2.11.2020
klo
Englannin Valioliiga
Määrällä yli 2,5 maalia
Conquestador | 1.80
ASETA VETO

Leeds vs Leicester vetovihjeet maanantaille 2.11.2020

Leeds United kohtaa Leicester Cityn Englannin Valioliigan ottelussa maanantai-iltana. Leeds lähtee tavoittelemaan ottelussa neljättä kauden voittoaan.

Leedsin valmentaja Marcleo Bielsa joukkueineen koki raastavan 4–3 tappion Liverpoolissa kauden avajaisviikonloppuna. Pian seurannut tasapeli 1–1 Manchester Citya vastaan oli pelillisesti jo huomattavasti sujuvampaa, mutta voittoa ei herunut, jota lähdettiin hakemaan.

Todellinen nollapeli tuli eteen ottelussa Wolverhamptonia vastaan, joka päättyi 1–0, maalittomana Leedsin osalta. Viimeisimmässä taistelussa Aston Villaa vastaan hyödynnettiin kaikki edellisten pelien turhautumiset ja tämä taisto päättyikin näyttävästi 3–0 Leedsin eduksi. Seuraavana vastaan asettuu Leicester City. Kettujen kausi alkoi hyvin vauhdikkaasti, jonka jälkeen alkoikin viettävä alamäki. Tämä kuitenkin tuli päätökseen ottelussa Arsenalia vastaan, jonka Leicester vei hienosti 1–0.

Leeds vs Leicester vetovihjeet maanantaille 2.11.2020

Illan ottelu vedonlyönnin näkökulmasta

Leeds on hävinnyt edellistä otteluistaan Elland Roadilla vain yhden ja Betfred antaa kotivoitolle tälle iltaa kertoimen 2.60. UniBet puolestaan tarjoaa Leedsin voitolle kerrointa 2.625.

Leicester on voittanut kaikki tämän kauden Valioliigan ottelunsa ja William Hill tarjoaa seuraavallekin voitolle kerrointa 2.700.

Vedonvälittäjät näkevät ottelun tapahtumarikkaana ja odottavatkin runsasta maalisatoa. Tämä näkyy Bet 365 kertoimessa, joka on suuruudeltaan 1.615 sille, että kumpikin joukkue pääsee juhlimaan maaleja. Leicesterin kolmessa viimeisessä ottelussa on nähty, etteivät molemmat joukkueet ole päässeet maalitouhuihin yhtä ahkerasti, mutta samalla Leeds on tehnyt 11 maalia edellisillä peliretkillään. Tämä voi hyvin viestiä siitä, että joukkue tulee osumaan myös tänään Elland Roadilla.

Kummankin ottelun maalijuhla vaikuttaa hiukan epätodennäköiseltä katsoen viimeaikojen tapahtumia ja näin ollen voidaan suositella Bet 365:n tarjoamaa Bet Builderin käyttöä. Vedonlyontibonukset.com ehdottaa yhdistelmävetoa, jossa kumpikin joukkue tekee maaleja, Leeds saa alle neljä korttia ja Leicester saa alle neljä korttia. Bet 365 tarjoaa kyseiselle vedolle kertoimen 1.800.

Leeds on pelannut tehokkaasti kotipelejään ja sillä on hyvät lähtökohdat illan otteluun. Leicester kuitenkin vaikuttaa joukkueelta, joka löytää nopeasti keinot luoda tehokkaita vastahyökkäyksiä. Korttien määrää yhdistelmävedossa voidaan myös tukea tuomarilla nimeltä Andre Marinner. Kyseinen herra tuomaroi illan peliä ja on jakanut yhteensä vain kuusi korttia kauden aikana Valioliigan peleissä.

Jos vetoon haluaa ottaa vielä mukaan pelin kokonaismaalimäärän, voi sitä lähteä veikkaamaan määrällä yli 2,5 maalia 1.800 kertoimella PaddyPower:lla. Illan ottelun osapuolet ovat tehneet yli kolme maalia seitsemässä ottelussa kymmenestä (7/10), joka voisi antaa hyvät lähtökohdat kyseiselle vedolle.