Zimpler

Zimpler on ruotsalaistaustainen maksupalvelu, joka mahdollistaa vedonlyönnin ilman rekisteröintiä. Zimplerin kautta voi tallettaa lähes kaikkien pankkien asiakkaat. Parhaat puolet ovat turvallisuus, helppokäyttöisyys sekä nopeus. Nopeat kotiutukset maksetaan yleensä alle 30 minuutissa! Talletukset siirtyvät vedonlyöntisivustolle ilman viiveitä.

Parhaat Zimpler vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
100% Voittojen korotukset
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Zimpler vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Zimplerin käyttäminen onnistuu varmasti jokaiselta pelaajalta. Jos olet koskaan tehnyt maksua verkkopankista, osaat tallettaa myös vedonlyöntisivustolle.

Valitse mieluisa Zimpler vedonlyöntisivusto yllä olevasta listauksesta. Voit pelata ilman rekisteröintiä tai perinteisellä tyylillä. Alla on selkeät ohjeet, joita noudattamalla opit tallettamaan Zimplerillä.

Zimpler talletus onnistuu seuraavasti:

 • Valitse haluamasi talletussumma.
 • Klikkaa “Talleta ja pelaa” tai “Talleta” -painiketta.
 • Valitse oma pankkisi.
 • Vahvista oma henkilöllisyys pankkitunnuksilla.
 • Vahvista sen jälkeen maksu samalla tavalla.

Talletus rekisteröidään välittömästi. Pääset vedonlyönnin pariin 1-2 minuutissa, usein ilman rekisteröitymistä.

Yleensä pelitiliä ei tarvitse varmentaa dokumenttien avulla. Asiakkaan tunteminen (KYC) on hoidettu sähköisesti talletuksen yhteydessä. Mikäli pelitili tulee kuitenkin varmentaa, ei siitä voi kieltäytyä – jos voittorahat haluaa itselleen.

Zimpler kotiutus

Zimplerin vahvuuksiin kuuluu jouhevat kotiutukset. Voittorahat maksetaan 5 - 30 minuutissa, jos pelitilin varmennusta ei pyydetä. Rahat maksetaan samalle pankkitilille, josta pelaaja teki talletuksen. Turvallisuussyistä kotiutusta ei voi tehdä jollekin toiselle tilille.

Kotiuttaminen onnistuu yleensä oman pelitilin asetuksissa. Siellä on yleensä “kotiuta” tai “nosta” -painike. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa vedonlyöntisivuston asiakastuesta.

Mikä on Zimpler?

Zimpler AB on ruotsalainen maksupalveluyritys. Yrityksen juuret juontaa vuoteen 2012, jolloin sen edeltäjä PugglePay perustettiin. Tuohon aikaan pelaaminen onnistui laskulla velaksi. Laskulla oli 14 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kun Zimpler GO julkaistiin, jätettiin laskulla pelaaminen takavasemmalle. Nykyään yritys tarjoaa vain suoramaksuja verkkopankista.

Talletus onnistuu näiden kotimaisten pankkien kautta:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Aktia
 • Pop Pankki
 • Oma Säästöpankki
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Ålandsbanken

Tätä nykyä Zimpler on hyvin samankaltainen, kuin maanmiehet Trustly ja Klarna. Nämä kaikki toimivat Finanssivalvonnan (Finansinspektionen) valvovan silmän alla. Maksut veloitetaan suoraan tililtä, eli ilman katetta talletusta ei voi enää tehdä.

Zimplerin edut ja haitat

Zimpler on yksi parhaimmista maksutavoista nettipelaamisessa. Se mahdollistaa pelaamisen ilman rekisteröintiä. Talletus rekisteröidään ilman viivettä. Kotiuttaminen on nopeaa, mikäli vedonlyöntisivusto ei pyydä lisävahvistuksia. Suomalaisille pelaajille on luvassa helpot maksut, koska lähes kaikki kotimaiset pankit on tuettu Zimplerin kautta.

Ainoa heikkous on tunnettavuus, joka ei ole lähelläkään Trustlya. Zimpler on nouseva trendi, mutta tarjontaa on vielä rajallinen määrä.

Zimplerin edut:

 • Zimpler on nostanut suosiotaan paljon viimeisen 1-2 vuoden aikana.
 • Vedonlyönti onnistuu nopeasti ilman rekisteröitymistä.
 • Palvelu on tuettu kymmenen (10) kotimaisen pankin asiakkaille.
 • Välittömät talletukset ja nopeat kotiutukset alle 15 minuutissa.

Zimplerin haitat:

 • Zimpler ei ole suosiossa vielä lähelläkään Trustlya.

Onko Zimpler ilmainen maksutapa?

Yleensä Zimplerin käyttäminen ei aiheuta pelaajalle kustannuksia. Verkkopankin tilisiirto on itsessään kuluton, ainakin tällä hetkellä. Vedonvälittäjä voi periä kotiutuksista pienen kulun, joka on yleensä 5 - 10 euroa. Suurin osa pelisivustoista ei kuitenkaan aiheuta pelaajalle päänvaivaa ylimääräisten maksujen muodossa.

Zimpler kokemuksia & yhteenveto

Zimpler on nostanut huimasti suosiotaan viimeisen 1-2 vuoden aikana. Suosio perustuu pankkitunnuksilla pelaamiseen. Rekisteröintivapaat vedonlyöntisivustot voivat tarjota maksut Zimplerin avulla, vaikka Trustly on vielä selkeästi sen edellä. Talletukset ovat kuitenkin nopeita sekä turvallisia.

Maksutavan paras puoli on nopeat kotiutukset. Parhaassa tapauksessa voittorahat liikkuvat alle 15 minuutissa. Zimplerillä rahaliikenne onnistuu jopa kymmenen (10) kotimaisen pankin kautta. Luonnollisesti veikkausbonukset voi lunastaa verkkopankin tilisiirrolla.

Jos nopea ja helppo pelaaminen kiinnostaa, katso parhaat Zimpler vedonlyöntisivustot tämän artikkelin listauksesta!

FAQ

Mikä Zimpler on?
Mitä etuja Zimpler vedonlyönti pitää sisällään?
Onko Zimpler ilmainen maksupalvelu vedonlyöntisivustoilla?
Voiko Zimplerin avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä Zimpler vedonlyöntisivustot ovat?
Mistä löydän parhaat Zimpler vedonlyöntisivustot?