Ilmaiset Pitkävetovihjeet 2024

Mikäli ilmaiset pitkävetovihjeet kiinnostavat, tämä sivu kannattaa laittaa talteen. Olet nimittäin juuri navigoinut itsesi sivustomme mielenkiintoisimpaan (ainakin jos meiltä kysytään!) osioon, sillä täällä tulemme yksityiskohtaisesti käsittelemään pitkävetovihjeitä, lajikohtaisia vihjeitä sekä tietysti käytännön opastusta siihen, missä antamiamme vihjeitä pääsee pelaamaan.

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
EI REKISTERÖITYMISTÄ
KOTIUTUKSET 5MIN
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
30% CASHBACK
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
KOTIUTUKSET 5 MIN
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Ilmaiset pitkävetovihjeet

Mikäli Koutsi yrittää ujuttaa sinulle omaa tilinumeroaan vihjeitä vastaan, ilmoitathan siitä meille välittömästi! Kaikki vihjeemme ovat 100% ilmaisia, emmekä koskaan tule pyytämään niistä minkäänlaista korvausta. Ilmaiset vetovihjeet ovat sivustomme perusta, ja tiedostamme sen, että mitä parempi on palautusprosenttimme, sen enemmän keräämme lukijoita palveluumme.

Tulemme tulevaisuudessa järjestämään myös kilpailuja, joissa laitamme oman nahkamme pantiksi! Mikäli vihjeemme ei osu, tulemme palkitsemaan lukijoitamme eksklusiivisilla tarjouksilla tästä hyvästä. Näistä lisää myöhemmin!

On totta, että lajikohtainen tietämys vedonlyönnissä lasketaan ainoastaan eduksi, mutta joskus on kiva lyödä vetoa sellaisestakin lajista, josta ei välttämättä etukäteen osaisi itse sen syvällisempää analyysia laatia.

24.6.2024
klo
22:00
Odottaa
VivatBet 2,39v
EM-Kisat
Kroatia - Italia
Italia (1X2)
16.6.2024
klo
16:00
Oikein
Mr Sloty 1,53
EM-Kisat
Puola - Hollanti
Yli 2 maalia
14.6.2024
klo
22:00
Oikein
ZeusWin 1,97
EM-kisat
Saksa - Skotlanti
Skotlanti yli 0,5 maalia
KATSO KAIKKI VEIKKAUSVIHJEET

Ilmaiset vedonlyöntivinkit

Porto - Barcelona

Mestarien Liiga

Porto +0.5

2.04

22.00

Porto - Barcelona

Emme usko että tästä ottelusta tulee helppo Barcelonalle joka on ollut vaikeuksissa Mestarien Liigan vierasotteluissa, sekä La Ligassa kuluvalla kaudella. Tästä syystä valitsemme Porton +0.5 tasoituksella.

Dortmund - Milan

Mestarien Liiga

Yli 2,5 maalia

1.77

22.00

Dortmund - Milan

Uskomme että molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun kovin odotuksin, sillä molemmat ovat tällä hetkellä kotimaansa sarjoissa hyvässä iskussa. Uskomme avoimeen otteluun jossa molemmat pyrkivät tekemään maaleja. Pelaamme tähän otteluun yli 2.5 maalia.

RB Leipzig - Manchester City

Mestarien Liiga

Manchester City voittaa

1.75

22.00

RB Leipzig - Manchester City

Vaikka Leipzig onkin pelannut viime aikoina hyvin, tasoerot tässä ottelussa tulevat todennäköisesti olemaan liian kovia. City näytti viime vuonna että he ovat maailman paras joukkue, eikä City ole mukava vastustaja kohdattavaksi kun he ovat juuri hävinneet kaksi edellistä otteluaan. City voittaa todennäköisesti vaivattomasti tämän ottelun.

Palvelustamme löytyy ilmaisia vetovihjeitä esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Jääkiekko
 • Ilmaiset vihjeet Liiga
 • Ilmaiset vihjeet NHL
 • Ilmaiset vihjeet KHL
Jalkapallo
 • Ilmaiset vihjeet Valioliiga
 • Ilmaiset vihjeet Serie A
 • Ilmaiset vihjeet Bundesliga
 • Ilmaiset vihjeet Mestareiden Liiga (UEFA Champions League)
 • Ilmaiset vihjeet La Liga
 • Ilmaiset vihjeet Ligue 1
 • Ilmaiset vihjeet Veikkausliiga
Muut lajit
 • Ilmaiset vihjeet Tennis
 • Ilmaiset vihjeet NBA
 • Ilmaiset vihjeet NFL
 • Ilmaiset vihjeet Formulat

Pitkävetovihjeiden määrä riippuu aina luonnollisesti siitä, minkä verran hyviä pelikohteita on päivittäin tarjolla, mutta käytännössä joka päivä löytyy jotain pelattavaa.

