossa. Jyväskylässä ralli ajetaan 3.8–6.8.2023. Hallitseva maailmanmestari on tietysti Kalle Rovanperä, joka voitti mestaruuden historian nuorimpana kuljettajana vuonna 2022.

Formula 1 2023

Formula ykköset ajetaan aikavälillä 5.3–26.11.2023

Vuonna 2023 ajetaan Formula 1:sten kausi numero 74. Kaudella ajetaan 23 osakilpailua, ja mukana on 20 kuljettajaa – 10 eri valmistajalta. Kausi alkaa maaliskuussa 2023 Bahrainin osakilpailulla, ja päättyy marraskuussa Abu Dhabissa. Hieno lisä aikaisempiin kausiin on Las Vegasin osakilpailu, joka tuli mukaan 41 vuoden tauon jälkeen. Hallitseva mestari on Max Verstappen, joka voitti mestaruuden vuosina 2021 sekä 2022.

Jääkiekon MM-kisat 2023

Jääkiekon MM-kisat järjestetään 12.5–28.5.2023, Suomi (Tampere) ja Latvia (Riika)

Jääkiekon MM-kisat järjestetään toista kertaa peräkkäin Suomessa. Alkulohkon toinen puolisko pelaa kuitenkin Latviassa, jossa pelataan myös kaksi puolivälierää. Tampereella pelataan kaikki mitalipelit. Alkujaan kisat piti järjestää Valko-Venäjällä, mutta sotatoimet aiheuttivat muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan. Leijonat lähtevät kotikisoihin hallitsevana maailmanmestarina.

Jääkiekon SM-liiga 2022/23

Liiga-kausi pelataan 13.9.2022–11.3.2023

Jääkiekon SM-liigakausi 2022/23 alkoi syyskuussa 2022, ja se jatkuu maaliskuulle 2023. Sen jälkeen pelataan pudotuspelit, ja SM-mitalit laitetaan jakoon ennen kesää. Tampereen Tappara lähti kauteen hallitsevana mestarina. Runkosarjassa pelataan yhteensä 450 ottelua, eli 60 ottelua per joukkue. Kyseessä on Liigan 48. kausi.

NHL-kausi 2022/23

NHL-kausi 2023/23 pelataan 7.10.2022–16.4.2023

NHL:n 105. kausi starttasi lokakuussa 2022, jatkuen huhtikuuhun 2023. Sen jälkeen on tietysti luvassa pudotuspelit sekä finaalisarja. Stanley Cup nostetaan ilmaan kesäkuussa, ja tarkka päivämäärä selviää hieman tuonnempana. Hallitsevana mestarina kauteen lähti Colorado Avalanche, jossa kiekkoilee mm. Mikko Rantanen sekä Artturi Lehkonen. Jos katsotaan asiantuntijoiden ennusteita, povataan Boston Bruinsista mestaria vuodelle 2023.

Yleisurheilun MM-kisat 2023

Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 19.8–27.8.2023, Unkari (Budapest)

Vuoden 2023 yleisurheilun MM-kisat järjestetään Unkarissa, heti Kalevan kisojen jälkeen. Normaalisti MM-kisoja ei ole peräkkäisinä vuosina, mutta pandemian takia yleisurheilussa kisataan maailman herruudesta kahtena vuotena peräkkäin. Miesten keihäsfinaali on tarkoitus kilpailla sunnuntaina 27.8 klo 21.20 alkaen. MM-kisat televisioidaan tuttuun tapaan YLE:n kanavilla sekä YLE Areenassa.

Yleisurheilun Timanttiliiga 2023

Yleisurheilun Timanttiliiga järjestetään 5.5–17.9.2023

Yleisurheilun Timanttiliiga tarjoaa maailman parasta laatua yleisurheilussa. Timanttiliiga alkaa vapun jälkeen Dohassa, ja päättyy syyskuussa Eugenessa. Yhteensä osakilpailuja on 15, neljällä eri mantereella. Finaalikilpailuissa voittaja saa aina 30 000 dollaria, eli kisoissa liikkuu myös suuret rahasummat. Suomessa lähetykset televisioidaan maksukanavilla, eli YLE:llä tai Maikkarilla Timanttiliigaa ei nykyään näe.

Jalkapallon EM-karsintaottelut 2023

Karsinnat jalkapallon EM-kisoihin 2024 järjestetään 23.3–21.11.2023

Jalkapallon EM-kisat ovat taas vuonna 2024, ja karsintapelit järjestetään maalis–marraskuu 2023. Suomi arvottiin H-lohkoon, jossa pelaa Huuhkajien lisäksi Tanska, Slovenia, Kazakstan, Pohjois-Irlanti sekä San Marino. Suomen ensimmäinen ottelu on Tanskaa vastaan 23.3, ja viimeinen ottelu on San Marinoa vastaan 20.11. Huuhkajat ovat kerran aikaisemmin edenneet EM-kisojen lopputurnaukseen, vuonna 2021.

SM-viikko 2023
SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.8–6.8.2023

SM-viikolla mittelöidään Suomen-mestaruudesta peräti 25 eri lajissa. Mukana on seuraavat lajit: avovesiuinti, beach taekwondo, coastal-soutu, frisbeegolf, jousiammunta, judo, kahvakuulaurheilu, kriketti, lacrosse, lippupallo, maratonmelonta, mölkky, otevoimailu, petanque, parkour, puuvenesoutu, pyöräsuunnistus, rantavesipallo, rullaluistelu, salibandy, speedgolf, tankotanssi, ultimate, Vahvin SM ja X-trial. ‘

FAQ/UKK

Mitä vedonlyönnistä pitää tietää, jotta voi voittaa rahaa?
Mistä löytää ilmaiset vetovihjeet?
Miksi pelikassa on niin tärkeä?
Onko vetovihjeet 100% varma tie voittoihin?