13.11.2020
klo
Kansojen Liiga
Sveitsi vs Espanja: 2
Bethard | 1.95
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Sveitsi vs Espanja | 13.11.2020

Baselissa, Sveitsissä käydään isäntämaan sekä Espanjan välinen ottelu, Kansojen Liigan merkeissä. Ennen koronaa Espanja sijoittui tilastoissa neljänneksi ja Sveitsi puolestaan neljänneksitoista. Espanja johtaa lohkoa seitsemällä pisteellä, kun Sveitsi on viimeisenä vain kahdella pisteellä. Ei ole kovinkaan vaikeaa vetää johtopäätöstä siitä, kumpi joukkue lähtee vahvempana huomenna lauantaina klo 21.45 alkaen.

Sveitsi

Kausi vaikutti alussa melkoisen haastavalta Sveitsille, joka kohtasi tällä kaudella sekä Espanjan, Saksan että Ukrainan. Sveitsi on hävinnyt ottelunsa vierasjoukkueena Ukrainaa sekä Espanjaa vastaan, mutta onnistui päihittämään kummankin kotikentällään. Saksa taipui joukkueen edessä myös vieraspelissä. Viimeisimpänä Sveitsi pelasi ystävyysottelun Belgiaa vastaan, joka oli kummankin joukkueen hallintaa vaihtelevasti. Sveitsi onnistui pitämään palloa pitkälti itsellään, ja onnistuikin lopulta voittamaan pelin 2–1.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Sveitsi vs Espanja | 13.11.2020

Espanja

Espanja johtaa lohkoa tällä hetkellä, vain yhden pisteen etumatkan verran Saksasta. Voitto tulevasta pelistä antaisi hyvän lähdön liigan finaalipeleihin, jota joukkue varmasti lähteekin tavoittelemaan. Kotipeli Saksaa vastaan päättyi lukemin 1–1. Espanja kykeni voittamaan Ukrainan sekä Sveitsin hienosti ilman yhtään päästetty potkua omaan maaliin. Sen jälkeen edessä oli kuitenkin häviö Ukrainaa vastaan vieraspelissä. Espanja on pelannut kuluneella viikolla ystävyysottelun Hollantia vastaan, joka päättyi lukuihin 1–1. Espanja kykeni luomaan pelissä useita hyviä tilanteita, mutta ei kuitenkaan pystynyt viimeistelemään voittoaan.

Lähtökohdat lauantain peliin

Sveitsi tulee pelaaman lauantain ottelun Espanjaa vastaan ilman tärkeää toppariaan Fabian Schäriä, joka pelaa Newcastlelle. Schär on lahjakas ja merkittävä pelaaja eikä hänelle löydy vastaavanlaista korvaajaa. Espanjan joukkueesta puolestaan puuttuu Ansu Fati, mutta kyseisellä joukkueella löytyy pakastaan paljon mahdollisia korvaavia pelaajia. Kumpikin joukkue, sekä Espanja että Sveitsi on voittanut omat lohkonsa em-kisojen karsintaotteluissa selkeästi. Sveitsi tulee tarjoamaan kovan vastuksen Espanjaa vastaan, mutta joukkueiden väliltä löytyy kuitenkin paljon eroavaisuuksia. Onkin odotettavissa, että vieras vie otteluisäntää tässä pelissä.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Sveitsi: Yann Sommer, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodríguez, Steven Zuber, Remo Freuler, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Mario Gavranović & Haris Seferović.

Espanja: David De Gea, Héctor Bellerín, Sergio Ramos, Pau Torres, Sergio Reguilón, Mikel Merino, Sergio Busquets, Mikel Oyarzabal, Ferran Torres, Marco Asensio & Álvaro Morata.

Vetovihje: Sveitsi vs Espanja: 2 | 1.95 | Panos 1 yksikkö