9.12.2020
klo
Mestarien Liiga
Real Madrid – Mönchengladbach: 1
ZodiacBet | 1.66
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Real Madrid – Mönchengladbach | 9.12.2020

Keskiviikkoiltaa voi viettää jalkapallon merkeissä klo 22 alkaen, kun Real Madrid isännöi peliä Mönchengladbachia vastaan. Lohko B:n suhteen tiedossa on jännitystä, sillä kaikilla joukkueilla on vielä mahdollisuus yltää pudotuspeleihin.

Tilasto näyttää seuraavalta ennen finaalipelien alkua:

1. Mönchengladbach - 8 pistettä

2. Shakhtar Donetsk - 7 pistettä

3. Real Madrid - 7 pistettä

4. Inter - 5 pistettä

Real Madrid

Real Madridilla on edessään jännittävä peli, jota se isännöi Möchengladbachia vastaan. Voitto takaisi Real Madridin etenemisen pudotuspeleihin. Joukkue voisi edetä peleihin jopa lohkon ensimmäiseltä paikalta, jos Inter puolestaan laukoo Shaktar Donetskia vastaan. Real Madrid pystyy luultavasti hyvään suoritukseen, kauden tärkeimmässä pelissään.

Real Madridin kausi on sujunut vaihtelevasti. Joukkue on hävinnyt pelit Shaktar Donetskia, Alavesia, Valneciaa sekä Cadizia vastaan. Toisaalta voitto on irronnut Interia, Barcelonaa sekä viimeisimpänä Sevillaa vastaan. Illan otteluun Real Madrid saa joukkoonsa tärkeän pelaajan, kapteeni Sergio Ramosin, joka on ollut loukkaantuneena. Toisaalta loukkaantuneena on yhäkin Eden Hazard, Fede Valverde sekä Dani Carvajal, mutta heidät on melko onnistuneesti pystytty korvaamaan aiemmissakin peleissä.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Real Madrid – Mönchengladbach | 9.12.2020

Mönchengladbach

Mönchengladbach on vaarallinen joukkue, joka on tehnyt tehokkaasti maaleja kuluneella kaudella. Joukkue on seitsemäntenä Bundesligassa, jossa maaleja on syntynyt yhteensä 19, kymmenen pelin jälkeen. Mestarien Liigassa joukkue on tehnyt 16 maalia, viiden pelin aikana, joten hyökkäyspeli on erittäin väkevää. Marcus Thuram sekä Alassane Plea ovat varsinaisia maalitykkejä ja valmiina illan peliin. Edellinen peli Freiburgia vastaan ei kuitenkaan sujunut aivan samaan tahtiin, päättyen 2–2. Tämä osoittaa, että joukkueelta löytyy myös heikkouksia.

Interiä ja Real Madridia vastaan Mönchengladbach on päästänyt omaan maaliin yhteensä viisi maalia. Viimeisimpänä 2–3 häviö Interiä vastaan kotiottelussa. Kaiken kaikkiaan Mönchengladbach on päästänyt omaan maaliin seitsemän potkua Mestarien Liigassa ja 16 potkua Bundesligassa. Tämä voi olla liian suuri määrä, kun joukkue taistelee pudostupelipakasta Real Madridia vastaan. Joukkueelta puuttuu riveistään Nico Elvedi sekä Tony Jantshke. Kamppailutilanteissa on myös toisinaan ilmennyt ongelmia, joka voi olla ratkaisevassa tilanteessa tulevassa pelissä. Real Madrid on saavuttanut Euroopan mestaruuden 13 kertaa, joten vastus on kova. Toisaalta Mönchengladbachille jatkoon riittää tasapeli illan ottelussa.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Real Madrid: Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Martin Ødegaard, Marco Asensio, Karim Benzema & Vinícius Júnior.

Mönchengladbach: Yann Sommer, Stefan Lainer, Matthias Ginter, Christoph Kramer, Oscar Wendt, Denis Zakaria, Florian Neuhaus, Valentino Lazaro, Lars Stindl, Marcus Thuram & Alassane Plea.

Vetovihje: Real Madrid – Mönchengladbach: 1 | 1.66 | Panos 1 yksikkö | ZodiacBet