5.3.2021
klo
ATP
Pablo Andujar voittaa ottelun
Unibet 1,90
ASETA VETO

5.3.2021 Andujar - Cerundulo

Argentiinassa massakausi on jo kovassa vauhdissa. Jo toinen Argentiinan maaperällä käytävä massaturnaus on käynnissä Buenos Airesissa, ja sen kolmannella kierroksella kohtaavat Espanjan Pablo Andujar ja Argentiinan Francisco Cerundulo.

Pablo Andujar 

Pablo Andujar on erittäin kokenut pelaaja, joka on kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista. Vuodet 2016 ja 2017 menivät aivan pipariksi useiden olkapään leikkausten takia, mutta nyt Andujar on osoittanut merkkejä paremmasta. Andujar on murtautunut jo takaisin lähelle maailman huippua, ja löytyy tällä hetkellä maailmanlistalta sijalta 57.

35-vuotias Andujar on espanjalaisille tuttuun tapaan massakenttien spesialisti. Muilla kentillä espanjalainen ei yllä lähelle maailman huippuja, mutta massalla häneltä löytyy potentiaalia haastaa lähes kenet tahansa. Erityisesti hyvän palautuspelin myötä espanjalainen onnistuu usein murtamaan syöttöjä massakentillä. Ikää toki löytyy jo jonkin verran, joten liike ei enää ole aivan nuoruusvuosien tasolla.

Tällä kaudella on pelannut neljä ottelua kovilla kentillä, joista kasassa on ainoastaan yksi voitto. Massalla Andujar on ehtinyt pelaamaan turnauksen kaksi aiempaa ottelua, joista molemmista on alla selkeät 2-0 voitot.

Andujarin ottelut turnauksessa

  • Andujar - Mager 2-0 (6-4, 7-6)
  • Andujar - Londero 2-0 (6-3, 6-0)

Francisco Cerundulo

Andujarin vastustaja Francisco Cerundulo on vielä hieman tuntemattomampi nimi tenniskansalle, mutta näillä otteilla ei varmasti kovin kauaa. Cerundulo päätti viime kauden challenger-tason turnauksissa hurjalla 17-2 rekordilla. Tällä hetkellä Cerundulo on maailmanlistalla sijalla 137, mikä on nuoren argentiinalaisen uran paras noteeraus. 

Cerundulo pääsee myös pelaamaan mielialustallaan. Hyvän liikkeen ja terävän kämmenlyönnin avulla Cerundulo on massalla vaikeasti voitettava vastustaja.

Cerundulo on aloittanut kautensa erittäin terävästi, sillä alla on juuri viime viikolla voitettu ensimmäinen ATP-titteli Cordobasta. Tämän myötä Cerundulo on kuitenkin joutunut melkoiseen otteluruuhkaan, sillä tämä ottelu on jo kuudes ottelu seitsemään päivään 22-vuotiaalle argentiinalaiselle. 

Cerundulon ottelut turnauksessa

  • Cerundulo - Paire 2-1 (4-6, 6-3, 6-1)
  • Cerundulo - Coria 2-0 (6-4, 7-5)

Yhteenveto

Pelaajat eivät ole koskaan pelanneet vastakkain, joten hirveästi ei voi vetää ennakkoa esimerkiksi toisten pelityylien sopivuudesta vastustajalle. Massa ei myöskään alustana tuo minkäänlaista etua kummallekaan pelaajalle.

Kertoimet ovat asetettu käytännössä tasan pelaajien kesken, mikä povaa myös erittäin tasaista ottelua näiden kahden herran välille.

Suurin etu muodostuukin tällä hetkellä aikaisempien pelien rasituksesta. Cerundulo huhki Cordobassa kaksi kolme-eräistä karsintaottelua, sekä itse turnauksen kaikki ottelut, joista kaikki finaalia lukuunottamatta olivat kolme-eräisiä. Tähän päälle vielä käynnissä olevassa turnauksessa Cerundulo on pelannut kaksi ottelua, joista toinen oli kolme-eräinen. 

Andujar on puolestaan päässyt turnaukseen levänneenä, ja vienyt molemmat turnauksen ottelut suoraan kahdessa erässä. Tämä kallistaa vaakaa Andujarin puolelle.

Ottelusuman lisäksi Cerundulo voitti juuri ensimmäisen ATP-tittelin, jonka jälkeen takki voi olla jo henkisestikin hieman tyhjä.

Uskonkin, että Andujar tulee otteluun nälkäisenä, ja tulee ottamaan voiton väsyneestä Cerundulosta. Päivän valinta on siis Andujar voittaa ottelun. 

Valinta: Pablo Andujar voittaa ottelun

Kerroin:

  • Unibet 1,90
  • Betsafe 1,82