Riskitön veto - lunasta
riskitön ilmaisveto

Tässä artikkelissa käsittelemme esimerkiksi seuraavia aiheita:

 • Riskittömän vedon historia
 • Riskittömän vedon strategia
 • Ilmaisvedon ja riskittömän vedon erot
 • Riskitön veto talletuksella ja ilman talletusta
 • Riskitön veto talletuksella ja ilman talletusta
 • Riskittömän vedon ehdot

Nykyisin vedonlyöntiyhtiöitä on erittäin paljon ja kilpailu asiakkaista niiden välillä on kovaa ja veristä. On hyvin vaikea erottua muista edukseen, sillä asiakkaat ovat entistä tietoisempia vaihtoehdoista ja verkostoituvat keskenään internetissä. Helpoin tapa yrittää herättää asiakkaiden mielenkiinto on erilaiset bonukset ja edut, joista yhtä, riskitöntä vetoa, käsittelemme tässä artikkelissa.

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
30% CASHBACK
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
KOTIUTUKSET 5 MIN
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€400 FREE BET
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Mikä on riskitön veto?

Veikkausbonukset tulevat monissa muodoissa ja riskitön veto on yksi vedonlyöntiyhtiöiden pelaajille tarjoamista yleisistä bonuksista. Riskittömällä vedolla tarkoitetaan vetoa, jossa vetoja tarjoava yhtiö maksaa vedon panoksen pelaajalle takaisin sellaisessa tapauksessa, että veto ei ole voittava. Tämän panoksen määrän yhtiö on luonnollisesti määritellyt ennalta, joko tarkalleen, tai ylä- ja alarajoin. Pelaaja saa vedon osuessa tililleen panoksen ja voiton aivan samalla tavalla kuin normaalisti, mutta tappiotilanteessa panos siis palautetaan.

Riskittömissä vedoissa on joskus ehtoja, jotka pienentävät yhtiön tappiomahdollisuuksia ja samalla pelaajan etua. Läheskään aina kyseinen veto tarjous ei pelaajalle ole tosiasiallisesti riskitön, sillä panoksen nostaminen takaisin omalle pankkitilille harvoin onnistuu välittömästi hävityn vedonjälkeen. Tähän palataan tässä artikkelissa myöhemmin.

Riskitön veto - esimerkki

Ajatellaan, että vedonlyöntiyhtiön tarjous on esimerkiksi 50 € riskitön veto. Oletetaan, että tulevan viikon lauantaina pelataan legendaarisen Mestareiden Liigan finaali viime vuoden tapaan englantilaisten Tottenham Hotspurin ja Liverpool FC:n välillä. Vedonlyöntiyhtiö haluaa pelivaihtoa ja lisäksi aktivoida vanhoja epäaktiivisia pelaajia myöntämällä riskittömän vedon tarjouksen koskien kyseistä ottelua.

Riippumatta valitsemastaan merkistä, pelaaja saa voittaessaan voiton normaalilla tavalla, mutta hävitessään kyseinen 50 euron panos palautetaan hänen tililleen. Tärkeää on kuitenkin lukea ehdot huolellisesti, sillä välttämättä riskitön veto ei koske muita kuin esimerkiksi 1x2 -peliä ja hyvin mahdollisesti riskitöntä vetoa käyttämään päästäkseen täytyy ensin jollain tavalla ilmoittautua, eikä siihen riitä vain tavallisella tavalla vedon lyöminen. Toisessa esimerkissä voi vapaasti valita pelattavan kohteen tiettynä päivänä, tällöinkin on tärkeää lukea ensin ehdoista mitä kaikkea se edellyttää. Tähänkin kampanjaan täytyy luultavasti ilmoittautua ja vedon ehdoissa voi olla tyyppi- ja kerroinvaatimuksia, jotka täytyy täyttää tai vetoa ei katsota riskittömäksi vedoksi.

