4.10.2021
klo
03.20
NFL
New England Patriots v Tampa Bay Buccaneers
Buccaneers -7 
Unibet 1.95
Hävitty
ASETA VETO

New England Patriots v Tampa Bay Buccaneers

NFL | 4.10.2021 klo 03:20

Kaikkien aikojen suurin valmentaja – pelinrakentaja -kaksikko erosi hieman huonoissa tunnelmissa reilu vuosi sitten, kun Tom Brady päätti vaihtaa maisemaa kahdenkymmenen vuoden ja kuuden Super Bowl tittelin jälkeen. Uudeksi seuraksi valikoitui Tampa Bay Buccaneers ja heti ensimmäisellä kaudellaan Brady onnistui tuomaan mestaruuden Tampaan. 

Sitä moni piti ennakkoon mahdottomana, mutta jäi historiankirjoihin yhtenä hienoimmista urheilutarinoista. Palataan tähän hetkeen ja sunnuntain prime time otteluun, missä Brady ja Bucs saapuu New Englandin vieraiksi Foxborough -stadionille. Tätä hetkeä Pats fanit ovat odottaneet pelonsekaisin tuntein, varsinkin nyt, kun oma joukkue pelaa hieman kyseenalaisesti.

Tampa Bay Buccaneers (2-1) on muistuttanut muita tällä kaudella miksi voittivat mestaruuden, mutta myös näyttänyt haavoittuvuuden puolustuksensa osalta. Jälkimmäinen osittain onkin monen asian summa, mutta viimeisin yritys korjata puolustus takaisin mestaruusformiin oli tehdä vuoden sopimus CB Richard Shermanin kanssa kuluneella viikolla. Sherman tuo Bucsien secondaryyn kaivattua kokemusta ja uskon hänen parantavan koko ryhmän peliä heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Kokonaisuudessaan Bucs on edelleen äärettömän hyvä joukkue mikä on hyvin valmennettu sekä sieltä löytyy tähtipelaajia jokaiselta pelipaikalta.

New England Patriots (1-2) hakee omaa identiteettiään varsinkin hyökkäyksen osalta vielä selkeästi. Mac Jones (rookie) pelinrakentajana antaa heille väläyksiä Bradyn alkuajoista ja samanlaisesta pocket passer tyylistä mitä fanit tottuivat näkemään vuodesta toiseen New Englandissa. Isoin ongelma heillä kuitenkin vielä hyökkäyksen osalta on tasaisuus. 

Jokaiseen otteluun tällä kaudella on mahtunut lukemattoman paljon virheitä mitkä saa Mac Jonesin näyttämään siltä mikä hän on eli rookie pelinrakentaja. Voittaakseen NFL:ssä pelinrakentajan tulee pystyä välttymään turnovereilta ja liikuttaa hyökkäystä illasta toiseen tehokkaasti. Nämä asiat ovat vielä hieman hakusessa Jonesilla vaikka kaikki edellytykset siihen löytyvätkin.

  •          Mac Jones: 2 TD:tä / 3 INT / 737 Yds / QBR: 52,4
  •          Tom Brady: 10 TD:tä / 2 INT / 1087 Yds / QBR: 66,7
  •          Tampa Bay Offense: 406 yds/Game // 34,3 Points/Game
  •          New England Offense: 317,7 yds/Game // 18 Points/Game

Pelkästään hyökkäyksen tilastoja katsomalla näkee selkeän ongelman Patsien pelissä. He eivät tee tarpeeksi pisteitä pysyäkseen otteluissa mukana loppuun asti. Nykypäivän NFL:ssä et pysty voittamaan viikosta toiseen, jos pistekeskiarvo on selkeästi alle 20. Puolustus antaa heille kyllä mahdollisuuden voittoon joka viikko, sillä se pelaa Belichickille tyypillisesti erittäin kurinalaisesti eikä päästä pelejä repsahtamaan. 

Hyökkäyksen tulisi nostaa selkeästi tasoaan, mutta tällä viikolla vastassa on erittäin hyvä Bucs puolustus, jolla on paljon näytettävää alkukauden heikkojen esitysten jälkeen. Mac Jones ja Pats hyökkäys on liian kovan paikan edessä kirkkaimmissa valoissa (SNF), kun Todd Bowles pääsee laatimaan pelisuunnitelman jo ennestään vaikeuksissa olevan rookie pelinrakentajan pysäyttämiseksi.

Brady on pelannut harjoituksissa tätä Pats puolustusta vastaan viimeiset 20 vuotta ja en usko heidän pystyvän tuomaan mitään sellaista mitä Brady ei olisi nähnyt. Sillä tavalla häntä ei pystytä yllättämään ja Bradyn pysäyttämiseksi vaaditaan 100% suoriutumista jokaisesta tilanteesta. Virheille ei yksinkertaisesti ole varaa, sillä Bradylle tämä ottelu on ollut ympyröitynä schedulen julkaisusta asti ja jos yhden asian tiedämme Bradysta – hän syttyy näihin hetkiin. 

Ottelussa vielä hienona yksityiskohtana tulee olemaan Bradyn siirtyminen kaikkien aikojen Passing Yds leaderin haltijaksi. Tällä hetkellä ennätys on Drew Breesin nimissä 80 358 yds. Brady tarvitsee vielä 68 jaardia, jotta siirtyy kaikkien aikojen tilastoissa kärkipaikalle.

Ilmaiset NFL-vihjeet saa jatkoa tällä viikolla, kun voittajaksi valikoituu Tampa Bay Buccaneers -7 pisteen tasoituksella. 

Buccaneers -7 

1.95 @ Unibet