9.11.2020
klo
Superettan
Umeå FC vs GIF Sundsvall: Yli 2,5 maalia
Rabona | 1.90
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 9.11.- Umeå FC vs GIF Sundsvall

Ruostin Superettan jatkuu maanantaina 9.11. usealla otteluslla ja yksi niistä on Umeån sekä Giffarnan välillä käytävä peli klo 20.00 alkaen.

12 pistettä jäljellä. 6 pistettä tarvitaan turvalliselle maaperälle pääsemiseksi. Umeån tulevat pelit näyttävät joukkueen kannalta haasteellisilta, sillä jokainen niistä pitäisi voittaa. Tasapeleihin ei ole varaa.

Giffarnan mahdollisuudet seuraavaan liigaan nousemiseksi ovat paremmat, mutta heillä olisi sama tavoite edessä kuin illan vastustajallakin. Kaikki pelit pitää voittaa ja Öster - Jönköpings Södra -ottelu tulisi mennä aivan plörinäksi. Kyseinen toive voi olla turha, mutta uskoa pitää olla, joka parhaiten lähtee käyntiin voittamalla omat ottelut.

Ilmaiset jalkapallovihjeet 9.11.- Umeå FC vs GIF Sundsvall

Giffarna

GIF Sundsvall on liigan parhaiten maaleja tekevä joukkue, sillä pelaajat ovat laukoneet vähintään 3 maalia 17/26 pelissä. Tästä on kiittäminen ainakin Pontus Engblomia, jota maalitalkoissa ovat auttaneet Blomberg sekä Berg. Maaleja on syntyny 23/26 ottelussa. GIF Sundsvall on lähes tasoissa liigan parhaiten joukkueiden kanssa, vain Degerfors on laukonut enemmän maaleja. Toisaalta vain kuusi muuta joukkuetta on päästänyt maaleja enemmän sisään kuin Giffarna.

Umeå

Illan otteluisäntä sen sijaan ei ole aivan yhtä maaliorientoitunut kuin vastustajansa. Vain 11/26 ottelussa joukkue on saanut aikaiseksi vähintään 3 maalia. Yhdessä Ljungskilen kanssa he ovat laukoneet vähiten maaleja liigassa tällä kaudella, joten verkko ei ole juurikaan heilunut vastustajan päässä. Otteluisännältä löytyy taskustaan myös muutamia kilpailukieltoja, jotka on langetettu Ahmetovicille, Jorge Julialle sekä Sahlinille. Tilanne on valitettava, eikä paranna lähtökohtia illan otteluun. Siitä huolimatta pelissä tulee antaa kaikki ja lähteä hakemaan voittoa, tai pelit voivat joukkueen osalta olla kokonaan tässä. Vaikka kausi on takkuillut, on joukkue pystynyt tekemään myös kelposuorituksia. Peleissä on kuitenkin syntynyt aivan liikaa tasapelejä muiden joukkueiden tasoon nähden. Illan ottelussa tasapelikin voi olla liikaa pyydetty, ottaen huomioon lähtökohdat otteluun.

Peliareenan tekonurmea on haukuttu muutamaan otteeseen ja sen kerrotaan olevan jäätävän kylmä. Kummallakin joukkueella on kiikarissaan voitto, eikä tasapeliin ole puolin ja toisin varaa. Ottelusta voidaan odottaa maalirikasta ja todennäköisesti peliminuutit myös venyvät yliajalle.

Vetovihje: Yli 2,5 maalia ottelussa | 1.90  | Rabona  | Panos 1 yksikkö