17.10.2021
klo
21:45
Serie A
Juventus - Roma
Alle 3 maalia
ComeOn, 1.74
Oikein
ASETA VETO

Juventus - Roma

Serie A

17.10.2021 klo 21:45

Serie A:n viikonlopun kruunaa sunnuntai-illan huippuottelu, jossa Juventus isännöi Romaa. Roma on nykäissyt alkukauden hieman vahvemmin mutta lähtee silti vieraissa otteluun selvähkönä altavastaajana. Nyt analysoimme asetelmat ja tarjoamme ilmaiset jalkapallo vihjeet tähän jättiläisten väliseen vääntöön.

Kotijoukkue on vaikean alkukauden jälkeen saanut oikean vaihteen silmään, ja tulokset ovat kohentuneet huomattavasti niin kotimaan sarjassa kuin Mestarien Liigassakin. Juve on voittanut kuudesta edellisestä pelistään viisi ja pitänyt nollan kahdessa viime ottelussaan. Myös Roma puksuttaa vahvasti, ja joukkue on voittanut kauden 11 koitoksestaan peräti yhdeksän kaikki kilpailut huomioiden. Torinon syksyisessä illassa vierasjoukkue lähtee pistejahtiin tiiviin puolustuksen kautta, joten parhaat peli-ideat löytyvät ottelun vähämaalisista lopputuloksista.

Juventuksen puolustus on ollut alkaneella kaudella yllättävän hatara, ja joukkue onnistui pitämään liigakauden ensimmäisen nollapelinsä vasta viime kierroksen ottelussa Torinoa vastaan. Takalinjojen materiaali on kuitenkin edelleen sarjan eliittiä, ja Juvella on heittää topparipariksi mikä tahansa parivaljakko kolmikosta Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini ja Matthijs de Ligt.

Myös keskikentän keskustan luudat Manuel Locatellin ja Rodrigo Bentacurin johdolla ovat laadukasta tavaraa, ja kesällä joukkueen penkin taakse paluun tehneen manageri Massimiliano Allegrin miehistö on alkanut pikkuhiljaa löytää oman korkean tasonsa. Viime kaudella 38 maalia päästänyt Juventuksen puolustus oli Serie A:n toiseksi pitävin heti Interin jälkeen. Chelsean nollaaminen Mestarien Liigassa reilu pari viikkoa sitten oli hyvä osoitus torinolaisten puolustustyöskentelyn potentiaalista.

Juventuksen viisi viimeistä ottelua

  • 2.10.2021, Torino – Juventus, 0-1
  • 29.9.2021, Juventus – Chelsea (CL), 1-0
  • 26.9.2021, Juventus – Sampdoria, 3-2
  • 22.9.2021, Spezia – Juventus, 2-3
  • 19.9.2021, Juventus – Milan, 1-1

Myös Roma lähtee sunnuntain kamppailuun mukavan vireen siivittämänä, ja joukkue on pitänyt oman maalinsa puhtaana kolmessa edellisestä neljästä ottelustaan. Empoli sekä Eurooppa-liigan vastus Zorya Luhansk ovat toki Juventusta selvästi heikompia, mutta molempien pitäminen täysin ulkona minkäänlaisilta maalipaikoilta luo varmasti uskoa Roman joukkueeseen.

Roman ottelut ovat olleet viime kauden tapaan melko runsasmaalisia, vaikka kesällä manageriksi astui kokenut mestari Jose Mourinho. Sunnuntaina kyseessä on portugalilaisen toistaiseksi isoin ottelu Roman peräsimessä, ja luotsilla on tuoreessa muistissa katkera 3-2 tappio ensimmäisestä Rooman derbystään Laziota vastaan. Juven kimppuun Mourinhon voidaan olettaa marssittavan armeijansa hippusen puolustusvoittoisemmin ja oman maalin varjelu etunenässä.

Roman viisi viimeistä ottelua

  • 3.10.2021, Roma – Empoli, 2-0
  • 30.9.2021, Zorya Luhansk (EL), 0-3
  • 26.9.2021, Lazio – Roma, 3-2
  • 23.9.2021, Roma – Udinese, 1-0
  • 19.9.2021, Hellas Verona – Roma, 3-2

Markkinoilla kertoimet on asetettu varsin vahvasti overin puolelle. Lähtökohdat huomioiden ottelusta voidaan odottaa kuitenkin tarkkaa ja hieman arvioitua puolustavampaa näytelmää, kun kumpikin haluaa jatkaa väkevää alakerran nollaputkeaan. Alle 2,5 maalia ottelussa tarjoaa maistuvia jopa 2,25 kertoimia, jotka ovat hienoa pelattavaa. Me valitsemme kupongille kuitenkin hivenen varovaisemman alle 3 osumaa, josta siitäkin löytyy erinomaisia yli 1,70 kertoimia. Mikäli taistelussa päädytään tasan kolmeen maaliin, panokset palautetaan.

Kohde on puristettavissa muun muassa Pinnaclen ja ComeOnin listoilta. ComeOnin 1,74 on napakka tarjous, jonka napsimme ilolla mukaan päivän peleihin ja jäämme odottelemaan timanttista iltaa italialaisen huippufutiksen parissa.

Juventus – Roma, alle 3 maalia

ComeOn 1,74