3.4.2021
klo
ATP
Jannik Sinner voittaa ottelun
ComeOn 2,15
ASETA VETO

3.4.2021 Roberto Bautista-Agut - Jannik Sinner

Miamin Masters -turnaus on edennyt välierävaiheeseen asti. Välierissä Espanjan Roberto Bautista-Agut saa vastaansa Emil Ruusuvuoren jatkosta pudottaneen Italian Jannik Sinnerin. Jatkaako nuori italialainen huikeita otteitaan, vai onnistuuko kokenut Bautista-Agut lyömään kapuloita rattaisiin?

Roberto Bautista-Agut

Bautista-Agut on viime vuosina sementoinut paikkansa maailman terävimmän kärjen tuntumassa. Tällä hetkellä 32-vuotias espanjalainen löytyy maailmanlistan sijalta 12. 

Bautista-Agut pärjää hyvin kaikilla alustoilla, mutta kova alusta sopii kuitenkin espanjalaiselle ehkä kaikkein parhaiten. Hyvin liikkuva ja lujaa molemmilta puolilta lyövä Bautista-Agut tulee varmasti olemaan tiukka vastus Sinnerille.

Alkukauden vaikeuksien jälkeen Bautista-Agut on päässyt hyvään lentoon, ja 11 viime ottelua ovatkin tuottaneet yhteensä 9 voittoa, joista kaksi on tosin tullut luovutuksilla.

Ensimmäisillä kierroksilla Bautista-Agut pudotti tykkisyöttäjät Struffin ja Isnerin, mutta kovin pommi pamahti viime kierroksella. Espanjalainen löi nimittäin Venäjän Daniil Medvedevin suoraan kahdessa erässä.

Jannik Sinner

Vasta 19-vuotias Jannik Sinner on ehtinyt jo nuoresta iästään huolimatta säväyttämään tennisväkeä useaan kertaan. Ensimmäisenä tulee mieleen viime vuoden Ranskan Avoimet, jossa Sinner tarjosi kovimman haasteen itse Rafael Nadalille.

Tänä vuonna yhden ATP-tittelin jo voittanut Sinner löytyy tällä hetkellä maailmanlistalta sijalta 31, mutta turnauksen jälkeen nousua on odotettavissa.

Sinner on fyysisesti vielä hieman raakile, mutta pallo lähtee hänen mailastaan ällistyttävän kovaa. Rystylyönti on jopa yksi koko kiertueen vaarallisimpia, eikä kämmen sille paljon häviä. Syötössä on vielä hieman parantamisen varaa, mutta esimerkiksi Ruusuvuoreen verrattuna Sinner on syötössäkin jo aivan maailmanluokkaa.

Italialainen on vahvassa lennossa, sillä edellisestä 10:stä ottelusta Sinner on kaapinut itselleen kahdeksan voittoa. 

Aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset

  • Sinner - Bautista-Agut 2-1 (6-4, 3-6, 7-5)
  • Sinner - Bautista-Agut 2-0 (7-6, 6-2)

Yhteenveto

Nyt on melkoinen nuoruus vastaan kokemus -taisto edessä. Kaksikko on kohdannut toisensa toki kaksi kertaa aikaisemminkin, ja molemmilla kerroilla voittajana kentältä on poistunut Jannik Sinner.

Lyöntipelissä Sinner on Bautista-Agutia vahvempi, mutta taktisella puolella espanjalainen saattaa vielä toistaiseksi olla hieman edellä.

Alustasta kummallekaan ei suurempaa etua voi laskea, eikä aikaisempien otteluiden rasituksessakaan ole hirveästi eroa.

Aikaisemmat keskinäiset ottelut kovilta kentiltä antavat hieman osviittaa tulevasta, mutta päivän kunto kuitenkin aina ratkaisee.

Sinner tuntuu tällä hetkellä olevan loistavassa vireessä, ja huomioonottaen edelliset keskinäiset ottelut, on Sinner kertoimia suurempi suosikki.

Siksi pelivalintani on Jannik Sinner voittaa ottelun, joka tarjoaa yli kahden kertoimen.

Valinta: Jannik Sinner voittaa ottelun

Kerroin: ComeOn 2,15