Maestro

Maestro on pankkikortti, joka kuuluu samaan konserniin Mastercardin kanssa. Voit tallettaa vedonlyöntisivustolle kätevästi korttimaksun kautta. Talletus veloitetaan suoraan tililtä, eli Maestrossa ei ole luotto-ominaisuutta. Maestro vedonlyöntisivustot ovat yleisiä, sillä lähes kaikki pelisivustot tukevat korttimaksamista.

Parhaat Maestro vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Maestro vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Maestro on fyysinen pankkikortti, eli sellainen tulee ensin hankkia. Suomessa myöntäjiä on useita, kuten Osuuspankki, Danske Bank, Nordea sekä Handelsbanken. Maestron voi myös tilata esimerkiksi N26:n tai Holvin kautta.

Kun kortti on taskussa, valitse mieluisa Maestro vedonlyöntisivusto. Tarjontaa on paljon, eli jokaiselle löytyy varmasti mieluisa pelipaikka.

Maestro talletus onnistuu seuraavasti:

 • Valitse maksutavoista Maestro.
 • Syötä haluamasi talletussumma.
 • Kirjoita 16-merkkinen korttinumero, CVC/CVV sekä voimassaoloaika (XX/XX).
 • Vahvista maksu PSD2:n mukaisella tavalla.
 • Maksu käsitellään automatisoidusti loppuun.

Nykyään korttimaksut ovat todella turvallisia. Maksupalveludirektiivi (PSD2) on vähentänyt väärinkäyttöjä merkittävästi – joten Maestro on hyvä väline tallettamiseen.

Vedonlyöntisivuston pelitili tulee kuitenkin varmentaa dokumentein. Korttitalletus ei välitä pelaajan henkilötietoja eteenpäin. KYC-prosessi vie aikaa muutaman päivän, mutta se tulee tehdä vain yhden kerran.

Maestro kotiutus

Kotiutusten huono puoli on pitkät käsittelyajat. Tunnetusti pankki- tai luottokortilla voittoja voi joutua odottamaan 1 - 2 viikkoa. Korttimaksujen byrokratia on monimutkainen, mikä hidastaa nostoja merkittävästi.

Jos voittojen suhteen ei ole mikään kiire, on Maestro varma valinta. Nopeammat nostot saa esimerkiksi nettilompakoilla sekä Trustlylla.

Mikä on Maestro?

Maestro on vuonna 1991 perustettu pankkikortti, eli debit-kortti. Sen perustaja on kaikille tuttu Mastercard Inc. Suurin ero näiden kahden kortin välillä on, että Maestrossa ei ole luotto-ominaisuutta. Kortti on siis verrattavissa Visa Electroniin.

Maestrolla voi maksaa yli 20 miljoonassa myyntipisteessä, lähes 100 maassa. Suomessa korttia voi käyttää. Se ei kuitenkaan yllä suosiossa VISA:n tai Mastercardin tasolle.

Maestron edut ja haitat

Maestron valttikorttina on sen helppous, koska korttimaksut ovat jokaiselle tuttuja. Talletus on pelattavissa heti. Vedonlyöntibonukset voi aina lunastaa korttimaksulla. Maestro on yleinen maksukortti, joka löytyy lähes kaikkien pelisivustojen maksutavoista.

Kortin huono puoli on hitaat kotiutukset. Suomessa Maestroa ei juurikaan käytetä, koska Visa ja Mastercard ovat suositumpia.

Maestron edut:

 • Maestro takaa turvalliset ja nopeat korttimaksut vedonlyöntisivustolle.
 • Talletus on jokaiselle tuttua kauraa, kukapa ei olisi joskus korttimaksua tehnyt.
 • Vedonlyöntibonukset ovat saatavilla korttitalletuksen jälkeen.
 • Lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat Maestron.

Maestron haitat:

 • Maestro ei ole Suomessa kovinkaan suosittu pankkikortti.
 • Voittojen kotiutuksissa voi kestää 1 - 2 viikkoa.

Onko Maestro ilmainen maksutapa?

Maestro on yleensä kuluton pankkikortti. Toki pelaajan pankki voi periä kiinteän kuukausimaksun kortista. Mitään universaalia hinnastoa ei kuitenkaan ole. Jos kuluja peritään, on maksu yleensä 2 - 5 euroa kuukaudessa.

Vedonlyöntisivustot eivät pääsääntöisesti peri kuluja korttimaksuista.

Maestro kokemuksia & yhteenveto

Maestro on suomalaisille hieman tuntemattomampi pankkikortti. Se johtuu vain siitä, että Mastercard sekä VISA ovat suosituimpia. Maestron voi kuitenkin hankkia monesta pankista, kuten Osuuspankista, Danskesta sekä Nordeasta. Luotto-ominaisuutta kortissa ei ole, eli tilillä tulee aina olla katetta.

Jos sinulla on Maestro, voi sitä turvallisin mielin käyttää talletuksissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kotiutuksissa voi kestää 2 viikkoa. Valitse paras Maestro vedonlyöntisivusto tämän artikkelin listauksesta – luvassa varmat korttimaksut molempiin suuntiin!

FAQ

Mikä Maestro on?
Mitä etuuksia Maestro vedonlyönti sisältää?
Onko Maestro kuluton maksutapa vedonlyöntisivustoilla?
Voiko Maestron avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä Maestro vedonlyöntisivustot ovat?
Miten löydän parhaat Maestro vedonlyöntisivustot?