5.10.2021
klo
19.05
CHL
SAIK - Tappara
Yli 4,5 maalia
Unibet 1.68
Oikein
ASETA VETO

SAIK - Tappara

Klo 19.05 alkaen tänään tiistaina 5.10.2021 päästään seuraamaan CHL-ottelua Skellefteå Aikin ja Tapparan välillä. Tappara löytyy läheltä liigan kärkeä yhteensä neljän pelin jälkeen ja pisteitä on kertynyt kokonaisuudessaan 10 kappaletta. Tapparan kokonaismaalitilanne on 20-10 näistä neljästä pelistä. Tapparan peliä voisi kuvailla katsomisen arvoiseksi, viihdyttäväksi sekä hauskaksi ja tätä voidaan odottaa myös illan peliltä.

SAIK

Illan kotijoukkueella on tällä hetkellä kokonaisuudessaan 6 pistettä, 4 pistettä Tapparaa jäljessä. Aivan yhtä korkealla se ei siis tilastoissa ole, mutta toisaalta se kärkkyy heti useiden isojen nimien kintereillä. Riippuen siitä, miten pisteet tänä iltana tulevassa pelissä jaetaan, vaikuttaa isosti tuleviin peleihin. Edessä on pian nimittäin kuudes kierros sekä viimeinen vaihe liigassa. Epävarmuus leijuu useiden joukkueiden yllä, mutta välttääkseen tämän SAIK:in tulee ottaa illan pelistä pisteet talteen. 

Lähtökohdat illan otteluun

Yhtä aikaa tämän pelin kanssa voidaan myös katsella ottelua Eisbären Berlin – HC Lugano välillä. SAIK on Luganoa yhden pisteen jäljessä, mutta toisaalta Luganon vastaan asettuva Eibären Berlin löytyy aivan tilaston hänniltä. Lugano lähtee ehdottomasti havittelemaan voittoa omassa pelissään ja pysyäkseen kintereillä, myös SAIK tarvitsee pisteitä. 

SAIK:in ja Tapparan välisessä pelissä kumpikin osapuoli lähtee havittelemaan voittoa. Pisteet ovat tärkeitä kummallekin ja edessä onkin varmasti tapahtumantäyteinen ilta.

Vetovihje: Yli 4,5 maalia | 1.68 | Unibet