Siirto

Siirto on 100% suomalainen mobiilimaksutapa. Nopeat mobiilimaksut onnistuvat OP:n, Nordean, S-Pankin sekä Ålandsbankenin kautta. Talletuksia varten pelaajalla tulee olla jonkin palvelua tukeva sovellus, kuten Pivo. Siirto vedonlyönti on nopeaa ja turvallista, sillä maksutapa on tarjolla vain suomalaisille suunnatuilla pelisivustoilla.

Parhaat Siirto vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
100% Voittojen korotukset
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Siirto vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Ennen talletuksen tekemistä pelaajan tulee hankkia joku Siirto-sovellus. Yleensä se tarkoittaa Pivoa tai OP Mobiilia. Kerromme näistä tarkemmin hieman tuonnempana.

Kun sovellus on aktivoitu, voit tehdä talletuksen. Tämän artikkelin listauksesta löydät parhaimmat Siirto vedonlyöntisivustot 2022. Tutki vapaasti tarjontaa, ja valitse itselle mieluisin pelisivusto.

Siirto talletus onnistuu seuraavasti:

 • Valitse maksutavaksi Siirto.
 • Syötä haluamasi talletussumma, yleensä vähintään 10 - 20€.
 • Kirjoita oma puhelinnumerosi.
 • Avaa Siirto-sovellus (Pivo, Nordea Siirto, OP Mobiili, yms).
 • Suorita maksun vahvistaminen sovelluksessa.

Tässä kohtaa on hyvä mainita, että Siirto ei todenna pelaajan henkilöllisyyttä. Ennen voittojen kotiuttamista vedonlyöntisivustolla on edessä pelitilin varmentaminen. Siihen on hyvä varata 1-2 arkipäivää ylimääräistä aikaa.

Siirto kotiutus

Siirto on yksisuuntainen maksutapa, kuten kaikki mobiilimaksutavat. Kotiutuksia varten sinulla tulee olla joku muu vaihtoehto mietittynä. Yleensä suomalaiset hoitavat voittojen nostamisen Trustlyn tai Zimplerin tilisiirrolla. Nettilompakot ovat myös hyvä vaihtoehtoja.

Teknisesti voittojen nostaminen on kuitenkin mahdollista. Sitä ei vaan vielä sallita, lähinnä KYC-prosessin takia. Tulevaisuudessa Siirtoa voi mahdollisesti kuitenkin käyttää samalla tavalla, kuin nettilompakoita.

Mikä on Siirto?

Siirto, aikaisemmin Siirto.fi on 100% suomalainen mobiilimaksutapa. Alussa palvelua pystyi käyttämään vain Osuuspankin ja Nordean asiakkaat. Nykyään mobiilimaksut onnistuvat myös S-Pankin ja Ålandsbankenin kautta. Siirto omaa yli 1,3 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Siirtoa voi käyttää monen sovelluksen kautta, joista suosituimmat ovat:

 • Nordea Siirto
 • OP Mobiili
 • Pivo
 • Euteller
 • Svea
 • Checkout
 • Nets

Siirto-mobiilimaksujen takana on Automatia, joka tunnetaan Otto-automaateista. Nykyään omistajana on Loomis AB, aikaisemmin OP, Nordea sekä Danske Bank.

Siirto – edut ja haitat

Siirto on nopea ja helppo tapa tallettaa vedonlyöntisivustolle. Maksut tehdään kätevästi puhelinnumeron perusteella. Yli 1,3 miljoonaa suomalaista käyttää palvelua, joten sen avulla moni pystyy myös tallettamaan.

Huonoja puolia on muutamia. Kotiuttaminen ei ole mahdollista, sillä Siirto toimii vain yhteen suuntaan. Kaikkien pankkien asiakkaat eivät voi käyttää palvelua. Esimerkiksi Siru Mobilea voi käyttää jokainen pelaaja. Veikkausbonuksia pystyy harvoin lunastamaan mobiilimaksun jälkeen.

Siirto -palvelun edut:

 • Siirto on 100% suomalainen mobiilimaksuja tarjoava palvelu.
 • Maksutapa löytyy vain suomalaisille suunnatuilta kasino- ja vedonlyöntisivustoilta.
 • Nopea ja helppokäyttöinen maksutapa – luottokorttia ei tarvita.
 • Palvelulla on yli 1,3 miljoonaa suomalaista käyttäjää.

Siirto -palvelun haitat:

 • Kotiuttaminen ei ole yleensä mahdollista.
 • Vedonlyöntibonuksia voi harvoin lunastaa.
 • Siirto ei toimi kaikkien pankkien asiakkailla.

Onko Siirto ilmainen maksutapa?

Siirto on täysin ilmainen maksutapa. Rahat liikkuvat puhelinnumeron perusteella, mutta palvelun käyttäminen edellyttää sovellusta – kuten Pivoa. Tämä tarkoittaa, että pelaajalle ei aiheudu kustannuksia puhelinlaskun yhteydessä.

Emme ole vielä tavanneet vedonlyöntisivustoa, joka perisi kuluja palvelun käytöstä. Se on kuitenkin periaatteessa mahdollista, vaikkakin epätodennäköistä.

Siirto kokemuksia & yhteenveto

Siirto on helppokäyttöinen mobiilimaksutapa. Kotimainen alkuperä on myös hyvä asia, mikä varmistaa palvelun löytyvät vain suomalaisille suunnatuilta pelisivustoilta. Palvelua voi käyttää suurimpien pankkien asiakkaat – kuten Nordean ja OP:n. Mobiilimaksu käsitellään ilman viiveitä. Pelaamaan pääsee parissa minuutissa.

Kotiutuksia varten tulee olla kuitenkin joku muu maksutapa. Yleensä nostot hoidetaan Trustlyn tai Zimplerin tilisiirrolla. Veikkausbonukset jäävät myös saamatta.

Katso tämän artikkelin alusta listaus parhaista Siirto vedonlyöntisivustoista. Valitse omaan käteen sopiva sivusto, ja nauti jouhevista mobiilimaksuista!

FAQ

Mikä Siirto on?
Mitä etuja Siirto vedonlyönti sisältää?
Onko Siirto ilmainen maksutapa vedonlyöntisivustoilla?
Voiko Siirto -palvelun avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä Siirto vedonlyöntisivustot ovat?
Mistä löydän parhaat Siirto vedonlyöntisivustot?