8.10.2021
klo
20.00
Hockey Allsvenskan
Tingsryds – Björklöven
2 (Björklöven)
NordicBet 1.72
Oikein
ASETA VETO

Tingsryds – Björklöven

Viikonlopun voi käynnistää tänään perjantaina klo 20 alkaen Allsvenskan jääkiekko-ottelulla, jossa Tingsryds sekä Björklöven kohtaavat toisensa. 

Tingsryds

Illan isännällä on takanaan selkeä voitto Modoa vastaan, mutta tämän illan pelistä voidaan odottaa vieläkin rankempaa mittelöä. Tingsrydsin kausi käynnistyi kolmella häviöllä ja lukemat kyseisistä peleistä olivat 5-2, 1-4 sekä 7-2. Kuten luvut osoittavat, olivat häviöt melko selkeitä ja se saakin miettimään joukkueen puolustuspelin toimivuutta. 

Viimeisin peli Modoa vastaan voitettiin kuitenkin selkein luvuin 5–0, joten aivan hukassa joukkueen peli ei ehkä kuitenkaan ole. Tingsryds oli selkeästi parempi joukkue ja numerot laukauksista maalia kohden olivat 40–18 voittajan hyväksi. 

Tulokset viimeisessä pelissä puhuvat puolestaan, mutta samalla joukkueen peli ei ollut parasta mahdollista. Joukkue myös kaipaisi kipeästi lisää kovia pelaajia, ellei Öhrniä, Elvenesiä ja Lindelöfiä lasketa. Illan pelissä vastaan asettuu kova vastus ja toisen peräkkäisen voiton ottaminen tulee Tingsrydsille vaikeasti saavutettavaksi tavoitteeksi. 

Björklöven

Björklövenin kausi on alkanut illan isäntää paremmilla luvuilla, sillä se on aloittanut kauden kolmella voitolla. Viimeisin peli Västervikiä vastaan hävittiin 0–1, mutta Tingsrydsin peleihin verrattuna lukemat voittajan ja häviäjän välillä eivät kasvaneet kovin isoksi. 

Ennen viimeistä häviötä joukkue pelasi pelin Kristianstadia vastaan vieraspelissä, joka voitettiin luvuin 3–5. Vaikka voitto saatiinkin mukaan, ei joukkueen peli kulkenut aivan odotetulla tavalla ja potentiaalia paljon parempaankin olisi varmasti löytynyt. Toisaalta kyky saada peli kulkemaan huonompanakin päivänä siten, että se johtaa lopulta joukkueen voittoon, on äärimmäisen hieno ja tärkeä taito. 

Joukkueesta löytyy paljon kovatasoisia pelaajia, joista hyviä esimerkkejä ovat Berggren, Gropp, Fitzgerald, Girard sekä Hutchings. Pelaajien taito ei rajoitu pelkästään ykköskentälliseen, vaan taitoa löytyy läpi joukkueen, joka kentällisestä. Björklöveniltä voidaan odottaa parempaa suoritusta tulevassa pelissä viimeiseen verrattuna ja tämä mitä luultavimmin johtaa joukkueen seuraavaan voittoon liigassa. 

Lähtökohdat illan otteluun

Tingsryds otti edellisessä pelissään suorastaan murskavoiton, mutta nyt vastaan asettuu huomattavasti haastavampi vastustaja. Björklöven on illan otteluisännälle ehkäpä liian iso vastus ja näin ollen ottelun voittoa voi povata tällä kertaa vierasjoukkueelle.

Vetovihje: 2 | 1.72 | NordicBet