Mistä pitkävetovihjeet koostuvat?

Pitkävetovihjeitä laatii kukin hieman omalla tavallaan, mutta voittavia vihjeitä seuraa kuitenkin tietyt lainalaisuudet. Emme koskaan perusta vihjeitämme pelkästään mututuntumaan, vaan kaiken takaa löytyy aina tilastoihin ja dataan perustuvia analyyseja. Tämä on raadollista työtä joka ei aina välttämättä näy lukijalle, mutta jokainen "veikkaus" lopputuloksesta on luultavasti tuntien työn tulos, jossa yhtäkään kiveä ei olla jätetty kääntämättä.

Koska yhdelläkään vedonlyöntiä harrastavalla henkilöllä ei tiettävästi ole kristallipalloa josta tulokset voisi etukäteen tarkastaa, kaikki riippuu todennäköisyyksistä. Millä todennäköisyydellä joukkue A voittaa joukkueen B, kun olosuhteet ovat C?

Emme käytä mitään salaisia työkaluja analyysiemme laatimiseen, vaan yhdistämme urheiluvedonlyöntiin liittyvän matematiikan sekä oman kokemuksemme, ja pyrimme julkaisemaan mahdollisimman hyvin perusteltuja vihjeitä lukijoillemme.

Otetaan esimerkkinä vaikkapa jääkiekko-ottelun analysointi. Emme tässä vaiheessa vielä mene yksityiskohtiin, mutta alapuolelle listatuista muuttujista huomaat sen, minkä verran asioita tulee ottaa huomioon (pakko ei tietenkään ole, mutta mitä enemmän tilastoja osaa tulkita, sen tarkemmaksi analyysit tulevat), yhtä ottelua analysoidessa:

Joukkueiden keskinäiset
voimasuhteet

Erikoistilannepelaaminen
(AV vs. YV)

Sarjataulukon tilanne /
motivaatiotasot

Tähtipelaajien merkitys joukkueelle
(mahdolliset poissaolot)

Valmennuksen kyvykkyys

Ulkopuoliset tekijät

Maalivahti vs. Maalivahti

Keskinäisten otteluiden historia

Tässä vain siis muutama esimerkki muuttujista, joita pitää tutkia ennen vihjeen laatimista esimerkiksi yksittäiseen jääkiekko-otteluun. Olemme tätä onneksi sen verran kauan harrastaneet, että aivan kaikkea ei tarvitse aina alusta asti tehdä, vaan useampia tilastoja pystytään hyödyntämään samanaikaisesti moneen eri kategoriaan.

Parhaat kertoimet sekä veikkausbonukset pitkävetoon

Toinen erinomainen tapa maksimoida omia voittomahdollisuuksiaan on käyttää hyväksi tarjolla olevia vedonlyöntibonuksia

On selvä homma, että vedonlyönnissä olennaista olisi aina tietää miten ottelu tulee päättymään – tämä on kohtalaisen hyvä keino varmistaa sen, ettei harrastus ainakaan tappiolliseksi pääse muuttumaan. Pitää kuitenkin olla sen verran realisteja ja todeta, ettei voittoputkista voittoputkiin liiteleminen ole valitettavasti vedonlyönnissä mahdollista – varsinkaan jos kyse on pitkävedosta! Vaikka kukaan ei voi taata sinulle jatkuvia voittoja, voit itse omalla tekemiselläsi vaikuttaa mahdollisuuksiisi.

Koska vedonlyönnissä voittojen maksimointi on rajallista, kannattaa kaikki tarjottava apu ottaa vastaan. Näistä suurinta osaa näyttelevät yhdessä vedonlyöntibonukset sekä tietysti pitkävedossa pelattavat kertoimet. Ei tarvita kovinkaan matemaattisesti lahjakasta henkilöä kertomaan, että samasta kohteesta kun on tarjolla toisella sivustolla kerrointa 2.50 ja toisella 2.25, kannattaa peliä pelata siellä mistä saa isomman kertoimen.

Vaikka tämä ei yksittäisessä kohteessa tuntuisi merkittävältä "säästöltä", kannattaa asiaa tarkastella pidemmällä ajanjaksolla. Vedonlyöntiä harrastavat henkilöt lyövät kuitenkin pääasiallisesti satoja vetoja vuoden sisällä, joten pienistä puroista kasvaa nopeasti suuri joki.

