4.11.2020
klo
Englannin Valioliiga
Newcastle United alle 0.5 maalia
Energybet | 2.72
ASETA VETO

Päivän vetovihje: Southampton vs Newcastle United ke 4.11.

Myöhäisillan Valioliigan ottelu käydään Southamptonin ja Newcastle Unitedin välillä St. Maryn stadionilla.

Southampton

Pitkän aikavälin trendi osoittaa ylöspäin kyseiselle joukkueelle. Edellisen kauden loppupuolella Southampton pärjäsi hyvin kotipeleissään ja saikin 7 pistettä kolmesta viimeisestä kotipelistään, mukaan lukien 1–0 voitto Manchester Citya vastaan. Tällä kaudella joukkue hävisi ensimmäisen kotipelinsä Tottenhamia vastaan, mutta on sen jälkeen voittanut pelit kotonaan West Bromwichia sekä Evertonia vastaan.

Vain neljä muuta joukkuetta on saanut pallon maalialueelle kotipeleissä paremmin kuin Southampton tällä kaudella. Southamptonilla tämä luku on keskimäärin 13 kappaletta per peli. Vain Aston Villalla tämä luku on korkeampi. Southamptonilla keskimäärin 6.6 hyökkäystä on päättynyt maaliin per peli.

Mikään muu joukkue ei ole myöskään puolustanut omaa maalialuettaan yhtä hyvin kuin Southampton. Southamptonilla pelastuspotkuja on ollut keskimäärin 6.6 kappaletta per peli. Vain Arsenal, Liverpool sekä Tottenham ovat pärjänneet yhtä mallikkaasti. Southampton on päästänyt keskimäärin vain 3.3 hyökkäystä maaliaan kohti per peli.

Vetovihje ke 4.11. Manchester United FC vs Istanbul Basaksehir FK

Newcastle United

Newscastle Unitedin kausin on lähtenyt käyntiin varsin mallikkaasti. He ovat 11. sijalla seitsemän pelin jälkeen. Hyökkäystehokkuus maalille on 80 prosentin luokkaa ja oman pään puolustus 90 prosentin tietämillä muissa kuin kotipeleissä. Luvut ovat korkeita, mutta melko mahdottomia säilyttää pitkällä aikavälillä.

Vain Crystal Palace sekä West Bromwich ovat luoneet vähemmän oman maalialueen pelastuspotkuja kuin Newcastle, jolla tämä luku on keskimäärin 8,5 per peli. Mikään muu joukkue ei ole tehnyt vähemmän maaleja kuin Newcastle, joka on tehnyt keskimäärin 2,5 maalia per peli.

Muissa kuin kotipeleissä Newcastle on tehnyt keskimäärin 8,6 pelastuspotkua sekä 1,6 potkua onnistuneesti maaliin. Viime kauden lukuja katsoessa voi huomata, että Newcastle teki vähiten maaleja kotipelien ulkopuolella. Steve Brucen koutsaama Newcastle sai aikaiseksi vain noin 1,4 maalia vieraspeleissään.

Newscastlen luvut ovat melkoisen korkealla myös oman pään puolustuksen suhteen. Joukkue on päästänyt keskimäärin 16,7 hyökkäystä maalialueelleen ja 6,4 potkua maaliin kuluneella kaudella.

Yhteenveto ja vetovihjeet

Southampton on joukkue, joka pystyy luomaan eniten tilanteita sekä antamaan periksi vähiten maalitilanteissa tällä kaudella.

Newcastle puolestaan on joukkue joka ei ole pystynyt juuri luomaan hyviä hyökkäystilanteita tällä kaudella. Joukkue päästää paljon hyökkäyksiä läpi sekä potkuja kohti maalia.

Vetovihje: Newcastle United alle 0.5 maalia. Panos 1 yksikkö.