Jos taas riskittömässä vedossa on tarjolla vaikka kauden päättävä Formula 1 -Grand Prix ja vedonlyöjä on päättänyt sijoittaa Mercedeksellä ajavan Valtteri Bottaksen voitolle 50 euroa kertoimella 3, niin nyt hänellä on mahdollisuus laittaa toinen 50 € esimerkiksi Ferrari -kuski Sebastian Vettelin voiton puolesta. Jos Vettelin kerroin on 5.00, hän voi sillä sijoittamallaan 50 eurolla voittaa nettona 100 euroa tai 200 euroa. Vaihtoehtona pelaajalla on myös tuplata riskittömällä vedolla Bottakselle laitettava panos ja sitä kautta tuplata Bottaksen kerroin sijoittamaansa nähden jolloin vedon odotusarvo nousee todella paljon varsinkin pelaajan ajatuksissa, jos hän kerran ajatteli jo alkuperäiselläkin kertoimella Bottasin pelaamisen arvoiseksi kohteeksi.

Riskittömän vedon historia

Riskitön veto on eräänlainen muunnelma toisaalla sivustollamme käsitellystä ilmaisvedosta. Ilmaisten"sisäänheittotuotteiden" historia taas juontaa kaupankäynnissä juurensa jo kauas historiaan ja on yhä edelleen useilla aloilla varsin tavallinen markkinoinnissa käytettävä keino. Vedonlyönti ei ole tässä suhteessa poikkeus. Riskittömän vedon tarkoituksena on esitellä tuotetta ihmisille ja vastaavasti yrittää aktivoida entisiä asiakkaita. Vedonlyöntiin riskitön veto, tai sen variaatio on tullut jo muinoin. Ainakin Amerikan kiertävissä karnevaaleissa on käytetty kyseisen kaltaista taktiikkaa houkuttelemaan asiakkaita lyömään vetoa jo ammoin. Tällöin ei tietenkään lyöty vetoa urheilusta vaan vaikkapa kulhon alla olevan kortin oikeasta väristä tai muusta vastaavasta. Periaate oli kuitenkin täysin sama kuin nykyäänkin vedonlyönnissä. Ilman riskiä pelaavista henkilöistä tietty osa sitten innostui vedonlyönnistä niin paljon, että sen jälkeen jatkoivat myös riskin kanssa omalla rahalla. Jo kauan sitten huomattiin tämän keinon olevan tuotteen tarjoajan kannalta reilusti positiivinen pitkässä juoksussa.

Kuinka minun on mahdollista saada riskitön veto?

Veikkaus bonukset on yhtiöiden tunnettu markkinointikeino ja eri vedonlyöntiyhtiöt käyttävätkin riskitöntä vetoa kampanjoissaan tarjouksena melko usein, sillä sen on nähty olevan suosittu tuote pelaajien keskuudessa. Sen lisäksi sellaisia on hyvin monesti tarjolla osana uusille pelaajille rekisteröityessä tarjottavia tervetuliaispaketteja. Varsinkin suurien ottelutapahtumien tai kisojen yhteydessä, esimerkiksi jalkapallon arvokisojen tai Mestareiden Liigan finaalin ollessa kyseessä, useilta vedonlyöntiyhtiöiltä löytyy jonkinlaisia bonuskampanjoita ja yksi suosituimmista on tarjolla oleva riskitön veto.

Myös urheilukausien alkaessa tällaisia tarjouksia on hyvin tarjolla muistuttamassa pelaajia, että nyt se odotettu sarja taas alkaa. Joskus riskittömiä vetoja tarjotaan sarjojen alkaessa, jolloin vedonlyöjä olisi muutenkin lyömässä useita vetoja, tällöin riskittömän vedon voi saada lyömällä kampanjan ehtojen määrittelemän määrän vetoja ikään kuin ylimääräisenä bonuksena. Usein näihin kampanjoihin täytyy erikseen ilmoittautua lomakkeella, painamalla kampanjaa markkinoivan sähköpostin tai tekstiviestin mukana tulevaa linkkiä tai esimerkiksi ruksaamalla joku riskittömän vedon hyväksyvä ruutupeli kupongista, eikä pelkkä vedon lyöminen riitä riskittömän vedon saamiseen. Kampanjoissa on monesti myös joku peliaika, jonka puitteissa riskitön veto täytyy asettaa. Nämä eri ehdot selitetään yksityiskohtaisesti kampanjoiden ehdoissa.

