13.11.2020
klo
FIFA MM-kisojen karsinnat
Kolumbia – Uruguay: 1
888sport | 2.0
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | MM-karsinnat: Kolumbia vs Uruguay | 13.11.2020

Klo 22.30 pelipallo lähtee liikkeelle MM-karsintaottelussa, jossa toisistaan mittaa ottavat Kolumbia sekä Uruguay. Kolumbia toimii illan otteluisäntänä Etelä-Amerikan karsintapeleissä vuoden 2022 Maailman Cupia varten. Kumpikin joukkue on päässyt pelaamaan jo kaksi peliä. Kolumbialta pisteitä löytyy yhteensä 4 ja Uruguaylta 3. Kolumbia on voittanut Venezuelan luvuin 3–0 kotipelissä sekä Chilen vieraspelissä luvuin 2–2. Uruguay puolestaan on voittanut Chilen kotipelissä luvuin 2–1, jota edelsi hävitty vieraspeli Ecuadoria vastaan numeroin 2–4. Näitä lukuja tuijottaessa voidaankin todeta, että Kolumbia lähtee illan peliin ennakkosuosikkina.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | MM-karsinnat: Kolumbia vs Uruguay | 13.11.2020

Kolumbia

Kolumbia on kyennyt jälleen kerran kasaamaan kokoon vahvan joukkueen, jolta löytyy todella kovatasoinen hyökkäys. Maalejakin on syntynyt ja tätä voi ehkäpä selittää seuraavalla. Joukkueessa on mukana paljon nähnyt ja kokenut Radamel Falcao, joka kykenee luomaan hyviä tilanteita. Lisäksi pelaajien joukosta löytyy pelipari Duvan Zapata ja Luis Muriel, jotka laukoivat tiheään Serie A:ssa. Kotipeleissään Kolumbialta löytyy myös vahva puolustuspeli.

Uruguay

Kolumbialta löytyy vahva puolustuspeli, mutta sitä se on myös Uruguaylla. Kotivoitto Chileä vastaan oli hyvä, mutta vieraspeli Ecuadoria vastaan ja neljä päästettyä maalia alkaa olla liian suuri lukema. Maalivahti sekä avainpuolustajat ovat alkaneet löytää paikkansa kentällä, mutta aina se ei ole riittänyt kovia vastustajia vastaan.

Kotipelissä Chileä vastaan Uruguaylla oli kuitenkin myös ongelmia. Ottelussa nähtiin rangaistuksia sekä Maxi Gomezin tekemä voittomaali 93. minuutilla. Siitä huolimatta joukkueella oli vaikeuksia pitää pallo hallinnassaan. Lauantain pelissä Kolumbialta puuttuu joukkueestaan Falcao loukkaantumisen vuoksi. Joukkueessa on kuitenkin mukana Atalantan tähdet Duvan Zapata sekä Luis Muriel. Uruguaylla puolestaan vajausta löytyy Federico Valverden myötä, joka niin ikään kärsii loukkaantumisesta. Vahvistusta saadaan kuitenkin Luka Modricin myötä.

Lauantain ottelusta voi odottaa viihdyttävää, sillä sekä Kolumbialla että Uruguaylla on paljon annettavaa. Odotettavissa on Kolumbian hallintaa, jonka pitäisi kyetä nappaamaan pelistä täydet kolme pistettä itselleen.

Vetovihje: Kolumbia – Uruguay: 1 | 2.0 | Panos 1 yksikkö | 888sport