18.11.2020
klo
ATP Tennis
Valinta: Zverev -1,5 erää
Unibet | 1.85
ASETA VETO

18.11. ATP Finals, Zverev - Schwartzman

ATP finaaliturnauksessa Lontoossa on saatu ensimmäiset pelit pelattua. Lohko A:n toisella kierroksella pelaavat vastakkain Saksan Alexander Zverev ja Argentiinan Diego Schwartzman. Molemmilla on ensimmäisistä otteluista tappio alla, joten molemmat ovat ottelussa pakkovoiton edessä, mikäli haluavat välieriin edetä.

Zverev (ATP 3.) lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Saksalaisen pelityyli sopii loistavasti sisähalliin. Zverevin hyvä syöttö, sekä erittäin kovat ja painavat rysty- ja kämmenlyönnit saavat vastustajan puolustuskannalle. Zverev pyrkii hallitsemaan otteluita aivan takarajan päältä ja pakottaa vastustajan kauas takarajasta luoden näin ollen itselleen edun kentällä. Zverevin siviilielämässä on ollut hieman ongelmia viime aikoina, mutta tämä ei ole peliotteissa kuitenkaan näkynyt.

Argentiinan Schwartzman (ATP 9.) on ottelussa selkeä haastaja ja se näkyy kerroinasettelussa. Schwartzman ei pääse pelaamaan hänelle mielekkäimmällä alustalla, sillä hänet tunnetaan erittäin kovana massaspesialistina. Argentiinalainen perustaa pelinsä kovaan liikkeeseen ja sitkeään taisteluun. Kovalla alustalla vaadittaisiin kuitenkin kovaa lyöntipeliä, joka ei hänen vahvuuksiinsa kuulu. Häneltä vaaditaan ottelussa täydellistä onnistumista ja myös Zvereville hieman huonoa päivää. 

Keskinäiset kamppailut sisähallissa

  1. 25.10.2020 Zverev 2-0 (6-2, 6-1)
  2. 1.11.2018 Zverev 2-0 (6-4, 6-2)

Zverev on ollut kovilla kentillä erittäin vahva tämän syyskauden. Hän ei ole hävinnyt tällä alustalla kuin kaksi ottelua, ja nekin molemmat Venäjän Danill Medvedeville, joka on Djokovicin ohella suurin voittajasuosikki finaaliturnauksessa. Ensimmäisellä kierroksella finaaliturnauksessa Zverev hävisi juurikin Medvedeville suoraan 2-0 (6-3, 6-4).

Schwartzman on myös pelannut kohtuullisen hyvin syyskauden sisähallissa. Voitot ovat kuitenkin tulleet huomattavasti heikompia pelaajia vastaan. Kovemman vastustajan kohdatessa hän ei ole onnistunut voittamaan erääkään. Ensimmäisellä kierroksella Djokovic oli vahvempi erin 2-0 (6-3, 6-2).

Keskinäiset kamppailut kovalla alustalla ovat Zverevin hyväksi 2-1. Näistä otteluista kaksi on pelattu sisäkentillä, kuten nyt Lontoossa. Nämä kamppailut Zverev on vienyt molemmat puhtaasti 2-0. He pelasivat vastakkain Kölnissä 3 viikkoa takaperin, jolloin Zverev oli selvästi vahvempi vieden ottelun suoraan 2-0 (6-2, 6-1). 

Uskon ottelusta tulevan toisinto Kölnin ottelusta, Eikä finaalikiertueen ensikertalaisella Schwartzmanilla tule olemaan mahdollisuuksia ottaa Zverevin päänahkaa sisähallissa. huomattavasti kovempilyöntinen Zverev tulee viemään ottelun puhtaasti 2-0, ja siksi pelivalintani onkin Zverev -1,5 erää.

Valinta: Zverev -1,5 erää