MuchBetter

MuchBetter on useasti palkittu nettilompakko, jota voi käyttää mobiilimaksuissa sovelluksen kautta. Palvelun kautta voi hankkia myös Mastercardin tai “avaimenperän”, jolla voi maksaa lähimaksuominaisuuden tavoin. Vedonlyöntisivustoilla pelaaminen onnistuu nopeasti ja turvallisesti. MuchBetter on nykyaikainen vaihtoehto rahansiirtoihin.

Parhaat MuchBetter vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€25 ILMAISVETO
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

MuchBetter vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Ennen kuin pääset vedonlyönnin pariin, tulee avata MuchBetter-lompakko. Siihen menee aikaa muutama minuutti, eikä se maksa mitään. Lompakkoon voi siirtää rahaa esimerkiksi tilisiirrolla, kryptovaluutoilla tai pankkikortilla.

Kun edellä mainittu on hoidettu, valitse mieluisa MuchBetter vedonlyöntisivusto. Tarjonnan löydät tämän artikkelin listauksesta.

MuchBetter talletus onnistuu seuraavasti:

 • Valitse maksutavoista MuchBetter.
 • Syötä talletussumma, yleensä vähintään 10 - 20€.
 • Syötä puhelinnumerosi, mikäli sitä ei liitetä automaattisesti.
 • Kirjaudu MuchBetter-tilille.
 • Vahvista maksu sovelluksen kautta.

Talletus on pelattavissa heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Kotiutusta ei voi tehdä ennen pelitilin varmentamista. Käytännössä se tarkoittaa muutaman dokumentin toimittamista. Kaikki lisensoidut vedonvälittäjät noudattavat asiakkaan tuntemista (KYC), eli varaudu siihen.

MuchBetter kotiutus

MuchBetterillä voittorahat liikkuvat alle vuorokaudessa. Ainoa miinuspuoli on, että lompakosta pankkitilille siirto maksaa. SEPA-maksusta peritään 2% komissio, eli 100€ nostossa se tarkoittaa 2 euron kulua.

Mikä on MuchBetter?

MuchBetter on vuonna 2016 lanseerattu mobiilimaksuja tukeva e-lompakko. Palvelun kautta voi hankkia myös Mastercardin. Toinen suosittu vaihtoehto on avaimenperä (key fob), jota voi käyttää kuten pankkikortin lähimaksua. MuchBetter on lokalisoitu 17 eri kielelle, ja sovellusta käytetään yli 180 maassa.

MuchBetter on voittanut kymmeniä arvostettuja palkintoja. Niistä mainittakoon “Best Mobile Initiative 2021”, “Best B2C Payments Programme Award 2021” sekä “Best Mobile Payment Solution 2021”.

MuchBetter edut ja haitat

Jos haluat nauttia nopeista mobiilimaksuista, on MuchBetter hyvä valinta. Se tarjoaa reaaliaikaiset talletukset ja kotiutukset alle vuorokaudessa. Palvelua voi käyttää pankkikortin kautta tai puhtaasti e-lompakkona. MuchBetter-tili on ilmainen, kuin myös Mastercard.

Syystä tai toisesta MuchBetter on Suomessa varsin tuntematon. Maksutapa on kuitenkin verrattavissa PayPaliin sekä Netelleriin/Skrilliin. Huono puoli on korkeat kulut, joita aiheutuu rahansiirroista.

MuchBetter edut:

 • MuchBetter on nopea ja helppokäyttöinen tapa tehdä mobiilimaksuja.
 • Suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa maksuihin MuchBetterin.
 • Palvelun kautta voi hankkia Mastercardin luotto-ominaisuudella.
 • Ilmainen rekisteröityminen ja e-lompakon avaaminen.

MuchBetter haitat:

 • MuchBetter on suomalaisille vielä hieman vieras maksupalvelu.
 • Rahansiirroista peritään 0 - 10% komissio.

Onko MuchBetter ilmainen maksutapa?

MuchBetter ei ole ilmainen maksupalvelu. Lompakkoon tallettaminen ja sieltä nostaminen aiheuttavat pienen menoerän.

Pankkisiirrolla ja korttimaksuilla talletuksesta peritään 0 - 5% komissio. Muilla maksutavoilla komission määrä vaihtelee 0 - 10% välissä.

Jos haluat nostaa rahat pankkitilille, on SEPA-maksussa 2% käsittelymaksu. Samainen summa menee myös kryptovaluutoilla. Ainoa ilmainen vaihtoehto on Interac e-Transfer, mutta sitä käytetään pääasiassa vain Kanadassa.

MuchBetter kokemuksia & yhteenveto

MuchBetter on suomalaisille hieman tuntematon maksupalvelu. Se on kuitenkin luokkansa parhaimmistoa, etenkin nettipelaamisessa. MuchBetter mahdollistaa vedonlyöntisivustojen listauksen sovellukseen – eli nettipelaaminen on iso osa palvelua. Voit myös hankkia maksuttoman Mastercardin.

Meidän mielestämme MuchBetter on aliarvostettu maksupalvelu. Se pesee PayPalin sun muut mennen tullen, ainakin nettipelaamisessa. Katso MuchBetter vedonlyöntisivustot meidän listauksesta, ja nauti nopeista mobiilimaksuista.

FAQ

Mikä MuchBetter on?
Mitä etuuksia MuchBetter vedonlyönti sisältää?
Onko MuchBetter ilmainen maksutapa vedonlyöntisivustoilla?
Voiko MuchBetterin avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä MuchBetter vedonlyöntisivustot ovat?
Miten löydän parhaat MuchBetter vedonlyöntisivustot?