4.11.2020
klo
ATP Tennis
Valinta: Zverev -1,5 erää
Nordicbet | 1.88
ASETA VETO

Jatkuuko Zverevin voittokulku Pariisissa?

Pariissa pelataan kuluvan kauden viimeinen masters turnaus. Toisella kierroksella kohtaavat kovavireinen Alexander Zverev ja Djokovicin manttelinperijäksi povattu Serbian Miomir Kecmanovic. Ottelu pelataan kovalla kentällä halliolosuhteissa.

Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset. ATP-rankingissa sijalla 7 majaileva Zverev voitti viikko takaperin Kölnin sisäkentän turnauksen suvereenisti ja palaa viikon levon jälkeen takaisin suoraan toiselle kierrokselle “askiin” metsästämään uransa neljättä ATP masters -titteliä. Kecmanovic puolestaan voitti massalla pari kuukautta takaperin ensimmäisen ATP-tason turnauksen Itävallassa, mutta tämän jälkeen peli on ailahdellut kovasti kovilla kentillä. 

ATP-turnausvoitot

  • Alexander Zverev 13kpl
  • Miomir Kecmanovic 1kpl

Zverevin pelityyli on kuin tehty koville sisäkentille, jossa pallo liikkuu erittäin kovaa vauhtia. Kohtuullisen hyvänä syöttäjänä ja kovilla painavilla peruslyönneillä Zverev pääsee riepottelemaan vastustajaa ja pakottamaan vastustajan kauas takarajasta, josta kenen tahansa on vaikea voittaa pisteitä Zverevin tasoista vastustajaa vastaan. Tämä tekee Zverevin syötön murrosta hankalaa, mikä taas vaikeuttaa huomattavasti erän voittamista Saksalaiselta. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Zverevin kesän rekordi 17-2 kovilla kentillä. 

Kecmanovic on suurelle yleisölle pelaajana vielä hieman tuntematon, mutta ei varmasti pitkään. 21-vuotias Serbi on noussut raketin lailla ATP-listalla, ja nyt hänet löytääkin rankingista sijalta 42. Kecmanovic viihtyy myös kovilla kentillä, mutta viime aikoina tulos on jäänyt hieman laihaksi, eikä hän ole kyennyt etenemään missään turnauksessa toista kierrosta pidemmälle. 

Ensimmäisellä kierroksella hän kaatoi Australian John Millmanin suoraan kahdessa erässä, mutta todettakoon että Millman oli juuri kahta päivää aikaisemmin pelannut neljä ottelua viiteen päivään ja matkustanut päälle vielä Ranskaan. Tämä näkyi ottelussa ja Kecmanovicilla oli helppo työ edetä toiselle kierrokselle.

Ottelun kulminaatiopisteet:

  • Kecmanovicin rohkeus lyödä aivan rajoille
  • Zverevin ottelun alku
  • Kestääkö Kecmanovicin peli kasassa koko ottelun
  • Zverevin syöttötyöskentely

Kecmanovicin mahdollisuudet tulevat olemaan ensimmäisen erän alussa. Serbillä on ottelu turnauksessa jo alla ja Zverev palaa viikon tauolta. Tähän Kecmanovicin täytyy yrittää iskeä, ja lyödä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti palloa kovaa pitkin linjaa ja aivan rajoille. Mikäli näin ei tapahdu, niin Zverev tulee menemään menojaan. 

Illan ottelussa on kuitenkin vaikea nähdä Kecmanovicin pystyvän voittamaan erääkään Alex Zvereviä vastaan, sillä kokematon Kecmanovic on vielä askeleen verran perässä Saksalaista. Muutaman ensimmäisen gamen jälkeen kokeneempi Zverev ottaa viimeistään pelin haltuun ja marssii 2-0 voittoon ja seuraavalle kierrokselle. Siksi valitsenkin päivän kohteeksi Alexander Zverev -1,5 erää.

Valinta: Zverev -1,5 erää