Toinen erinomainen tapa maksimoida omia voittomahdollisuuksiaan on käyttää hyväksi tarjolla olevia vedonlyöntibonuksia. Vedonlyöntibonuksia on monenlaisia, mutta yleisimpiä ovat esimerkiksi:

 • Pelikassa
 • Tavoiteltu tuotto
 • Tappioraja
 • Mahdolliset pelikohteet ja niiden kertoimet
 • Panostuksen tuottama mahdollinen voitto (tai tappio)
 • Arvioitu todennäköinen pelikassa jakson lopulla
Vinkit kassanhallintaan:

Älä panosta yli 5% pelikassasi
koosta yhteen kohteeseen

Älä pelaa turhautuneena, tai
tunnekuohuissa

Tutki vetojasi analyyttisesti
myös jälkikäteen

Älä pelaa rahoja, joita sinulla
ei ole varaa hävitä

Älä koskaan lainaa rahaa
pelaamista varten

Tiltin hallinta vedonlyöntisivustolla

Tiltti, tilttaaminen, hermojen menetys – asialle on monta nimeä. Tiltti viittaa tilanteeseen, kun kaikki tuntuu menevän pieleen ja siihen reagoidaan yliampuvalla tavalla. Eli se hetki, kun päätät iskeä koko pelikassasi epätodennäköiseen vetoon, saadaksesi takaisin menettämäsi rahat.

Sitä ei halua kukaan. Pelaamisen ei pitäisi mennä siihen pisteeseen koskaan, tällöin se ei ole enää harrastus tai ammatti, vaan siitä on tullut ongelma.

Tiltin hallintaan on monilla sivustoilla omat työkalunsa. Sitä voi torjua sillä, että asettaa itselleen tappiorajat, joita ei pysty ohittamaan palvelussa. Moni tekee rajojen asettamisen ilman mitään erillisiä työkaluja, vaan hyväksyy sen, että joskus on hyvä pitää taukoa.

Tauottaminen onkin hyvä keino välttää tiltistä johtuvat seuraukset. Päätä etukäteen, että kuinka suuren osa pelikassasta voit kuukausitasolla hävitä. Kun se tappioraja ylittyy, odota seuraavaan kuukauteen.

Vedonlyönti on erinomainen harrastus ja ammatti, mutta kuten kaikessa – pitää siinäkin pitää tolkku mukana.

Jos tiltti pääsee tapahtumaan ja ylireagoit siihen – hengähdä hetki. Vedonlyönti odottaa kyllä sinua, mutta ei kannata hakata omaa päätä seinään tarpeettomasti. Moni ammatikseen pelaava omaa erilaisia tapoja kohdata tiltti ja sen jälkimainingit. Osa käy juoksulenkillä, osa ottaa aikaa hetkeksi muille viihdemuodoille. Kaikkia niitä yhdistää kuitenkin se, että vedonlyönnin pariin palatessa pystyy taas toimimaan suunnitelmallisesti.

Vedonlyönti ja riskinsietokyky

Tilttaaminen liittyy usein riskinsietokykyyn. Riskinsietokyky on niin euromääräistä kuin henkistäkin näkökulmaa mittaavaa. Osalla voi olla vahva taloudellinen tausta ja euromääräinen kyky sietää riskiä on ehtymätön, mutta samalla henkinen kantti ei siihen taivu.

Eli on hyvä pohtia omaa tyyliään kohdata riskejä. Kun vedonlyöntipanostus on suunnitelmallinen ja ottanut huomioon tavoitteet ja noudattaa kassan hallinnan periaatteita, ei taloudellista riskiä pitäisi edes päästä syntymään.

Henkinen stressi on sitten eri asia. Kuukaudessa kun menee kaikki vedonlyönnit pieleen, niin syöhän se miestä ja naistakin.

Perinteisesti vedonlyönnissä riskinsietokyvyllä tarkoitetaan sijoittamisen puolelta tulevaa termiä. Siinä perehdytään taloudelliseen näkökulmaan ja siihen, millaista tappiomäärää pelikassasi kestää. Toki myös tavoite on tärkeässä asemassa ja usein riskin kasvaessa, myös mahdolliset voitot kasvavat.

Riskejä voi hallita monella tavalla. Pelkästään jo euromääräisten pelirajojen kautta, mutta ammattipelaajat käyttävät aikaansa perehtymällä syvällisemmin vedonlyönnin työkaluihin – kuten Exceliin.

Vedonlyönti Excel -ajatuksia

Taulukkolaskenta ei ehkä ensimmäiseksi kuulosta jännältä asialta. Mitäpäs jos se Excel toisi sinulle paremmalla todennäköisyydellä voittoja vedonlyönnissä? Excel, tai mikä tahansa taulukkolaskentaohjelmisto, on yleinen työkalu ammattivedonlyöjillä.