Ilmaisvedon ja riskittömän vedon erot

Vedonlyönti ilmaiseksi houkuttelee tietenkin pelaajaa kuin pelaajaa, sekä aloittelevaa, että kokenutta, ja ilmaisveto ja riskitön veto ovat melko samankaltaisia ja ehkä jopa variaatioita toisistaan, mutta niillä on kuitenkin muutama olennainen ero. Riskittömässä vedossa pelaajalta vaaditaan panostus, vaikka sen saakin takaisin tappiotilanteessa. Tämä antaa peliä tarjoavalle yhtiölle mahdollisuuden pitää kiinni panoksesta erilaisilla vetoon liittyvillä ehdoilla tai ihan vaikka sillä, että koko yhtiön ehdoissa on jonkinlainen miniminostoa koskeva raja, joka ei täyty pelkästään yksittäisen riskittömän vedon panoksella. Ilmankin näitä ehtoja on selvää, että riskittömän vedon hävinneellä pelaajalla on alhaisempi kynnys pelata raha, jonka he ovat jo tallettaneet, kuin ilmaisvedon hävinneellä pelaajalla, jonka erikseen pitäisi tallettaa rahaa sinne. Toisekseen, riskittömässä vedossa saatetaan tappiotilanteessa myös perinteisen rahan sijaan maksaa panos pelaajalle takaisin esimerkiksi juuri ilmaisvedon muodossa. Ilmaisvedossa ei takaisinmaksutilannetta ole lainkaan.

Seuraavaksi esitellään kattavasti riskittömän vedon antamia hyötyjä ja haittapuolia molemmista näkökulmista

 • Riskittömän vedon hyödyt vedonlyöntiyhtiölle
 • Riskittömän vedon haitat vedonlyöntiyhtiölle
 • Riskittömän vedon hyödyt pelaajalle
 • Riskittömän vedon haitat pelaajalle

Riskittömän vedon hyödyt vedon tarjoajalle

Asiaan vihkiytymätön saattaa ihmetellä, että miksi peliyhtiö ylipäätään antaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa ilman riskiä. Se kun ei siinä voi parhaimmillaankaan päästä edes nollatuloksen yläpuolelle. Tämä on tietysti kyseisen vedon kohdalla täyttä totta, mutta muulla tavoin peliyhtiö voi hyötyä asiasta useammalla eri tavalla. Riskitön veto esimerkiksi tervetuliaistarjouksena saattaa houkuttaa pelaajan jatkamaan pelaamista sivustolla, ja tällä kertaa omalla rahalla. Kampanjassa riskitön veto saattaa aktivoida uudestaan aiemmin paljon pelanneen asiakkaan, joka on syystä taitoisesta ollut poissa sivustolta jonkun aikaa.

Aktiivisenkin pelaajan kohdalla yhtiö voi hyötyä kampanjasta, sillä pelaaja saattaa innostua samassa yhteydessä pelaamaan myös sellaisia otteluita, joihin hänellä ei ole tarjottu riskittömiä vetoja. Tai sitten samasta ottelusta jotain muuta asiaa kuin lopputulosta. Vedonlyöntisivustot saattavat saada pelaajien keskuudessa myös positiivista näkyvyyttä ja huomiota tarjotessaan riskittömiä vetoja, sillä sana kiirii edelleen pelaajayhteisössä nopeaan tahtiin internetin välityksellä eri foorumeilla, vaikka bonusten hullut vuodet ovatkin jo kaukana takana päin.

