6.10.2021
klo
20.00
Hockey Allsvenskan
HC Vita Hästen - HV71
2 HCP -1,5
NordicBet 1.68
Oikein
ASETA VETO

HC Vita Hästen - HV71

Klo 19 alkaen päästään nauttimaan Allsvenskanin ottelusta Vita Hästenin sekä HV71 välillä. Vita Hästen toimii pelin isäntänä ja edessä on tiukka ottelu, sillä HV71 on ollut varsin voittamaton tällä kaudella. 

Vita Hästen

Illan otteluisännällä on takanaan 8–4 häviö Västeråsia vastaan ja kyseisessä ottelussa Vita Hästenillä oli isoja ongelmia puolustuksen suhteen. Myös tätä edeltävässä ottelussa Almtunaa vastaan oli ongelmia ja ottelu päättyi lukemin 4–5. Kolmesta pelatusta pelistä joukkue on kyennyt voittamaan yhden. Vita Hästen on toki kyennyt tekemään paljon maaleja, mutta nyt vastaan asettuu täysin erilainen vastus kuin aiemmissa peleissä. Mahdollisuudet maalien tekemiseen ovat paljon isomman työn takana.

Joukkueen kokoonpanoa katsoessa voidaan todeta, että joukkueesta on tippunut ulkopuolelle useita tärkeitä puolustajia viime kaudelta. Kaiken kaikkiaan joukkueen pelaajat ovat varsin keskimääräistä tasoa ja tämä voi muodostua varsinaiseksi haasteeksi illan vastustajan suhteen. 

HV71

HV71 puolestaan on takanaan kolme voittoa; voitto AIKia vastaan kahdessa ottelussa sekä Västeråsia vastaan lukemin 4–1. Kyseisten joukkueiden oletetaan löytyvän liigan kärjestä kauden loppuessa, joten illan vieraan osalta kausi on lähtenyt käyntiin varsin hyvin. Joukkueen kapteeni Önerud on tehnyt kaudella 4+1 pisteet ja omalla toiminnallaan hän on näyttänyt suuntaa myös muille joukkueen jäsenille. 

Joukkueen kokoonpanossa on mukana nimiä, kuten Önerud, Billins, Vesel, Matson sekä Forsberg ja heidän lisäkseen listaa voitaisiin jatkaa edelleen. Joukkueesta löytyy paljon taitoa sekä potentiaalia ja jos illan vastustajaa ei lähdetä aivan täysin aliarvioimaan, pitäisi HV71 kyetä ottamaan suhteellisen helposti voitto itselleen. 

Lähtökohdat illan otteluun

Vita Hästenin vastaan asettuu liigan kärjestä löytyvä HV71, joka on luultavasti tämänhetkisellä kokoonpanolla ja peliasetelmilla liian kova vastus illan isännälle. Vetoa voikin lähteä tekemään vieraan voiton puolesta illan pelissä. 

Vetovihje: 2 HCP -1,5 | 1.68 | NordicBet