16.11.2020
klo
Ystävyysottelu
Usa – Panama 1
Unibet | 1.70
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Usa vs Panama | 16.11.2020

Tänään 16.11. klo 21.45 alkaen käydään ystävyysottelu Usan sekä Panaman välillä. Ottelu pelataan Itävallassa Wiener Neustadt -stadionilla. Usa löytyy tilastoista paikalta 22, kun taas Panama sijoittuu sijalle 77. Viime vuosina Usan joukkueeseen on saatu kovia nimiä, jotka löytyvät Euroopan ulkopuolelta. Panama ei ole vielä kyennyt samaan ja sijoitus onkin useita tasoja alempana kuin illan vastustajalla. Usa:lla on hyvät lähtökohdat illan otteluun ja sitä voidaankin pitää ennakkosuosikkina.

Usa

Juuri ennen kuin korona pyyhkäisi maailmalle, Usa päihitti Costa Rican numeroin 1–0 ystävyysottelun merkeissä. Sitä ennen Usa voitti oman lohkonsa CONCACAF Kansojen Liigassa. Joukkueella oli pitkä tauko ennen viime torstain ottelua Walesia vastaan Liberty-stadionilla Swanseassa, jossa Usa vei peliä ylivoimaisesti. Ottelu päättyi kuitenkin maalittomana, mutta Usa hallitsi palloa 61 prosenttia peliajasta. Usa myös pääsi laukomaan enemmän potkuja kohti maalia. On vaikuttavaa, että Usa pystyy hallitsemaan Walesia edellisen ottelun tapaan, mutta toki täysin mahdotontakaan se ei ole.

Usa on laittanut maaliinsa Zack Steffen, joka vastikään siirtyi pelaamaan Manchester Cityn riveihin. Usan joukkueesta löytyy myös Sergino Dest, joka vaihtoi paikkaa FC Barcelonan riveihin sekä Matt Miazga, joka pelaa Anderlecht-joukkueessa (lainassa Chelsealta). Myös John Brooks (Wolfsburg) sekä Anton Robinson (Fulham) pelaavat Usan joukkueen mukana. Keskikentältä löytyy Yunus Musan, joka on viettänyt aikaa Valencian väreissä. Tyler Adams (Leipzig) on mukana, kuten myös Weston McKennie, joka pelaa Christiano Ronaldon kansssa Juventuksessa. Hyökkäyspäässä on Giovanni Reyna (Dortmund), Timothy Weah (Lille), Christian Pulisic (Chelsea) sekä Konrad de la Fuente, joka on Barcelonan 19-vuotias lahjakas lupaus.

Panama

Usan joukkue on täynnä tunnettuja pelaajia, kun taas Panamalta niitä ei juurikaan löydy. Joukkueen pelaajat pelaavat tällä hetkellä seuraavissa liigoissa: Uruguay, Itävalta, Malta, Chile, Belgia, Consta Rica, Espanjan 2. divisioona, Ecuador sekä Panama. Joukkueesta on hankala nostaa esille nimiä, kuten Usan kohdalla pystytään tekemään. Panamalla on takanaan niin ikään ystävyysottelu, joka pelattiin Japania vastaan. Panama hävisi kyseisen pelin lukemin 0–1. Vastaavanlaisia lukemia voidaan odottaa myös illan pelissä, jossa Usan nimekäs joukkue ottaa pelin heti mitä luultavimmin hallintaansa.

Vetovihje: Usa – Panama 1 | 1.70 | Panos 1 yksikkö | Unibet