24.12.2020
klo
Turkin Superliiga
Sivasspor – Genclerbirligi: X2
Nordicbet | 2.05
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Turkin Superliiga: Sivasspor – Genclerbirligi | 23.12.2020

Jouluaattona 24.12.2020 klo 15 voi seurata kinkun syömisen ja joululaulujen yhteydessä Turkin Superliigan ottelua Sivassporin ja Genclerbirligin välillä. Kumpikin joukkue on tilastoissa juuri tarvitun pistemäärän yläpuolella, mutta kummankaan joukkueen ei todellisuudessa pitäisi olla näin pohjalla. Kumpikin joukkue on kuitenkin parantanut pelaamistaan viime aikoina ja onnistunut nousemaan ylöspäin. Joukkueet ovat tasoltaan hyvin samanlaisia, jouluaaton ottelusta tulee varmasti tasavertainen.

Sivasspor

Yksi syy, miksi Sivassporin kausi ei ole sujunut vieläkään 12 pelin jälkeen on se, ettei joukkue ole kyennyt yhdistämään Turkin Superliigan -pelejä yhteen Eurooppa-liigan pelien kanssa. Eurooppa-liigassa Sivasspor on kohdannut Villarrealin, Maccabi Tel Avivin sekä Qarabagin, mutta tipahti pudotuspeleistä jäädessään lohkon kolmanneksi. Tämän jälkeen pelit Turkin liigan puolella ovat hiukan parantuneet. Peli Anatlyasporia vastaan päättyi maalittomana, kun taas peli Konyasporia vastaan voitettiin 1–0. Sivasspor on voittanut kolme edellistä peliään.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Turkin Superliiga: Sivasspor – Genclerbirligi | 23.12.2020

Genclerbirligi

Genclerbirligi on parantanut pelaamistaan niin ikään. Joukkueella on takanaan kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Liigan alkaessa joukkueella oli suuria ongelmia saada aikaiseksi maaleja, mutta pitkään jatkunut puolustuspeli on alkanut vähitellen muuttua hyökkäyspainotteiseksi. Myös keskikenttäpelaajat ovat lähteneet maalitalkoisiin mukaan, joten maalien hankkiminen ei ole yksin hyökkääjien harteilla. Peli Alanyasporia vastaan voitettiin luvuin 2–1 ja tämän jälkeen joukkue on voittanut muut pelinsä.

Kummallakin ottelun osapuolella on erittäin hyvät mahdollisuudet kivuta pistetaulukossa ylöspäin. Kumpikin joukkue on selkeästi osoittanut kehittymisen merkkejä. Monet näkevät ottelun ennakkosuosikkina Sivassporin, mutta yhtä lailla Genclerbirligi haluaa myös voittaa pelin. Vastoin monien uskomuksia Sivassporia kohtaan, ottelun vedonlyöntiä voi lähteä tekemään Genclerbirligin kannalta.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Sivasspor: Mamadou Samassa, Marcelo Goiano, Aaron Appindangoyé, Robin Yalçın, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Claudemir de Souza, Fayçal Fajr, Erdoğan Yeşilyurt, Olarenwaju Kayode & Max Gradel.

Genclerbirligi: Kristoffer Nordfeldt, Ömürcan Artan, Arda Kızıldağ, Halil İbrahim Pehlivan, Pierre-Yves Polomat, Berat Özdemir, Piris Da Motta, Daniel Candeias, Murat Yildirim, Sefa Yılmaz & Bogdan Stancu.

Vetovihje: Sivasspor – Genclerbirligi: X2 | 2.05 | Panos 1 yksikkö | Nordicbet