19.11.2020
klo
Serie A Brasilia
Vasco – Fortaleza: 1 AH 0
Rabona | 1.65
ASETA VETO

Ilmaiset Jalkapallovihjeet

| Serie A Brasilia: Vasco da Gama – Fortaleza | 18.11.2020

Brasilian Serie A:ssa käydään torstaina 19.11.2020 klo 24.00 Suomen aikaa alkava ottelu Vascon sekä Fortalezan välillä. Joukkueet ovat melko tasavertaisia, mutta otteluisäntä Vasco lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina. Vascolla voisi kuitenkin todellisuudessa sanoa olevan tätäkin paremmat lähtökohdat peliin, sillä kyseessä on vahva joukkue kotipeleissä. Vieraaksi saapuvalla Fortalezalla on ollut kaudella ongelmia ja takana neljä häviötä. Kumpikin joukkue löytyy tilastoista keskivaiheen alapuolelta, mutta Vascolla voisi kuitenkin sanoa olevan ottelussa paremmat mahdollisuudet voittoon.

Vasco

Puoli kautta on takana ja Vascolla on taskussaan 22 pistettä, 19 pelin jälkeen. Fortalezalla puolestaan pelattuja pelejä on 20 kappaletta ja pisteitä yhteensä 24 kappaletta. Kumpaakaan joukkuetta ei voi kehua maalitekotaidoistaan ja kummallakin osapuolella on vaikeuksia pitää oma maali puhtaana. Vascon kausi lähti erityisen hyvin käyntiin kotipeleissä kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Tämän jälkeen seurasi neljä hävittyä peliä sekä yksi tasapeli. Kotipeleissään Vasco tekee keskimäärin yhden maalin sekä päästää omaan maaliin yhden potkun per peli.

Yksi Vascon onnistumisista oli peli Sport Recifea vastaan, jonka Vasco vei 2–0. Maalityöskentelyssä onnistui German Cano, joka laukoi molemmat maalit. Pelissä pallo oli myös Vascon hallussa suurimman osan ajasta.

Ilmaiset Jalkapallovihjeet | Serie A Brasilia: Vasco da Gama – Fortaleza | 18.11.2020

Fortaleza

Fortalezan kausi alkoi myös hyvin, mutta viime aikoina joukkue on kohdannut ongelmia erityisesti oman maalin puolustuksessa. Neljä viimeistä peliä ovat johtaneet häviöön ja ne on pelattu Fluminense-, Athletico-PR-, Bahia- sekä Sao Paulo -joukkueita vastaan. Fortaleza on päästänyt omaan maaliinsa yhteensä kahdeksan potkua, keskimäärin kaksi palloa per peli. Vaikka Fortaleza on pelannut kaksi peliä enemmän, on se tehnyt kaksi maalia vähemmän kuin Vasco. Näihin lukuihin sisältyy German Cano, joka tunnetaan joukkueen maalitykkinä, joten torstain pelissäkään tuskin suurta maalisadetta on tiedossa.

Vascoa voisi kehua paremmaksi joukkueeksi eteenkin, kun peli käydään Vascon eduksi kotiareenalla. Fortalezalla on vaikeuksia vieraspeleissä ja voitto onkin syntynyt vain yhdessä vieraspelissä kymmenestä. Veto kannattaakin asettaa Vascolle Asian handicap 0, jolloin rahat saa takaisin, jos ottelussa syntyy tasapeli. Veto onnistuu Vascon voittaessa ja epäonnistuu, jos Fortaleza voittaa.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Vasco: Fernando Miguel, Werley, Marcelo Alves, Ricardo Graca, Leo Matos, Andrey, Leonardo Gil, Neto Borges, Martin Nicolas Benitez, Talles Magno ja German Cano.

Fortaleza: Felipe Alves, Tinga, Paulao, Jackson, Carlinho, Romarinho, Juninho, Felipe, Ronald, David ja Bergson.

Vetovihje: Vasco – Fortaleza: 1 Asian hcp 0 | 1.65 | Panos 1 yksikkö | Rabona