8.11.2020
klo
NFL
Russell Wilson over 299,5yds
Unibet | 1.90
ASETA VETO

Lähtökohdat

Buffalo Bills (6-2) tulee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun peräkkäisissä otteluissa kaatuivat divisioonan sisäiset vastustajat New York Jets ja New England Patriots. Ottelut eivät olleet varsinaisesti Buffalon näytöstä, mutta ”W” on ainoa mikä merkitsee tässä liigassa.

Joukkueen peli on alkukauden ilotulituksen jälkeen näyttänyt nihkeämmältä ja varsinkin hyökkäyssuuntaan Josh Allenilla on ollut vaikeuksia liikuttaa palloa. Alkukaudesta nähdyt isot pelit ovat loistaneet poissaolollaan minkä takia Bills ei ole onnistunut liikuttamaan palloa tehokkaasti (edelliset kolme peliä: total offense 322.3 YDS/G).

Seattle Seahawks (6-1) saapuu otteluun voitettuaan kotikentällään San Francisco 49erssin vakuuttavan hyökkäysesityksen päätteeksi luvuin 37-27. Seattlella on ollut isoja ongelmia puolustuksensa kanssa, mutta sunnuntain otteluun he saavat vihdoin apuja, kun 2x All-Pro safety Jamal Adams palaa loukkaantumisen jäljiltä sekä trade windowilla hankittu Pro-Bowl DE Carlos Dunlap pukee ensimmäistä kertaa Hawks pelipaidan ylleen. 

Hyökkäyksen osalta Seattle ja erityisesti Russell Wilson (26 TDs / 6 INT / 2151 Yds / 71,5% CMP) ovat olleet todella vakuuttavia. Tällä kaudella HC Pete Carroll on antanut Wilsonille enemmän vapauksia heittopelin suhteen ja se on näkynyt. MVP-kautta pelaava Wilson on vakuuttanut illasta toiseen ja joukkueen Wide Recieverit D.K Metcalf & Tyler Lockett ovat molemmat yli 1000yd vauhdissa.

Ennakko

Buffalo Billssin heittopuolustus on ollut heikkoa ja sijoittuu sijalle 24 koko liigassa. Ottelusta varmuudella poissa on heidän toinen aloittava CB Josh Norman mikä jättää ison aukon heittopuolustukseen. Edellisissä otteluissa Bills on puolustanut heittoa paremmin, mutta nyt vastaan asettuu täysin eri luokan heittohyökkäys mikä löytää heikot kohdat zone puolustuksesta ja pystyy voittamaan 1vs1 tilanteet man coveragessa. Seuraavassa muutamia nostoja illan pelistä:

  •          Russell Wilson AFC East joukkueita vastaan 9-1
  •          Wilson 8:1 TD/INT ratio, 120.8 Passer rating 10 ottelussa AFC East joukkueita vastaan
  •          Sääolosuhteet ovat neutraalit eli eivät vaikuta peliin ollenkaan.
  •          6/7 ottelua tällä kaudella Seahawks tehnyt yli 30 pistettä ja päästänyt yli 25 pistettä.

Tässä pelissä Russell Wilson tulee näyttämään miksi hänen tulisi voittaa MVP-titteli kauden päätteeksi ja isolukuisesta ottelusta hänelle jää taskuun kauden viides peli missä hän ylittää 300yds heittorajan. Näyttämö on katettu #LetRussCook.

Russell Wilson over 299,5yds / kertoimella 1.90