14.9.2021
klo
19.45
Mestarien Liiga
Young Boys vs Manchester United
Yli 7,5 potkua maalia kohden
Unibet 1.75
Odottaa
ASETA VETO

Young Boys vs Manchester United

Mestarien Liigan peleistä päästään nauttimaan tänään tiistaina klo 18.45 alkaen Wankdorfin stadionilla, kun Young Boys ja Manchester United ottavat toisistaan mittaa. 

Manchester United

Mestarien Liigan lohkovaihe käynnistyy tänään ja tämä tulee olemaan ensimmäinen testi Manchester Unitedia valmentavalle Ole Gunnar Solskjaerille. Manchester United lähtee kuitenkin peliin selkeänä ennakkosuosikkina ja viitteitä illan kulusta voidaan ottaa ehkäpä edellisestä pelistä Newcastlea vastaan. Ronaldo oli heti mukana maalinteossa ja Pogba sekä Bruno Fernandes loistivat kentällä tuttuun tapaan. Mancehster Unitedin kokoonpano ja pakka näyttää erityisen hyvältä.

Young Boys

Sveitsiläinen Young Boys lähtee illan otteluun takanaan 4–0 voitto tilastoykkösestä Sveitsin Liigassa. Joukkueen 24-vuotias Michel Aebischer pelaa kuudetta kauttaan Young Boysin parissa. Edellisen vuoden otteluissa herra pääsi maalijuhliin kaksi kertaa 27 pelin aikana ja Zurichia vastaan maaleja syntyi myös kaksi hänen toimestaan. Sveitsin Liiga ei toki ole aivan maailman kovimpien liigojen tasoa, mutta seasta löytyy toisinaan yllättäjiä, joksi myös Young Boys voi osoittautua. 

Lähtökohdat illan peliin

Hyökkäyspuoli on varsin vahva kotijoukkueella, mutta luonnollisesti myös Manchester Unitedilla, jossa Ronaldo löysi heti paikkansa ensimmäisestä pelistä lähtien. Illan pelissä tullaan melko varmasti näkemään suuntauksia maalille puolin ja toisin, mutta toki Manchester United lähtee oletettavasti hakemaan pelistä voittoa.

Vetovihje: Yli 7,5 potkua maalia kohden | 1.75 | Unibet