19.11.2020
klo
Ruotsin Cup
Sollentuna – Djurgården: Alle 3,5 maalia
Nordicbet | 1.95
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Ruotsin Cup: Sollentuna vs Djurgården | 19.11.2020

Sollentuna ja Djurgården kohtaavat torstaina 19.11.2020 klo 19.30 alkaen. Palkintona pelissä on jatkolippu liigassa eteenpäin.

Djurgården

Djurgårdenilta puuttuu riveistään Witry illan pelissä. Kyseinen pelaaja on tärkeä palanen joukkueen hyökkäyksessä ja kyseinen herra löytyykin maalimittelöistä tämän tästä. Witryn puuttuminen aiheuttaa joukkueelle ison lovin ja sitä on vaikeaa lähteä paikkaamaan.

Myös Ulvestad on ulkona pelistä. Syynä tähän on pelit maajoukkueessa. Ulvestad on itseasiassa joukkueen paras maalitykki, 11 maalilla allsvenskanissa. Mukana on toki myös rangaistuspotkumaaleja, mutta siitäkin huolimatta kyseessä on tärkeä pelaaja. Karlströmillä, Edwardsilla ja Walkerilla tuskin on mahdollisuuksia pystyä samanlaiseen suoritukseen.

Djurgårdenia ei voi juuri pitää joukkueena, joka pystyisi vyörymään läpi vastassa olevasta puolustuksesta, josta löytyy ykkösdivisioonan pelaajia. Djurgårdenin voisi kertoa enemmän luottavan momentumiin, kuin taktisiin ja taitaviin liikkeisiin. Onkin odotettavissa suurta taistelua, jos Djurgården meinaa maalintekohommiin pelissä päästä. Toisaalta joukkue pystyy myös toimimaan tehokkaasti omassa päässä, eikä maaleja niin vain omaan verkkoon pääse.

Djurgårdenilla on edessään jo sunnuntaina seuraava tärkeä peli. Edessä on ottelu Kalmar FF vastaan, Allsvenskanissa. Jos tämän illan ottelu satutaankin saamaan Djurgårdenin kannalta johtoon, ei tarvetta ylimääräisten maalien tekemiselle ole. Tärkeämmäksi luultavasti muodostuukin energian säästäminen, jotta jalat liikkuvat rivakasti viikonloppuna olevassa pelissä. Torstai-illan otteluun on odotettavissa kylmäävät olosuhteet. Peli pelataan Sollentunan kotikentällä ja sääennuste lupaa jopa miinusasteita sekä lumi- tai räntäsadetta. Peliolosuhteet tulevat olemaan haastavat.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Ruotsin Cup: Sollentuna vs Djurgården | 19.11.2020

Sollentuna

Sollentunan joukkuetta voi kehua taitavaksi ja se kykenee hallitsemaan palloa taidokkaasti. Mistään maalisateesta ei kuitenkaan välttämättä voida puhua. 28 ottelun jälkeen vain yhdeksässä niistä maalisaldo kasvoi yli 3,5 maaliin per peli. Illan ottelussa vastaan asettuva Djurgården ei ole liian hankala vastus, mutta sen suurempiin maalitalkoisiin tuskin pelissä ruvetaan. Toki pelissä on myös jatkokortti peleissä eteenpäin, josta joukkue on valmis taistelemaan. Peliä voisikin sanoa yhdeksi kauden tärkeimmäksi. Tärkeää on pystyä hallitsemaan peliä Djurgårdenia vastaan ja pysymään pelissä mahdollisimman pitkään.

0–2, 0–3 ja 1–2 ovat hyvin todennäköisiä lopputulemia illan ottelulle.

Vetovihje: Sollentuna – Djurgården: Alle 3,5 maalia | 1.95 | Panos 1 yksikkö | Nordicbet