10.1.2021
klo
ATP
Hurkacz -1,5 erää
Unibet | 2,07
ASETA VETO

10.1.2021 Hurkacz - Galan Riveros

Tenniskausi 2021 on saatu käyntiin ensimmäisten turnausten merkeissä. Yhdysvalloissa Delray Beachin ATP-turnauksen neljännesvälierissä kohtaavat Puolan Hubert Hurkacz sekä Kolumbian Daniel Elahi Galan Riveros.

Turnaus pelataan ulkona kovalla kentällä, mikä tarkoittaa, että pallo liikkuu varsin kovaa vauhtia. Tämä suosii erityisesti kovasyöttöisiä, sekä kovat peruslyönnit omaavia pelaajia. 

Hubert Hurkacz on viime vuosina noussut kolkuttelemaan jo maailman parhaita pelaajia. Vasta 23-vuotias puolalainen löytyykin tällä hetkellä ATP-listalta sijalta 35. Hurkacz pelaa varsin hyökkäävää tennistä, joka sopii hyvin kovalle alustalle, mikä on myös hänen lempialustansa. Hurkaczin vahvuuksiin kuuluu syöttö, jota on haastava murtaa erityisesti kovilla kentillä. Nuorella puolalaisella löytyy taskustaan yksi turnausvoitto, ja lisää on varmasti luvassa. Hurkaczilla ei vielä tänä vuonna ole otteluita alla, joten pelituntuma on pienoinen kysymysmerkki.

Hurkaczin edelliset ottelut
  • Hurkacz - Albot 1-2
  • Hurkacz - Sonego 0-2
  • Hurkacz - Balazs 2-0

Kolumbialainen Galan Riveros on melko tuntematon pelaaja tenniskansalle, ainakin toistaiseksi. 24-vuotias Kolumbialainen on tahkonnut pääasiassa challenger -tason turnauksia, joissa menestystä on tullut mukavasti. Nyt edessä on kuitenkin steppi ATP-tasolle, mikä on huomattavasti challengeria kovatasoisempi. ATP-listalta Galan Riveros löytyy sijalta 115, mikä on myös hänen uransa paras sijoitus. 191 senttinen kolumbialainen on parhaimmillaan massakentillä, mutta kovillakin kentillä peli on alkanut viimein sujua. Galan Riveros on pelannut tänä vuonna yhden ottelun, jonka se voitti Slovakian Andrej Martinia vastaan erin 2-0.

Galan Riverosin edelliset ottelut
  • Galan Riveros - Martin 2-0
  • Galan Riveros - Carballes Baena 0-2
  • Galan Riveros - Popko 2-0

Pelaajien väliltä löytyy vielä paljon tasoeroa. Hurkacz on jo meritoitunut ATP-tason pelaaja, kun taas Galan Riveros vasta totuttelee kyseiseen tasoon. Yleensä Challenger -otteluista hyppääminen ATP -tasolle vie oman aikansa.

Pelityyliltään Hurkacz sopii kolumbialaista paljon paremmin koville kentille, mikä tulee ottelussa näkymään. Puolalaisen syötön murtaminen ei tule olemaan helppoa Galan Riverosille, joka tekee kolumbialaisen ottelun voittamisesta haastavan tehtävän. Hurkaczin syöttö ja peruslyönnit ovat myös Galan Riverosin vastaavia paremmalla tasolla.

Uskon, että vaikka Hurkaczin pelituntuma voi olla vielä hakusessa, tulee puolalainen viemään ottelun nimiinsä erin 2-0. Siksi pelivalintani onkin Hurkacz -1,5 erää.

Valinta: Hurkacz -1,5 erää

Kerroin:

  • Unibet 2,07
  • Betsafe 2,05