13.12.2020
klo
NFL
Jaguars – Titans Over 51,5
Unibet | 1.90
ASETA VETO

Lähtökohdat

Tennessee (8-4) saapuu otteluun hävittyään Cleveland Brownssille rumasti kotistadiumillaan 35-41. Ottelu oli käytännössä ohi jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun tilanne oli vierailijoiden hyväksi 38-7. Titans puolustus oli pelissä täysin vastaantulija ja heidän suurin ongelmansa eli paineen saaminen pelinrakentajalle koitui heidän kohtalokseen, kun Baker Mayfield kuritti Titansseja 334 yds & 4 TD:n verran. 

Puolustuksen syötönkatkojen ja säkitysten puuttuminen antoi Clevelandille liian ison kontrollin kelloon sekä jätti oman hyökkäyksen todella ison paineen alle onnistua jokaisella drivellä. Tennesseen joukkuetta ei ole rakennettu voittamaan otteluita takaa-ajo asemasta ja se näkyi tässä pelissä. Ainoana positiivisena asiana voidaan nostaa toisen puolikkaan pisteet ja mikäli unohdamme ottelun tilanteen tässä vaiheessa, niin se on asia minkä päälle yksilöt kuten WR Corey Davis (182 yds, 1 TD) pystyvät rakentamaan.

Jacksonville (1-11) tulee otteluun 11 ottelun tappioputkessa vaikkakin edellisellä kierroksella he pelasivat parhaan pelinsä hetkeen, kun hävisivät Minnesotalle jatkoajan päätteeksi 27-24. Jaguars taisteli molemmin puolin palloa ja heillä oli omat mahdollisuutensa voittaa peli, mutta viimeisen sekunnin epäonnistunut FG-yritys vei ottelun jatkoajalle. 

Jaguars puolustus pelasi juoksua vastaan yllättävän hyvin ja koko liigan kuumin RB Dalvin Cook joutui työskentelemään 120 yd eteen (32 yritystä / 3,8 YDC). Heittoa vastaan puolustuksella on edelleen paljon parannettavaa ja isoimmat ongelmat tulevat vastustajien taitavia laitahyökkääjiä vastaan ns. ”crossing routeissa”.

Ennakko

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran peliviikolla 2 ja tämän kohtaamisen nimiinsä vei Tennessee luvuin 33-30. Joukkueet pelaavat samassa divisioonassa, joten pelaajat sekä valmentajat ovat tuttuja toisilleen. Lisäksi olemme loppupäässä kautta, niin emme tule näkemään kummaltakaan joukkueelta mitään täysin uutta ja ottelu tuleekin ratkeamaan pitkälti siihen, kumpi pystyy pysäyttämään vastustajan juoksupelin. 

Molemmat joukkueet ovat kärsineet todella huonosta puolustuksesta ja ainoa asia mikä tekee eron joukkueiden välillä, on pelinrakentaja ja keskushyökkääjä. Tannehill & Henry vs Glennon & Robinson on sunnuntaina ratkaisevassa roolissa ja etu menee tässä tapauksessa selkeästi Tannehillin ja Henryn hyväksi.

  •          Jaguars Defense 29,3 PPG (rank 29/32)
  •          Titans Defense 27,2 PPG (rank 25/32)
  •          Jaguars Offense 20,9 PPG (rank 27/32)
  •          Titans Offense 29,9 PPG (rank 3/32)

Pelissä molemmat joukkueet tulevat kokeilemaan alkuvaiheessa isoja pelejä ilmassa ja tukevat tätä tehokkaalla juoksupelillä. Titanssien etu on ehdottomasti juoksun pelote play action peleissä ja Jaguarssin on pakko koittaa pelata tätä pois. Se taas avaa Tannehillille mahdollisuuden pitää palloa itse ja hakea isoja pelejä AJ Brownille sekä Corey Davisille. Molemmat pelaajat ovat näyttäneet kykynsä isoihin peleihin, ja tässä on match up missä heillä tulee olemaan etu puolellansa.

 Ottelu tulee kulkemaan Tennsseen hallinnassa, mutta uskon Jacksonvillen pystyvän hyödyntämään Jay Grudenin pelikirjaa ja löytämään selkeät heikkoudet Tennesseen puolustuksesta. Ottelusta on odotettavissa kaikilla mittareilla iso lukuista ja näiden joukkueiden historia on sen myös näyttänyt, että peleissä voi käydä mitä vain. Uskon, että näemme yllättävän viihdyttävän pelin kahden AFC-South divisioonan joukkueen välillä.

Tähän valikoitui kohteeksi Jaguars – Titans Over 51,5 kertoimella 1,90. Kohde on pelattavissa: Betsafe, Unibet