Excel mahdollistaa isojen tietomäärien käsittelyä ja esimerkkejä vedonlyönnin Excelistä löytyy loputtomasti. Tässä tiivistetty listaus siitä, mitä vedonlyönti Exceliin kannattaa iskeä:

 • Pelikassa
 • Tavoiteltu tuotto
 • Tappioraja
 • Mahdolliset pelikohteet ja niiden kertoimet
 • Panostuksen tuottama mahdollinen voitto (tai tappio)
 • Arvioitu todennäköinen pelikassa jakson lopulla

Parhaimmissa tapauksissa vedonlyöntiin tallettamasi rahat on tuplattu ennen kuin ehdit ensimmäistäkään vetoa asettamaan. Suurin osa tältäkin sivustolta löytyvistä vedonlyöntibonuksista on minimissään 100% / 100 €.

Pitkävedon pelimuodot

Perinteinen "1X2" taitaa olla kansainvälisestikin tunnettu symboli pitkävedolle, mutta todellisuudessa pitkäveto voi olla paljon muutakin kuin kotivoiton, tasapelin, tai vierasvoiton veikkaamista. Erilaisia pitkävetoon liittyviä vetomuotoja on kymmeniä erilaisia, ja tuletkin varmasti huomaamaan, että hyvin harvoin ilmaiset pitkävetovihjeet ovat meidän puoleltamme mallia 1X2.

Mm. seuraavista vetomuodoista tulet löytämään vihjeitä tasaiseen tahtiin:

Totals (Over/Under)

Totals on yksi suosituimmista vetomuodoista, sillä siinä on merkittävästi suurempi todennäköisyys voitolle, kun esimerkiksi kolmea vaihtoehtoa tarjoavassa 1X2-pelimuodossa. Totals on paremmin tunnettu suomalaisten keskuudessa nimikkeellä over/under, ja siinä pyritään ennustamaan tuleeko ottelussa yli- vai alle X-määrä pisteitä / maaleja. Esimerkiksi jääkiekossa usein käytetty O/U raja on 5.5 maalia. Mikäli veikkaat OVER ja ottelussa tehdään alle 5.5 maalia, olet voittanut.

Handicap

Handicap -vedoilla annetaan keinotekoisesti tasoitusta toiselle joukkueelle, tai osallistujalle. Kannattaa siis heti sisäistää, ettei tällä tasoituksella ole mitään merkitystä itse otteluun, vaan kyse on ainoastaan vedonlyönnissä käytetystä termistä. Handicap-vedoissa joukkueen lopulliseen piste- tai maalimäärään lisätään handicapin osoittama määrä ylimääräistä. Esimerkiksi jos veikkaamasi ottelu Arsenal v Manchester United päättyy 1-1, mutta olet ennen ottelua lyönyt vedon Arsenal +1, ottelun lopputulos VEDONLYÖNNIN kannalta on näin ollen Arsenal 2 – Manchester United 1 – onneksi olkoon, tämä veto on voittava! Suomeksi handicap -vedot ilmoitetaan yleensä nimellä "tasoitusveto".

Moneyline

Moneyline on kuin perinteinen 1X2 pitkäveto, ilman sitä keskellä olevaa X:ää, eli tasapelin symbolia. Moneyline -vedoissa tasapelin mahdollisuus poistetaan kokonaan, eli vetosi on voimassa vaikka ottelu olisikin tasan varsinaisen peliajan jälkeen. Moneyline-vetoja käytetään erityisesti jääkiekossa, ja esimerkiksi meidän vihjeissämme ne ovat todella suosittuja mm. Liiga- sekä NHL -otteluissa.

Muut pelimuodot

Suosituimpien pelimuotojen takaa löytyy myös muitakin hieman erikoisempia vetomuotoja, joita käytetään erityisesti silloin, kun pyritään pidemmällä aikavälillä hakemaan positiivista odotusarvoa vedonlyönnin yksittäisistä kohteista. Tällaisia vetomuotoja kutsutaan usein nimellä "outrights", jossa turnauksen, tai sarjan voittajaa pyritään veikkaamaan ennen kyseisen kilpailun alkua.

"Voittaako Suomi Euro 2021 -kisojen alkulohkon? - KYLLÄ 45.00"

Eli mikäli tässä tilanteessa veikkaisit Huuhkajien lohkovoittoa, saisit tuntuvan, 45.00:n kertoimen pelaamallesi kohteelle. Kuten olettaa saattaa, Suomi ei varsinaisesti lukeudu ennakkosuosikkeihin omassa lohkossaan. Mikäli Suomi voittaisi esimerkiksi ensimmäisessä ottelussaan Tanskan, kerroin lohkovoitosta todennäköisesti puolittuisi, sillä matemaattiset todennäköisyydet voitolle kasvaisivat huimasti.

