Ecopayz

EcoPayz on suosittu nettilompakko, jolla voi tallettaa vedonlyöntisivustoille. Turvallisuudesta pitää huolen asianmukaiset lisenssit ja luvat. Koska kyseessä on digitaalinen lompakko, on talletukset aina välittömiä. Kotiutuksissa kestää vain muutamia tunteja. Ecopayz vedonlyönti on todella suosittua, eikä sitä kannata missata – luvassa myös meheviä veikkausbonuksia!

Parhaat Ecopayz vedonlyöntisivustot 2022

suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€500 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 NON-STICKY BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
€600 CASINO BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€100 BONUS
€500 CASHBACK BONUS
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
10% CASHBACK
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT
suljettu
€200 BONUS
-
LUE ARVOSTELU
PELAA NYT

Ecopayz vedonlyönti: näin se tapahtuu!

Ennen pelaamista tulee avata Ecopayz-tili. Tilin avaaminen on ilmaista, ja siihen menee aikaa vain parisen minuuttia. Kun tili on avattu, voi sinne siirtää rahaa esimerkiksi tilisiirrolla tai luottokortilla.

Kaiken ollessa valmista, valitse mieluisa EcoPayz vedonlyöntisivusto. Listauksen löydät tämän artikkelin alusta.

Ecopayz talletus onnistuu seuraavasti:

  • Valitse maksutavoista Ecopayz.
  • Syötä haluamasi talletussumma.
  • Kirjaudu Ecopayz-tilille.
  • Vahvista maksu.
  • Talletus on heti pelattavissa.

Ecopayz on helppokäyttöinen nettilompakko. Talletukset onnistuvat kätevästi sovelluksen kautta, jonka voi ladata iOS:lle tai Androidille.

Pelaajan henkilöllisyyttä ei kuitenkaan voi todentaa talletuksen yhteydessä. Pelitili tulee varmentaa dokumentein viimeistään kotiutuksen koittaessa. Prosessiin menee hieman ylimääräistä aikaa.

Ecopayz kotiutus

Kotiutukset ovat suhteellisen nopeita. Keskimäärin aikaa menee 24 tuntia, yleensä vain muutamia tunteja. Ecopayz on täysin digitaalinen lompakko – se takaa jouhevat maksut molempiin suuntiin.

Vedonvälittäjät eivät yleensä peri kuluja nostoista. Ecopayz ei kuitenkaan ole ilmainen maksutapa. Kerromme kuluista tarkemmin hieman myöhemmin.

Mikä on Ecopayz?

Ecopayz on brittiläinen nettilompakko, jolla on asiakkaita yli 150 eri maasta. Palvelua voi käyttää rahan siirtämiseen ja vastaanottamiseen verkossa. Palvelun kautta on mahdollista hankkia myös ecoPayz Mastercard, joka on digitaalinen pankkikortti. Kortin hankkiminen on ilmaista, mutta käytöstä aiheutuu luonnollisesti kustannuksia.

Maksupalvelun omistaa yhtiö nimeltä IPS Solutions Ltd. Yritys on lisensoitu Kyprokselle, ja sen toimintaa valvoo Central Bank of Cyprus (CBC).

Ecopayz edut ja haitat

Nettilompakot ovat tunnetusti hyviä tapoja tallettaa pelisivustoille. Ecopayz on suosittu vaihtoehto, vaikkei se Skrillin tai Netellerin tasolla olekaan. Nopeat maksut suuntaan ja toiseen herättää kuitenkin kiinnostusta. Vedonlyöntibonukset voi aina lunastaa tämän maksutavan kanssa.

Huono puoli on nettilompakoille tyypillisesti korkeahkot kulut. Niistä kerromme lisää seuraavassa osiossa.

Ecopayz edut:

  • Ecopayz on turvallinen ja helppokäyttöinen nettilompakko.
  • Lähes kaikki vedonvälittäjät tarjoavat maksuihin Ecopayzin.
  • Reaaliaikaiset talletukset ja nopeat kotiutukset alle 24 tunnissa.
  • Veikkausbonukset saa aina lunastettua e-lompakoilla.

Ecopayz haitat:

  • Talletukset ja nostot Ecopayz-lompakkoon maksaa.

Onko Ecopayz ilmainen maksutapa?

Ecopayz ei ole ilmainen maksutapa. Kulujen määrä riippuu siitä, kuinka tätä nettilompakkoa käytät. Esimerkiksi IBAN-tilinumeron avaaminen maksaa 100€. Se ei kuitenkaan ole pakollista. Kun lompakkoon siirtää rahaa, maksaa se 1 euron. Nostoista veloitetaan 5 - 7,50€ toimitusmaksu.

Tässä kohtaa on hyvä mainita, että mikään e-lompakko ei ole täysin kuluton. Korkeahko kulurakenne koskee myös Netelleriä ja Skrilliä. Ecopayz on kuitenkin edullinen verrattuna moneen muuhun nettilompakkoon

Ecopayz kokemuksia & yhteenveto

Ecopayz on jäänyt suosituimpien nettilompakoiden varjoon, mutta tässä on hyvä maksutapa nettipelaamiseen. Nopeat rahansiirrot ovat suurimpana etuutena. Ecopayz-tilin avaaminen ei maksa senttiäkään. Lompakon transaktioista peritään kuluja, mutta ei ole mitenkään erikoista e-lompakolle.

Tästä artikkelista löydät vuoden 2022 parhaat Ecopayz vedonlyöntisivustot. Valitse mieluisa pelisivusto, ja nauti jouhevista rahansiirroista!

FAQ

Mikä Ecopayz on?
Mitä etuuksia Ecopayz vedonlyönti sisältää?
Onko Ecopayz kuluton maksutapa vedonlyöntisivustoilla?
Voiko Ecopayz:n avulla lunastaa vedonlyöntibonuksia?
Kuinka yleisiä Ecopayz vedonlyöntisivustot ovat?
Miten löydän parhaat Ecopayz vedonlyöntisivustot?