7.1.2021
klo
Turkin Superliiga
Fenerbahce – Alanyaspor: 1
NordicBet | 2.25
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Turkin Superliiga: Fenerbahce – Alanyaspor | 7.1.2021

Turkin Superliiga jatkuu tänään torstaina Fenerbahcen ja Alanyasporin välisellä ottelulla klo 18 alkaen. Fenerbahce toimii illan otteluisäntänä. Kotijoukkue on tällä hetkellä pistetaulukossa sijalla neljä. Heillä on yksi peli vähemmän pelattuna kuin illan vastustajalla Alanyasporilla. Kummallakin joukkueella on takanaan iso voitto ja molempien pelit ovat sujuneet varsin hyvin kuluneella kaudella. Fenerbahcea voisi kuitenkin pitää vahvempana sekä terävämpänä joukkueena, erityisesti hyökkäyspuolella. Illan vedon voikin lähteä tekemään kotijoukkueen puolesta.

Fenerbahce

Fenerbahce on laukonut maaleja kahdella edellisessä pelissään ja ne ovat päättyneet 4–1 voittoon Basaksehiria ja 3–0 Kasimpasaa vastaan. Voitot ovat varsin kunnioitettavia, vaikka ne ovat tulleet joukkueita vastaan, jotka sijoittuvat pistetaulukon alemmalle puolelle. Kärkihyökkääjä Mame Baba Thiam on kovassa vireessä ja teki kaksi maalia edellisessä pelissä Kasimpasaa vastaan. Fenerbahcella on kasassa varsin kova joukkue, joka lähtee tavoittelemaan Mestarien Liigan pelipaikkoja sekä 20. liigakautta joukkueelle.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Turkin Superliiga: Fenerbahce – Alanyaspor | 7.1.2021

Alanyaspor

Alanyasporin kausi lähti erittäin hyvin käyntiin, mutta on kääntynyt tämän jälkeen alavireeseen. Joukkueen kokoonpano ei ole toiminut yhtä hyvin ja se on menettänyt tärkeitä pisteitä. Joukkue on onnistunut saamaan vain neljä pistettä, neljässä edellisessä pelissä. Kaksi näistä peleistä hävittiin Denizlisporia sekä Gaziantepia vastaan. Vieraspelit ovat sujuneet heikosti ja takana onkin neljä hävittyä vieraspeliä. Kyseiset häviöt ovat tulleet paljon heikompia joukkueita, kuin Fenerbahcea vastaan, joten illan pelikuviot voi arvata ainakin osittain jo tässä vaiheessa.

Alanyasporin voikin olla varsin vaikeaa koittaa kääntää trendi omaksi edukseen, vaikka heillä olikin hyvä 3–0 voitettu peli Basaksehiria vastaan. Vieraspelit ovat takunneet ja vaikeuksia on tiedossa vahvaa Fenerbahcea vastaan. Fenerbahcen tulisikin ottaa illan ottelusta varsin kevyesti pisteet kotiin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Fenerbahce: Altay Bayindir, Sadik Ciftpinar, Luiz Gustavo, Marcel Tisserand, Nazim Sangare, Mert Hakan Yandas, Ozan Tufan, Ferdi Kadioglu, Dimitrios Pelkas, Enner Valencia & Mame Baba Thiam.

Alanyaspor: Jose Marafona, Juanfran Moreno Fuertes, Steven Caulker, Giorgos Tzavellas, Jacques Francois Moubandje, Salih Ucan, Manolis Siopis, Efkan Bekiroglu, Anastasios Bakasetas, Davidson & Adam Bareiro.

Vetovihje: Fenerbahce – Alanyaspor: 1 | 2.25 | Panos 1 yksikkö | NordicBet