20.2.2021
klo
Australian Avoimet
Alle 20,5 peliä
Unibet 1,85
ASETA VETO

0.2.2021 WTA Finaali, Brady - Osaka

Naisten Australian Avointen tennisturnaus on edennyt siihen vaiheeseen, että jäljellä on kaksi turnauksen parasta pelaajaa. Finaalissa kohtaavat Yhdysvaltain Jennifer Brady ja Japanin Naomi Osaka. 

Naomi Osaka

Vuoden 2019 Australian Avointen mestari, Naomi Osaka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt voittaa Grand Slam -turnauksen jo kolmena viime vuotena. 23-vuotias japanilainen pitää tällä hetkellä hallussaan maailmanlistan kolmatta sijaa.

Osaka on ollut todella vakuuttava läpi turnauksen, menettäen ainoastaan yhden erän. Semifinaaleissa kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen Serena Williams suoraan erin 2-0. Suorituksen arvoa nostaa se, että Williams oli huomattavasti paremmassa fyysisessä kunnossa, kuin viime vuosina. Williamsin meno näyttikin siltä, että hän on marssimassa jälleen kohti Grand Slam -voittoa.

Osakan pelityyli sopii loistavasti koville kentille. Osaka omaa hyvät peruslyönnit molemmin puolin, mutta Osakan liike kentällä on erittäin kaunista katseltavaa. Pisteiden voittaminen häntä vastaan tulee olemaan todella kovan työn takana.

Osakan ottelut Australian Avoimissa

 • Osaka - Williams 2-0
 • Osaka - Hsieh 2-0
 • Osaka - Muguruza 2-1
 • Osaka - Jabeur 2-0
 • Osaka - Garcia 2-0
 • Osaka - Pavlyuchenkova 2-0

Jennifer Brady 

Yhdysvaltain Jennifer Brady on todellinen yllätysnimi finaalissa. Maailmanlistan 24 sijaa hallussa pitävä Brady selvitti ensimmäiset kierrokset helposti, mutta kahdella viimeisimmällä kierroksella Brady on joutunut tekemään täyden iltapuhteen, sillä molemmat ottelut venyivät kolme-eräisiksi.

Brady ei ole tottunut pelaamaan finaaleissa, sillä taskussa uralta on ainoastaan yksi WTA -turnausvoitto, eikä yhdysvaltalainen ole koskaan edennyt Grand Slam -turnauksessa 4. kierrosta pidemmälle.

Pelityyli sopii kuitenkin koville kentille hyvin. Brady mieltääkin kovat kentät suosikkialustakseen. Peruslyönnit ovat hyvin hallussa, mutta liike ei aivan yllä Osakan tasolle.

Bradyn ottelut Australian Avoimissa

 • Brady - Muchova 2-1
 • Brady - Pegula 2-1
 • Brady - Vekic 2-0
 • Brady - Juvan 2-0
 • Brady - Brengle 2-0
 • Brady - Bolzova Zadoinov 2-0

Yhteenveto

Finaalista on varmasti tulossa varsin mielenkiintoinen kamppailu, johon Osaka lähtee kuitenkin suurena suosikkina.

Osaka on kokenut pelaaja Grand Slam -finaaleissa, kun taas Brady on ensimmäistä kertaa ison turnauksen finaalissa. Tästä voi laskea selkeää etua Osakan suuntaan, sillä näissä otteluissa hermojen pitäminen kurissa on huomattavasti normaaliottelua haastavampaa.

Alustasta ei voi laskea kummallekaan suurta etua, mutta Osakan vakuuttava vire ja liike nostaa japanilaisen osakkeita vielä lisää.

Rasitus voi myös alkaa näkyä Bradyn otteissa, sillä alla on kaksi todella rankkaa ottelua. Osaka on puolestaan selvinnyt viime kierroksista kevyemmällä kuormalla.

On hyvin todennäköistä, että Osaka tulee viemään ottelun suoraan kahdessa erässä. Osaka -1,5 erää on hyvä pelivalinta, mutta antaa kerrointa ainoastaan 1,60. Siksi pelivalinnakseni valikoituu ottelun pelit alle 20,5 peliä, jolla saa hieman parempaa kerrointa. 

Valinta: Ottelun pelit alle 20,5 peliä