2.11.2020
klo
Uefa Mestarien Liiga
Molemmat joukkueet tekevät maalin
MrGreen | 2.40
ASETA VETO

Real Madrid vs Inter Milan ottelu tiistai 3.11.

Tiistain ottelussa kohtaavat Real Madrid sekä Inter Milan. Real Madridia koutsaava Zinedine Zidan tuntee Mestarien Liigan kiemurat kuin omat taskunsa, mutta onko se riittävää taistelussa kauden aikaista päättymistä vastaan?

Real Madrid koki karvaan tappion 3–2 Shakhtar Donetskia vastaan kotiottelussa, jonka piti olla pala kakkua Madridille koronasta kärsinyttä joukkuetta vastaan. Tämä putki näytti uhkaavasti jatkuvan yhäkin pelissä Borussia Mönchengladbachia vastaan, mutta päättyi lopulta 2–2 tasapeliin Realin viimeisten minuuttien tasoituksien ansiosta.

Tämä tappioputki on lopulta kääntynyt päälaelleen ja Real Madridilla on takanaan kolmen ottelun voittosuma, mukaan lukien 3–1 voitto El Clasicossa Barcelonaa vastaan. Joukkuetta odottaa kuitenkin melkoinen urakka, sillä vastaan tulee Inter Milan, joka on kärsinyt vain yhden tappion tällä kaudella.

Real Madrid vs Inter Milan ottelu tiistai 3.11.

Ottelu vetopykälien näkökulmasta

Vaikka Real Madrid on ollut vaikeuksissa kuluneella kaudella, uskotaan sen mahdollisuuksiin silti. Tästä kertoo SkyBetin kerroin 1.950 joukkueen voitolle verrattuna BetVictorin tarjoamaan kertoimeen 4.100 Inter Milanille. Unibetillä vastaava luku on 3.800.

Real Madridin Lucas Vazquez loukkasi jalkaansa edellisessä ottelussa, joten hän on suurella todennäköisyydellä poissa kentältä. Sama pätee Alvaro Odriozolan kohdalla ja penkinlämmittäjänä toimivat mitä todennäköisimmin Martin Odegaard, Dani Carvajal sekä Nacho.

Inter puolestaan jännittää hyökkääjänsä Romelu Lukakun kohtaloa ja kieltämättä olisi kova isku joukkueelle, jos pelaaja tippuu pois riveistä. Alexis Sanchez jätti viikonlopun karkelot väliin, mutta odotettavissa on, että hän löytyy tiistaina pelikentiltä. Stefano Sensi ei pelaa ja Milan Skriniar pitää luultavasti edelleen taukoa koronasta johtuen.

Kiinnitä katse näihin

Eden Harzard on jälleen pelikunnossa ja 888Sport tarjotaankin kerrointa 2.850 maalista pelin aikana. Hänen lisäksi kannattaa huomioida Sergio Ramos, jolle Betway tarjoaa mukavaa 4.500 kerrointa.

Inter Milan puolestaan luottaa pelaajiin, kuten Lautaro Martinez, jolle 888Sport tarjoaa 3.150 kerrointa maalista.

Kummankin joukkueen osumiin pelissä voidaan uskoa ja tähän William Hill tarjoaa kertoinen 1.533. Zidanen johtama joukkue ei ole pärjännyt kaudella odotetulla tasolla, joten maaleja voidaan odottaa puolin ja toisin. Kyseisen vedon kertoimet eivät kuitenkaan kovin korkeaksi nouse, jota voi muokata tekemällä vedon, jossa maaleja oletetaan syntyvän kummallakin puoliskolla. Tähän William Hill antaa kertoimeksi 2.400.

Real Madrid sekä Inter Milan ovat melko tasavertaisia, joten murskavoittoja tuskin tulee syntymään. Yhden maalin voittomarginaali kummallekin joukkueelle löytyy Betway:lta 2.500 kertoimella, johon tarttumista kannattaa ehdottomasti harkita!