4.11.2020
klo
Uefa Eurooppa-liiga
Kumpikin joukkue tekee maaleja
ComeOn | 1.90
ASETA VETO

Vetovihje ke 4.11. Manchester United FC vs Istanbul Basaksehir FK

Manchester United on saanut lentävän lähdön Mestarien liigassa. Joukkue otti 2–1 voiton Paris Saint-Germainista ja 5–0 kotivoiton Leipzigistä. Lähtökohdat illan otteluun ovat erinomaiset. Joukkue on saanut kuitenkin pitää vain kaksi lepopäivää sunnuntain pelin jälkeen Arsenalia vastaan, joten riittävätkö paukut nyt samalla tavalla? Pian vastaan asettuu myös Everton ja edessä on tärkeä ottelu liigan jatkumisen kannalta.

Basaksehirin kauden alku ei puolestaan ole ollut yhtä lentävä. Joukkueelta löytyy taskusta kaksi hävittyä 0-2 peliä Leipzigiä sekä PSG:tä vastaan. Häviöistä huolimatta pelityöskentely on ollut hyvää ja maalitilanteita syntyi useita. Joukkue on moninainen, mutta sieltä löytyy useita vahvoja pelaajia. Mahdollisuudet on ainakin annettu sille, että Manchesterille voidaan antaa kyytiä, jos siihen vain tarpeeksi uskotaan. Basaksehirillä ei ole juuri mitään menetettävää, mutta taistelu tulee olemaan raakaa. Jos joukkue häviää pelin, saa tulevat kevään pelit Euroopassa luultavasti unohtaa.

Huomio kannattaa kiinnittää näihin pelaajiin:

Basaksehir: Mert Günok, Martin Škrtel, Alexandru Epureanu sekä Deniz Türüç.

Manchester: David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Paul Pogba sekä Marcus Rashford.

Ole Gunnar Solskjær koutsaama Manchester United on menestynyt edellisissä otteluissaan vaihtelevasti. Noin joka toinen peli on mennyt putkeen ja joka toisessa paukut eivät olekaan enää riittäneet. Viikonloppuna pelattu peli Arsenalia vastaan ei sujunut aivan kuten oli suunniteltu. Jos sama kaava jatkuu, voisi siis olla odotettavissa, että tämän päivän peli Basaksehiriä vastaan saa jalat jälleen rullaamaan? On kuitenkin huomioitava joukkueen puolustuksen toimivuutta. Vaikka peli muuten kulkisikin hienosti on tällä saralla ollut havaittavissa pientä säröilyä. Edellisistä 13:sta pelistä Valioliigassa Manchester on hävinnyt kuusi. Odotukset eivät myöskään ole kovin korkealla mahdollisten tulevien maalien suhteen.

Basaksehirillä puolestaan on luultavasti häiritsevän paljon tavaraa hampaankolossa kahden hävityn nollapelin jälkeen. Näin voisikin olla odotettavissa pientä turhautumista, joka voidaan mahdollisuuksien mukaan kääntää erinomaiseksi kyvykkyydeksi Manchesteria vastaan.

Manchester Unitedilla on hyvät lähtökohdat laukoa maaleja ja jopa voittaa ottelu. Se on kuitenkin todennäköistä, että Basaksehir ei tule luovuttamaan helpolla ja tarjolla voikin olla huomattavasti jännittävämpi ottelu, kuin mitä kertoimet antavat olettaa.

Vetovihje: Kumpikin joukkue tekee maaleja 1.90. Panos 1 yksikkö. Bet365.com