Riskittömän vedon haitat vedon tarjoajalle

Riskittömän vedon haitat, tai pitäisikö sanoa riskit, yhtiölle ovatkin selviä. Yhtiöllä ei ole yksittäisessä vedossa mitään voitettavaa, vaan ainoastaan hävittävää. Tätä yhtiö pystyy kuitenkin kontrolloimaan asettamalla riskittömään vetoon erilaisia ehtoja, joista myöhemmin hieman lisää. Myös yhtiön haittoja vähentää, että riskitön asetettu tiettyyn yksittäiseen otteluun ja/tai vetotyyppiin. Hyvin harvoin laskutoimitus on mallia 1+1 niin, että riskittömän vedon panoksen takaisinmaksu olisi suoraan pois peliyhtiön kassasta. Toinen mahdollinen haitta liittyy enemmänkin bonuksiin yleisesti, eli liian höveli bonuksien jakaminen voi johtaa niiden vesittymiseen, eli jotkut pelaajat saattavat keskittyä ainoastaan bonuspeleihin. Nykyisin tämä ei ole niinkään suuri ongelma, sillä bonukset ovat kautta linjan vähentyneet, kun pelaajayhteisö oppi hyödyntämään hiukan turhankin kliinisesti yhtiöiden kannalta bonukset joitakin vuosia sitten.

Riskittömän vedon hyödyt pelaajalle

Pelaajalle ilmiselvä hyöty on vedon ainakin näennäinen riskittömyys. Erityisesti aloittelevalle vedonlyöjälle tämä tuntuu turvalliselta bonukselta. Vedonlyönti ilmaiseksi on jokaisen vedonlyöjän unelmaja tässä on mahdollisuus voittaa rahaa laittamatta mitään likoon. Mikäli riskittömässä vedossa ei ole kohderajoituksia, sitä voi ajatella myös panoksen korottajana tai riskin vähentäjänä sellaiseen vetoon, jonka olisit joka tapauksessa tehnyt. Tällöin mahdollinen voitto suurenee. Vastaavasti yksittäiseen suurotteluun, joihin tällaisia kampanjoita usein järjestetään, riskitön veto tuo mukavan lisäjännityksen, joka varsinkin muuten neutraalien joukkueiden kohdatessa parantaa pelaajan katselunautintoa.

Kaikissa tapauksissa kannattaa kuitenkin tutkia riskittömän vedon ehdot tarkoin, sillä ne monesti pienentävät pelaajan hyötyä runsaasti.Esimerkiksi panoksen kotiuttaminen tilille ei välttämättä onnistukaan heti tappion jälkeen vaan vaatii tietyn määrän lisää pelaamista kierrätysvaatimuksen täyttääkseen. Yhtiöiden antamista ehdoista lisää myöhemmin artikkelissa.

Riskittömän vedon haitat pelaajalle

Vaikka toisin voisi ehkä luulla, monesti riskittömässä vedossa pelaajalla on kuitenkin olemassa riskinsä. Tämä perustuu siihen, että vedonlyöntiyhtiön asettamat ehdot harvoin sallivat tappiollisen vedon panoksen kotiuttamista tuosta vain. Pahimmassa tapauksessa ehdot ovat niin jyrkkiä, että bonuksen käyttäminen on vain hädin tuskin, jos ollenkaan, edukasta pelaajalle. Pelitilillä oleva raha, jota ei voi kotiuttaa ennen ehtojen täyttämistä ei kuitenkaan ole sama asia kuin heti kotiutettavissa oleva. Pelaajan on tärkeää pitää myös jäitä hatussa, tappiollinen veto ja panoksen takaisin saaminen saattaa helposti houkuttaa pelaajan yrittämään nopeasti samalla panoksella toiseen vetoon, joka ei välttämättä olekaan pelillisesti hyvä ratkaisu. Täytyy olla malttia vaikka pidempään odottaa kohdetta, jossa uskoo vedon asettamisen olevan pelillisesti kannattavaa.

