19.9.2021
klo
23.05
NFL
Arizona Cardinals v Minnesota Vikings
Arizona Cardinals -3,5
Betsafe 1.91
Hävitty
ASETA VETO

Arizona Cardinals v Minnesota Vikings

NFL  19.9.2021 klo 23:05

NFL:n toinen peliviikko tarjoaa useita erittäin hienoja ottelupareja ja useita hyviä kohteita vedonlyöjille. Loukkaantumisten runtelema Minnesota Vikings saapuu Arizona Cardinalsin vieraiksi State Farm Stadiumille. Minnesota aloitti kauden Cincinnati Bengalsin vieraina ja ottelusta jäi vierailijoille suuhun karvas maku, kun kotijoukkue poistui ottelusta voitto taskussaan jatkoajan jälkeen. Kulunut viikko on vain lisännyt tuskaa, kun tulevasta ottelusta on varmasti poissa puolustuksen kulmakivet Anthony Barr sekä Everson Griffen. 

Myös hyökkäyksen linjasta loukkaantuneena on toista viikkoa OT Christian Darrisaw. Lisäksi Eric Kendricks löytyy injury raportista Questionable-statuksella eli hänen pelaaminen on vielä kyseenalaista.

Arizona saapuu kotikentälleen vakuuttavan vierasvoiton jälkeen Tennessee Titanssista. Voitto oli erityisen vakuuttava sillä Arizonan puolustus suorastaan dominoi Titans hyökkäystä. DE Chandler Jones aloitti kauden käsittämättömällä tavalla, kun kirjasi itselleen viisi säkitystä. Minnesotan linja oli erittäin haavoittuva Bengalseja vastaan ja odotettavaa onkin Arizonan DE kaksikon (Watt & Jones) häärivän Cousinsin kimpussa pelistä toiseen.

Kyler Murrayn johtama hyökkäys vastasi DE Jonesin luvut ja iski taululle 5 TD:tä sekä erittäin tasapainoisen suorituksen mikä lupaa hyvää ajatellen tulevaa. Murray on jatkuva uhka juoksu- sekä heittopelissä, eikä Minnesotan loukkaantumiset second levelillä paranna tilannetta ollenkaan. 

Merkittäviä nostoja ensimmäiseltä viikolta: 

• Arizona: DE Chandler Jones 5 säkitystä

• Minnesota: Dalvin Cook: 20 att / 61 yds / 3.0 yds/carry (tämä ei riitä mihinkään)

• Arizona: QB Kyler Murray: 5 TD:tä – 4 heitettyä ja 1 rush TD. 

• Minnesota: OL oli jatkuvissa vaikeuksissa läpi ottelun

Ottelun alku tulee paljolti määrittelemään mihin suuntaan ilta etenee. Minnesotaa ei ole rakennettu tulemaan takaa ohi vaan heidän menestyksensä vaatii RB Cookin isoa iltaa sekä siihen niputettuja play action pelejä Cousinssilta. Hyökkäyksen linja ei ole tarpeeksi hyvä, jotta Cousins pystyisi ottamaan drop backeja snapista toiseen, saati pelaamaan shotgunista jatkuvasti. Arizonan erittäin nopea puolustus ja heidän kykynsä luoda painetta pelinrakentajalle antavat kotijoukkueelle selvän edun sekä mahdollisuuden hypätä heti kuskin paikalle. 

Mikäli hyökkäys toimii kuten ensimmäisellä viikolla, ottelu voi nopeasti karata Minnesotan ulottumattomiin. 

Murray tulee liikuttamaan palloa aivan varmasti ja kellon hallinta on Arizonan käsissä alusta alkaen. Tämä on juuri sellainen kombo vieraskentällä missä Vikings sekä Cousins ovat olleet suurissa vaikeuksissa jo useampana kautena. Liian moni asia kasaantuu tässä otteluparissa Vikingsia vastaan jo ennakkoon ja joukkue vaatii jokaisen avainpelaajan kentälle taistellakseen hyviä joukkueita vastaan vieraskentällä. 

Ilmaiset NFL vihjeet tarjoavat jo toista viikkoa rahaa pankkiin kauden alkuun, kun Arizonan kotivoitto -3,5 tasoituksella tuntuu tässä vaiheessa liian hyvältä mahdollisuudelta jättää välistä. Kohde löytyy monilta sivustoilta, mm. Betsafe, Unibet, Coolbet.

Arizona Cardinals -3,5

Betsafe 1.91