3.11.2020
klo
Englannin Mestaruussarja
Sheffield Wednesday alle 0.5 maalia
Unibet |2.75
ASETA VETO

Vetovihje tiistai 3.11. Sheffield Wednesday vs AFC Bournemouth

Englannin Mestaruussarjan ottelut jatkuvat Sheffield Wednesdayn ja AFC Bournemouthin välisessä ottelussa tiistaina 3.11. Ottelu käydään Hillsborough:n stadiumilla.

Sheffield Wednesday

Yorkshiren sinivalkoraitainen joukkue on kokenut hiukan vaikean alun kaudelleen. Kausi lähti käyntiin 12 miinuspisteellä ja tällä hetkellä joukkue on 10 pisteen päässä turvalliselta maaperältä. Pelit eivät ole juurikaan lähteneet käyntiin ja erityisesti hyökkäyspelistä löytyy paljon parannettavaa.

Tilastotietoja

Seitsemän joukkuetta Mestaruussarjassa on saanut vähemmän maaleja aikaiseksi kuin Sheffield Wednesday. Sheffield itse on tehnyt näitä keskimäärin kymmenen.

Stoke City on tehnyt marginaalisesti vähemmän maaleja kuin Sheffield Wednesday tällä kaudella. Sheffield Wednesday on tehnyt keskimääräisesti 2.5 maalialueen selvittämistä per ottelu.

Sheffield Wednesdaylla on myös vaikeuksia hyökkäyspäässä. Joukkue on esimerkiksi tehnyt vain kaksi prosenttia maaleistaan vastustajan maalialueella. Kyseinen luku on kaikista alhaisin Englannin Mestaruussarjassa.

Ainoastaan Wycombe Wanderers, Derby County sekä Nottingham Forest omaavat huonomman tehokkuuden maalityöskentelyssä tällä kaudella. Vain 21 prosenttia Sheffield Wednesdayn laukauksista on päätynyt maaliin.

AFC Bournemouth tilastotietoja

AFC Bournemouthilla on ollut tehokas kauden alku ja sen sijoitus on tällä hetkellä kolmannella paikalla. Yhdeksästä pelistä on kertynyt kaiken kaikkiaan 17 pistettä.

Bournemouthin tilastot ovat mielenkiitoiset verrattuna Sheffield Wednesdayn vastaaviin. Bournemouthilla on luku 10.8 maalialueen tilanteiden selvittämisessä ja keskimäärin syntyy 3.6 maalia per peli. Bournemouth on myös hyvä pitämään maalialueensa tyhjänä. Vain kolme prosenttia vastustajan tekemistä maaleista on tehty maalialueella. Tämä on sarjan alhaisin luku.

Bournemouthia paremmin ovat tehneet vain Watford, Swansea City sekä Birmingham City, jotka kiitos Asmir Begovicin ja Mark Traversin ovat pelastaneet 79 % maalialueen tilanteista.

Yhteenveto ja vetovihjeet

Sheffield Wednesdaylla on ollut viime aikoina vaikeuksia luoda tehokkaita ja vaarallisia tilanteita vastustajan maalialueella ja vain kolmella muulla joukkueella on huonompi potkutehokkuus maalin edessä tällä kaudella.

Bournemouth sen sijaan on todella hyvä pitämään maalialueensa puhtaana ja vain kolmella muulla joukkueella on parempi maalipotkujen torjuntatehokkuus tähän asti.

Vetovihje: Kaikki maalit Sheffield Wednesday: alle 0.5. Vetoon on tarjolla 1.500 kerroin