Riskittömän vedon tavallisimmat kohteet

Yhtiöt, joissa voi lyödä vetoa urheilusta tarjoavat kampanjoissaan melko usein riskittömiä vetoja. Se voi koskea vain yhtä kohdetta, joka yleensä on joku finaali, avausottelu tai muu vastaava ihmisiä kiinnostava ottelu. Esimerkkeinä voisi olla jääkiekon NHL:n Stanley Cup -finaalit tai vaikkapa kotimaisen SM -liigan ratkaisuottelut, mutta yhtä hyvin kyseessä voi olla vaikka olympialaisten miesten hiihdon perinteisen tyylin 50 kilometrin kilpailu tai miesten 100 metrin juoksun loppukilpailu.

Toinen vaihtoehto on, että kampanja ei liity mihinkään suureen tapahtumaan, vaan on muuten vaan markkinointitempaus vuoden ajan tai jonkun juhlapäivän kunniaksi ja valittavien kohteiden kirjo on laajempi, ehkä jopa kaikki kohteet kattava. Hyvin harvoin riskittömässä vedossa ei kuitenkaan ole mitään rajoituksia kohteiden suhteen, vaan usein osa pelityypeistä on suljettu kampanjan ulkopuolelle. Samoin kerroinrajoitukset ovat melko yleisiä tällaisissa kampanjoissa.

Riskittömän vedon strategia

Kun saa tarjouksen riskittömästä vedosta, niin helposti tulee kiusaus vain lyödä se nopeasti se kummempaa miettimättä, koska riskiä ei ole. Järkevää tällainen toiminta ei kuitenkaan ole, koska kyseessä on ansaitsemismahdollisuus, aivan samalla tavalla kuin muussakin vedonlyönnissä. Riskittömän vedon kohdalla tilanne vain on pelaajalle edullisempi kuin yleensä. Parasta on, jos riskittömän vedon ehdot sallivat lyödä vetoa jostain kohteesta ja lopputulemasta, josta olisit muutenkin lyönyt vetoa. Tällöin saat ilmaiseksi lisää rahaa panokseen ja sitä kautta myös mahdolliseen voittoon.

Jos riskitön veto on rajoitettu vain tiettyyn kilpailuun tai tapahtumaan, esimerkiksi Formula 1 -osakilpailuun johon olet joka tapauksessa päättänyt panostaa, niin sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joko lisäät riskittömällä vedolla panosta olettamaasi voittajaa, tai niin sanotusti "varmistat pesät", laittamalla riskittömän vedon panoksen sille kilpailijalle, jonka uskot toiseksi todennäköisimmin voittavan kisan. Tällöin sinulla on kisassa kaksi mahdollista voittajaa yhden hinnalla.

Hiukan enemmän miettimistä kuitenkin tarvitaan, kun pohditaan mahdollisuutta varmuudella voitolle jäämiseen. Tällöin riskittömällä vedolla lyödään yhtä lopputulemaa, esimerkiksi sitä, että Manchester U ei voita illan jalkapallo-otteluaan ja sitten omalla rahalla toiselle yhtiölle puolestaan sitä Manchester U:n voittoa. Sopivalla panostuksella voi varmistaa pienen voiton kummalla tahansa tuloksella tai esimerkiksi sen, että voitat suuresti Manchester U:n voittaessa, mutta jäät silti omillesi, jos se ei voita. Kuten aiemmin mainittua, riskittömissä vedoissa on kuitenkin ehtoja, jotka saattavat estää voiton varmistamisen tälläkään tavalla, mutta ainakin mahdollisuudet siihen ovat hyvin suuret. Ehtojen lukeminen ensin on kuitenkin ehdottoman kannattavaa kaikissa tapauksissa.