Vedonlyontibonukset.com keskittyy yleensä kausinennakoidensa aikana ns. Outrights -vetojen analysointiin, eikä näitä ole esimerkiksi tulossa niin usein, kuin vaikkapa perinteisiä 1X2 -vihjeitä. Outrights -vetojen analysointi on usein erittäin työlästä, sillä siinä pitäisi parhaimmillaan pystyä ennustamaan kokonaisen kauden lopputuloksia, joka on luonnollisesti hyvin vaikeaa. Muuttuvia tekijöitä on satoja, jotka kaikki tulee ottaa huomioon analyysia tehdessä.

Esimerkki analyysin rakentamisesta (jääkiekko):

Edellisen vuoden
menestys / pelaajien
vaihtuvuus

Tulevalle kaudelle
käytettävissä olevat
pelaajaostot / hankinnat

Joukkueen
runkopelaajien ikä /
motivaatiotasot

Maalivahtitilanne

Muut häiriötekijät
(halliremontit, huhut,
henkilöstön
vaihdokset, jne.)

Valmennusryhmän
muutokset
(päävalmentaja,
maalivahtivalmentaja)

Vaikka rakastammekin kausiennakoiden tekemistä, Outrights-vetoja pelaamme mieluusti ainoastaan silloin, kun kyseessä on turnauksen muodossa pelattavia tapahtumia, kuten esimerkiksi jääkiekon MM kisat, jalkapallon EM 2022, Mestareiden Liiga, jne.

Player specials

Player Specials, eli pelaajaerikoiset vedot. Suurin osa vedonlyönnistä keskittyy joukkueen, tai yksittäisen urheilijan suorituksen veikkaamiseen, mutta ei player specials -vedot. Pelaajakohtaisissa vetomuodoissa keskitytään joukkuelajia pelaavien yksilöiden suoriutumiseen kentällä. Esimerkki player specials -vedosta voisi olla mm.

"Tekeekö Lionel Messi o1.5 maalia? - KYLLÄ 5.50"

Kuten arvata saattaa, Lionel Messin tehdessä vähintään 2 maalia varsinaisella peliajalla, maksetaan vedostasi kerroin 5.50. Pelaajavedot eivät suinkaan ole pelkästään rajoitettuja maali- tai pistemääriin, vaan kohteita voi olla mm.

 • Saako pelaaja varoituksen
 • Tekeekö pelaaja maalin rangaistusalueen ulkopuolelta
 • Saako pelaaja punaisen kortin / ulosajon
 • Kuinka monta minuuttia pelaaja pelaa

Player specials - vedot ovat erityisen suosittuja mm. jalkapallossa sekä NBA:ssa. Suomessa on mm. Vetojen analysoiminen player specials -vedoissa on erityisen jännittävää, sillä siinä pääsee arvioimaan paitsi joukkueen kokonaisvaltaista suorittamista, myös yksittäisen pelaajan vaikutusta otteluiden lopputulokseen. Vaikka kyse onkin yhden yksittäisen pelaajan suorituksesta sekä sen veikkaamisesta, kannattaa muistaa, että huonossa joukkueessa tähtipelaajienkin on vaikea saavuttaa todellista potentiaaliaan.

Erikoisvedot

Erikoisvedot ovat juuri sellaisia kuten nimestäkin voisi jo päätellä. Erikoisvetoihin liittyy usein suuri viihteellinen arvo, ja tällaisia voivat olla kohteet mm. Big Brotherin voittajasta, Sauli Niinistön tulevan koiran nimestä, tai vaikkapa siitä, mitä Donald Trump seuraavaksi twiittaa. Erikoisvetojen lyöminen kannattaa jättää omaan arvoonsa, mikäli vedonlyönnistä haluaa rahaa oikeasti tienata. Joskus on tietysti mukava laittaa lisäpanosta puhtaasti kohteiden antaman viihteellisen arvon vuoksi, mutta suosittelisimme kuitenkin pitämään tällaiset vedot minimissään.

Vinkit pitkävedon pelaamiseen

Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella uusia asioita, vaikka tämä monelle kovapäiselle pitkävedon pelaajalle tuntuukin olevan hyvin vaikea konsepti ymmärrettäväksi. Mikäli olet tottunut tekemään asioita ns. "väärin", on ajattelumallia hyvin vaikea muuttaa enää toisenlaiseksi. Jos kuitenkin mielit menestyä pitkävedon sekä vedonlyönnin parissa, kyky muuntautua tilanteiden vaatimalla tavalla on lähes pakollista. Menestyvä vedonlyönti ei nojaa yhteen, eikä kahteen prinsiippiin, vaan voittavan kokonaisuuden summa on monien muuttujien muodostama laskutoimitus.

