Revolut

Revolut on brittiläinen pankkipalvelu, jonka kautta saa IBAN-tilinumeron sekä perinteisen pankkikortin. Nettipelaaminen onnistuu normaaliin tapaan, mutta rahaliikenne hoidetaan poissa oman pankin silmistä. Vedonlyöntisivustolle voi tallettaa pankki-/luottokortilla tai pankkisiirrolla – aivan kuten itse haluat.

Parhaat Revolut vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
100% Voittojen korotukset
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€25 ILMAISVETO
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€100 RELOAD BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Revolut vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Revolutin käyttäminen edellyttää nopean rekisteröinnin suorittamista. Sinun tulee myös tilata Mastercard, jonka avulla vedonlyöntisivustolle voi tallettaa. Toki pankkisiirto on mahdollinen uuden IBAN-tilinumeron kautta.

Revolut talletus onnistuu seuraavasti:

 • Valitse vedonlyöntisivuston maksutavoista Mastercard.
 • Syötä haluamasi talletussumma.
 • Kirjoita korttinumero (16 numeroa), CVV/CVC ja voimassaoloaika (XX/XX).
 • Vahvista maksu ohjeistuksen mukaisesti.
 • Talletus on pelattavissa välittömästi.

Maksut onnTalletus on pelattavissa välittömästi.istuvat siis samalla tavalla, kun oman pankkisi Mastercardilla tai VISA:lla. Ainoa ero on siinä, että rahat veloitetaan Revolutissa olevalta tililtä.

Koska kyseessä ei ole kotimaisen pankin verkkomaksu, tulee vedonlyöntisivuston pelitili vielä varmentaa. KYC-prosessi edellyttää muutaman asiakirjan lataamisen. Sinun tulee lähettää kuva Revolut-Mastercardista, henkkarit sekä sähkö- tai puhelinlasku.

Revolut kotiutus

Revolut-Mastercardin avulla kotiutus onnistuu helposti. Pelaajan tulee kuitenkin varautua 1-2 viikon odottamiseen. Hyvä vedonvälittäjä voi käsitellä noston nopeamminkin.

Kotiutuksista ei peritä ylimääräisiä kuluja. Jos nostat voittorahat pankkisiirrolla, tulee silloin varautua 20 - 50 euron lisämaksuun. Kannattaa siis suosia Mastercardia, jonka saa käyttöön täysin ilmaiseksi.

Mikä on Revolut?

Revolut on vuonna 2015 avattu brittiläinen pankkipalvelu. Palvelu tarjoaa muun muassa pankkikortin, IBAN-tilinumeron, sijoituspalveluita sekä kryptovaluuttoja. Revolut omaa yli 18 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Suomalaisia asiakkaita on useita tuhansia.

Revolut tarjoaa useita eri tilaussuunnitelmia. Palvelua voi käyttää ilmaiseksi, jolloin käytössä on Standard-paketti. Jos kuukaudessa on valmis maksamaan 2,99€ - 12,99€, saa käyttäjä paljon etuuksia – kuten 1% koron talletukselle.

Revolutin edut ja haitat

Revolut on moderni tapa tallettaa vedonlyöntisivustolle. Talletus onnistuu Mastercardin kautta, tai tilisiirrolla ulkomaisen pankkitilin kautta. Korttimaksulla rahat liikkuvat nopeasti suuntaan ja toiseen. Arpajaislain tiukentuessa Revolut on hyvä varasuunnitelma, koska palvelun käyttäminen ei edellytä suomalaista pankkitiliä.

Huono puoli on siinä, että Revolut on Suomessa varsin tuntematon. Olemme varmoja, että sen suosio tulee vielä kasvamaan merkittävästi.

Revolutin edut:

 • Revolut on monipuolinen palvelu, jonka kautta saa ulkomaisen pankkitilin.
 • Nettipelaaminen onnistuu piilossa omalta pankilta tai kotimaan viranomaisilta.
 • Nopeat rahansiirrot Revolut-Mastercardin avulla.
 • Palvelu on todella turvallinen, sillä sitä valvoo Iso-Britannian viranomaiset.

Revolutin haitat:

 • Revolut on suomalaisille vielä tuntematonta maaperää.
 • Palvelu on toistaiseksi englanninkielinen.

Onko Revolut ilmainen maksutapa?

Revolutin käyttäminen on ilmaista, jos et ole premium-asiakas. Edistyneet palvelut maksavat 2,99€ / kk ylöspäin. Luonnollisesti palvelun laajemmasta käyttämisestä aiheutuu kuluja, mutta pelkästään nettipelaaminen ei niitä aiheuta.

Revolut kokemuksia & yhteenveto

Yhä useampi suomalainen on alkanut turvautumaan ulkomaisiin pankkeihin. Yksi hyvä vaihtoehto on Revolut. Palvelun kautta voi avata uuden pankkitilin, tilata maksukortin, tehdä sijoituksia sekä ostaa kryptovaluuttoja. Se on aika identtinen Skrillin kanssa, mutta kulut ovat paljon pienemmät. Revolutin saa käyttöön ilmaiseksi, mutta premium-palvelut maksavat.

Jos haluat lyödä vetoa yksityisesti, suosi Revolutia. Ulkomaisen pankkitilin avaaminen on muutenkin viisasta, jos arpajaislaki kiristyy tulevaisuudessa. Tältä sivulta löydät parhaat vaihtoehdot Revolutin kautta pelaamiselle.

FAQ

Mitä Revolut tarkoittaa?
Mitä etuuksia Revolut vedonlyönti sisältää?
Onko Revolut ilmainen maksutapa vedonlyöntisivustoilla?
Voiko Revolutin avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä Revolut vedonlyöntisivustot ovat?
Miten löydän parhaat Revolut vedonlyöntisivustot?