7.12.2020
klo
Serie A
Fiorentina – Genoa: 1
888sport | 1.78
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Serie A: Fiorentina – Genoa | 7.12.2020

Uuden viikon pääsee käynnistämään tänään maanantaina klo 21.45 Italian Serie A:n merkeissä, Fiorentinan ja Genoan välillä. Kyseessä on tilastojen kahden pohjimmaisen joukkueen taisto, joilla kummallakin on takanaan hävittyjä otteluita. Fiorentinalla on hienoinen etumatka; joukkueella on yhteensä kahdeksan pistettä, yhdeksän pelin jälkeen. Genoalta löytyy neljä häviötä ja pisteitä siltä löytyy yhteensä viisi.

Fiorentina

Fiorentinan valmentaja Cesare Prandellilla ei ole ollut kovin helppo paluu Fiorentinan johtoon. Joukkue hävisi hiukan yllättävästi pelinsä Beneventoa vastaan ja tämän jälkeen toisen pelin Milania vastaan. Fiorentina ei ole hyödyntänyt peleissä syntyneitä tilanteita, eikä ole siis kyseisen kahden pelin aikana laukonut maaliakaan. Kyseinen ongelma on ollut Fiorentinalla jo ennen Prandellillaa, mutta ehkäpä suuntaan saadaan lopulta muutos, tulevassa pelissä Genoaa vastaan.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Serie A: Fiorentina – Genoa | 7.12.2020

Genoa

Illan otteluvieraalla on huolia joukkueensa suhteen. Avauspeli Crotonea vastaan voitettiin, ja tämän jälkeen seurasi kaksi tasapeliä. Loput kuusi peliä onkin hävitty ja tämä on ollut hankalaa valmentaja Rolando Maranille. Genoalla on sama ongelma kuin Fiorentinallakin, maaleja ei juuri saada syntymään. Genoa on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia, yhdeksässä pelissään. Joukkue on päästänyt potkuja omaan maaliinsa jokaisessa pelissä, lukuun ottamatta maalitonta peliä Veronaa vastaan. Keskimäärin joukkue päästää omaan maaliin kaksi potkua per peli.

Illan ottelussa Genoalta puuttuu kasa pelaajia. Domenico Criscito, Francesco Cassata ja Davide Zappacosta ovat loukkaantuneita ja ulkona pelistä. Domenico Criscito, Davide Zappacosta, Lasse Schone, Francesco Cassata sekä Mattia Destro ovat myös kaikki tällä hetkellä karanteenissa ja heidät testataan ennen pelin alkua. Heidän osallistuminen peliin on epävarmaa ja vaikka heidät saataisiinkin kentälle mukaan, ovat he olleet ulkona joukkueen harjoituksista. Miha Zajc, Valon Behrami, Davide Biraschi, Luca Pellegrini ja Marko Pjaca ovat kärsineet myös koronasta, mutta vastikään palanneet peleihin mukaan. Davide Biraschi on edelleen loukkaantuneena ja maalivahti Mattia Perin kärsii venähtäneistä lihaksista. Iso joukko pelaajia on siis ulkona Genoan riveistä.

Fiorentina ei ole Serie A:n kärkeä, mutta huomioon ottaen Genoan joukkueen pelaajatilanteen sekä Fiorentinan uuden valmentajan, ovat mahdollisuudet voittoon hyvät. Fiorentinalla on mahdollisuus saada peli pyörimään ja voitto kotiin uuden valmentajan alla, ja siihen se varmasti pyrkiikin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Fiorentina: Bartłomiej Drągowski, Cristiano Biraghi, German Pezzella, Nikola Milenkovic, Martin Caceres, Borja Valero, Gaetano Castrovilli, Sofyan Amrabat, Franck Ribéry, Dusan Vlahovic & José Callejón.

Genoa: Federico Marchetti, Edoardo Goldaniga, Cristian Zapata, Claudiu Micovschi, Andrea Masiello, Paolo Ghiglione, Nicolò Rovella, Milan Badelj, Luca Pellegrini, Eldor Shomurodov & Gianluca Scamacca.

Vetovihje: Fiorentina – Genoa: 1 | 1.78 | Panos 1 yksikkö | 888sport