Hyväksi vedonlyöjäksi ei ole siis helppo tulla, eikä tästä kannata välttämättä heti stressaantua, jos asiat eivät lähde kulkemaan toivotulla tavalla. Vaikka laittaisit kuinka paljon tunteja vedonlyönnin opetteluun, yksinkertaisesti huono tuuri voi alussa pilata monen lupaavan vedonlyöjän uran. Vedonlyönnin kannattavuus ilmenee yksittäisen pelaajan kohdalla vasta todennäköisesti vuoden / vuosien päästä, sillä tämä harrastus perustuu lähinnä pelkästään matematiikkaan. Mikäli vuoden jälkeen palautusprosenttisi vedonlyönnistä on alle 100%, on syytä käydä käyttämäsi prosessi läpikotaisesti lävitse, ja ottaa selvää, onko kenties joitain asioita mahdollista päivittää paremmaksi.

 • 01

  Pelikassan hallinta – olit sitten ammattilainen, tai vasta uraasi aloitteleva vedonlyöjä, pelikassan hallinta on yksi tärkeimmistä asioista jonka voit opetella. Vedonlyöntisivustojen mahtia imeä pelikassasi kuiviin tiltin sattuessa ei kannata aliarvioida, ja mitä paremmin tunnistat hiiltymisen merkkejä itsestäsi, sen paremmin onnistut suojelemaan pelikassaasi. Vaikka joku pelaaja väittäisikin, ettei hän menetä malttiaan pelaamisessa, on todennäköisesti kyseessä vale. Jokainen vedonlyöntiä pelaava tietää, että tiukkaakin tiukemmat tappiot tärkeissä vedoissa tuntuu varmasti inhottavalta, joka voi poikia ns. "korjausbetsejä", joissa pelaaja lähtee tavoittelemaan tappioitaan takaisin, ottamalla ylisuuria riskejä.

  Pelikassasta kannattaa pitää hyvää huolta, sillä se on ainoa keinosi lyödä vetoa. Mikäli pelikassa näyttää nollaa, jää kaikki hyvät vedot lyömättä, eikä palautusprosenttia hilata ylöspäin, jos yksinkertaisesti vetojen asettaminen on mahdotonta. Eihän putkimieskään putkipihtejään heitä menemään ennen työpäivän aloitusta, sillä se vaikeuttaisi huomattavasti työstä suoriutumista.

  • Älä koskaan pelaa rahalla jota et ole henkisesti valmistautunut häviämään
  • Älä lainaa rahaa päästäksesi lyömään vetoja
  • Ennen vedonlyönnin aloittamista, tee selkeä suunnitelma itsellesi (kirjoita se paperille!), minkälaisia panoskokoja saat käyttää. Kannattaa huomata, että ammattilaiset panostavat maksimissaan 5% pelikassastaan yhteen kohteeseen – usein tämä luku on kuitenkin huomattavasti alhaisempi, 0.5 – 1%:n luokkaa per kohde.
 • 02

  Pelaa ainoastaan yhtä kohdetta kerrallaan – Jos olet tosissasi vedonlyöntiin sijoittamassa aikaasi sekä rahaasi, suosittelemme pelaamaan ainoastaan yhtä kohdetta kerrallaan (single). Puhtaasti matemaattisesti ajatellen, on käytännössä mahdotonta esimerkiksi pelata triploja (kolme kohdetta joiden kaikkien täytyy osua, voittaaksesi kyseisestä vedosta) yli 100%:n palautuksella, pitkällä aikavälillä. Monien kohteiden pelaaminen samanaikaisesti on luonnollisesti houkuttelevaa, sillä se luo mahdollisuuden isosta voitosta, toisin kuin yhden kohteen pelaaminen.

  Ainoastaan yhtä kohdetta pelaamalla et voita suuria summia yksittäisistä vedoista, mutta täytyy muistaa, että tulet vuoden aikana todennäköisesti lyömään tuhansia yksittäisiä vetoja – pienistä puroista syntyy iso virta.

 • 03

  Ole rehellinen itsellesi – Vedonlyönnissä sekä erityisesti analyysien parissa on vaikea olla rehellinen itselleen, sillä tarinoiden sepittäminen omaksi eduksi on osa ihmisen DNA:ta. Jokainen meistä alitajuntaisesti pyrkii myymään itselleen ideoita, perustuivat ne sitten tilastoihin tai ei. Analysoidessasi yksittäisiä pelikohteita, vaikeinta tulee olemaan se, että pystyt blokkaamaan alitajuntaiset ajatuksesi pois, ja tarkastelemaan analysoitavaa kohdetta neutraalisti. Mikäli olet esimerkiksi intohimoinen penkkiurheilija ja suosikkijoukkueesi on Manchester City, vaikka kuinka yrittäisit, voi analyysin muodostaminen Cityn pelaamista otteluista olla hyvin vaikeaa. Alitajuntaisesti haluat Cityn voittavan, joka voi vääristää tekemäsi analyysin voimasuhteita – vaikka et näin tarkoittaisikaan.

