19.11.2020
klo
NFL
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals over 57,5
Unibet | 1.98
ASETA VETO

Lähtökohdat

Arizona Cardinals otti kauden sykähdyttävimmän voiton (32-30), kun kotona kaatui viimeisten sekuntien Hail Marylla Buffalo Bills. Kellossa oli 0:11, kun Kyler Murray otti shotgun snapin, liikkui vasemmalle pelaten itselleen lisää aikaa, väisti buffalon pelaajan taklauksen ja heitti 49yd rajalta pallon kohti maalialuetta. 

Maalialueella oli WR DeAndre Hopkins ja häntä puolusti kolme Buffalon pelaajaa. Kauden uskomattomin koppi puolustajien välistä takasi voiton kotijoukkueelle ja viimeistään nyt D-Hop on nostanut itsensä parhaimmaksi laitahyökkääjäksi koko liigassa – kaveri on aivan uskomaton illasta toiseen.

Seattle Seahawks saapuu otteluun hävittyään kaksi edellistä ottelua. Sunnuntain peli Ramsseja vastaan oli Seattlen hyökkäykseltä ja erityisesti Russell Wilsonilta kauden heikoin esitys. Kuusi säkitystä, nolla TD:tä ja kaksi INT eivät riitä kantamaan Seattlea voittoon, kun heidän puolustuksensa on vastaantulija illasta toiseen.

Iso osa kunniasta kuuluu myös Ramssien puolustukselle, joka pelasi kenties jopa kauden parhaan pelinsä ja pystyi pitämään yhden liigan parhaista heittohyökkäyksistä pois maalialueeltaan. Torstai-perjantai yön peliin Seattle saa todennäköisesti takaisin paljon odotetun RB:n Chris Carsonin ja mikäli hän pelaa, näemme varmasti tasapainoisemman Seattlen hyökkäyksen.

Ennakko

TNF-ottelussa ratkaistaan toistaiseksi NFC Westin uusi kärkijoukkue. Tällä hetkellä molemmat joukkueet ovat voittaneet kuusi ottelua ja hävinneet kolme. Ensimmäisen kohtaamisen Arizona vei nimiinsä jatkoajalla luvuin 37-34. Arizona Cardinalsien hyökkäys saa vastaansa Seattlen puolustuksen, joka ei ole pystynyt pysäyttämään heittoa vielä kertaakaan tällä kaudella. 

Laitahyökkääjät Hopkins, Fitzgerald, Kirk tulevat olemaan isossa roolissa ja Murray löytää heidät vapaina varhain sekä usein. Cardinalssien hyökkäys on ollut äärettömän tehokas, mikäli vastustajan heittopuolustus sijoittuu liigan häntäpäähän. Seattlea vastaan 360yds, Jetsejä 380 yds, WSH 286yds ja tämän lisäksi heidän hyökkäyksensä on muuttunut vaarallisemmaksi red zonella kauden edetessä Kyler Murrayn liikuttaessa palloa juosten (10 TD:tä juosten).

  •          Arizona Offense Total Yds/G: 425,4 (rank 1/32) / Points scored/G: 29,6 (rank 7/32)
  •          Seattle Offense Total Yds/G: 405,9 (rank 3/32) / Points scored/G: 32,2 (rank 1/32)
  •          Arizona Defense Total Yds/G: 370 (rank 16/32) / Points allowed/G: 23,3 (rank 9/32)
  •          Seattle Defense Total Yds/G: 448,3 (rank 32/32) / Points allowed/G: 29,6 (rank 28/32)

Seattlen kohdalla puhutaan koko liigan suurimmasta erosta hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Tällaisella hyökkäyksellä tulisi dominoida suurinta osaa peleistä, mutta puolustuksen takia joukkue joutuu illasta riippumatta shoot-outtiin ja liian paljon jää Russell Wilsonin harteille. TNF:ssä on luvassa todella isolukuinen ilta ja voittava joukkue tulee tekemään 32+ pistettä. 

Arizonan menetti myös heidän ehdottoman luottopelaajansa DT Corey Petersin puolustuksen linjasta, mikä saa varmasti Seattlen kokeilemaan juoksuttamista suoraan linjan keskeltä. Chris Carson tunnetaan nimenomaan vahvana juoksijana taklausten välillä ja mikäli mies on palautunut kunnolla loukkaantumisesta tulemme näkemään tasapainoisinta Seahawks hyökkäystä moneen viikkoon.

Kohteena tähän valikoitui:

Seattle Seahawks – Arizona Cardinals over 57,5 kertoimella 1.98 | Unibet