7.11.2020
klo
ATP Tennis
Yli 23,5 peliä
ComeOn | 1.95
ASETA VETO

7.11. Medvedev - Raonic

Lauantaina Pariisin Masters turnauksen välierissä kohtaavat Venäjän Danill Medvedev, sekä Kanadan Milos Raonic. Ottelusta odotetaan kahden kovan pommittajan tasaista vääntöä, joka saattaa ratketa vasta kolmannen erän ratkaisevassa tiebreakissa. 

Niin kuin aikaisemmissa tipseissä on tullut todettua, turnaus pelataan Pariisissa kovalla kentällä sisähallissa. Tämä luo edellytykset liikuttaa palloa äärimmäisen kovalla vauhdilla, mikä tekee syötön murtamisesta haasteellisempaa. Nyt vastakkain ovat kaksi kovaa palloa lyövää pelaajaa, joten odottaa sopii paljon syötön pitoja.

Keskinäiset kamppailut

  • 4.1. 2019 Medvedev 2-1 (6-7,6-3,6-4)
  • 5.10. 2018 Medvedev 2-0 (7-6,6-3)

Venäläinen Medvedev on pelannut syksyn hallikaudella hieman ailahtelevasti. Peli on tökkinyt jokaisessa turnauksessa, mutta Pariisissa hän on alkanut löytää peliään uomiinsa. Puolivälierissä kaatuikin maailmanlistan 9. Diego Schwartzman puhtaasti 2-0 (6-3,6-1). Parhaimmillaan venäläisen lyöntipeli on silmiä hivelevää ja hänellä on mahdollisuus voittaa kenet tahansa. Medvedev on isokokoinen pelaaja, joka lyö kämmentä ja rystyä erittäin painavasti, ja pakottaa vastustajan usein puolustuskannalle. Lisäksi syöttö hänellä on erittäin hyvä. Tämä kombo on erittäin hankala murrettavaksi kelle tahansa vastustajalle.

Huono pelaaja ei ole myöskään Kanadan Milos Raonic. Parhaimmillaan maailmanlistalla sijalle 3 ollut Raonic on nyt sijalla 17. Raonic on pelityyliltään hyvin samanlainen, kuin Medvedev. Raonic perustaa pelinsä vielä enemmän syöttöön ja sitä seuraavaan lyöntiin. Syötönmurrot häntä vastaan ovat hyvin tiukassa. Raonicin liike ei yllä aivan Medvedevin tasolle, ja siksi hän pyrkiikin pitämään pallot mahdollisimman lyhyinä ja ratkaisemaan nopeasti. Kesän korona-aikana Raonicille oli silmin nähden kertynyt kiloja kroppaan, mutta siitä huolimatta peli on kulkenut yllättävän hyvin. 

Odotan pelistä erittäin tiukkaa kamppailua. Kolme erää ja useampi tiebreak ei olisi suuri yllätys. Uskon, että Medvedev tulee kääntämään ottelun itselleen erin 2-1, ja ottelussa nähdään vähintään yksi tiebreak. Tästä syystä lähden pelaamaan kohdetta yli 23,5 peliä. 

Valinta: yli 23,5 peliä