  Ennen kuin lyöt vetosi sisään, yritä unohtaa ulkopuoliset tekijät, ja keskity puhtaasti kohteen analyyttiseen arviointiin. Vasta muodostettuasi oman mielipiteesi ottelun tai tapahtuman lopputuloksesta, voit esimerkiksi etsiä muiden vedonlyöjien mielipiteitä asiasta, ja verrata oletko kenties missannut jotain, vai uskotko edelleen omiin arvioihisi.

 • 04

  Etsi parhaat kertoimet pitkävetoon – Monen aloittelevan pelaajan virhe on se, että talletetaan rahaa yhdelle vedonlyöntisivustolle, jonka jälkeen kaikki vedot lyödään sitten sieltä löytyvien kertoimien avulla. Tämä on varma tapa jättää rahaa pöydälle pitkässä juoksussa, sillä on lähes mahdotonta, että yksittäiseltä sivustolta löytäisit aina suurimmat kertoimet. Vaikka voi yhden kohteen kohdalla tuntua, ettei rahallisesti ole merkittävää eroa jos veikkaat samaa lopputulosta kertoimella 2.25, kun toisesta paikasta olisi saatavilla 2.40. Todellisuus on kuitenkin se, että kun puhutaan mahdollisesti tuhansista vedoista vuosittaisella tasolla, tällaiset erot lasketaankin hyvin nopeasti jo tuhansissa euroissa.

  Valitse vedonlyöntisivustosi sen mukaan, että sieltä löytyy pelaamiasi lajeja, ja olet huomannut, että heillä on myös usein markkinoiden parhaimpia kertoimia näistä. Avaa tili muutamalle sivustolle (esim. katso tästä parhaat vedonlyöntisivustot), sekä jaa pelikassasi näiden kesken. Nyt voit aina vertailla kohteita ja kertoimia, ennen vetosi lopullista asettamista.

 • 05

  Seuraa kehitystäsi – Luo itsellesi excel-tiedosto, jossa pidät kirjaa pelatuista vedoista. Merkitse ylös panokset, voitot, tappiot, kohteet, palautusprosentti, jne. Kehityksen seuraaminen on ainoa tapa saada selville, oletko tekemässä asioita oikein. Mikäli tappiosarake näyttää punaista kuukausi toisensa jälkeen, on syytä tarkastella lähemmin, oletko kenties tehnyt analyyseissasi virheitä. Kehityksen seuraaminen sekä sitä kautta suorituksesi parantaminen on paljon aikaa vievää puuhaa, mutta sitäkin tärkeämpää.

 • 06

  Lyö vetoa lajeista joita seuraat – Parempi lause olisi luultavasti, että "lyö enimmäkseen vetoa lajeista joita seuraat". On jopa suotavaa pelata muitakin lajeja, mutta näissä kannattaa mieluummin kääntyä muiden vedonlyöjien pariin. Ilmaiset pitkävetovihjeet ovat tässä kohtaa paras ystäväsi. Pääasiallisesti kannattaa kuitenkin keskittyä vain sellaisiin lajeihin, joista ymmärrät jo valmiiksi jotain.

  Esimerkiksi analyysin tekeminen jääkiekko-ottelusta voi muodostua kohtalaisen vaikeaksi urakaksi, mikäli et ymmärrä lajin sääntöjä, tai dynamiikkoja. Monella ammattimaisesti pitkävetoa harrastavalla pelaajalla on n. 2-3 ns. "päälajia", joista he tietävät eniten, ja joita he seuraavat ympäri vuoden. Kannattaa myös harkita yhdessä lajissa pysymistä, mutta miettiä, pystyisikö sitä laajentamaan useisiin eri sarjoihin. Esimerkiksi Valioliiga, La Liga, Bundesliga.

 • 07

  Älä jätä ilmaista pelirahaa pöydälle – Mikäli tarjolla on uusia bonuksia vedonlyöntisivustoille, on hyvin vähän argumentteja, miksi näitä ei kannattaisi käyttää. Vedonlyöntibonusten lunastaminen uudelle sivustolle rekisteröityessä on ehdottoman kannattavaa, ja se on loistava tapa esimerkiksi tuplata pelikassasi koko, ennen kuin yhtäkään vetoa ehtinyt asettamaan. Lähes poikkeuksetta kaikki parhaat veikkausbonukset ovat kooltaan 100% (100 – 200 €), joka tarkoittaa sitä, että pienemmälläkin pelikassalla pääsee aloittamaan normaalia suurempien panoskokojen parissa.

