20.11.2020
klo
NFL
Seahawks -2.5
Unibet | 1.73
ASETA VETO

Ilmaiset vihjeet amerikkalainen jalkapallo

| Seattle Seahawks – Arizona Cardinals | 19.11.2020

3.20 perjantaiaamuna 20.11. päästään nauttimaan amerikkalaisesta jalkapallosta Sehawksin ja Cardinalsin välisessä ottelussa. Las Vegasissa Seahawksien veto on -3 luokkaa, mikä on hyvin todennäköistä. Tiedossa on kuitenkin tiukka peli, koska Cardinalseilta löytyy paljon paukkuja jaloista. Sehawks puolestaan on hyvä puolustamaan. Pallo putoaa yleensä 450 jaardin tuntumaan, mikä ei ole hyvästä pitkässä juoksussa. Seattlen tulisi parantaa puolustustaan yhäkin, sillä Cardinalseilta löytyy joukostaan kivenkova DeAndre Hopkins. Pelaaja siirtyi Houston Texansista Cardinalseille ja miettimisen aihetta löytyy sille, miten Bill O’Brien päästi tällaisen kultakimpaleen menemään.

On kuitenkin hyvin todennäköistä, että Seahawks tulee hallitsemaan illan peliä kaikesta huolimatta. Jano takaisin voittoputkeen on kova. Peli pelataan vielä kotikentällä, joka parantaa todennäköisyyksiä entisestään. Korona voi tehdä tepposensa hyvinkin nopeasti, joten on tärkeää vilkuilla, tapahtuuko joukkueissa viime hetken muutoksia. Tällä hetkellä näyttää hyvältä.

Ilmaiset vihjeet amerikkalainen jalkapallo | Seattle Seahawks – Arizona Cardinals | 19.11.2020

Huomionarvoisia seikkoja

1.       Seahawksit ovat hallinneet kotipelejä 4–0 tänä vuonna, kovat lukemat.

2.       Seahawks löytyy NFL-tilastojen kärjestä eniten tehdyillä pisteillä per peli. Keskimääräinen pisteluku on 32.2. Cardinalseilla vastaava luku on 29.6 ja joukkue sijoittuu sijalle seitsemän.

3.       Nopeatempoinen pelinrakentaja Kyler Murray toimii Cardinalsien tykkinä ja onkin tilastojen kärkipäässä nopeuden suhteen. Tämä Seahawksien tulee estää parhaansa mukaan. Seahawksien oman pään puolustus on tilastoissa yksi huonoimpia. Jos Murray kuitenkin onnistutaan estämään tulevassa pelissä, pitäisi pelin hallinta muutoin olla suhteellisen helppoa.

4.       Pelinrakentaja Wilson puhuttaa edelleenkin liigassa. Hän aloitti kuusi ensimmäistä peliään heittämällä vähintään 3 touchdownia kussakin pelissä. Kaksi viimeistä peliä ovat päättyneet tappioon, mutta niissäkin on syntynyt 2 TD:tä. Nämä luvut ovat mahdollisia vastajoukkueen loukkaantumisten sekä runnotun puolustuksen vuoksi. Kahden edellisen pelin aikana puolustus ei ole toiminut. Peleissä on syntynyt yhteenä 11 säkitystä. Jos RB Carson ja Hyde saadaan peliin takaisin mukaan, lähtökohdat ovat hyvät. Seahawksit ovat voittaneet kaikki pelinsä silloin, kun juoksut ovat onnistuneet.

5.       Seahawksin pitäisi ottaa TE peliin mukaan enemmän. Huomio on kiinnittynyt pääasiassa WR Metcalfiin sekä Lockettiin. He pystyvät toimimaan pelissä erinomaisesti, mutta heitä on käytetty säästellen. Jos juoksupeli toimii, Seahawksin hyökkäys tulee toimimaan paremmin.

6.       Illan osapuolet ovat kohdanneet yhteensä 43 kertaa ja 21-21-1 on lopputulemana. Voittojen ja häviöiden määrä on siis yhtä suuri.

Veto tulevaan peliin menee Seahawksille, -2.5. Seahawks oletettavasti saa RB takaisin peliin, jonka myötä QB Wilson saa enemmän tilaa itselleen. Vastaavasti Cardinalsien QB Murraylla ei välttämättä ole yhtä paljon tilaa työskennellä tulevassa pelissä. Seahawksit ovat myös todella tehokkaita kotipeleissään.

Vetovihje: Seahawks -2.5 | 1.73 | Panos 1 yksikkö | Unibet