14.10.2021
klo
20.00
Superettan
J Södra – GIF Sundsvall
Sundsvall eniten kulmapotkuja
LeoVegas 2.60
Oikein
ASETA VETO

J Södra – GIF Sundsvall

Klo 19 alkaen tänään torstaina 14.10.2021 voidaan sukeltaa Ruotsin Superettanin pariin, jossa J Södra ja GIF Sundsvall kohtaavat toisensa. 

Vaikuttaa hiukan siltä, että panokset on asetettu melko korkealle. Tilaston kakkonen Sunsdvall on laittanut kovat tavoitteet vuodelle 2022. J Södra puolestaan löytyy tällä hetkellä tilaston kahdeksannelta paikalta ja matkaa löytyy niin ylös kuin alaspäinkin. Illan isännälle tuleva peli on ehkä enemmänkin oman arvonsa säilyttämistä.

GIF Sundsvall

Voisi sanoa, että Sundsvall on hiukan jopa ylisuorittanut viime aikoina. Joukkueesta löytyy vahvaa osaamista hyökkäyspuolelta, Hallenius sekä Engblom ovat kantaneet joukkueen peliä eteenpäin näyttävästi. J Södra puolestaan rakentaa joukkuettaan uudelleen ja pelaaminen on ollut vähän hakemista puoleen ja toiseen. Toisaalta mistään alisuorittamisestakaan ei voida puhua eikä joukkue yleensä anna niin helposti periksi, varsinkaan kotipeleissä. Pelistä voidaan odottaa varsin tasavertaista, vaikka kertoimet eivät tämän puolesta juuri puhukaan. Jos Sundsvall ottaa pelin hallintaan heti alusta lähtien, voi tiedossa olla paljon kulmapotkuja. Jos taas ottelussa mennään pitkään tasapelissä tai peli kääntyy kotijoukkueen johdoksi, voi Sundsvallille olla tiedossa yhäkin enemmän kulmapotkutilanteita. 

J Södra

J Södra on tilastojen pohjalla omien kulmapotkutilanteiden suhteen per peli, mutta puolestaan onnistuu taas luomaan usein kulmapotkutilanteita. Joukkueella on myös paljon torjuttuja potkuja maaleja kohden, mikä yleensä on tavallista joukkueilla, jotka aiheuttavat paljon kulmapotkutilanteita. 

Toisaalta Sundsvall ei ole myöskään mikään huippujoukkue kulmapotkujen suhteen, mutta tilastollisesti kuitenkin hiukan parempi kuin J Södra. Sunsdvall on pelityyliltään melko suoraviivainen, suoraan maalia kohden hyökkäysparin voimin. 

Lähtökohdat illan otteluun

Illan pelin kotijoukkue ei välttämättä lähde ennakkosuosikkina peliin kulmapotkujen suhteen, mutta samalla 2.60 kerroin Sundsvallille on yhtä lailla melko korkea. Kun joukkueet viimeksi kohtasivat, voitti Giffarna kulmapotkupelin lukemin 8-2 ja hallitsi palloa enemmän. Jos illan ottelusta tulee samankaltainen, J Södra pääsee johtoon tai tilanne etenee pitkään tasapelitilanteessa, on vieraalle tarjolla useita kulmapotkutilanteita.

Vetovihje: Sundsvall eniten kulmapotkuja | 2.60 | Unibet, LeoVegas ja Expekt.