7.11.2020
klo
NFL
Pittsburgh Steelers -14
Unibet | 1.90
ASETA VETO

Lähtökohdat

Dallas Cowboysin (2-6) kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden todella huono ja loukkaantumisten runtelema. Dak Prescottin ja Andy Daltonin loukkaantumiset sysäsivät aloittavaksi pelinrakentajaksi edellisessä ottelussa Eagelssiä vastaan Ben DiNuccin. Otteluun Steelerssiä vastaan pelinrakentaja tulee kolmikosta DiNucci/Gilbert/Rush. Keneen tahansa valinta osuu, on hän erittäin vaikean paikan edessä, kun vastaan asettuu NFL:n top 6 puolustus jokaisella mittarilla.

Pittsburgh Steelers (7-0) saapuu otteluun iso voitto takataskussa, kun edellisellä kierroksella kaatui Baltimore Ravens jännittävien vaiheiden jälkeen 24-28. Steelerssien pelaaminen hyökkäyssuuntaan on erittäin tehokasta ja tasapainoinen hyökkäys on onnistunut tällä kaudella ottamaan suurimman taakan pois pelinrakentaja Ben Roethlisbergerin harteilta. Hyvillä juoksupeleillä James Connerilta (4,9 YDC) avataan heittopeli kahdelle erinomaiselle WR:lle JuJu Smith-Schusterille sekä rookie Chase Claypoolille.

 Ennakko

Steelers puolustus on tällä hetkellä yksi liigan vaarallisimpia sekä tasaisimpia. T.J Wattin ja Cam Heywardin johtama linja on vaarallinen jokaisella snapilla ja aiheuttaa kaaosta vastustajan linjan takana. Tämä onkin iso syy miksi Steelerssien secondary on saanu jo 10 syötönkatkoa tällä kaudella. Tulemme näkemään paljon 3rd & long tilanteita missä Cowboys on pakotettu heittämään ja näissä hetkissä pääsevät pelaajat kuten T.J Watt, Cam Heyward ja Minkah Fitzpatrick oikeuksiinsa. Steel Cityn ylpeyden puolustus johtaakin liigaa 30 säkityksellä ja tuota lukemaa tullaan päivittämään tämän ottelun jälkeen.

  •         Dallas giveaways: 18 (11 Fumbles & 7 Interceptions & rank 32/32)
  •         Steelers takeaways: 13 (10 Interceptions & 3 Forced Fumbles & rank 7/32)
  •         Dallas defense: 33.3 PTS/G (rank 32/32)
  •         Steelers Offense 30.1 PTS/G (rank 5/32)

Dallasin hyökkäys tulee olemaan pelissä juoksupainotteinen, ja he pyrkivät antamaan Ezekiel Elliotille (3,9 YPC) vastuuta mahdollisimman paljon. Steelers HC Mike Tomlin kommentoi viikolla, että ensimmäinen asia on pysäyttää Elliott ja sitä kautta pakottaa Dallas yrittämään enemmän heittopelejä. Edellisessä kahdessa ottelussa Boys’ ei ole onnistunut tekemään TD:tä juosten tai heittäen ja mikäli tämä trendi jatkuu, on sunnuntai-illasta tulossa todella pitkä.

Steelers on tällä hetkellä joukkueena jokaisella osa-alueella selkeästi parempi ja peli tulee nopeasti karkaamaan Cowboyssien käsistä. Tämä ottelu on ennakkoon omissa papereissani epätasaisin ja on mahdollista nähdä jopa kauden rumimmat lukemat Dallasin kotikentällä AT&T Stadiumilla.