Seuraavissa kappaleissa käsitellään vielä mm. seuraavia asioita:

 • Riskittömät vedot talletuksella
 • Riskittömät vedot ilman talletusta
 • Riskittömän vedon ehdot
 • Riskitön veto tulevaisuudessa

Riskitön veto talletuksella

Riskitöntä vetoa lyödessä ei läheskään aina ehtoihin kuulu talletusta, koska jo sisäänrakennettuna siihen vaaditaan pelaajalta oma panostus. Tämä tarkoittaa sitä, että olet peliyhtiön haluaman talletuksen jossain aikaisemmassa vaiheessa jo tehnyt. Joskus vaaditaan kuitenkin tietyn suuruinen lisätalletus juuri ennen oikeutusta kampanjan tuomaan bonukseen. Useamman riskittömän vedon voi saada esimerkiksi tietyn talletuksen tekemällä, tarjous voi olla, että 50 euron talletuksella pelaaja saa kaksi 20 €:n ilmaisvetoa.

Pahimmillaan vaaditaan myös jonkinlaista peliaktiivisuutta kyseisen lisätalletuksen jälkeen ennen kuin on riskittömään vetoon oikeutettu. Tällaisessa tilanteessa on syytä harkita erittäin tarkkaan, että onko kyseinen riskittömän vedon bonus kaikki asiat huomioon ottaen riittävän hyödyllinen pelaajalle. Vaatii tietysti luonteen lujuutta tarvittaessa vaikka kieltäytyä näennäisesti edukkaasta bonuksesta, mutta kylmä pää on ehdoton edellytys silloin, kun tavoitteena on pelata tuottoisasti.

Riskitön veto ilman talletusta

Yleisemmässä tapauksessa kampanjan tarjoamaa riskitöntä vetoa tehdäkseen ei tarvitse tehdä erillistä lisätalletusta. Tällaisessa tapauksessa veto on jo lähellä nimensä mukaista riskitöntä, vaikkakaan riski ei välttämättä ole kokonaan poissa. Pelitilillähän täytyy kuitenkin olla rahaa, että pelata voi ja jos ei ole muuten, niin talletus on joka tapauksessa tehtävä. Joskus ehdoissa saattaa myös olla tietyllä aikavälillä ennen kampanjaa vaadittua peliaktiivisuutta tai muita vastaavia ennakkoehtoja, jotka täytyy olla täytettynä ollakseen kelpuutettu riskitön veto -bonukseen. Nämä on luonnollisesti hyvä tutkia ennen kuin laittaa rahaa likoon, sillä muuten ei välttämättä ole lainkaan oikeutettu panoksen palautukseen vetotappion koittaessa. Jos mahdollinen vetoaktiivisuuteen liittyvä vaatimus vaikuttaa kohtuuttomalta, on ehkä viisainta jättää koko bonus väliin. Riskitön veto ilman talletusta 2022 vuonna on kuitenkin yleisempi bonus kuin välitöntä talletusta vaativa riskitön veto.

Riskittömän vedon ehdot

Aiemmin tässä artikkelissa on jo mainittu mahdollisia osallistumisen oikeuteen liittyviä ehtoja. Kun riskitön veto on ratkennut, saattaa kuitenkin astua mukaan vielä iso liuta muita ehtoja. Mitään yhtenäistä käytäntöä ei ole olemassa, vaan eri vedonlyöntiyhtiöillä on erilaisia ehtoja tällaisissa kampanjoissa. Hyvin tärkeää on huomioida mahdolliset kierrätysvaatimukset, sillä ne vaikuttavat hyvin paljon siihen, kuinka "riskitön" veto todellisuudessa on. Kierrätysvaatimus tarkoittaa sitä, kuinka monta kertaa bonuksena, ja tässä tapauksessa bonukseksi katsotaan siis takaisin maksettu panos, saatu rahamäärä täytyy pelata ennen kuin se voidaan nostaa pelitililtä.

