26.11.2020
klo
NFL
Houston Texans -3,5
Unibet | 1.98
ASETA VETO

Lähtökohdat

Kiitospäivän otteluun saapuu kauden huonoimman ottelun pelannut Detroit Lions, kun Carolinaa vastaan joukkue jätettiin pisteittä (20-0 vierastappio). Pelissä mikään ei sujunut Detroitin suuntaan ja kauden teemana ollut epätasaisuus näkyi läpi ottelun. Matthew Staffordin (QB) tilastot ottelusta eivät myöskään mairittele: 5 säkitystä, 178 yds, 5,4 yds/yritys. Tällaisella QB-pelillä ja olemattomalla juoksupelillä ei pysty otteluita voittamaan tässä liigassa. Kiitospäivän otteluita Detroit on pelannut vuodesta 1934 asti ja tähän vuoteen joukkue saapuu kolmen kiitospäivän ottelun tappioputkessa.

Houston Texans tulee Detroitin vieraaksi taas pelattuaan kauden parhaan pelinsä voittaen New England Patriotsin kotonaan 27-20. Deshaun Watson oli koko pelin todella hyvä ja pystyi liikuttamaan palloa tilanteessa kuin tilanteessa. 344 yds, 2 TD:tä ja ei säkityksiä Watsonilta johdatti Houstonin vakuuttavaan voittoon, ja pelissä näkyi Texans mitä fanit ovat koko kauden odottaneet. 

Edelliset 5 peliä Houston ja erityisesti Watson on näyttänyt paremmalta, vaikka mukaan mahtuukin tappioita. Bill O’Brienin potkut olivat siunaus koko seuralle – positiivisia viestejä on kuulunut treeneistä myös tällä viikolla, kun joukkue on saanut hyviä onnistumisia läpi viikon. JJ Watt pelasi myös kauden parhaan pelinsä New Englandia vastaan, ja tämä ei enteile hyvää Detroitin hyökkäykselle, jolla oli valmiiksi jo ongelmia Carolinan puolustuksen linjaa vastaan. 

·         Detroit pelaajat ruled out: (WR): Amendola, Golladay, (CB): Okudah, Ford, (DL): Hand, Bryant

·         Houston pelaajat ruled out: (WR): Stills, Cobb (2QB): McCown

·         Merkittävin game time decision: Detroit Lions (RB) D’Andre Swift

Ennakko:

Molemmat joukkueet saapuvat peliin lyhyen viikon jäljiltä ja tämä yleensä näyttäytyy hieman epätyypillisinä virheinä joukkueiden pelissä, kun pelisuunnitelmien hiomiseen ei ole pystytty käyttämään samaa aikaa mitä normaalilla viikolla. Pelistä on odotettavissa hieman rikkonaisempaa kuin yleensä ja tässä kohtaa Houstonin hyvä peli edellisellä viikolla nousee isoon arvoon. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa vain kerran nykyisten pelinrakentajien alaisuudessa ja vuonna 2019 voiton vei nimiinsä Deshaun Watson luvuin 30-23.

Detroitin hyökkäyksen poissaolot Golladay/Amendola pelaavat suoraan Houstonin defensen pussiin. Staffordilla ei ole hänen suosikki kohdettaan käytettävissä, kun Golladay puuttuu ja varsinkin isojen ”chunk plays” puuttuessa pallon liikuttaminen tulee olemaan ison työn takana myös tällä viikolla. Amendolan poissaolo tulee näkymään 3rd down tilanteissa missä Stafford on viikosta toiseen turvautunut lyhyeen 5-15yds checkdown heittoon Amendolalle. 

Mikäli Swift vielä jää ottelusta pois häviää Detroitilta myös heidän juoksupelinsä ja ylämäestä tulee liian iso kiivettäväksi.

Houstonilla varmasti poissa ovat (WR) Stills sekä Cobb taitopelaajista, mutta pelaavat laitahyökkääjät Fuller ja Cooks ovat osoittautuneet Watsonille suosikkikohteiksi, ja se tulee näkymään tässäkin ottelussa isojen pelien mukana. Detroitilta puuttuu myös heidän 1st round pick tältä vuodelta eli CB Jeff Okudah ja tämä entisestään vaikeuttaa heidän puolustuksensa tehtävää pysäyttää Watson & Co.

Kiitospäivän otteluun kohteeksi Houston Texans -3,5 ja tämä kohde löytyy pelattavana: Unibet kertoimella 1,98