 • 08

  Ole aktiivinen vedonlyöntiin liittyvissä yhteisöissä – Pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Oli kyseessä sitten sivustomme pitkävetovihjeet, tai vaikka foorumin keskustelualue seuraamastasi lajista, keskusteluun osallistuminen (tai vaikkapa sivustakin seuraaminen) ei ole koskaan pahasta. Vedonlyönnissä ei kannata pelätä sitä, että joskus kulkee eri suuntaan kuin muut. Mikäli suuret massat lyövät joukkueen A voittoa, tarkoittaa tämä sitä, että joukkueen B kertoimet nousevat, siinä missä joukkueen A kertoimet laskevat.

  Isojen massojen liikkeistä ja ajatusmalleista pääset hyvin kärryille, kun seuraat vedonlyöntiin liittyviä yhteisöjä päivittäisellä tasolla. Joskus joukkueen B kertoimet eivät vielä pelipäivän aattona riitä pelattavaksi asti (liian pieni), mutta massojen liikkeet pelipäivän aamuna voivat nostaa joukkueen B kertoimia, jolloin siitä tulee varsin potentiaalinen pelikohde kertoimensa puolesta.

 • 09

  Pelaaminen verovapailla vedonlyöntisivustoilla – Mikään ei syö nopeammin pitkän aikavälin voittoja, kuin verottaja, joka ottaa jokaisesta kotiuttamastasi eurosta oman osuutensa! Vaikka tämä on lähes kaikille pelaajille jo itsestäänselvyys, ei pelejä kannata pelata sivustoilla, jotka eivät maksa verovapaita voittoja suomalaisille asiakkaille.

  Verovapaudesta varmistut siten, että pelaat vain sellaisilla sivustoilla, jotka ovat rekisteröity Euroopan talousalueen sisälle. Yleisesti ottaen n. 99% kaikista nettikasinoista joita suomalaisille tällä hetkellä mainostetaan, on rekisteröity Maltalle, Gibraltarille, tai Viroon – kaikki tarjoavat 100% verovapaita voittoja. Rahapelit-netissa.com listaa pelisivustoja, myös verovapaita, joista pääsee etsimään itselle sopivimman vaihtoehdon.

 • 10

  Älä turhaudu – Kun vedonlyöntiin asennoituu oikealla tavalla heti alusta pitäen, on puolet hommista jo tehty. Turhautuminen sekä malttinsa menettäminen on pelaajien suurimpia vihollisia, jotka ovat myös valitettavan syvälle ihmisen selkärankaan kaiverrettu. Mikäli pystyt välttämään turhautumisen, etkä anna sen vaikuttaa tekemiseesi, tulet todennäköisesti menestymään loistavasti et paitsi vedonlyönnin parissa - myös muissakin elämäsi osa-alueilla.

Yhteenveto

Ilmaiset pitkävetovihjeet ovat sivustomme yksi tärkeimmistä osa-alueista, ja olemme tästä erittäin ylpeitä. Pitkävetovinkit, varsinkaan ilmaiset sellaiset, eivät ole tänä päivänä mikään itsestäänselvyys, sillä on ainoastaan luonnollista, että ammatikseen vetoa lyövät henkilöt haluavat jonkinlaista kompensaatiota paljastamalla salaisuuksiaan. Haluamme kuitenkin vielä kertaalleen korostaa, että kaikki Vedonlyontibonukset.com-sivustolla olevat vihjeet ovat täysin ilmaisia – pitkävetovihjeet, ravivihjeet, vakiovihjeet, veikkausvihjeet tai mitkä tahansa pelivihjeet, tullaan aina julkaisemaan koko kansan nähtäväksi.

Ilmaiset pitkävetovihjeet ovat taatusti mielenkiintoista seurattavaa, mutta kuten saatoitkin jo huomata, pyrimme myös jatkuvasti kehittämään pelaajien omaa tietotaitoa vedonlyöntiin liittyen. Nappaa saatavilla olevat vinkit talteen ja takaamme sen, että tulevaisuutesi vedonlyönnin osalta tulee takuuvarmasti näyttämään entistä valoisammalta!

Ilmaiset pitkävetovihjeet – useimmin kysytyt kysymykset

Mitä ovat ilmaiset pitkävetovihjeet?
Miten pitkävetoa pelataan?
Voiko pitkävetoa pelata ilmaiseksi?
Mihin ilmaiset pitkävetovihjeet perustuvat?
Voiko pitkävetoa pelata ammatikseen?