Esimerkiksi 10 euroa 5 -kertaisella kierrätysvaatimuksella tarkoittaa 50 euron (5 x 10 = 50) pelaamista ennen mahdollisuutta nostaa rahoja pois. Pahimmillaan kierrätysvaatimus saattaa koskea myös mahdollista voittoa, jolloin esimerkiksi 5 -kertainen kierrätys 10 €:n panoksella ja kertoimella 2.00 osuneessa vedossa tarkoittaisi peräti 100 euron kierrätystä (5 x 10 x 2.00= 100). Kierrätysvaatimuksiin sisältyy yleensä myös aikaraja, jonka ylittyessä bonusraha mitätöidään. Joskus riskitön veto edellyttää sitä, että pelitilillä on tietty määrä rahaa tai että pelitilillä on täytynyt olla tiettyä aktiivisuutta viime aikoina, eli esimerkiksi vaikka 100 eurolla vetoja tietyn aikarajan puitteissa tietyllä kertoimella. Riskittömän vedon määrä on yleensä pienehkö, 5-15 €, mutta joskus pelaajille on tarjolla jopa 100 €:n riskittömiä vetoja.

Riskitön veto tulevaisuudessa

Riskitön veto tulee varmasti olemaan tulevaisuudessakin peliyhtiöiden yksi useimmin käytetyistä aseista markkinoinnissa. Vedonlyöntibonukset eivät tule häviämään kokonaisuudessaan pois ja riskittömässä vedossa on yhtiön kannalta huomattavia etuja sukulaiseensa ilmaisvetoon nähden ja riskien hallinta on näin nimenomaan yhtiön osalta paljon helpompaa. "Riskitön" kuulostaa ihmisten korvissa hyvältä sanalta ja saa helposti tarttumaan tällaiseen bonukseen ja ihmiset muutenkin pitävät tätä bonuksen muotoa erittäin miellyttävänä. Ammattimaisesti vetoa lyövät pelaajat eivät ole aivan yhtä innostuneita bonuksesta, mutta hyödyntävät sen kyllä mielellään mikäli bonuksen ehdot ovat kohdallaan.

Valveutunut pelaaja tietenkin varmistaa kampanjan ehdoista, että mitä "riskitön veto" -tarjous milloinkin pitää sisällään, ennen kuin suostuu ottamaan sen vastaan. Tulevaisuudessa on vaikea uskoa tämän kampanja -bonuksen suosion hiipuvan, kun kohtuuttomat ehdot vältetään, niin tarjous voi olla hyödyllinen sekä yhtiölle, että valistuneille ja tarkkaan harkitseville pelaajille. Yhtiölle siksi, että suurin osa pelaajista ei kuitenkaan ole tarkkaan harkitsevia vaan enemmänkin viihdepelaajia. Harkitsevalle pelaajalle tällainen bonus on hyödyllinen siksi, että ilmainenpanos on kuitenkin merkittävä etu vedonlyönnissä, vaikka se riskittömyys ei aivan täysin pitäisikään paikkaansa. Riskitön veto 2022 vuonna ja yhä tulevaisuudessa puolustaa paikkaansa yhtenä parhaista pelaajalle tarjottavista bonuksista.

Yhteenveto & FAQ

Kuten yllä olevasta artikkelista näkyy, riskitön veto on parhaimmillaan erinomainen bonus, mutta voi myös olla ehdoista riippuen lähes hyödytön tai jopa haitallinen bonus. Ensiarvoisen tärkeää on siis lukea ehdot huolellisesti ennen tällaisen bonuksen hyväksymistä ja muistaa, että "riskitön" veto ei ihan aina ole riskitön. Tässä artikkelissa ei kuitenkaan ole laskettu erikseen arvoa sille turvallisuuden tunteelle, jonka kokee, kun huomaa tappiollisen vedon jälkeen, että ei hävinnytkään mitään. Tähän loppuun olemme koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä asiaan liittyen:

Miksi riskittömässä vedossa voi sittenkin olla riskejä?
Yrittääkö vedonlyöntiyhtiö huijata riskittömällä vedolla?
Miksi riskittömiä vetoja ei ole tarjolla useammin?
Mikä on idea riskittömän vedon aika- tai kerroinrajoituksissa?
Voiko riskittömän vedon käyttää useampaan otteeseen?
Onko riskitön veto paras mahdollinen vedonlyöntibonus?